Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Στο Ελενας κοίταζα για να είναι σχετικός με την υπογονιμότητα!!! Η οιστραδιολη δεν αυτή που όσο αυξάνεται το ωάριο αυξάνετε κ η ορμόνη ? Μήπως είναι τόσο χαμηλή επειδή θα αργήσει να μεγαλώσει το Ωάριο ; Ή καμιά σχέση ; Να πάω αύριο να την ξανά μετρήσω για σιγουριά ;; Μπας κ ανέβηκε 

Τον Νοέμβρη της είχα κάνει 7 μήνες σχεδόν 

Εάν τις είχες κάνει τόσο κοντά Κ ήταν φυσιολογική η τιμή τότε μαλλον λάθος μέτρηση. 

Η οιστραδιόλη αυξομοιωνετε μέσα στον κύκλο όμως τα φυσιολογικά όρια σε κάθε φάση του κύκλου δείχνουν αν λειτουργεί καλά ο οργανισμός σου. Σύμφωνα με το εργαστήριο είσαι εκτός ορίων οπότε δεν έχει σχέση το ωάριο ή το κάθε ωάριο στον συγκεκριμένο κύκλο. Δεν έχει νόημα να την κάνεις άλλες μέρες του κύκλου σίγουρα θα έχει αλλαξει το θέμα είναι γιατί δεν είναι μέσα στα όρια τα φυσιολογικά την συγκεκριμένη στιγμή. Οπότε μάλλον προς το λάθος πάει . 

Επίσης έχει σημασία που είναι χαμηλή Κ όχι υψηλή. Είναι πιο σπάνιο να είναι χαμηλή . Είναι πιο περίπλοκες οι αιτίες . 

Αν ήταν ψηλή πχ θα υπήρχαν πιο απλές αιτίες 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια επεστρεψα....

Τελικα εκανα εχθες αμνιο.Μηλησα την Δευτερα με τον κ. Ασημακοπουλο ο οποιος ηταν ενας απο τους δυο γιατρους που ηθελα να παω για β' επιπεδου αλλα ελειπε και με ειπε οτι απο την στιγμη που εχει ειπωθεί απο καποιον αλλον γιατρο η τρισωμια 18 δεν μπορει να παρει την ευθυνη και να με πει οτι ολα ειναι καλα και μονο η αμνιο θα μας δειξειοτι ολα ειναι οκ. Μιλησα με τον γιατρο μου και με αλλους δυο γιατρους Θεσ/νικη και αυτοι με ειπαν τα ιδια απο την στιγμη που και κ. Ασημακοπουλος δεν μπορει να κανει κατι αλλο να προχωρησω σε αμνιο.Και ετσι εγινε εκανα εχθες το πρωι.Ο κ. Ασημακοπουλος ειδε βεβαια τις εξετασεις μου και με ειπε οτι ειναι οι πιθανοτητες ειναι ελαχιστες για να εχει κατι το μωρο αλλα με την αμνιο θα ειμαστε 100% σιγουρη. Την Τριτη το απογευμα θα ξερω τα αποτελεσματα.....

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια επεστρεψα....

Τελικα εκανα εχθες αμνιο.Μηλησα την Δευτερα με τον κ. Ασημακοπουλο ο οποιος ηταν ενας απο τους δυο γιατρους που ηθελα να παω για β' επιπεδου αλλα ελειπε και με ειπε οτι απο την στιγμη που εχει ειπωθεί απο καποιον αλλον γιατρο η τρισωμια 18 δεν μπορει να παρει την ευθυνη και να με πει οτι ολα ειναι καλα και μονο η αμνιο θα μας δειξειοτι ολα ειναι οκ. Μιλησα με τον γιατρο μου και με αλλους δυο γιατρους Θεσ/νικη και αυτοι με ειπαν τα ιδια απο την στιγμη που και κ. Ασημακοπουλος δεν μπορει να κανει κατι αλλο να προχωρησω σε αμνιο.Και ετσι εγινε εκανα εχθες το πρωι.Ο κ. Ασημακοπουλος ειδε βεβαια τις εξετασεις μου και με ειπε οτι ειναι οι πιθανοτητες ειναι ελαχιστες για να εχει κατι το μωρο αλλα με την αμνιο θα ειμαστε 100% σιγουρη. Την Τριτη το απογευμα θα ξερω τα αποτελεσματα.....

Nasia μου καλα αποτελεσματα, φανταζομαι την αγωνια σου!! Θα περασουν οι μερες, κανε υπομονη για να εχεις καλα νεα για το μωρακι σου! Αν θυμαμαι καλα, κατι ειχε φανει στη β επιπεδου ως πεος καποια αρτηρια στην κοιλια? καλα θυμαμαι?

78xyp2.png

RUAmp3.png

Nasia μου καλα αποτελεσματα, φανταζομαι την αγωνια σου!! Θα περασουν οι μερες, κανε υπομονη για να εχεις καλα νεα για το μωρακι σου! Αν θυμαμαι καλα, κατι ειχε φανει στη β επιπεδου ως πεος καποια αρτηρια στην κοιλια? καλα θυμαμαι?

Ευχαριστω may23 μου.Την πρωτη φορα δεν ειχε αρκετο υγρο το στομαχακι του μωρου.Στον επανέλεγχο ενω ειχε πιο πολυ υγρο δεν εμεινε ευχαριστημενη η γιατρος και ειπε οτι μπορεινα εχει ατρησια οισοφαγου και η ατρησια μπορει να συνδεεται με τρισωμια 18 και γι'αυτο να κανω αμνιο.

dev338pr___.png

Καλημέραααααα σε όλες τις κορούες!!!! Ελπίζω να είστε όοοοολες καλά!!!!

Μαρία μου όλα καλά θα πάνε, 15 μέρες δεν είναι τίποτα μπροστά στις τόσες εβδομάδες που άντεξες!!! Η μικρούλα θα είναι μια χαρά!!!!!!Το βάρος της ξέρεις πόσο είναι?

Ngn μπράβο για τα καλά νέα!!!!!

Sotsafi γειά σου και σένα, είμαστε κοντά κοντά εμείς στην ΠΗτ!!!;)

Μποτσάκι μου όοοοοολα τέλεια θα είναι, μην αγχώνεσαι μόνο!!!!

May μου όλα τέλεια θα είναι και για σένα, θα περιμένουμε νέααααα σας κοπέλες!!!!

Οι υπόλοιπεςς που είσαστε?????

Ευχαριστω may23 μου.Την πρωτη φορα δεν ειχε αρκετο υγρο το στομαχακι του μωρου.Στον επανέλεγχο ενω ειχε πιο πολυ υγρο δεν εμεινε ευχαριστημενη η γιατρος και ειπε οτι μπορεινα εχει ατρησια οισοφαγου και η ατρησια μπορει να συνδεεται με τρισωμια 18 και γι'αυτο να κανω αμνιο.

Μπορει η αμνιο να ειναι μια ταλαιπωρια για τις μανουλες που την κανουν, ωστοσο, στα πρωτα αποτελεσματα θα ξερεις οτι ολα ειαι οκ και δε θα ζεις με το αγχος! Ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε κατευχην για εσενα και το μωρακι σου, εδω θα ειμαστε την Τριτη να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααα σε όλες τις κορούες!!!! Ελπίζω να είστε όοοοολες καλά!!!!

Μαρία μου όλα καλά θα πάνε, 15 μέρες δεν είναι τίποτα μπροστά στις τόσες εβδομάδες που άντεξες!!! Η μικρούλα θα είναι μια χαρά!!!!!!Το βάρος της ξέρεις πόσο είναι?

Ngn μπράβο για τα καλά νέα!!!!!

Sotsafi γειά σου και σένα, είμαστε κοντά κοντά εμείς στην ΠΗτ!!!;)

Μποτσάκι μου όοοοοολα τέλεια θα είναι, μην αγχώνεσαι μόνο!!!!

May μου όλα τέλεια θα είναι και για σένα, θα περιμένουμε νέααααα σας κοπέλες!!!!

Οι υπόλοιπεςς που είσαστε?????

Ευχαριστω νεραιδουλα μου!! Εγω εχω ΠΗΤ 25/12, και εσυ καπου εκει αν θυμαμαι καλα ή νωριτερα?

78xyp2.png

RUAmp3.png

Nasia μου γεια και από μένα, εύχομαι να έχεις μόνο τέλεια νέα, αλλά αφου και ο γιατρός είπε πως οι πιθανότητες είναι ελάχιστες, να σκέφτεσαι θετικά, όσο μπορείς!!!

Μπορει η αμνιο να ειναι μια ταλαιπωρια για τις μανουλες που την κανουν, ωστοσο, στα πρωτα αποτελεσματα θα ξερεις οτι ολα ειαι οκ και δε θα ζεις με το αγχος! Ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε κατευχην για εσενα και το μωρακι σου, εδω θα ειμαστε την Τριτη να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!!

Και εγω ετσι πιστευω ολα θα ειναι καλα....Απλα το αστερακι μας θελει να μας παιδευει απο τωρα σαν να μας λεει φανταστείτε τι εχω να σας κανω οταν γεννηθω... χαχαχαχ

Δεν πειραζει ομως αξιζει τα παντα να κανεις....

dev338pr___.png

Nasia μου γεια και από μένα, εύχομαι να έχεις μόνο τέλεια νέα, αλλά αφου και ο γιατρός είπε πως οι πιθανότητες είναι ελάχιστες, να σκέφτεσαι θετικά, όσο μπορείς!!!

Σε ευχαριστω νεραιδουλα...

Νεα στην παρεα να υποθεσω....

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Και εγω ετσι πιστευω ολα θα ειναι καλα....Απλα το αστερακι μας θελει να μας παιδευει απο τωρα σαν να μας λεει φανταστείτε τι εχω να σας κανω οταν γεννηθω... χαχαχαχ

Χαιρομαι που εχεις χιουμορ και σκεφτεσαι θετικα!! Ολα θα ειναι τελεια!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοριτσια μου θα σας πω τι επαθα το πρωι...

Η μαριαννα ολο το βραδυ ηταν καπως ανησυχη (1το σημαδι), το πρωι που ξυπνησε 1 ωρα πριν το κανονικο (2ρο σημαδι) την πηρα κοντα μου και μολις την ακουμπησα καηκε κυριολεκτικα το σωμα μου (3το σημαδι), αστραπιαια λειτουργησε το βιολογικο θερμομετρο και λεω ωχ το μωρο εχει πυρετο (πρωτογνωρη για εμενα κατασταση, ποτε αλλωτε δεν ειχαμε πυρετο ουτε καν δεκατα). Της βαζω θερμομετρο και δειχνει 38. Της δινω depon γιατι ηταν αδιαθετη και μετα απο λιγο ο πυρετος υποχωρει...

Εδω και καποιες ωρες δεν εχει ξανακανει πυρετο καθολου, εφαγε μια χαρα, επαιξε, χοροπηδηξε και γενικα ολα μια χαρα, Δεν εδειχνε να δυσανασχετει ουτε να ποναει, βηχα δεν εχει και ουτε ακουω χουρ χουρ, τωρα κοιμαται.

Η γκρινια των 2 τελευταιων ημερων, η υπερβολικη εκριση σαλιου και η μια φορα 38 εμενα μου κανουν προεορτια δοντιων.............παλι...!!!!!!!

Θα τηννπαρακολουθησω και αν δεν ξανακανει πυρετο θα την παω στο παιδιατρο σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα γιατι ουτως η αλλως εχουμε τον τυπικο μηνιαιο ελεγχο...!!!!!

Αυταααα...!!!!!!!

Οσο για τα κοριτσακια που εχουν γιατρο....καλη επιτυχιααααα....!!!!!!!

Ειμαστε μαζι σας....!!!!!!

Νασουλα μου ολα θα πανε καλα, σκεψου θετικα και ολα σε λιγοθα μοιαζουν παρελθον.....!!!!!! Ξεκουρασου τωρα που εκανες αμνιο...!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

και εγω πιστευω πως την τριτη θα παρεις ευχαριστα νεα!!!και πολυ καλα εκανες και ας ταλαιπωρηθηκες δεν πρεπει να διακυνδινευουμε τιποτα...αφου ειναι στο χερι μας καλο θα ηταν να κανουμε ολες τις εξετασεις μονο κ μονο για μιση πιθανοτητα!!!αντε λοιπον τωρα προς το παρον περιμενουμε την τριτη!!!

κοριτσια ποσα εχετε πει??????maraki να ηξερες ποσο σε καταλαβενω υπομονη!!!!εμενα μου εμειναν 9 μερες κ μου φαινοντε αιωνας αληθεια κουραστηκα....βαρεθηκα να ποναω!!!

Κοριτσια ΥΠΟΜΟΝΗ!!!και σε λιγες μερες θα εχετε αγκαλιτσα τα μωρακια σας.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Σε ευχαριστω νεραιδουλα...

Νεα στην παρεα να υποθεσω....

Ναι φρέσκια φρέσκια, αλλά σας παρακολουθούσα λίγο καιρό και μου είχατε γίνει απαραίτητες!! Δεν υπήρχε μέρα που να μην σας διαβάσω!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...