Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Έχω άλλα τρία αλλά δεν τα λες καλά,3ββ 2αα,2ββ ότι γίνει θα δείξει ,το κακό είναι ότι νομίζω πως δεν έχω κουράγιο για άλλη διεργεση ,7 χρόνια έχω στερέψει από όλα 

7 χρόνια;;;; Βρε κορίτσι μου…τι να πω; Μακάρι να είναι η τελευταία σου! Οι αριθμοί είναι σχετικοί. Μια χαρά είναι οι βλαστοκύστες σου και μπορούν να δώσουν εγκυμοσύνη αν όλα τα άλλα είναι υπό έλεγχο. Εγώ θα τις έβαζα και τις 3. Και τώρα 3 έβαλα. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα ειμαι nasia μου,η Κρητη ηταν τελεια!!!

Αφου σκευφτομαστε να ξαναπαμε.....

Εσυ nasia μου τι κανεις?

Ελπιζω να ξεκουραστηκες κυριως ψυχολογικα γιατι και εγω δεν ηθελα να φυγουμε γιατι δεν ειχα καθολου ψυχολογια αλλα ο αντρας μου επεμενε και καλα εκανε τελικα γιατι φυγαμε και ηρέμησα αρκετα μπορω να πω...Τωρα υπομονη μεχρι την Τριτη για τα αποτελεσματα της αμνιο...

dev338pr___.png

Και εμεις κοντα ειμαστε σχεδον 5/12 αν και πιστευω οτι ειναι νωριτερα γιατι το μωρο βγαινει ποιο μεγαλο βασει των εβδομαδων που ειμαι και επειδη ειχα ανωμαλο κυκλο και η σύλληψη εγινε με το που με τελειωσε η περιοδος δεν ειμαστε σιγουρη για την ΠΗΤ γιατι τα μηχανηματα μετρανε με κυκλο 28 ημερων.

nasia μου δεν ειχες σταθερο κυκλο?

και εμεινες εγκυος χωρις βοηθεια?

Συγνωμη που σε ρωταω,αλλα επειδη και εγω δεν εχω σταθερο κυκλο με τις πολυκυστικες γι'αυτο σε ρωταω!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

κοριτσια ποσα εχετε πει??????maraki να ηξερες ποσο σε καταλαβενω υπομονη!!!!εμενα μου εμειναν 9 μερες κ μου φαινοντε αιωνας αληθεια κουραστηκα....βαρεθηκα να ποναω!!!

καλε και εσυ πονας!!

ειναι ανυποφορω αλλες ποναν οταν γενναν και εμεις ξεκιναμε απο πριν τη βλακεια ειναι αυτη?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια επεστρεψα....

Τελικα εκανα εχθες αμνιο.Μηλησα την Δευτερα με τον κ. Ασημακοπουλο ο οποιος ηταν ενας απο τους δυο γιατρους που ηθελα να παω για β' επιπεδου αλλα ελειπε και με ειπε οτι απο την στιγμη που εχει ειπωθεί απο καποιον αλλον γιατρο η τρισωμια 18 δεν μπορει να παρει την ευθυνη και να με πει οτι ολα ειναι καλα και μονο η αμνιο θα μας δειξειοτι ολα ειναι οκ. Μιλησα με τον γιατρο μου και με αλλους δυο γιατρους Θεσ/νικη και αυτοι με ειπαν τα ιδια απο την στιγμη που και κ. Ασημακοπουλος δεν μπορει να κανει κατι αλλο να προχωρησω σε αμνιο.Και ετσι εγινε εκανα εχθες το πρωι.Ο κ. Ασημακοπουλος ειδε βεβαια τις εξετασεις μου και με ειπε οτι ειναι οι πιθανοτητες ειναι ελαχιστες για να εχει κατι το μωρο αλλα με την αμνιο θα ειμαστε 100% σιγουρη. Την Τριτη το απογευμα θα ξερω τα αποτελεσματα.....

καλα εκανες ετσι θα φυγουν ολα τα αγχη απο πανω σου θα δεις ολα θα πανε καλα!!θετικη σκεψη και ενεργεια!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Ελπιζω να ξεκουραστηκες κυριως ψυχολογικα γιατι και εγω δεν ηθελα να φυγουμε γιατι δεν ειχα καθολου ψυχολογια αλλα ο αντρας μου επεμενε και καλα εκανε τελικα γιατι φυγαμε και ηρέμησα αρκετα μπορω να πω...Τωρα υπομονη μεχρι την Τριτη για τα αποτελεσματα της αμνιο...

Και εγω στην αρχη δεν ηθελα αλλα τελικα οταν πας διακοπες ηρεμης!!!

τελεικα η αντρες μας ειχαν δικιο!!!!

ΥΠΟΜΟΝΗ nasia μου και ολα καλα θα πανε......

x8yip2.png?0gPNKwlL

nasia μου δεν ειχες σταθερο κυκλο?

και εμεινες εγκυος χωρις βοηθεια?

Συγνωμη που σε ρωταω,αλλα επειδη και εγω δεν εχω σταθερο κυκλο με τις πολυκυστικες γι'αυτο σε ρωταω!!!!

τη συγνώμη καλε....εισαι τρελη....

Οχι ο κυκλος μου ηταν τελειως ανωμαλος ειλικρινά και εμεινα εγκυος και χωρις βοηθεια αλλα και χωρις προσπαθεια δηλαδη ξεκινησαμε να κανουμε ελευθερα απο τις αρχες της χρονια και οχι παντα δηλαδη πολλες φορες χρησιμοποιουσαμε και προφυλακτικο και καταφερα να μεινω εγκυος.Γι'αυτο λεω οτι η ψυχολογια παιζει μεγαλο ρολο γιατι και εγω πιστευω πως αν λεγαμε προσπαθουμε για παιδι και καναμε συνεχεια ελευθερα θα ημουν συγουρα αγχωμενη αλλα επειδη ειχα ανωμαλο κυκλο και καναμε και οποτε να'ναι ελευθερα δεν μπορουσα να υπολογισω τι γινεται αρα το αφησα και ειπα οτι γινει...

dev338pr___.png

Κοριτσια μου θα σας πω τι επαθα το πρωι...

Η μαριαννα ολο το βραδυ ηταν καπως ανησυχη (1το σημαδι), το πρωι που ξυπνησε 1 ωρα πριν το κανονικο (2ρο σημαδι) την πηρα κοντα μου και μολις την ακουμπησα καηκε κυριολεκτικα το σωμα μου (3το σημαδι), αστραπιαια λειτουργησε το βιολογικο θερμομετρο και λεω ωχ το μωρο εχει πυρετο (πρωτογνωρη για εμενα κατασταση, ποτε αλλωτε δεν ειχαμε πυρετο ουτε καν δεκατα). Της βαζω θερμομετρο και δειχνει 38. Της δινω depon γιατι ηταν αδιαθετη και μετα απο λιγο ο πυρετος υποχωρει...

Εδω και καποιες ωρες δεν εχει ξανακανει πυρετο καθολου, εφαγε μια χαρα, επαιξε, χοροπηδηξε και γενικα ολα μια χαρα, Δεν εδειχνε να δυσανασχετει ουτε να ποναει, βηχα δεν εχει και ουτε ακουω χουρ χουρ, τωρα κοιμαται.

Η γκρινια των 2 τελευταιων ημερων, η υπερβολικη εκριση σαλιου και η μια φορα 38 εμενα μου κανουν προεορτια δοντιων.............παλι...!!!!!!!

Θα τηννπαρακολουθησω και αν δεν ξανακανει πυρετο θα την παω στο παιδιατρο σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα γιατι ουτως η αλλως εχουμε τον τυπικο μηνιαιο ελεγχο...!!!!!

Αυταααα...!!!!!!!

Οσο για τα κοριτσακια που εχουν γιατρο....καλη επιτυχιααααα....!!!!!!!

Ειμαστε μαζι σας....!!!!!!

Νασουλα μου ολα θα πανε καλα, σκεψου θετικα και ολα σε λιγοθα μοιαζουν παρελθον.....!!!!!! Ξεκουρασου τωρα που εκανες αμνιο...!!!!!!

κοαλακι μου περαστικα της μανα μου εχει περασει τοσα αυτο το παιδι δεν θα κκολωσει στον πυρετο!

μηπως ειναι τραπεζιτης εμενα τοτε εκανε ενα 38 μια φορα κ μετα γιοκ δεν ξερω ειχε γκριναι αυπνια και αφαγια οπτε εβγαζε δοντια αλλα πυρετους ευτυχως οχι!και της θαλειας ο παναγιωτακης εκανε πυρετο απο το δοντακι του προσφατα!!τι να πω περαστηκα και ξερεις εσυ μανα κουραγιο!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

καλα εκανες ετσι θα φυγουν ολα τα αγχη απο πανω σου θα δεις ολα θα πανε καλα!!θετικη σκεψη και ενεργεια!!!

ευχαριστω μαρακι μου και εσυ ελπιζω να εισαι καλα....

dev338pr___.png

Καλό μεσημέρι κοριτσάκια!!!!!!!!!!

Κοαλάκι μόνο τα παγωμένα πρόσεχε στο παιδί!!! Βέβαια, λογικά θα είναι δοντάκι αλλά για καλό και για κακό έχε το νου σου!

Εδώ έχουμε πολλά κρούσματα αμυγδαλίτιδας με πολύ υψηλο πυρετό για αρκετές μέρες σε μεγαλους κ μικρους...Μια μικρή μας φίλη για 3 μερες συνεχομενα 39,9 και τελικα αντιβιωση για 10 μερες, κομμενα μπανια κλπ κλπ!!! Πότε γυρνάτε στο σπιτάκι σας; την Κυριακή;

Ρίτσα πώς πάει το πόδι; Ελπίζω να είσαι από τις τυχερές που έχουν πολυκυστικες αλλά κάνουν τακτικούς κύκλους!!! Μην φοβάσαι, πάντως, αφού εντόπισες τα θέματά σου, παιδάκι θα πιάσεις!!!!

Νάσια, καλά αποτελέσματα με την αμνιο!!!! Σε κανά 20μερο σου είπανε; Πόσο κόστισε;

Και εμεις κοντα ειμαστε σχεδον 5/12 αν και πιστευω οτι ειναι νωριτερα γιατι το μωρο βγαινει ποιο μεγαλο βασει των εβδομαδων που ειμαι και επειδη ειχα ανωμαλο κυκλο και η σύλληψη εγινε με το που με τελειωσε η περιοδος δεν ειμαστε σιγουρη για την ΠΗΤ γιατι τα μηχανηματα μετρανε με κυκλο 28 ημερων.

Και μένα νωρίτερα είναι κανονικά με βάση περίοδο αλλά είναι πιο μικρό το μωράκι και πήγα 10 μέρες πάνω. Ούτε εγώ έχω 28 μέρες κυκλο, έχω 30-31.

Όποτε κι αν έρθει, γερό να είναι μόνο!!:)

Μπράβο, βρε Νάσια, έτσι πρέπει να λειτουργούμε χωρίς άγχος όσες έχουμε θέμα με ανωμαλίες περιόδου....Και σίγουρα όταν είμαστε ανέμελες, έρχονται όλα πιο εύκολα!!!

Όταν όμως έχουμε έτσι κ αλλιώς σκοτούρες, τότε όλα μας φταίνε, ακόμη και το θέμα της γονιμότητας.....

Καλό μεσημέρι κοριτσάκια!!!!!!!!!!

Κοαλάκι μόνο τα παγωμένα πρόσεχε στο παιδί!!! Βέβαια, λογικά θα είναι δοντάκι αλλά για καλό και για κακό έχε το νου σου!

Εδώ έχουμε πολλά κρούσματα αμυγδαλίτιδας με πολύ υψηλο πυρετό για αρκετές μέρες σε μεγαλους κ μικρους...Μια μικρή μας φίλη για 3 μερες συνεχομενα 39,9 και τελικα αντιβιωση για 10 μερες, κομμενα μπανια κλπ κλπ!!! Πότε γυρνάτε στο σπιτάκι σας; την Κυριακή;

Ρίτσα πώς πάει το πόδι; Ελπίζω να είσαι από τις τυχερές που έχουν πολυκυστικες αλλά κάνουν τακτικούς κύκλους!!! Μην φοβάσαι, πάντως, αφού εντόπισες τα θέματά σου, παιδάκι θα πιάσεις!!!!

Νάσια, καλά αποτελέσματα με την αμνιο!!!! Σε κανά 20μερο σου είπανε; Πόσο κόστισε;

Ευχαριστω ηλιοβασιλεμα μου...

Την εκανα εχθες και τα αποτελεσματα θα τα εχω την Τριτη που μας ερχεται το απογευμα..Ο γιατρος πηρε 300? και εστειλα στο κεντρο που κανει την εξετασει σημερα 370?

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...