Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααα!!!!!!!!! καλως ορισες και εσυ στο κλαμπ της συμπεθερας μου!!!!!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

ασε με ρε μετα σκεφτομουν αν εμπαινε μια μερα μεσα μια και μας ελεγε τα δικα της στα καλα καθουμενα τι αθ λεγαμε και γελαγα μονη μου!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και μόνο που το θυμάμαι, γελάω....................δακρύζω λεμε!!!!!!!!!!

Δεν το κατάλαβε εξαρχής, εγώ της απάντησα και της είπα κοίταξε πού γράφεις και μετά το μάζεψε μετά!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

εκεινη την ημερ αειχε παρει το Ηλιοβασιλεμα απο πισω η κοπελια και μπηκε σε ενα αλλο θεμα που συμετεχει το Ηλιοβασιλεμα και μπαινει η τυπισα και τους λεει με ανεση "ειναι καμια εδω"

αααααααααα!!!ολα κι ολα!!!!!!!

η συμπεθερα μου εχει τροπους..........ακουσες τι ειπε..........????ειναι καμια εδω.......????????χτυπησε και την πορτα πρωτα!!!!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εχω σκασει στα γελιαααααααααααα!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Και μόνο που το θυμάμαι, γελάω....................δακρύζω λεμε!!!!!!!!!!

Δεν το κατάλαβε εξαρχής, εγώ της απάντησα και της είπα κοίταξε πού γράφεις και μετά το μάζεψε μετά!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

αχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααα ναι την καψερη........ιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!

ε,μα και εσυ τκαλα της ειπες!!!!!!!!!!!που πας ωρε κουμπαρα????????δεν βλεπεις???????ιχχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!

d.gif

καλα αυτο το εκανα σημερα εγω ανοιγω το φορουμ και παω νεα μηνυματα και μπαινω σε ενα θεμα που ηταν πανω απο το δικο μας ασχετο σε ονομασια δεν με ηξεραν δεν τις ηξερα και μπουκαρω η δικια σου και τους λεω για την εξεταση την δικη μου οτι περιμενουμε μποτσακι και μαυ για εξεταση και απο χτες η Νgn και οι τυπισες αρχισαν να με ρωταν ποια ειμαι και ειδα ψευδωνυμα κιαι ηθελα να πεθανω τους εξηγησα για εμενα και τελος μετα!

Χαχχαχαχαχχαχαχαχαχα πολύ σε πάω βρε Μαράκι χαχχαχαχαχ να σαι καλά!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια κατι ασχετο..........θα φτιαξει καμια φετος φανουροπιτα......???27/8 ειναι του Αγιου Φανουριου Μεγαλη η Χαρη Του!!!!!!!!

d.gif

η συμπεθερα μου εχει τροπους..........ακουσες τι ειπε..........????ειναι καμια εδω.......????????χτυπησε και την πορτα πρωτα!!!!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Χαχαχαχαχαχα:tongue: καλά δεν παίζεστε!! Άκου χτύπησε και την πόρτα πρώτα!!! Αχχχχ πατουσίτσα μου έφιρες με που λέμε στα μέρη μου!!!χαχαχαχχα:D

μα σας λεω καντε εικονα να εμπαινα να σας ελεγα οτι ηρθα αοπο την γυναικολογο οτι θα παραμεινω στο κρεβατι μπρουορυ μπουρου.....μετα ελεγα περιεμνουμε νεα απο μποτσακι μαυ!

και την Ngn θα την σκοτωσω αν δεν εμφανιστει ακι σημερα σκεφτειτε η πλακα ειναι καποιες κοπελες μουν απαντησαν του στιλ κανε υπομονη και λιγες μερς σου εμειναν χιχιχι

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κοριτσια κατι ασχετο..........θα φτιαξει καμια φετος φανουροπιτα......???27/8 ειναι του Αγιου Φανουριου Μεγαλη η Χαρη Του!!!!!!!!

μαρη λιγουρω απο τωρα ονειρευεσαι φανουροπιτα?

εγω ειμαι κρεβατωμενη αλλιως φτιαχνω και κραταω και την νυστεια στις 29/08 που ειναι ο αποκεφαλισμος του Αη Γιαννη!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

μα σας λεω καντε εικονα να εμπαινα να σας ελεγα οτι ηρθα αοπο την γυναικολογο οτι θα παραμεινω στο κρεβατι μπρουορυ μπουρου.....μετα ελεγα περιεμνουμε νεα απο μποτσακι μαυ!

και την Ngn θα την σκοτωσω αν δεν εμφανιστει ακι σημερα σκεφτειτε η πλακα ειναι καποιες κοπελες μουν απαντησαν του στιλ κανε υπομονη και λιγες μερς σου εμειναν χιχιχι

Χαχαχαχχαα δεν έχεις παράπονο πάντως, σου έδωσαν και σημασία, δεν είπαν άστον τρελό στην τρέλα του!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Χαχαχαχχαα δεν έχεις παράπονο πάντως, σου έδωσαν και σημασία, δεν είπαν άστον τρελό στην τρέλα του!!!:tongue::tongue::tongue:

ισα ισα δνε μπορω να πω εγω την ειδα την χαζομαρα αλλα δεν ηξερα πως να το σωσω να το διαγραψω και ενω ολες αρχισαν να μου λενε υπομονη μια βρηκε το θαρρος και μου λεει καλως ορισες αλλα τι εχεις και ποιες ειναι αυτε που λες ε της απαντησα τι εχω και ασχοληθηκε μετ με αυτο οι αλλες δεν της εκαναν κουκου!

αλλα πολυ σοβαρες βρε παιδι μου!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ισα ισα δνε μπορω να πω εγω την ειδα την χαζομαρα αλλα δεν ηξερα πως να το σωσω να το διαγραψω και ενω ολες αρχισαν να μου λενε υπομονη μια βρηκε το θαρρος και μου λεει καλως ορισες αλλα τι εχεις και ποιες ειναι αυτε που λες ε της απαντησα τι εχω και ασχοληθηκε μετ με αυτο οι αλλες δεν της εκαναν κουκου!

αλλα πολυ σοβαρες βρε παιδι μου!

Ε όχιιι τότε μην ξαναμπείς, εμείς δεν είμαστε για σοβαρά τώρα!!!! Δεν θα συνεννοείστε έτσι κι αλλιώς!!!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...