Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, LENAKI19 είπε:

Για αυτό έγραψα πως η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα από όλες μας εδώ μέσα,τώρα το αν θα πω κάτι εγώ ή κάποια είναι οι εμπειρίες που μοιραζόμαστε!Ευχομαι κορίτσι μου να σου πάνε όλα όπως επιθυμείς 🌹

Εννοείτε όλοι λέμε απόψεις μας

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοίτα και δύο μετρα για κορίτσι είναι και άχαρο!! Και λίγο πιο μινιόν θα είναι μία γλύκα!! Δε μου λες, το μειωμένο βάρος της οφείλεται στο οτι δεν τρεφόσουν καλά το πρωτο 5μηνο; (Όχι οτι 400γρ είναι λίγο)

Ε ναι σίγουρα είναι άχαρο, τρόπος του λέγειν!:tongue:

Γενικά δεν τρώω πολύ, γιατί δεν μπορώ παραπάνω, αλλά τρεφόμουν σωστά τον περισσότερο καιρό! Για κάποιο λόγο που δεν ήξερα τότε:tongue: άρχισα να θέλω όλο φρέσκους χυμούς και κρέας και σαλάτες, που πριν δεν πολυ έτρωγα!

Πιστεύω πως φταίει το αίμα αλλά δεν είμαι και γιατρος!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εθιξες ενα υπεροχο θεμα το μονο που ελεγα οιτ ηθελα να παρει ο γιος μου ειναι τα πρασινα ματια του πατερα του και πηρε ολα τα αλλα εκτος απο αυτα !!καλο?

Χαχα σου εύχομαι να τα πάρει η κοράκλα σου!! Και χωρίς πράσινα μάτια είμαι σίγουρη πως είναι ένας γλύκας ο γιος σου!

Εμείς έχουμε και οι δύο, πράσινα εγω και μπλε ο άντρας μου, λες να είμαι τόσο γκαντέμω και να βγουν καφέ? χαχαχαα μόνο ο πατέρας μου έχει καφέ!

Χαχα σου εύχομαι να τα πάρει η κοράκλα σου!! Και χωρίς πράσινα μάτια είμαι σίγουρη πως είναι ένας γλύκας ο γιος σου!

Εμείς έχουμε και οι δύο, πράσινα εγω και μπλε ο άντρας μου, λες να είμαι τόσο γκαντέμω και να βγουν καφέ? χαχαχαα μόνο ο πατέρας μου έχει καφέ!

εμενα απο ολο μου το σοι που εχουν γαλαζια και γριζα καιτ ο σοι του ατντρα μου που εχουν πρασινα ,γαλαζια ,μπλε εγω ο γιος μου και μια αδερφη μου εχουμε καστανα!!!

του γιου μου κανουν κατι ιριδες πρασινες και μπλε και σε μπερδευουν αλλα ειναι καστανα !!!!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

εμενα απο ολο μου το σοι που εχουν γαλαζια και γριζα καιτ ο σοι του ατντρα μου που εχουν πρασινα ,γαλαζια ,μπλε εγω ο γιος μου και μια αδερφη μου εχουμε καστανα!!!

του γιου μου κανουν κατι ιριδες πρασινες και μπλε και σε μπερδευουν αλλα ειναι καστανα !!!!!!!

Για να δούμε λοιπόν αν θα σε αποζημιώσει η μπέμπα σου!:D

Για πες, πότε αρχίζει να φαίνεται το πραγματικό χρώμα ματιών στα μωράκια?

Για να δούμε λοιπόν αν θα σε αποζημιώσει η μπέμπα σου!:D

Για πες, πότε αρχίζει να φαίνεται το πραγματικό χρώμα ματιών στα μωράκια?

να σου πω πραγματικα χεστηκα σορυ κιολας θελω μονο να γεννηθει γερη τιποτα αλλο μου εχει βγαλει την ψυχη αυτο το παιδι οποτε δεν με νοιαζει!

εμενα του δικου μου μεχρι 40 ημερων σκουραναν σταδιακα μεχρι που απο γαλαζια εγιναν καστανα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

ηρθα κοριτσιαααααααααα!!!!πηγα εκλεισα ραντεβου στο κομμωτηριο για ανταυγες το Σαββατο!μνισες ξανθιες μισες καστανες τελικα!!!!

may μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!τελεια τα νεακιααααααααααααααα!!!!!!!!!μπραβοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!μια χαρα ειναι η κορακλα σου και αναπτυσετε αψογα!!!!!!!!!ειναι μανακεν!!!!προσεχει τη σιλουετα της το κοριτσι μας!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

may μου,και εμενα η μικρη στις 21+6 ητανε 490 γραμμαρια!στα ιδια ειμαστε παρα 30γρ!

d.gif

ηρθα κοριτσιαααααααααα!!!!πηγα εκλεισα ραντεβου στο κομμωτηριο για ανταυγες το Σαββατο!μνισες ξανθιες μισες καστανες τελικα!!!!

may μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!τελεια τα νεακιααααααααααααααα!!!!!!!!!μπραβοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!μια χαρα ειναι η κορακλα σου και αναπτυσετε αψογα!!!!!!!!!ειναι μανακεν!!!!προσεχει τη σιλουετα της το κοριτσι μας!!!!!!!!

και βιαστηκα η κακουργα να σε κατηγορησω οτι πηγες για καλαμποκια επειδη λογικα σου τελειωσαν!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

να σου πω πραγματικα χεστηκα σορυ κιολας θελω μονο να γεννηθει γερη τιποτα αλλο μου εχει βγαλει την ψυχη αυτο το παιδι οποτε δεν με νοιαζει!

εμενα του δικου μου μεχρι 40 ημερων σκουραναν σταδιακα μεχρι που απο γαλαζια εγιναν καστανα!

Εννοείται, πλάκα έκανα μαρία μου ελπίζω να μην με παρεξήγησες!!

Μόνο αυτό έχει σημασία και θα ειναι γερή και δυνατή, το απέδειξε άλλωστε τόσο καιρό η αγωνίστρια μας!!!

Διαφημίσεις

21+6 ειχες κανει την β?

οχι μαρη!!!!21+6 ηταν η τελευταια επισκεψη στο γιατρο!

β'επιπεδου 20+1! 350 γραμμαρια!

d.gif

και συ στο ψυγειο μου βρισκεσαι μαρη??????????ναι μου τελειωσαν τα καλαμποκια!!!!!!!!!!!!!και δεν ειχε το μαρκετ...ασε μη μου το θυμιζεις........πληγωθηκα αφανταστα.........

d.gif

Κοριτσιααααααα μουυυυυυυυ τι υπεροχαααααααα νεαααααααα μας φερατε....??????

ΜΑΥ μουυυυυ και ΜΠΟΤΣΑΚΙ μουυυυυυ συγχαρητηριαααααα....!!!!! Τα μωρακια σας ειναι καλααααα και εμεις τωρα ακομα καλυτεραααααα....!!!!!!!

Να ειστε ετσι παντα ευτυχισμενες και γεματο ενθουσιασμο και ορεξη...!!!!!!

Αντε απο τη χαρα μου τωρα παω να κανω τη μαριαννα μπανιοοοοο, χαχαχαχαχχαχααχαχαχχαχαχαχααχαχχα.......,!!!!!!!!!! (Πλακα κανω, θα την εκαμνα ουτως η αλλως)....!!!!!!!!

Τα λεμε μεταααα....!!!!!

Ααααα ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ μου διακοπες πηγαμε στο σταυρο, μια περιοχη λιγο πριν την θεσσαλονικη....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Εννοείται, πλάκα έκανα μαρία μου ελπίζω να μην με παρεξήγησες!!

Μόνο αυτό έχει σημασία και θα ειναι γερή και δυνατή, το απέδειξε άλλωστε τόσο καιρό η αγωνίστρια μας!!!

καλα εισαι τρελη δεν παρεξηγησα και οπως και να το ειπες με θετικη σκεψη το ειπες να μου κανει και καλα το χατιρι που το εχω καημο απλα συγνωμη ανα σου φανηκε καπως ο τροπος που απαντησα αλλα με τοσες δυσκολιες δεν με νοιαζει τι χρωμα ματια εχει με νοιαζει να βλεπει να ακουει να αναπνεει να περπατησει !

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

και συ στο ψυγειο μου βρισκεσαι μαρη??????????ναι μου τελειωσαν τα καλαμποκια!!!!!!!!!!!!!και δεν ειχε το μαρκετ...ασε μη μου το θυμιζεις........πληγωθηκα αφανταστα.........

μαρηηηηηη

αφου εχτες ειπες οτι ειχες 3 και τα εβραζες αρα τα εφαγες αρα δεν ειχες!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...