Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Α εσύ και να ήθελες να το κρύψεις δεν μπορούσες! :D

Πολύ μου αρέσει να βλέπω τις φουσκωμένες κοιλιές στις εγκυους!

ναι και αν ηθελα να το κρυψω δεν γινοταν ειχα κοιλια εγγυου οχι χοντρης!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

την β ποτε θα την κανεις ειπαμε>???

Δεν ξέρουμε ακόμα σίγουρα γιατί λείπει αυτός που την κάνει!:?:|

Πολύ πιθανό την επόμενη ΠΑρασκευή, αλλά θα σας ενημερώσω μόλις ξέρω σίγουρα!

Νεραιδουλα μου,εγω προσωπικα φαινομουν εγκυος στους αλλους απο την 14η εβδομαδα!!!!!!!!!η αδερφη μου για παραδειγμα απο την 20η εβδομδα!!!ειναι αναλογα τωρα στο καθε σωμα....!!!!

:D:D τι ωραία πατουσίτσα μου! Είδες σε καμια συγκεκριμένη εβδομάδα να κάνεις μεγάλη διαφορά?

ναι και αν ηθελα να το κρυψω δεν γινοταν ειχα κοιλια εγγυου οχι χοντρης!

Εγώ να σου πω την αλήθεια θέλω να το κρύβω προς το παρόν μέχρι να κάνω την β επιπέδου και μετά να το πούμε...

Χαχαχαχααα κοαλάκι μου τι ωραία που τα λες!!!:D Κι εγώ στον 6ο είμαι τώρα αλλά με φαρδιά μπλούζα κανείς δεν πήρε χαμπάρι!!

Καλα αν συνεχισεις να φορας φαρδιες μπλουζες ουτε στον 16το θα φανει εσενα, χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχ....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγώ να σου πω την αλήθεια θέλω να το κρύβω προς το παρόν μέχρι να κάνω την β επιπέδου και μετά να το πούμε...

εσυ δικαιουσαι αν το κρυψεις το πρωτο τριμηνο χαχα και μετα να τους το πεις μια και καλη : γενναω!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλα αν συνεχισεις να φορας φαρδιες μπλουζες ουτε στον 16το θα φανει εσενα, χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχ....!!!!!!!!!

Χαχαχχαχααχαχχα έτσι μου ρχεται να σας στείλω φωτο την κοιλιά μου, αφού κανείς άλλος δεν την βλέπει εκτός απ τον άντρα μου και την κολλητή μου!:tongue:

εσυ δικαιουσαι αν το κρυψεις το πρωτο τριμηνο χαχα και μετα να τους το πεις μια και καλη : γενναω!!

Χαχαχααχαχααα ναι είμαι στο πρώτο τρίμηνο ακόμη πωπω γλέντια αμα το πούμε τι έχει να γίνει!!:D:tongue::)

Χαχαχχαχααχαχχα έτσι μου ρχεται να σας στείλω φωτο την κοιλιά μου, αφού κανείς άλλος δεν την βλέπει εκτός απ τον άντρα μου και την κολλητή μου!:tongue:

κανονισε μη σου στειλω την δικη μου και τρομαξεις!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Χαχαχααχαχααα ναι είμαι στο πρώτο τρίμηνο ακόμη πωπω γλέντια αμα το πούμε τι έχει να γίνει!!:D:tongue::)

το πρωτο τριμηνο που το γνωριζεις τωρα αν τυχαινει να ειναι το τελευταιο για εσενα τι να κανουμε!!

παντως ελα παραδεξου το εισαι ξανθια ε??

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

κανονισε μη σου στειλω την δικη μου και τρομαξεις!!

Χαχααα ο μπαμπούλας!!Είναι και δεύτερο άρα είναι ακόμη πιο μεγάλη απ την πρώτη φαντάζομαι ε?

Σήμερα δεν πρόλαβα να σας διαβάσω καθόλου στην δουλεια... και τώρα διαβάζω με τις ώρες!!!

Εγώ μέχρι την 17 βδομάδα έπρεπε να το παρατηρήσει κάποιος για να δει ότι έχω κοιλίτσα... και να σας πω την αλήθεια μου άρεσε, την έβλεπα κάπως σεξουαλική :-) :-)

Όμως τώρα κάνει μπαμ πλέον... άσε που μεγαλώνει καθημερινά.... στο τέλος θα γίνω τεράστια (και καθόλου σεξουαλική)!!!!

Κορίτσια μπράβο για τα αποτελέσματα σας.... εγώ έμεινα τώρα για την β επιπέδου!!!

Νάσια... καλά αποτελέσματα...και θα δεις πόση ανακούφηση θα νιώσεις.... εγώ αλλιώς θα είχα μεγάλο άγχος για την β επιπέδου... (όχι δεν έχω δηλαδη ούτως ή αλλιώς)!!!

Μαράκη 2 εβδομάδες δεν είναι πολύ... Κοντεύεις :-). Τι σου λέω τώρα θα μου πεις... που είσαι ήδη τόσες βδομάδες στο κρεβάτι... !!!!

kPAZp2.png

Καλό!!!!!!!!!!!! μόνο ενα τριμηνο, θα το εχεις κρυψει Νεραϊδουλα!!!χαχα

το πρωτο τριμηνο που το γνωριζεις τωρα αν τυχαινει να ειναι το τελευταιο για εσενα τι να κανουμε!!

παντως ελα παραδεξου το εισαι ξανθια ε??

Μαρήηηηη για τους άλλους είμαι στο πρώτοο, δεν θα το πιστεύουν αμα τους πω πόσο είμαι!!!!

Κι όμως δεν είμαι Μαρία μου!:D είμαι καστανή και φυσικό, δεν το βάφω καν!!!:D αν θες το πιστεύεις όμως χιχιχι:tongue:

Πότε έχεις γενέθλια εσύ?

Σήμερα δεν πρόλαβα να σας διαβάσω καθόλου στην δουλεια... και τώρα διαβάζω με τις ώρες!!!

Εγώ μέχρι την 17 βδομάδα έπρεπε να το παρατηρήσει κάποιος για να δει ότι έχω κοιλίτσα... και να σας πω την αλήθεια μου άρεσε, την έβλεπα κάπως σεξουαλική :-) :-)

Όμως τώρα κάνει μπαμ πλέον... άσε που μεγαλώνει καθημερινά.... στο τέλος θα γίνω τεράστια (και καθόλου σεξουαλική)!!!!

Κορίτσια μπράβο για τα αποτελέσματα σας.... εγώ έμεινα τώρα για την β επιπέδου!!!

Νάσια... καλά αποτελέσματα...και θα δεις πόση ανακούφηση θα νιώσεις.... εγώ αλλιώς θα είχα μεγάλο άγχος για την β επιπέδου... (όχι δεν έχω δηλαδη ούτως ή αλλιώς)!!!

Μαράκη 2 εβδομάδες δεν είναι πολύ... Κοντεύεις :-). Τι σου λέω τώρα θα μου πεις... που είσαι ήδη τόσες βδομάδες στο κρεβάτι... !!!!

μαρη πες μου αληθεια τι παιρνεις και δεν μας δινεις και εμας?

ειναι δυνατον με αμνιο να αγχωνεσαι !!!

αη μαρη βλαμμενη!

κοριτσια μου την κανω ζαλιζομαι!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...