Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

May μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!Υπεροχα τα νεα σου!!!Μια χαρα η τσαπερδονα σου.Εμενα 21η εβδομαδα και μιια ημερα ηταν 485.Οποτε εισαι μια χαρουλα!

Μου εδωσε τωρα να κανω καμπυλη και γενικες και μου αυξησε τον σιδηρο σε δυο καψουλες γιατι του ειπα οτι νιωθω τερτελο.

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιποοοοοοοοοοοοοοοοον!!!!!!!!!!!Ολα καλαααααααααααα??????????????Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοολες καλ?

Ειμαστε και πολλες οι ρουφιανες!!!!:-D:grin::-D:grin:

Ο γιος σημερα για πρωτη φορα μας ειχε γυρισει κολαρακι κι δεν ειδαμε προσωπο!!!!!!Ειναι 915 γραμμαρια,υψος ειχε περιπου πριν ενα μηνα 22εκ. αλλα οπως λεει και το κοαλακι ειναι κουλουριασμενο.Στο πριπου μονο μπορουμε να ξερουμε.Η κοιλιτσα του ειναι 3 εβδομαδες μεγαλυτερη λεει.

Κι εγω τι να κανω μεσιε?Και κανω και διατροφη τωρα!

Σε κοβω μου λεει για 30 κιλα.Κανονισε!!!!!!!!Αλοιμονο μου λεω!!!!!!

Γενικα ειναι πολυ ευχαριστημενος!!!!!!

ε αντε επιτελουςςςςςςςςς!!!!!!!!!μπηκες συμπεθερα!!!!!!!καλη χωνεψη να εχετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φτου φτου το μαναρακι μας!!!!!!!!!!!

καλα κανει και ειναι μεγαλυτερη η κοιλιτσα!!!!πρπεει να ειμαστε καρδαμομενοι μεσιε πες του!!!!!!!!!!!!!!!

εχουμε παιδαρο!!!!!!!!!!!!!τι να κανουμε δλδ??????????

καλα και εγω 30 κιλα με κοβω...........καλα θα ειμαι και ευχαριστημενη θα ειμαι με 30!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

μπραβοοοοοοοοοοο σας!!!!!!!!!!!!!!ολα τελειααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Επισης μου ειπε οτι λογικο να εχω ταχυκαρδιες ,γιατι το μωρο τραβαει οξυγονο,οτι οι παλμοι ειναι μεχρι 110 κι εγω που φτανω κανενα 90αρι κατι φορες ειναι φυσιολογικο,επισης η πιεση που νιωθω χαμηλα ειναι φυσιολογικη γιατι πιεζει το βαρος του μωρου,οπως και οταν κλωτσαει που τον νιωθω χαμηλα ειναι φυσιολογικο γιατι το κεφαλακι ειναι πανω και τα ποδαρακι κατω.

Ενα ενα οτι θυμαμαι θα τα γραφω.

1sh1p2.png

Λοιποοοοοοοοοοοοοοοοον!!!!!!!!!!!Ολα καλαααααααααααα??????????????Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοολες καλ?

Ειμαστε και πολλες οι ρουφιανες!!!!:-D:grin::-D:grin:

Ο γιος σημερα για πρωτη φορα μας ειχε γυρισει κολαρακι κι δεν ειδαμε προσωπο!!!!!!Ειναι 915 γραμμαρια,υψος ειχε περιπου πριν ενα μηνα 22εκ. αλλα οπως λεει και το κοαλακι ειναι κουλουριασμενο.Στο πριπου μονο μπορουμε να ξερουμε.Η κοιλιτσα του ειναι 3 εβδομαδες μεγαλυτερη λεει.

Κι εγω τι να κανω μεσιε?Και κανω και διατροφη τωρα!

Σε κοβω μου λεει για 30 κιλα.Κανονισε!!!!!!!!Αλοιμονο μου λεω!!!!!!

Γενικα ειναι πολυ ευχαριστημενος!!!!!!

Πωπωωω ένας παίδαρος!!! Φτου φτου!! Τέλειαα αα μπράβο σε μαμά και γιο!:D

Διαφημίσεις

Επισης μου ειπε οτι λογικο να εχω ταχυκαρδιες ,γιατι το μωρο τραβαει οξυγονο,οτι οι παλμοι ειναι μεχρι 110 κι εγω που φτανω κανενα 90αρι κατι φορες ειναι φυσιολογικο,επισης η πιεση που νιωθω χαμηλα ειναι φυσιολογικη γιατι πιεζει το βαρος του μωρου,οπως και οταν κλωτσαει που τον νιωθω χαμηλα ειναι φυσιολογικο γιατι το κεφαλακι ειναι πανω και τα ποδαρακι κατω.

Ενα ενα οτι θυμαμαι θα τα γραφω.

αχ και εγω συμπεθερα μου εχω ταχυκαρδιες.....χθες πολλες!!!!!κατσε να παρω την πιεση μου...........μου το θυμησες τωρα.....!!!!!

d.gif

vick μου,ολα θα πανε τελειααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

ΣΕ 9 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλο να'ρθει!!!!το μωρακι!!!!

Τσουχτρες μου τι κανετε,εγω πριν καμια ωριτσα μαζευτικαμε!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!

Ενταξει το Μαριαννακι μας??Τελικα δοντακι ε???

Αντε καλη σου νυχτα και ονειρα γλυκα και καλο δρομο αυριο!!!!!!!!!

Να προσεχετε!!!!!!!!!

1sh1p2.png

αχ και εγω συμπεθερα μου εχω ταχυκαρδιες.....χθες πολλες!!!!!κατσε να παρω την πιεση μου...........μου το θυμησες τωρα.....!!!!!

εγω προχθες ειχα πολυ και πηρα πιεση 11 με 7.Απλως ειχα 88 παλμους και γι'αυτο τον ρωτησα.

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

μεγαλη πιεση 11,1 μικρη 6,4 παλμοι 104!!!!!!!!!!με ρουφηξε η κορακλα μου!!!!!!!!!!!ιχιχιχιχχιχι!!!!!!!!!!

d.gif

ΚΟΥΚΛΕΣ χαίρεται και αντίο σας που λένε!! Πήγα για ένα ποτό με τις αδερφές μου-ήπια ένα πολύ ελαφρύ ντάκιουρι/ και ενώ θέλω να κάνουμε κους κους, τα ματια μου κλείνουν! Και 6.45 ξυπνάω.....

Όνειρα γλυκά και θα διαβάσω αυριο τα νεότερα!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, αυριο θα ενημερωθώ για την ερευνα αγοράς που έκσνες!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ γιατί θες να αλλαξεις το χρώμα;; Σε εχει κουράσει;

ΚΟΑΛΑΚΙ όνειρα γλυκά...

Ζζζζζζζζζζ σβήνω......

May Μου μην περιμενεις για αγορες για τον εξης λογο.Τα motherbaby ειναι κλειστα μεχρι 31\8,και στα Λητω πηγα την προηγουμενη φορακα ξερω τι θελω απο κει,απλως περιμενω να δω και στα μαδερμπειμπυ για να συγκρινω.ρουχαλακια και τετοια δεν καιγομαι.Πιο πολυ θελω να ξεμπερδευω με επιπλα.

1sh1p2.png

μεγαλη πιεση 11,1 μικρη 6,4 παλμοι 104!!!!!!!!!!με ρουφηξε η κορακλα μου!!!!!!!!!!!ιχιχιχιχχιχι!!!!!!!!!!

Μια χαρα εισαι!Οι παλμοι ειναι λιγο τσιμπημενοι οπως και σε μενα αλλα δεν ξεπερναμε το οριο.

1sh1p2.png

Ρίτσα ελα!!!!!!!!! βολταρατε σημερα;;;

Ναι Ηλιοβασιλεμα μου ,βολταραμε γιατι απο Δευτερα μπαινουμε στα καβουκια μας!!!!

Εσυ πως εισαι?

Εγω νιωθω κατι ενωχλησεις στην μεση,γιατι πλυσιαζουν η μερες να αδιαθετεισω και καπως σημερα.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...