Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

καλα εκανες συμπεθερααααα!!!!σε μενα δεν ειπε κατι για καρυοτυπο!!!!και μας πηρε και 900 ευρω και δεν μας εκανε και καρυοτιπο!!!!ιστολογικη μονο που δεν εδειξε κατι.

καλα τον λεω φραγκοφονια!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν ξερω εμενα για τις ιστολογικες δεν με ρωτησε καν!

Με ρωτησε μονο για το καρυωτυπο!

αυτο δεν σημαινει κατι οτι ειχες παιδι Δημητρουλα δεν θελω να σε αγχωσω!!!!!!

Θυμαμαι οταν με ειχε ρωτησει ο γιατρος για το καρυωτυπο μου ειχε πει οτι τα πιο πολλα ζευγαρια στην πρωτη αποβολη δεν το κανουν γιατι το αφηνουν στην τυχη αν ερθει και δυτερη τοτε το ψαχνουν!!!!Κι το αφησε σε μας,απλα μας ειπε και τις δυο πλευρες!!!!

Και γιατι θα επρεπε δηλαδη εγω να περιμενω την δευτερη ρε παιδια?

Μπορει να ηταν ας πουμε θρομβοφιλια δεν επρεπε να το ξερω?

Λεω!!!!!!!!!Μπορει να κανω και λαθος αλλα αυτο πιστευω!

εννοειται!!! καλα εκανες! απλα εμεις θεωρησαμε οτι ηταν τυχαιο και αν εβγαινε το ο,τιδηποτε στην εξεταση δεν ηθελα να επηρεασει τις προσπαθειες μας για αλλο παιδι. αν δεν ειχα θα ετρεχα να κανω τα παντα δε το συζητω.. αλλα ειπαμε αφου ειχαμε πιασει τον Δημητρη με την 1η,τελεια εγκυμοσυνη, μικρη ειμαι ετυχε μια ατυχια στο δευτερο και ειπαμε να μη το ψυρησουμε πολυ.. ηταν θεμα τυχης, θεμα Θεου... δεν ξερω! ειχα κανει λιγους μηνες πριν τεστ παπ, υπερηχο πανω-κατω, εξετασεις αιματος πολλες οποτε αφου ολα αυτα ηταν καλα δεν ηθελα για μια παλινδρομη να κανω περαιτερω... τωρα θα τα κανω ολα θελω δε θελω χαχαχα!! αντε παω κοριτσια μου, φιλακια πολλα!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλα εκανες συμπεθερααααα!!!!σε μενα δεν ειπε κατι για καρυοτυπο!!!!και μας πηρε και 900 ευρω και δεν μας εκανε και καρυοτιπο!!!!ιστολογικη μονο που δεν εδειξε κατι.

καλα τον λεω φραγκοφονια!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχχαχαχαχχαχαααααααααααααααα!!!!!!!!

εμενα εφτασαν ολα μαζι 800 περιπου και με το ακρυωτυπο που στοιχιζει γυρω στα 300.Οι ιστολογικες στην ουσια ηταν απο το Λητω μεσα στην αποξεση!!!!!!

Οι ιστολογικες δεν εδειξαν τιποτα!Το καρυωτυπο εδειξε!!!!

Εννοω οτι στις ιστολογικες αυτα που μπορουσαν να δουν ηταν ολα φυσιολογικα χωρις κακοηθεια και τετοια!

1sh1p2.png

εννοειται!!! καλα εκανες! απλα εμεις θεωρησαμε οτι ηταν τυχαιο και αν εβγαινε το ο,τιδηποτε στην εξεταση δεν ηθελα να επηρεασει τις προσπαθειες μας για αλλο παιδι. αν δεν ειχα θα ετρεχα να κανω τα παντα δε το συζητω.. αλλα ειπαμε αφου ειχαμε πιασει τον Δημητρη με την 1η,τελεια εγκυμοσυνη, μικρη ειμαι ετυχε μια ατυχια στο δευτερο και ειπαμε να μη το ψυρησουμε πολυ.. ηταν θεμα τυχης, θεμα Θεου... δεν ξερω! ειχα κανει λιγους μηνες πριν τεστ παπ, υπερηχο πανω-κατω, εξετασεις αιματος πολλες οποτε αφου ολα αυτα ηταν καλα δεν ηθελα για μια παλινδρομη να κανω περαιτερω... τωρα θα τα κανω ολα θελω δε θελω χαχαχα!! αντε παω κοριτσια μου, φιλακια πολλα!

Ολα ειναι σχετκα!!!!!!!!Εχεις δικιο!!!!

Αντε να ξεκουρστεις κοειτσακι μου!!!!!!!

Φιλακιααααααααααααα!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τι κάνετε;;

Μποτσακι μου λοξιγκας είναι! Εγω το νιώθω συνεχεια! Όσο για το δάχτυλο εγώ δεν θυμάστε που τον πετύχαμε τότε να κοιμάται και να πιπιλαει το δάχτυλο; Μέχρι και ο γιατρός γελούσε.. Τον κουνούσε και δεν ξυπνούσε με τίποτα. Μόνο γύρισε πλευρό! Στον τεταρτο νομίζω ήμουν η στον πέμπτο..

Πατουσιτσα ωραία τα παζλ αλλά εγώ δεν θα το άντεχα το χιλιάρι! Θα έκανα βδομάδες να σηκωθώ από κάτω και έχουμε και δουλειές!

Αγορομαμυ μου αν ήταν να προκληθεί κάποιο πρόβλημα δεν θα σου το έλεγαν;; Μήπως είναι μεγαλύτερο το πρόβλημα που ΜΠΟΡΕΙ να προκληθεί αν το αφήσεις;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

Καλημέρα ΕΛΛΗ!! Πως είσαι σήμερα;;;

Εγώ σηκώθηκα σιγά σιγά να ετοιμαστώ για τη βάφτιση και να ετοιμάσω μετά και τη σουσουράδα μου... Μια ψυχρούλα μου ερχεται απο το παράθυρό!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου και εγώ το έχω αισθανθεί αυτό, στην περιοχή κάτω από τον αφαλό, ρυθμικό όπως λες, σα παλμός καρδιάς, αλλά δεν είχα ιδέα τι είναι! Μάλιστα είχα πει, ευτυχώς δεν κατουριέμαι, γιατί εκεί που πιέζει θα μου έφερνε τσίσα.. Χαχαχα!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, εμένα από όλη αυτήν την ιστορία με προβληματίζει η χρήση αντισυλληπτικών άμεσα από την απόξεση και η θετική χοριακή. Μακάρι να είχα γιατρό και γω νωρίτερα να παίρναμε και άλλη γνώμη.... Αλλά από την άλλη, αφού εμπιστευεσαι το γιατρό σου, δεν ξερω αν θα ήταν και σωστό να μπερδέψουμε τις γνώμες τους. Εγώ σου εύχομαι σύντομα να ξεμπερδευεις με όλο αυτό και να έχεις στην κοιλίτσα σου ένα καινούριο σποράκι!!!!

Κορίτσια μου καλημέρα κ πάλι!! Θα τα πούμε το απόγευμα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημέρα φίλες μου!!!!!!

Τι κάνετε??????

Εγώ περιμένω τον άντρα μου να έρθει από Αθήνα γιατί είχε γάμο χθες και κοιμήθηκε εκεί. Κατά τα άλλα συνεχίζω και έχω μαστόρους και πολύ έχω εκνευριστεί. :evil::evil::evil:Αλλά το μεσημέρι θα τελειώσουν!!!!!

Καλή Κυριακή να έχουμε!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημερα κοριτσια μου!!!!! Τι κανετε??? Εμεις καλα, ο μικρος εκκλησια με τον μπαμπα! Σημερα εβγαλε δροσια και συννεφια και δε μας βλεπω για παραλια!!!! Ελλη μου πως ειναι το στομαχι σου???

Μay μου καλημερα!!!! Το θεμα των αντισυλληπτικων αρχικα βλεπω οτι το προτεινουν πολλοι γιατροι. Εμενα δε μου ειπε να τα παρω οπσωσδποτε απλα επειδη εχω αστατο κυκλο και θελω να κανω συντομα κι αλλο παιδι μου ειπε να τα παρω αν θελω να βοηθησω τον κυκλο μου αλλιως δεν υπαρχει λογος! Κατα τ'αλλα ειναι πολυ καλος γιατρος και μεχρι τωρα δε μου εχει δωσει δικαιωματα να αμφιβαλω περα απο τωρα που οσο το ψαχνω διαπιστωνω πως ειναι κατι που συμβαινει και μαλλον δε φταιει εκεινος. Θα μπορουσα να πω οτι το κανει για τα χρηματα αλλα αν σας πω ποσα θα μου παρει θα γελασετε!!!!!! Ο ιδιος δε θα παρει καθολου λεφτα, θα πληρωσω τον αναισθησιολογο μονο και τα φαρμακα. Αν ηθελε να με εκμεταλλευτει ειχε την ευκαιρια στην εγκυμοσυνη αλλα ηταν κυριος πραγματικα... Το λεω επειδη γεννουσα μεσα στον Αυγουστο, ηξερα οτι θα φυγει καποια στιγμη και ποτε δε μου ειπε για καισαρικη ενω πολλοι σου βρισκουν χιλιες αφορμες, ισα ισα που του ειπα εγω να κανω καισαρικη επειδη φοβομουν και μονο που δε με εβρισε! Με ειχε βαλει κατω και μου ειχε εξηγησει τα παντα για κ.τ. και φ.τ. και με ενθαρρυνε πολυ... Αυτα τα αναφερω για να πω οτι γενικα του εχω πολυ εμπιστοσυνη και ειναι πολυ σχολαστικος... Ερχονται σε αυτον ανθρωποι απο το εξωτερικο για εξωσωματικη και εχει καλο ονομα. Οχι βεβαια πως σημαινει οτι δε θα κανει λαθη και ισως να ετυχε σε εμενα το λαθος... Οπως και να 'χει αυριο λεω να παω σε κοντινη πολη να παρω μια δευτερη γνωμη... Κοριτσια συγγνωμη για τον μονολογο και το κατεβατο αλλα ολη νυχτα δεν κοιμηθηκα!! στις 4 με πηρε ο υπνος και ξυπνησα 7 30!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα κοριτσια μου!!!!! Τι κανετε??? Εμεις καλα, ο μικρος εκκλησια με τον μπαμπα! Σημερα εβγαλε δροσια και συννεφια και δε μας βλεπω για παραλια!!!! Ελλη μου πως ειναι το στομαχι σου???

Μay μου καλημερα!!!! Το θεμα των αντισυλληπτικων αρχικα βλεπω οτι το προτεινουν πολλοι γιατροι. Εμενα δε μου ειπε να τα παρω οπσωσδποτε απλα επειδη εχω αστατο κυκλο και θελω να κανω συντομα κι αλλο παιδι μου ειπε να τα παρω αν θελω να βοηθησω τον κυκλο μου αλλιως δεν υπαρχει λογος! Κατα τ'αλλα ειναι πολυ καλος γιατρος και μεχρι τωρα δε μου εχει δωσει δικαιωματα να αμφιβαλω περα απο τωρα που οσο το ψαχνω διαπιστωνω πως ειναι κατι που συμβαινει και μαλλον δε φταιει εκεινος. Θα μπορουσα να πω οτι το κανει για τα χρηματα αλλα αν σας πω ποσα θα μου παρει θα γελασετε!!!!!! Ο ιδιος δε θα παρει καθολου λεφτα, θα πληρωσω τον αναισθησιολογο μονο και τα φαρμακα. Αν ηθελε να με εκμεταλλευτει ειχε την ευκαιρια στην εγκυμοσυνη αλλα ηταν κυριος πραγματικα... Το λεω επειδη γεννουσα μεσα στον Αυγουστο, ηξερα οτι θα φυγει καποια στιγμη και ποτε δε μου ειπε για καισαρικη ενω πολλοι σου βρισκουν χιλιες αφορμες, ισα ισα που του ειπα εγω να κανω καισαρικη επειδη φοβομουν και μονο που δε με εβρισε! Με ειχε βαλει κατω και μου ειχε εξηγησει τα παντα για κ.τ. και φ.τ. και με ενθαρρυνε πολυ... Αυτα τα αναφερω για να πω οτι γενικα του εχω πολυ εμπιστοσυνη και ειναι πολυ σχολαστικος... Ερχονται σε αυτον ανθρωποι απο το εξωτερικο για εξωσωματικη και εχει καλο ονομα. Οχι βεβαια πως σημαινει οτι δε θα κανει λαθη και ισως να ετυχε σε εμενα το λαθος... Οπως και να 'χει αυριο λεω να παω σε κοντινη πολη να παρω μια δευτερη γνωμη... Κοριτσια συγγνωμη για τον μονολογο και το κατεβατο αλλα ολη νυχτα δεν κοιμηθηκα!! στις 4 με πηρε ο υπνος και ξυπνησα 7 30!

Καλημέρα ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου!!! Δεν περίμενα να σε δω τόσο πρωινή μετά το ξενύχτι σας χτες, αλλά η αγωνία σου δε σε άφησε να κοιμηθείς κοριτσάκι μου!!

Φυσικά και δεν υπαινίσσομαι τίποτα για το γιατρό σου, δεν ήθελα να περάσει τέτοιο μήνυμα, απλά από την ελάχιστη εμοειρία μου στο φαρμακείο από κοπέλες που έχουν κάνει απόξεση, δεν έχω παρατηρήσει χρήση αντισυλληπτικών. Επίσης μου το αιτιολογείς απόλυτα δεδομένου οτι έχεις άστατο κύκλο!

Όσο για τις γνώμες άλλων γιατρών που δε σε έχουν δει, αυτό είπα οτι καλύτερα να αποφύγουμε, γιατί κακά τα ψέματα, αν δεν έχεις εικόνα πλήρη ενός περιστατικού, τί να πείς τώρα εδώ που τα λέμε!! Νομίζωοτι έχεις πάρει τηνκαλύτερη απόφαση να πας αυριο σε δευτερο γιατρό ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ από κοντά, να του μιλήσεις, να σου μιλήσει! Θα είσαι πολύ πιο ήσυχη να ξέρεις οτι η υστεροσκόπγση είναι μονόδρομος και οτι μετά από αυτό τελειώνεις οριστικά! Νομίζω οτι λίγο μπλέχτηκες με τις αμφιβολίες σου και είναι λογικό!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου!!! Δεν περίμενα να σε δω τόσο πρωινή μετά το ξενύχτι σας χτες, αλλά η αγωνία σου δε σε άφησε να κοιμηθείς κοριτσάκι μου!!

Φυσικά και δεν υπαινίσσομαι τίποτα για το γιατρό σου, δεν ήθελα να περάσει τέτοιο μήνυμα, απλά από την ελάχιστη εμοειρία μου στο φαρμακείο από κοπέλες που έχουν κάνει απόξεση, δεν έχω παρατηρήσει χρήση αντισυλληπτικών. Επίσης μου το αιτιολογείς απόλυτα δεδομένου οτι έχεις άστατο κύκλο!

Όσο για τις γνώμες άλλων γιατρών που δε σε έχουν δει, αυτό είπα οτι καλύτερα να αποφύγουμε, γιατί κακά τα ψέματα, αν δεν έχεις εικόνα πλήρη ενός περιστατικού, τί να πείς τώρα εδώ που τα λέμε!! Νομίζωοτι έχεις πάρει τηνκαλύτερη απόφαση να πας αυριο σε δευτερο γιατρό ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ από κοντά, να του μιλήσεις, να σου μιλήσει! Θα είσαι πολύ πιο ήσυχη να ξέρεις οτι η υστεροσκόπγση είναι μονόδρομος και οτι μετά από αυτό τελειώνεις οριστικά! Νομίζω οτι λίγο μπλέχτηκες με τις αμφιβολίες σου και είναι λογικό!

May μου και να υπονοουσες κατι για το γιατρο καλα θα εκανες γιατι ενα τριτο ματι τα βλεπει πιο ψυχραιμα.. Εγω εχω δεσιμο με το γιατρο μιας και εφερε στον κοσμο τον μικρο μου και νομιζω ολες μας δε τολμαμε ευκολα να αμφιβαλουμε... Αυτη τη στιγμη προφανως εγω βρισκομαι σε αμφιβολια και γι'αυτο τοσος προβληματισμος... Σκεφτομαι μπας και παω στο νοσοκομειο της περιοχης στα επειγοντα σημερα να με δουν να το συζητησω με τον εφημερευοντα γιατρο, απο την αλλη διαβαζω συνεχεια οτι ειναι πολυ συνηθισμενο να συμβαινει υστεροσκοπηση μετα απο αποξεση.. Απλα με εχει πιασει μια φοβια οτι δε θα μπορεσω να ξανακανω παιδι και με εχει παρει απο κατω!

to1Np2.png

KCkop2.png

May μου και να υπονοουσες κατι για το γιατρο καλα θα εκανες γιατι ενα τριτο ματι τα βλεπει πιο ψυχραιμα.. Εγω εχω δεσιμο με το γιατρο μιας και εφερε στον κοσμο τον μικρο μου και νομιζω ολες μας δε τολμαμε ευκολα να αμφιβαλουμε... Αυτη τη στιγμη προφανως εγω βρισκομαι σε αμφιβολια και γι'αυτο τοσος προβληματισμος... Σκεφτομαι μπας και παω στο νοσοκομειο της περιοχης στα επειγοντα σημερα να με δουν να το συζητησω με τον εφημερευοντα γιατρο, απο την αλλη διαβαζω συνεχεια οτι ειναι πολυ συνηθισμενο να συμβαινει υστεροσκοπηση μετα απο αποξεση.. Απλα με εχει πιασει μια φοβια οτι δε θα μπορεσω να ξανακανω παιδι και με εχει παρει απο κατω!

Κοριτσάκι μου αυτό ούτε να το σκέφτεσαι!!! Ούτε να το συζητάς!! Σου έτυχε αυτό που έχει τύχει σε χιλιάδες κοπέλες και το πιο πιθανό είναι οτι σου συνέβησε μια μικρή επιπλοκή που ο γιατρός σου, θα είναι σε θέση να λύσει άμεσα!! Ωστόσο σου ξαναλέω!! Άν θέλεις να καθησυχάσεις τις αμφιβολίες σου, πήγαινε και σήμερα στο νοσοκομείο και άκου μια άλλη άποψη!! Εγώ είμαι υπέρ!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοριτσια μου τι κανετε....?????? εμεις καλααααα.....!!!!!

Σημερα δεν ειχα χρονο να μπω απο το πρωι...

ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ μην αγχωνεσαι για το αν θα μπορεσεις να ξανακανεις παιδακι γιατι σκεψου το εξης: συνηθως υποβοσκει ανεξηγητη υπογονιμοτητα και καποιου ειδους γενετικη ανωμαλια απο το πρωτο εμβρυο που θα ξεκινησει να υποστηριχθει απο το αναπαραγωγικο συστημα της γυναικας και οχι απο τα το δευτερο και μετεπειτα....θελω να πω πως συνηθως ειναι τυχαια τα περιστατικα παλλινδρομης μετα την επιτευξη και ολοκληρωση της πρωτης κυησης.....!!!!!!

Στην προκειμενη περιπτωση ΕΣΥ εχεις τον δημητρακη, οποτε ολα καταριπτονται περι δυσκολιας συλληψης κλπ, απλα ηταν τυχαιο.......παει περασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.........!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολα τα κοριτσακι ειναι καλα....????? πως ειναι η κυριακη σας....???

Εδω εχουμε ηλιοοοοο και ζεστη και κατα διαστηματα ενα πολυ ελαφρυ αερακι...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα κοριτσακιααααααααααα!!!!!!!!!!!Τι κανετε?

Εδω εχει αρκετη δροσουλα και συννεφια κι αναβουμε καμια λαμπαδα για να βρεξει!!!!!!!!

Ναι Ελλη μου και May μου απ'οτι μου ειπε και η αγορομαμυ και διαβασαμε ειναι λοξυγγας!!!!!!χαχαχαχαχαχχαχχαχαχχααααααααα!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ μου αυτο που θελει να σου πει η May ειναι οτι ειναι λαθος που θα ρωτησουμε και καποιον αλλο γιατρο!!!!Ισως να εχει και δικιο αλλα επειδη καπως ετσι εβαλα κι εγω να ρωτησει η ξαδερφη μου απο το τηλεφωνο τον γιατρο της για μενα χαιρομαι πολυ που το εκανα γιατι αν δεν τον ρωταγε ακομα θα ημουν σε εκεινον τον γιατρο κι ακομα θα επινα αντισυλληπτικα για να μου φυγει κατι που δεν ειχα!!!!!!!Και τωρα ειμαι στον αλλο γιατρο και σε δυο μηνες θα εχω παιδακι!!!!!!!!!

Θελω να πω οτι καλο ειναι να μη μπερδευομαστε αλλα κι απο την αλλη τις αμφιβολιες αυτοι μας τις βαζουν δεν φταιμε εμεις!Αν και απο περιπτωσεις που ξερεω δεν βλεπω κατι μεμπτο στο γιατρο σου!Πιστευω οτι τα πραγματα καπως ετσι θα γινονταν και με καποιον αλλο τη στιγμη που δεν γινοταν να φανει κατι απο την αποξεση οπως σου ειπε!

Κοαλακι μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!τι κανεις?Αυτο που ανησυχει πιστευω την συμπεθερα σου πιο πολυ ειναι η δευτερη επεμβασουλα μεσα σε τοσο λιγο διαστημα κι αν πρεπει να γινει!!!!!!!Αλλα ολα θα λυθουν ειμαι σιγουρη γιατι εδω σε αυτη την παρεα δεν μενει τιποτα αλυτο!!!!!!!!!!!χιχχιχιχιιχιχιιχιιχι!!!!!!

Δεν μου λες μαρη,το Μαριαννακι ειχε λοξυγγα στην κοιλιτσα σου εσενα?

1sh1p2.png

Ααααχ ναιιιιιιιιιι πολυυυυυυ λοξιγγαααααα......!!!!!!!!!!

Συνεχεια καλεεεεεεε αισθανομουνα αυτον τον ρυθμικο χτυπο η στον αφαλο η πιο κατω χαμηλα οταν πλεον ειχε παρει θεση, εκει να δεις σπασιμο νευρων.

Θα ταρακουνιεται το πιπι σας οπως και το δικο μου....!!!!!!!!

Αχχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχααχαχαχα......!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...