Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 minutes ago, linaa said:

Κοίτα αν δεν έχεις χρήματα για προεμφυτικο τότε οκ είναι λογικό να μην σε συμφέρει. Θα είχε νόημα ακόμα Κ με 2-3 βλαστοκυστες γιατί αντί να χάνεις χρόνο για να βάλεις αυτές που θα σου δώσουν μια βιοχημική Κ θα χάσεις Κ άλλο χρόνο αυτούς τους δύο μήνες κάνεις φυσικούς τροποποιημένους Κ μαζεύεις αλλά 2 ή 3 έμβρυα 

Οπότε αντί να έχεις 6 βιοχημικές Κ να ταλαιπωρείς Κ την μήτρα σου τσάμπα θα μαζεύεις Κ αλλά έμβρυα . Τώρα αν δεν υπάρχουν λεφτά αλλάζει το πράγμα 

Δεν έχω να δώσω 2000-3000 ευρώ. Αν είναι πχ 1000-1500 κάτι γίνεται. Αλλά να εξηγήσω κάτι. Εγώ δεν θα κάνω άλλη διέγερση. Έχω πει ότι από το να παιδευομαι με εξωσωματικές θα κινηθω με υιοθέσια. Προεμφυτευτικο θα έκανα μόνο για να γλυτώσω βιοχημικές που με έχουν τσακίσει ψυχολογικά. Δηλαδή αν τώρα στην διέγερση πχ στείλω 3 βλαστοκυστες για προεμφυτευτικο λέω τώρα και δεν είναι κάμοια υγιης εγώ δεν θα ξανακάνω διέγερση. Γιατί δεν θα βάλω τον εαυτό μου σε μια διαδικασία να ψάχνει ψιλό στα άχυρα. Εμένα ο γιατρός μου δεν είναι υπέρ του να πάω με φυσικό γιατί παρά την ηλικία μου έχω αποθέματα δηλαδή θα βγάλω πχ 8 ωάρια αυτήν την φορά. Όπως του είπα αν είναι να πρέπει να κάνω 7 εξωσωματικές για να πετύχω μια καλή και να έχω χαλάσει 30000-40000 συν όλο το ψυχικό μου κόστος τότε προτιμώ να κάνω διακρατική υιοθεσία που θα μου στοιχίσει όσο μια εξωσωματικη περίπου και σε ένα χρόνο περίπου έχεις παιδί. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελλη 30ρισες;;;;;;;;;;;;;; ΑΝΤΕ και στη συνεχεια!!!!!!!!!!!

Μποτσάκι καμάρι μου τα κατάφερες;;;; Μπράβο με έκανες περήφανη!!!!!:lol::lol::lol: Αντε να πας κυρία στον γιατρό σου!!!!!!!

Καλημέρα Ρίτσα!!!!!!!!!!!!!! Πήγες την μικρή σχολείο;

Πώς κοιμήθηκες απόψε;

Εμείς καλά αν και είχα λιγο ξενυχτι με την μικρη...κλαψουριζε μεσα στον υπνο της και θυμοταν την χθεσινή μέρα και είχε λίγο υπερένταση. Αλλα ευτυχως ηρεμησε και συνεχισε να κοιμαται ησυχα!

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!!!!

Όλες καλά??????????

Εγώ σηκώθηκα και πίνω καφεδάκι (μετά από πολύυυυυυυυυυ καιρόοοοοο)!

Σήμερα έχω και υπέρηχο και θα δω την μπεμπούλα μου!!!!!

Μποτσάκι έχεις και εσύ γιατρό εεεεεεεεε??????

ΜΑΥ περιμένουμε νέα από την καμπύλη!!!!!!!!!

Επιτέλους ξεμπέρδεψα και με τους μαστόρους!!!!!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε όλες!!!!

Πάω να διαβάσω νέα σας!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ρίτσα!!!!!!!!!!!!!! Πήγες την μικρή σχολείο;

Πώς κοιμήθηκες απόψε;

Εμείς καλά αν και είχα λιγο ξενυχτι με την μικρη...κλαψουγριζε μεσα στον υπνο της και θυμοταν την χθεσινή μέρα και είχε λίγο υπερένταση. Αλλα ευτυχως ηρεμησε και συνεχισε να κοιμαται ησυχα!

Καλημερα Ηλιοβασιλεμα μου...ναι την πηγα την μικρη σχολειο.

Αυριο μπορει να απεργουν οι δασκαλοι και μπορει να την κρατησω μεχρι το μεσημερι...θα δουμε....:rolleyes:.

Αχ!! την Αγγελικουλα...της αρεσε η' ειχε κουραστη και εκλαιγε;;

Και εγω δεν κοιμηθηκα καλα, γιατι ποναγα απο την ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ...:mad::mad:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλημεραααααααααααααααααααααααα κοριτσια μου.......!!!!!!!!

Τι κανετε....??? πως κοιμηθηκατε....????

εμεις λιιιιγο ανησυχα αλλα τωρα μια χαρα οπως παντα....παιζουμε με το λαπτοπ το ψευτικο εννοειτε.....!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ NGN ΜΟΥ καλα νεα να εχετε απο τους υπερηχους σας, περιμενουμε με ανυπομονησιααααααα......!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε....???? τα κοριτσακια σας...???

ΕΛΛΗ ΜΟΥ σιγα σιγα πλησιαζεις στο ονειρο σου......στο αντρακι σου....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα Ngn!!!! Απόλαυσε το καφεδάκι σου και περιμενουμε νεα απο γιατρο σου!!!

Ρίτσα, το περιμενα να εχει υπερενταση το παιδι στον υπνο...γιατι στον υπνο τους αναβιωνουν τι εζησαν και τα θυμουνται...οποτε σκεφτοταν την βαπτιση και τα παιχνιδια που εκανε χθες, και μεσα στον υπνο της κουνιοταν και δεν κοιμοταν ηρεμη!

Τωρα το πρωι ειχαμε λιγο κλαψουρισμα γιατι ηθελε να παρει "ρεπο" απο σχολειο επειδη ημασταν και οι δυο μας σπιτι, ο αντρας μου εχει ρεπο και προφανως θελησε να μεινει και αυτη μαζι μας! Αλλα την πηγαμε κανονικα...

Καλημέρα Ngn!!!! Απόλαυσε το καφεδάκι σου και περιμενουμε νεα απο γιατρο σου!!!

Ρίτσα, το περιμενα να εχει υπερενταση το παιδι στον υπνο...γιατι στον υπνο τους αναβιωνουν τι εζησαν και τα θυμουνται...οποτε σκεφτοταν την βαπτιση και τα παιχνιδια που εκανε χθες, και μεσα στον υπνο της κουνιοταν και δεν κοιμοταν ηρεμη!

Τωρα το πρωι ειχαμε λιγο κλαψουρισμα γιατι ηθελε να παρει "ρεπο" απο σχολειο επειδη ημασταν και οι δυο μας σπιτι, ο αντρας μου εχει ρεπο και προφανως θελησε να μεινει και αυτη μαζι μας! Αλλα την πηγαμε κανονικα...

Αχ!! το μαναρακι μου μαλλον ηθελε να δει και τον Μπαμπα της μωρε....:P:p.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααααααααααααααααα κοριτσια μου.......!!!!!!!!

Τι κανετε....??? πως κοιμηθηκατε....????

εμεις λιιιιγο ανησυχα αλλα τωρα μια χαρα οπως παντα....παιζουμε με το λαπτοπ το ψευτικο εννοειτε.....!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ NGN ΜΟΥ καλα νεα να εχετε απο τους υπερηχους σας, περιμενουμε με ανυπομονησιααααααα......!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε....???? τα κοριτσακια σας...???

ΕΛΛΗ ΜΟΥ σιγα σιγα πλησιαζεις στο ονειρο σου......στο αντρακι σου....!!!!!!!

Καλημερα koalaki μου καλα ειμαι...

Εσυ καλα εισαι koalaki μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Kαλημερα κοριτσιαααααααα!!!!πωινη πρωινη και εγω σημερα!!!!καλα εισαστε????τα παιδουλια σας μπεμπουλια σας καλα ειναι???????

εμεις μια χαρουλααααα!!!!!

πηγαμε στο χασαπικο,στο μαναβικο και ψωνησαμε!

σημερα θα φτιαξω και εγω μοσχαροσουπαααα!!!!!!!ζηλεψα απο τη συμπεθερα χθες!!!!!!!!!πηρα και κολοκυθακια για σαλατα!!!!!!!!!!!!!!!φοβερο!!!!!!!!!!!

Ngn μου!!!!!!!!τελειαααααααααα!!!!θα δειτε τη μπεμπουλα σας σημερααααααααααα!!!!!!!σουπερρρρ!!!!!θαυμασε την καλονη σου απο το μονιτορ!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου,καλα εισαι??????η Αγγελικουλα μας καλα???στο σχολειο???τι καλο θα μαγειρεψεις σημερα????

Κοαλακι μου,με ανησυχια ξυπνησε η Μαριαννα μας,επειδη εχει τα δοντακια της...????η καμια σχεση???

Ελλη μου,τελειαααααααααα!!!!!!ποτε εχεις γιατρο τωρα?????

Συμπεθερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!κοιμασαι μαρη???????τι ωρα κοιμηθηκες χθες τελικα?????

καλα αποτελεσματα κοριτσια σημερααααααααα!!!!!!!!!!ολα θα ειναι τελειααααααα!!!!!!!!!!!!!

Εγω ξυπνησα νωρις επειδη πεινουσα......πονακια εχω και στον υπνο μου.....πππφφφφφ!!!!μαλλον πρεπει να ξεκινησω μαγνησιο!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Ριτσακι μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!καλημεραααααααα!!!!!πως εισαι?????καλυτερα σημερα?????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Kαλημερα κοριτσιαααααααα!!!!πωινη πρωινη και εγω σημερα!!!!καλα εισαστε????τα παιδουλια σας μπεμπουλια σας καλα ειναι???????

εμεις μια χαρουλααααα!!!!!

πηγαμε στο χασαπικο,στο μαναβικο και ψωνησαμε!

σημερα θα φτιαξω και εγω μοσχαροσουπαααα!!!!!!!ζηλεψα απο τη συμπεθερα χθες!!!!!!!!!πηρα και κολοκυθακια για σαλατα!!!!!!!!!!!!!!!φοβερο!!!!!!!!!!!

Ngn μου!!!!!!!!τελειαααααααααα!!!!θα δειτε τη μπεμπουλα σας σημερααααααααααα!!!!!!!σουπερρρρ!!!!!θαυμασε την καλονη σου απο το μονιτορ!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου,καλα εισαι??????η Αγγελικουλα μας καλα???στο σχολειο???τι καλο θα μαγειρεψεις σημερα????

Κοαλακι μου,με ανησυχια ξυπνησε η Μαριαννα μας,επειδη εχει τα δοντακια της...????η καμια σχεση???

Ελλη μου,τελειαααααααααα!!!!!!ποτε εχεις γιατρο τωρα?????

Συμπεθερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!κοιμασαι μαρη???????τι ωρα κοιμηθηκες χθες τελικα?????

καλα αποτελεσματα κοριτσια σημερααααααααα!!!!!!!!!!ολα θα ειναι τελειααααααα!!!!!!!!!!!!!

Εγω ξυπνησα νωρις επειδη πεινουσα......πονακια εχω και στον υπνο μου.....πππφφφφφ!!!!μαλλον πρεπει να ξεκινησω μαγνησιο!!!!!

Καλημέρα Πατουσιτσα! Γιατρο εχω τον άλλο μήνα. Είπε μέχρι της 15 να πάμε.. Θα ειμαι στις 33 βδομάδες.. Λογικά μετά θα πηγαίνω πιο συχνα! Αχ πως θα περασει ο καιρός μέχρι τότε!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Πατουσιτσα μου γλυκια πρωινή σήμερα!!!!!!!!!!!!!

Εγω εχω ετοιμα γεμιστά απο πεθερα....Το σαββατο ειχαμε αυτο το πεσκεσι :evil::evil::evil:!!!! τα εστειλε με τον αντρα μου..........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...