Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Ρωτά τον γυναικολόγο σου. Κ ψάξε κάποιον ενδοκρινολόγο μέσα από κάποιο μαιευτήριο. Δύσκολα να μην βρεις πιο νωρίς ραντεβού υπάρχουν πάρα πολλοί ενδοκρινολόγοι. 

Δύσκολα είναι σωστή η μέτρηση Όταν οι άλλες ορμόνες Κ ο υπέρηχος είναι εντάξει . αν είναι σωστή η μέτρηση θα είχες προβλήματα με την περίοδο για χρόνια . Η οιστραδιόλη δεν είναι μια απλή ορμόνη. 

Στο Ελενας κοίταζα για να είναι σχετικός με την υπογονιμότητα!!! Η οιστραδιολη δεν αυτή που όσο αυξάνεται το ωάριο αυξάνετε κ η ορμόνη ? Μήπως είναι τόσο χαμηλή επειδή θα αργήσει να μεγαλώσει το Ωάριο ; Ή καμιά σχέση ; Να πάω αύριο να την ξανά μετρήσω για σιγουριά ;; Μπας κ ανέβηκε 

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Οι προηγούμενες εξετάσεις σου ποτέ τις είχες κάνει? Γενικα αν είχες κανεί σύντομα μάλλον είναι κάποιο λαθος δεν πέφτει τόσο χαμηλά η οιστραδιόλη σε μια νέα γυναίκα από κύκλο σε κύκλο 

Τον Νοέμβρη της είχα κάνει 7 μήνες σχεδόν 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημερα Θαλεια μου!!!!!!!!!!!καλα εισαι????????????ο Παναγιωτακης μας καλα ειναι????????????:D:D:D:D:D:D

Άντε βρε τόση ώρα απαντάω κ εγώ αλλά δεν με πήρατε χαμπάρι!!!!!

Καλά είναι πατουσιτσα μου κοιμάται ο μικρός κ γιαυτό εχω χρόνο να σας μιλάω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακι η αγορακι η χαππυμαμμυ?????????θυμιστε μου...................συγνωμη αλλα δεν θυμαμαι!!!!!!!!!!!!!!!

Το 4ο της παιδι αγορακι!!!!!!!! γεννησε και καπου το διαβασα στο παρεντς αλλα σχολίαζε την εμπειρεια της στο νοσοκομειο που γεννησε....Δεν ελεγε λεπτομερειες τί και πότε και πώς γεννησε....

Την λιστα μας την παλια την ανανεωνω συνεχως και φαινονται ταυτόχρονα και οι 3 υπο-ομαδες μας: οι εγκυες, οι μη εγκυες και μερικες εξ αυτων ηδη μαμαδες και οι λεχωνες= φρεσκομαμάδες!!!!!

Η δικιά σου νέα λίστα εχει μονο τα γεννητουρια, τις φρεσκομαμαδες; που ειναι; την εχεις αναρτησει;

Πεσκέσι εννοω που μου εστειλε απροειδοποιητα τα γεμιστα....και πρεπει να τα φαμε να μην πανε χαμενα....

Κυκλοφορουν πολλά αδέσποτα στους δρόμους! Που πεινανε... ;);):rolleyes:

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

βρε κορίτσια το μαρακι τι κάνει????εχω μέρες να μιλήσω.έχει άλλες τρεις μέρες για να γεννήσει ε???? τα κατάφερε τελικά!!!!!!

Επίσης ο μικρός κάποια βράδια ξυπνάει κ κλαίει κ δεν ξέρω γιατί?????εσάς το έκαναν αυτο?????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άντε βρε τόση ώρα απαντάω κ εγώ αλλά δεν με πήρατε χαμπάρι!!!!!

Καλά είναι πατουσιτσα μου κοιμάται ο μικρός κ γιαυτό εχω χρόνο να σας μιλάω.

Θαλιτσα μου σε είδαμε! Τι κανείς;; Αφού είναι καλά ο μικρός μια χαρά.. Τελικά βλέπω δεν είμαι μόνο εγώ η παραπονιαρα!:D:D

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ 2013!!!!!

1.Vick -> It's a BOY!!!!! Ωρα -> 02:00!!!!! 31/08/2013

2.Ηappymymmy -> It's a BOY!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Βρε κορίτσια δεν σας προλαβαίνω!!!! 7 σελίδες διάβασα!!!!! Φαντάζομαι τι επεισόδια θα χάνω όταν γεννήσω!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ έχω και εγώ τρελό κόλλημα με τα παζλ. Έχω φτιάξω πάρα πολλά αλλά δεν μ'αρέσει να τα κρεμάω σπίτι μου και έτσι τα έχω σε πατάρι ή τα χαρίζω (ακούγεται κουφό εντελώς εεεεε???????).

Και εδώ έχει συννεφιά και μ'αρέσει τρελά. Έχω κατεβάσει και τα νάυλον στο barbeque και έτσι κάθομαι ακόμα στον κήπο και χαζεύω τα λουλούδια μου!!!! Βέβαια είμαι σε καρέκλα που πέφτει πίσω ξαπλωμένη αλλά δεν πειράζει. Θα σηκωθώ που θα πάει!!!!!

Πωπω και εγώ θέλω να ξυριστώ και το σκέφτομαι πολύ. Με κουράζει πάρα πολύ. Έχω βαρύνει τρελά και πονάω επίσης όταν είμαι όρθια. Τι να κάνω όμως??????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Θαλιτσα μου σε είδαμε! Τι κανείς;; Αφού είναι καλά ο μικρός μια χαρά.. Τελικά βλέπω δεν είμαι μόνο εγώ η παραπονιαρα!:D:D

Ναι ναι έτσι είναι....ε...λιγάκι είμαι!!!!!!!συμπληρωσα κ άλλο μην.οποία ξέρει μου λέει!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

βρε κορίτσια το μαρακι τι κάνει????εχω μέρες να μιλήσω.έχει άλλες τρεις μέρες για να γεννήσει ε???? τα κατάφερε τελικά!!!!!!

Επίσης ο μικρός κάποια βράδια ξυπνάει κ κλαίει κ δεν ξέρω γιατί?????εσάς το έκαναν αυτο?????

Το ξανά έβαλα για να μου πείτε γιατί εχω απορία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

θα φαω γεμιστα για να μην μεινουν αλλες μερες.....Αν και εγω ελεγα να παρω ψαρι να μαγειρεψω...

Με νευριάζει η πεθερά μου γιατι δεν σκεφτεται καθολου τον προγραμματισμο των αλλων....Την καλεσαμε στη βαπτιση, δεν με πηρε καν ενα τηλεφωνο να μου πει οτι δεν θα ερθει...εγω εβαλα τον αντρα μου να την ρωτησει αν θα ερθει για να ξερουμε για το τραπεζι...Με πηρε χθες βραδυ τηλεφωνο να μας ευχηθει και μιλαγε για αλλη μια φορα στεναχωρημενη....Ε, μα τον Θεό σου οταν παιρνεις τηλεφωνο να ευχηθεις για την χαρα του αλλου, μην κλαψουριζεις για τα δικα σου!!!!!!!!! Ολοι εχουμε προβληματα, μεγαλά ή μικρά, πολλά ή λίγα.....αλλα τα δικα μας προβληματα δεν μηδενιζουν των αλλων τριγυρω θεματα....Τελος παντων...αυτη μου ετυχε να εχω για πεθερά...............:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αχ!! εγω τι να πω ...που μενουμε μαζι, στο ιδιο σπιτι εννωο...

Και εσενα σου Μαγειρευει κι ολας...θες να ανταλαξουμε ΠΕΘΕΡΕΣ...:lol::lol:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Το Μαράκι έχει καιρό να μπει. Φαντάζομαι περνάει τις τελευταίες μέρες αγκαλιά με τον γιόκα της! (και τον ατμοκαθαριστη! :tongue: )

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Το ξανά έβαλα για να μου πείτε γιατί εχω απορία.

Καλημέρα κοριτσάκι μου!! Και μένα το κάνει που και που ο μικρός αλλά σταματάει μόνος του κατευθείαν. Δεν χρειάζεται καν να σηκωθώ. Φαντάζομαι οτι κάτι βλέπουν στον ύπνο τους ή μου το κάνει όταν υπάρχει κουνούπι στο δωμάτιο του.

Ελπίζω να βοήθησα!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

ριτσακι σε μας εδώ στους θρακομακεδόνες έχει κρύο σήμερα όπως κ εχθές!!!!!!

Καλά βρε εμένα δεν μου μιλάτ:(ε?????:(:(

Καλημερα Θαλειτσα μου,τι μου κανεις;;;

Και Χαλκιδα κανει ψυχρουλα...αντε καλο χειμωνα να εχουμε κοριτσια μου!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Αχ!! εγω τι να πω ...που μενουμε μαζι, στο ιδιο σπιτι εννωο...

Και εσενα σου Μαγειρευει κι ολας...θες να ανταλαξουμε ΠΕΘΕΡΕΣ...:lol::lol:.

Τετοιο μαγείρεμα να το βράσει!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...