Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε περίπτωση που δε είναι λάθος και ξανά βγει ίδια τιμή θα έχω θέμα στην διέγερση ; Υπάρχει περίπτωση να μην έχω καλά ωάρια ; Επίσης δεν έχω ενδοκρινολόγο κ έψαξα για να κλείσω και βρίσκω ραντεβού από Σεπτέμβρη 

Ο γιατρος σου δεν συνεργαζεται με καποιον για πιο αμεσα;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκι μου!! Και μένα το κάνει που και που ο μικρός αλλά σταματάει μόνος του κατευθείαν. Δεν χρειάζεται καν να σηκωθώ. Φαντάζομαι οτι κάτι βλέπουν στον ύπνο τους ή μου το κάνει όταν υπάρχει κουνούπι στο δωμάτιο του.

Ελπίζω να βοήθησα!!!!

Μμμμ.....κ εμένα σταματάει αλλά εχθές δεν σταματαγε .τελικά τίνα πήρα αγκαλιά του έδωσα νερό γιατί διψαγε κ μετά ησύχασε.τώρα για το κουνούπι μπορεί να είναι κ αυτό γιατί είχε ένα τσιμπηματακι στο προσωπακι του.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου ngn μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aσε ασε Νgn μου,στο τσακ ειμαι να το πιασω παλι το παζλ!!!!αλλα πιο μετα!!!να τελειωσω της δουλιτσες μου και μετα!!!!!!!!!!

με της ωρες ασε με...........δεν με νοιαζει!!!!!ιχχιιχιχχιχιχι!!!

θα τα κολλησω και θα το κανω κορνιζα!!!και τσακ!!!στο δωματιο της μπεμπας μου!!!!!

εχει θεμα με τη χιονατη και τους 7 νανους,τη σταχτοπουτα,την αριελ,η ωραια κοιμωμενη και στο βαθος αχνοφαινεται το παλατι!!!!και οι 4 κανουν κουνιααα!!!!!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλημερα Θαλειτσα μου,τι μου κανεις;;;

Και Χαλκιδα κανει ψυχρουλα...αντε καλο χειμωνα να εχουμε κοριτσια μου!!!

Καλά είμαι ριτσακι μου!!!!!!!κρυωνω λίγο!!!!!!!!!άκουσα χθες στον αυτια ότι θα έχουμε το πιο βαρύ χειμώνα τον τελευταίων ετών!!!!!!παναγια μου!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

αχ Θαλεια μου ταλιαπωρηθηκε ο Παναγιωτακης μας ε...???σημερα ειναι καλυτερα?????????

Ελλη μου με την πεθερα σου μενεις...????καλα καταλαβα!εισαι ΗΡΩΑΣ!!!!!!!!!!!

d.gif

Και εδω εχει ψυχρουλα σημερα και χθες ακομη πιο πολυ το απογευμα.........!!!Ετσι ειπανε ε????????βαρυ χειμωνα φετος?????????

θα παρει φωτια το τζακι και τα σωματα στο φουλ!!!!!!!

d.gif

αχ Θαλεια μου ταλιαπωρηθηκε ο Παναγιωτακης μας ε...???σημερα ειναι καλυτερα?????????

Πεθερά πεθερό και κουνιαδο... Όσο για το αν είμαι ήρωας είμαι! Εγώ και ο Capone America! Τεσπα, βοηθάει να το παίζεις λίγο χαζός που και που! Αλλά όχι πάντα! Εκεί που συμφέρει μόνο.. Χιχιχι!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Τετοιο μαγείρεμα να το βράσει!

Ελλη μου καλα λες να το βρασει,γιατι εχει δικιο το Ηλιοβασιλεμα...γιατι χωρις να την ρωτησει τις εφερε γεμιστα...

Εγω ομως απο την πεθερα μου ουτε αυτο εχω,τα κανω ολα εγω,ενω μενουμε μαζι....γι'αυτο το ειπα ετσι (ζητω συγνωμη ).

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Πεθερά πεθερό και κουνιαδο... Όσο για το αν είμαι ήρωας είμαι! Εγώ και ο Capone America! Τεσπα, βοηθάει να το παίζεις λίγο χαζός που και που! Αλλά όχι πάντα! Εκεί που συμφέρει μόνο.. Χιχιχι!

Ότι να'ναι είναι αυτό το κινητό.. Captain όχι Capone.. Πως του'ρθε!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Με πηραν τηλ για την παραγγελια που ειχα κανει!!!!!

προικα κουνιας,4 σελτεδακια,και αλαξιερα!!!!!

αυριο ερχονται!!!!!!!!τελειααααααααα!!!!!!!!!!

χθες μιλησα και με τη μανουλα μου,θα μου παρει μπουρνοζοπετσετες ,σκουφακια,λιγα ακομη καλτσακια,κουβερτουλα φλις,κουβερτουλα φακελος,και κατι αλλα ψιλολογια!!!!!

και τελος!!!!!

μετα εχω τη διακοσμιση της μπεμπας!!!!!!!!!!!

ναδω για μενα ποτε θα ψωνισωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Ταλαιπωρήθηκε πατουσιτσα μου αλλά οκ είναι τώρα!!!!!κορίτσια μέσα στο σπίτι έχει 23 βαθμούς.βλέπω να στρωνω τέλος σεπτεμβρίου αν συνεχίσει έτσι.αν κ ο οκτωβρης θα είναι λίγο πιο ζεστός.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελλη μου καλα λες να το βρασει,γιατι εχει δικιο το Ηλιοβασιλεμα...γιατι χωρις να την ρωτησει τις εφερε γεμιστα...

Εγω ομως απο την πεθερα μου ουτε αυτο εχω,τα κανω ολα εγω,ενω μενουμε μαζι....γι'αυτο το ειπα ετσι (ζητω συγνωμη ).

Μαρηηη δεν σε μαλωσα! Απλά ξέχασα να βάλω χαμογελαστή φατσούλα δίπλα! Γιατί ζητάς συγνωμη;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλα λεω ΗΡΩΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...