Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Γεια σας! Το μεσημέρι κοιμόμουν από της μιάμιση και το απόγευμα σηκώθηκα πεντέμιση. Έβαλα τον αντρουλη μου να φάει και πήγαμε για ψώνια.. Πήρα ένα σορο αχλάδια και 5-6 μήλα γιατί μόνο κόκκινα βρήκα και δεν μου πολυαρεσουν.. Δεν πειραζει! Πήρα και σίδερο! Ναι ναι αύριο θα λιωσω να σιδερωνω! Θα μαζέψω και θα καθαρίσω το πρωί και το μεσημέρι θα τα κάνω όλα ισια! Θα το κάνω να βογγιξει! Χαχαχα! Θα σας βάλω το λινκ να το δείτε..

Μποτσακι σούπερ ο γιός! Είδες που αγχωνοσουνα;; Μια χαρουλα. Στη δίαιτα και αυτός. Δεν θα γεννηθεί με μπυροκοιλια! Χαχαχα!

NGN μια χαρά η μπεμπουλα! Μεγαλώνει για να μην φοβαται η μαμά να την πιάσει αν είναι πολύ μινιον! Χαχαχα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε μην ζητας συγνωμη σιγα καλε και τι εγινε....Καλα ειμαι ριτσακι μου στο μαγαζι και σε λιγακι θα κλεισουμε...Εκλεισα ραντεβου με τον γιατρο την αλλη Δευτερα στις 7 η ωρα...

Δηλαδη την Δευτερα θα δεις τον Γιοκα σου ε;;

Καληνυχτα Νασια μου ,θα τα πουμε αυριο ....ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

καλως τη και την Ελλη! Τι κανει ο γιοκας σου εσενα? εσυ ποτε εχεις γιατρο παλι?

Καλά ειναι το θηριακι μου! Έχει σημερα από το πρωι τσακώνεται με το λορο.. Χθες είχε πολύ πλάκα! Έπαιζε με τον μπαμπα του! Πρωτη φορά ετσι.. να τον κουνάει ο αντρουλης μου να κλωτσάει αυτος. Να του μιλαει πάλι να κλωτσάει αυτός.. Λες και ήταν μπροστά μας γεννημένος και κουνιόταν ολη η κοιλιά μου!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Αυτο πήρα. Ένα απλό φθηνό αλλά να είναι καλή μαρκα και να κάνει τη δουλεια του.. Μη κοιτάτε που λεει τιμή ίντερνετ! Και στο καταστημα τόσο το πήρα.

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/appliances/ironing/ironing-systems-95/siemens-ts-14420.php

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

εγινε κοριτσια!!!!καλο ξημερωμα!!!!!!!θα τα πουμε αυριο!!!!!!οκ????αντεβου το πρωι!!!!!

Ελλη μια χαρουλα!!!!υριο σιδερωμα!!!!!θα χαιρεσαι να σιεδερωνεις!!!!!!!!!

Αγορομαμυ μου,καλα εισαι??????τι κανει ο Δημητρακης μας??????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλά ειναι το θηριακι μου! Έχει σημερα από το πρωι τσακώνεται με το λορο.. Χθες είχε πολύ πλάκα! Έπαιζε με τον μπαμπα του! Πρωτη φορά ετσι.. να τον κουνάει ο αντρουλης μου να κλωτσάει αυτος. Να του μιλαει πάλι να κλωτσάει αυτός.. Λες και ήταν μπροστά μας γεννημένος και κουνιόταν ολη η κοιλιά μου!

ΠΩς ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΛΩΡΟ?????ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

καλως τη και την Ελλη! Τι κανει ο γιοκας σου εσενα? εσυ ποτε εχεις γιατρο παλι?

Γιατρό εχω στις 15 Σεπτεμβρη. Αλλά ίσως πάω και στο νοσοκομείο μια βολτα να δω τι γίνεται.. Δεν είναι σίγουρο αλλά λέμε ίσως τελος του μήνα.. Σήμερα το συζητούσαμε..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

κοριτσακια μου καλησπερα !!!!

Εξαφανιστηκα το ξερω αλλα τι να κανω ειμαι δικαιολογημενη βλεπετε τρεχω αν προλαβω να τα κανω ολα τελευταια στιγμη και προσπαθω να ανπληρωσω και χρονο με τον μικρο οποτε το προγραμμα βαρυ!!

πηγα σημερα γυναικολογο,η μπεμπα ειναι σταθερη δεν εχει παρει καθολου βαρος επισης δεν εχω διαστολη ουτε συσπασεις επειδη ειμαι πολυ ταλαιπωρημενη η γυναικολογος μου αποφασισε να μπω για προκληση την τεταρτη κι οτι βρεξει ας κατεβασει μιας και οι ελπιδες για φυσιολογικο ειναι ελαχιστες!!!

τεσπα δεν ξερω νεα σας και πραγματικα σας σκεφτομαι συνεχεια και μου λειπετε αλλα δεν προκαμω!!ολα εχουν γινει οπως πριν οποτε εχω την ευθυνη για ολα συν τις ετοιμασιες για τον τοκετο ,πρεπει να αφησω φαγητα στην καταψυξη για παραδειγμα γιατι η κουνιαδα μου που θα ερθει να κρατησει τον μικρο δεν ξερει ουτε αυγο να τηγανισει!!!αστεεεεεε!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Μεταφορικά το ειπα! Επειδή κανει σαν τρελο και χτυπιέται ολη μερα!:D:tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

εγινε κοριτσια!!!!καλο ξημερωμα!!!!!!!θα τα πουμε αυριο!!!!!!οκ????αντεβου το πρωι!!!!!

Ελλη μια χαρουλα!!!!υριο σιδερωμα!!!!!θα χαιρεσαι να σιεδερωνεις!!!!!!!!!

Αγορομαμυ μου,καλα εισαι??????τι κανει ο Δημητρακης μας??????????

Μου αρέσει το σιδέρωμα όταν είναι καλο το σίδερο.. Η μανα μου έχει μια stirella 13 χρόνια! Μόνο εγώ σιδερωνα! Με αυτό το ατμοσιδερο εδω μου έβγαινε η πίστη! Πάλι καλά που χαλασε! Αν και πλέον και να μην χάλαγε θα πήγαινα με την πρωτη ευκαιρία να παρω αλλο..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...