Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , kate82 είπε:

Γιαγιά είμαι 43 χαχαχαχα

Μ ανέφερε απλά ότι είναι πιο δυσκολη μπορεί να φέρει πιο εύκολα πρόωρη εγκυμοσύνη,προεκλαμψία μέχρι κ αποβολή ,εντάξει στατιστικά είναι όλα αυτά ,αλλά εγώ μπερδεύτηκα και αγχώθηκα ,καλά έκανε και μου τ είπε για να είναι καλυμμένος 

Σιγά μην βγήκες και σύνταξη ☺️

Από ότι κατάλαβα θέλει να σε πάει όσο πιο safe γίνεται ,όλα αυτά που σου είπε μπορούν κάλλιστα να συμβούν και με ένα έμβρυο ,εσύ τι θα ήθελες να κάνεις;χωρίς να αγχώνεσαι ...

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μμμμμμμμ..........Υποπτο αυτο.....Το οτι ηταν 3 οχι οτι ηταν πρασινοι

χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Πραγματικα συμφωνω οτι ειναι υποπτο το ηταν τρεις και οχι οτι ηταν Πρασινοι.Μην αγχωνεσε η υποθεση ειναι σε καλα χερια,εχει αναλαβει ο πρακτορ 007,και συνεργαζετε με τον αστυνομο Σαινη.

Τα μαρουλια θα γυρισουν πισω στο Μποτσακι...ο κοσμος να χαλασει!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Την Τεταρτη θα σας πω τα νεα γιατι εχουμε ραντεβου 7 η ωρα το απογευμα ποιος ξερει τι ωρα θα μπουμε μεσα και θα τελειωσουμε και μετα εχουμε και την επιστροφη οποτε λογικα θα γυρισουμε αργα.Καλα κανεις και δεν αγχωνεσαι ετσι πρεπει.Ειπαμε οτι ειναι να γινει θα γινει...

Καλα Νασια μου ,δηλαδη Τεταρτη θα μαθουμε νεακια σου ε;

Αυριο θα εισαι μεσα η' οχι;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Αγαπη,ο γιατρος πηρε τοσα λεφτα γιατι ηρθε αυτοπροσωπος στο νοσοκομειο για να σε ξεγεννησει?Γιατι να πληρωσει καποιος απο τη στιγμη που ειναι δημοσιο?Λιγο μπερδευομαι και συγνωμη αν ειπα χαζομαρα!:rolleyes:

Γιατρός στο δημόσιο νοσοκομείο δεν πληρώνεις όταν πας στο εφημερεύον. Όταν ο γιατρός είναι αυτός που σε παρακαλουθεί ισχύει ότι και για το ιδιωτικό. Πχ εμένα είναι καθηγητής και διευθυντής κλινικής σε δημιόσιο... αλλά μου έδωσε και την επιλογή του ιδιωτικού αν θέλω (όλοι μπορούν). Εγώ δεν το θέλω, κυρίως γιατί έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο δημόσιο.

Το αντίθετο δεν γίνεται... δηλαδή να γεννήσεις σε δημόσιο με τον γιατρό που σε παρακολουθεί, αν δεν είναι σε κάποιο δημόσιο.

Καλως τη!Εγω οδηγω ακομα Νασια μου!Μετα τον 8ο πιστευω θα το ελατωσω λιγακι!

Να προσεχετε με την οδήγηση...

Και εγώ επειδή οδηγώ χρόνια και δεν μου είναι κουραστικό δεν είχα στο μυαλό μου ότι επιβαρύνει... αλλά τελικα την πάτησα.

Βέβαια οδηγούσα αρκετά κάθε μέρα... και την μέρα που κουράστηκα είχα πάει κέντρο με κίνηση!!!! Και βέβαια εγώ είμαι ούτως ή αλλιώς υψηλού κινδύνου:confused::confused::confused::confused:.. αλλά καλό είναι να περιορίσετε τις αποστάσεις...

kPAZp2.png

Κοριτσια μουυυυυυυυυ ουουυυυυυυυυ......

Τι κανετε....????? ολες καλα....????????

Αχ εγω ειμαι πολυυυυ συγκινημενη............ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ενα κοριτσακι βαρους 3190 με καισαρικη λογω του οτι παρεμενε ισχιακο απο τον τελευταιο υπερηχο ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ οπως εχω τονησει αααααπειρες φορες......!!!!!!! Σημασια εχει οτι ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ 2.....!!!!!!!!

Τη μιλησα στο τηλ και μου ειπε: φιλη μου ειναι πολυυυυυ ομορφη, με το ζορι κρατηθηκα να ΜΗΝ ΚΛΑΨΩ....!!!!!!

Απεριγραπτα συναισθηματα, 3 γεννες σε λιγοτερο απο 1 εβδομαδα.....!!!!!

Τι ευτυχιαααααααααααα.......!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατα τα αλλα εμεις καλα, το μαριαννακι υπνο και εγω μπηκα να σας βρω...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Αχ εγω ειμαι πολυυυυ συγκινημενη............ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ενα κοριτσακι βαρους 3190 με καισαρικη λογω του οτι παρεμενε ισχιακο απο τον τελευταιο υπερηχο ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ οπως εχω τονησει αααααπειρες φορες......!!!!!!! Σημασια εχει οτι ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ 2.....!!!!!!!!

Τη μιλησα στο τηλ και μου ειπε: φιλη μου ειναι πολυυυυυ ομορφη, με το ζορι κρατηθηκα να ΜΗΝ ΚΛΑΨΩ....!!!!!!

Να της ζήσει η μπεμπουλα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοαλακι μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Συγχαρητηρια στην φιλη σου!!!!!!!

Να σας ζησει να ειναι γερη και δυνατη!!!!!!!!!!Πολλα γεννητουρια εχουμε!!!!!!!Τι ομορφα πραγματα ειναι αυτα!!!!!!!!!!!

Κλαψε μαρη δεν πηραζει!!!!!!Αυτα τα δακρυα ειναι ωραια χαρουμενα!!!!!!

1sh1p2.png

τέλεια!!!!!!!! Φαντάζομαι συγκίνηση σου... εδώ εγώ έβλεπα τα μωράκια που δεν τα ήξερα στο νοσοκομείο και ένιωθα όμορφα.... :tongue::tongue::tongue:

kPAZp2.png

Ηρθα και εγω κοριτσιαααααααα!!!!!τωρα εφαγα.....φουσκωσααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλησπερα κοριτσιαααα!

Τι κανετε καλε?Ψαχνετε τα μαρουλια?Ωχ τι παθααααμεεεε!

koalaki μου,γερο και ευλογημένο να είναι το μωρό της φίλης σου!Είναι το πρώτο τους?

Νάσια μου,και γω πιστεύω πως δεν αξίζει να του κάνεις καλύτερη τιμή!Ο μ.....ας πέθανε!!!!Ότι δίνεις παίρνεις,έτσι δεν είναι?

Κι εγώ οδηγούσα μεχρι και την ημέρα που γέννησα!38 εβδομάδων δηλαδή!Βέβαια πρόσεχα πολύ!Δεν έτρεχα και είχα πάντα το νου!Απέφευγα επίσης να βάζω ζώνη!Έτσι η προσοχή μου ήταν στο έπακρο!

Χριστινάκη μου,ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση!Με κάλυψες πλήρως!Πώς είσαι κορίτσι μου?

Ρίτσα μουυυυ,πόσο λυπάμαι που δε σε πρόλαβα!!!!

Έλλη μου,εύχομαι να είσαι καλά μωρέ κοπέλα μου!

Οι υπόλοιπες ομορφιές τι κάνουν?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...