Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

αρνητικα τεστ και καθυστερηση


Recommended Posts

κοριτσια καλημερα

ειμαι καινουρια στο forum και θα ηθελα σας παρακαλω τη βοηθεια σας.με τον αντρα μου εχουμε ελευθερες επαφες εδω και δεκα μηνες αλλα στο χαλαρο(για μην αγχωθουμε ακομα-μολις παντρευτηκαμε).

ο κυκλος μου κυμαινεται 28-32 μερες και μια-δυο φορες το χρονο εχω καθυστερηση εως και 5 μερες.

σημερα βρισκομαι στην 46η μερα του κυκλου μου με ΤΕΡ 13-6.παρηγγειλα τεστ απο το hometest.gr και μεχρι στιγμης ειναι ολα αρνητικα!εγω εχω απογοητευτει αλλα ο αντρασ μου επιμενει να παμε για χοριακη.τι να κανω??αξιζει η μπα?

να σας πω οτι το στηθος μου αρχισε να με ποναει εδω και 5 μερες,οπως και η μεση μου κι οχι οταν περιμενα.κι που κ που εχω πονακια περιοδου.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

για να δείξει ένα τεστάκι ούρων πρέπει η β χοριακή στο αίμα α είναι πάνω από 80-100 μονάδες. Πιθανότατα να είχες καθυστερημένη ωορηξία. Περίμενε 3-4 μέρες πριν ξανακάνεις τεστ ούρων. Εννοείται πως το κάνεις με τα πρώτα πρωινά.

Link to comment
Share on other sites

σας ζητω συγνωμη για τα ορθ. λαθη μου μιας και την ελληνικη γλωσσα διστιχως την εμαθα μονο προφορικα.

για σου φιλη μου. εγω ειχα περιοδο μια φορα στους 2 μηνες απο τοτε που θυμαμαι να εχω περιοδο. ετσι οταν καναμε οπως λες στο χαλαρο την προσπαθια μας για μωρακι καθε φορα εκανα τεστ και επερνα τα πρεμολουτ για να μου ερθει περιοδος- μια φορα ενω εκανα τεστ που βγικε αρνιτικο ξεχασα να παρω τα πρεμολουτ και ξαναεκανα τεστ μετα απο μια ευδομαδα και βγικε το ενα θετικο και απο την χαρα μου κανω και το δευτερο της συσκευασιας-αρνιτικο.αλλα ουτε αιματος διξαν κατι. πιγα σε γιατρο και μετα κοπον και βασανων(στην αρχη νομιζε οτι ειχα μικρο ογκο) διαπυστοσαμε την εγγιμοσηνη. απορουσε ο γιατρος πως γινεται και οτι αυτο συμβενει πολυ σπανια...ποιο πολυ απορουσε για την αιματολογικες και εν τελη καταληξαμε στην ορμονη που ανεβενε πολυ πολυ αργα σε σχεση με αλες γυναικες.. και ειχα μια απιθανη εγκιμοσηνη χωρης ζαλαδες η εστω ενα συμπτομα που να υποδιλονει οτι ειμαι εγκιος..φτου φτου μια κουκλιτσα 5 ετων εχω. οποτε μην αγχονεσαι ξανακανε ενα τεστακι σε 5 μερουλες η καλυτερα πανε στον γιατρο σου. σου ευχομαι ολοψυχα :Dαν το λαχταρας-να εισαι εγκιος!

Link to comment
Share on other sites

Γειά σας κορίτσια! Είμαι καινούρια εδώ και γράφω για πρώτη φορά!!! Προσπαθούμε κι εμείς με τον άντρα μου για μωράκι από τον Απρίλιο αλλά τζίφος... Θα ήθελα να ρωτήσω αν τα τεστ ωορηξίας σας έχουνε βοηθήσει γιατί εγώ φοβάμαι ότι μόνο θα με αγχώσουνε...


gMLBp1.png

Purple Sun? Or shall I say Purple... rain? ;)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...