Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • On 3/11/2026 at 8:55 ΜΜ, Kroketa είπε:

      Καλησπέρα σε όλες! ❤️

      Είμαι καινούρια στο forum και, επειδή δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη ακόμα, ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα.

      Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου ιστορία. Όχι γιατί έχει ακόμα το πολυπόθητο happy end, αλλά γιατί θέλω να δώσω λίγο κουράγιο σε κάθε κοπέλα που προσπαθεί να αποκτήσει το μωράκι της και νιώθει πως ο δρόμος είναι δύσκολος.

      Σήμερα είμαι 39 χρονών. Με τον άντρα μου ξεκινήσαμε τις προσπάθειες τον Οκτώβριο του 2024. Το πρώτο θετικό τεστ ήρθε σχεδόν αμέσως, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η χαρά μας ήταν απερίγραπτη! Δυστυχώς, όμως, η εγκυμοσύνη παλινδρόμησε στις 5 εβδομάδες.

      ΕίδηΕγκυμοσύνης

       

      Έναν μήνα αργότερα έμεινα ξανά έγκυος. Αυτή τη φορά η χαρά συνοδευόταν από πολύ άγχος, καθώς η πρώτη απώλεια ήταν ακόμα νωπή. Παρ’ όλα αυτά, η ευτυχία που νιώθαμε και οι δύο ήταν μεγαλύτερη από τον φόβο.

      Στην 6η εβδομάδα είδα αίμα. Θυμάμαι να σκέφτομαι πως δεν αντέχω να ζήσω ξανά το ίδιο. Τελικά, η διάγνωση ήταν εξωμήτρια κύηση στην αριστερή σάλπιγγα. Χρειάστηκε χειρουργείο και αφαίρεση της σάλπιγγας, μαζί με το μωράκι μας.

      ΒιβλίαΒιολογίας

       

      Η ανάρρωση ήταν δύσκολη, κυρίως ψυχολογικά. Ένιωθα πως χρειαζόμουν χρόνο. Χρόνο για μένα, για τον άντρα μου, για τη σχέση μας, για να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Και αυτό ακριβώς έκανα!

      Ταξίδια, βόλτες, έξοδοι, ποτά, γέλια και καλοπέραση! Αποφάσισα να χαρώ τη ζωή μου, γιατί, όσο κι αν πονούσα, η ζωή συνέχιζε να έχει όμορφες στιγμές που δεν ήθελα να χάσω.

      Ο καιρός πέρασε και τον Νοέμβριο του 2025 αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε ξανά.

      Και πάλι θετικό τεστ! Και πάλι χαρά! Αυτή τη φορά σκεφτόμουν: «Τι μπορεί πια να πάει στραβά; Δεν γίνεται να είμαι τόσο άτυχη!».

      Κι όμως…

      Στην 6η εβδομάδα, ξανά αίμα. Ξανά αγωνία. Ξανά φόβος. Ξανά θυμός. Όλα τα συναισθήματα που πίστευα πως είχα αφήσει πίσω μου επέστρεψαν μέσα σε μια στιγμή.

      ΒιβλίαΒιολογίας

       

      Και τότε, κορίτσια μου, τράβηξα το λαχείο. Το ένα στις 30.000.

      Ετερότοπη κύηση.

      Δίδυμη εγκυμοσύνη. Ένα μωράκι μέσα στη μήτρα και ένα δεύτερο στη δεξιά σάλπιγγα.

      Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε υποψιαστεί τίποτα, αφού στον υπέρηχο είχε ήδη φανεί ο ενδομήτριος σάκος.

      Έφτασα στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους και αιμορραγία. Η δεξιά σάλπιγγα είχε υποστεί ρήξη και είχα εσωτερική αιμορραγία.

      ΒιβλίαΑνατομίας

       

      Φοβήθηκα πολύ. Έκλαψα πολύ. Δεν ήξερα τι θα μου ξημέρωνε.

      Δυστυχώς, ούτε το μωράκι που βρισκόταν μέσα στη μήτρα τα κατάφερε.

      Ξύπνησα από το χειρουργείο χωρίς τα μωράκια μου και χωρίς καμία από τις δύο σάλπιγγες.

      Σωματικά, ευτυχώς, ανάρρωσα γρήγορα. Ψυχολογικά, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Εμφανίστηκαν κρίσεις πανικού και κατάλαβα πως χρειαζόμουν βοήθεια. Απευθύνθηκα σε ειδικό, ακολούθησα θεραπεία και πήρα φαρμακευτική αγωγή, την οποία διέκοψα πριν από λίγες εβδομάδες.

      Δεν ήταν εύκολο. Καθόλου εύκολο. Αλλά σιγά σιγά άρχισα να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου.

      Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα.

      Χωρίς σάλπιγγες, η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι πλέον ο μοναδικός μας δρόμος.

      ΤεστΓονιμότητας

       

      «Μην καθυστερείς», μου είπε ο γιατρός. «Με ΑΜΗ 0,46 δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε πολύ».

      Και δεν θα περιμένω!

      Αύριο ξεκινάω τα φάρμακα της διέγερσης.

      Στα 39 μου, με χαμηλή ωοθηκική εφεδρεία, τρεις εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν, δύο χειρουργεία και πολλές δύσκολες στιγμές στην πλάτη μου, είμαι εδώ. Όρθια. Αισιόδοξη. Και έτοιμη να προσπαθήσω ξανά.

      ΕίδηΕγκυμοσύνης

       

      Δεν ξέρω πόσα ωάρια θα καταφέρουμε να πάρουμε. Δεν ξέρω πόσα εμπόδια μπορεί να συναντήσουμε ακόμα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε με την πρώτη.

      Ξέρω όμως πως δεν έχω χάσει την πίστη μου.

      Πιστεύω στο σώμα μου. Πιστεύω στην επιστήμη. Πιστεύω στον γιατρό μου. Και πάνω απ’ όλα πιστεύω πως αξίζει να προσπαθήσω.

      Ιατρικέςυπηρεσίες

       

      Ελπίζω να τα καταφέρω. Και βαθιά μέσα μου πιστεύω πως θα τα καταφέρω.

      Ίσως ο δρόμος να είναι δύσκολος. Ίσως χρειαστεί να περπατήσω λίγο παραπάνω από άλλες γυναίκες για να φτάσω εκεί που ονειρεύομαι. Αλλά θα τον περπατήσω!

      Κορίτσια μου, αν κάτι θέλω να κρατήσετε από την ιστορία μου, είναι πως καμία μας δεν είναι μόνη της σε όλο αυτό.

      Επιτρέψτε στον εαυτό σας να λυγίσει, να κλάψει, να θυμώσει, να κουραστεί. Δεν χρειάζεται να είμαστε δυνατές κάθε μέρα. Αλλά μην ξεχνάτε να ζείτε, να γελάτε, να αγαπάτε και να χαίρεστε όλα τα υπόλοιπα όμορφα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας.

      Η ζωή μας δεν αρχίζει τη μέρα που θα κρατήσουμε ένα μωρό στην αγκαλιά μας. Η ζωή μας συμβαίνει και τώρα. Και αξίζει να τη ζούμε!

      Εύχομαι ολόψυχα σε καθεμία από εσάς να αποκτήσει το μωράκι που τόσο λαχταρά. Να γεμίσουν οι αγκαλιές σας και τα σπίτια σας με παιδικά γελάκια.

      Κι εγώ ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω εδώ και να σας γράψω πως, τελικά, ήρθε και το δικό μας θαύμα. 

      Μέχρι τότε, συνεχίζουμε με πίστη, ελπίδα και αγάπη!

      Συγγνώμη για το τεράστιο σεντόνι! Ήθελα απλώς να τα πω κάπου που ξέρω πως θα με καταλάβουν. 

      Είσαι πάρα πολύ δυνατή και μπράβο σου! 👏 Εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα! 

      • Μου αρέσει 1

Γαλιαντρεεες...!!!


Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν
Γιατί δεν είχε κανένα άλλο σύμπτωμα κ μετά αφού τον ξεματιασαμε 4 φορές άρχισε σιγά σιγά να συνέρχεται.εντωμεταξύ βγάζει κ αλλά 2 δόντια....όλα μαζί!!!

Εσυ πως είσαι????κάνεις εμετό????ο μικρός το ξέρει,το έχει καταλάβει ότι θα έχει αδελφάκι??

καλα ειμαι δεν εχω κανενα συμπτωμα πλεον!! εμετους δεν εκανα, μονο φοβερες ανακατωσουρες!!! Δεν ξερω αν εχει καταλαβει ο μικρουλης τι γινεται, το σιγουρο ειναι οταν τον βαζουμε να μου χαϊδεψει την κοιλια εκει που κανει χαδακια και γελα αρχιζει να τη χτυπα και μετα με σκεπαζει να μην κρυωσω!! καλα δε νομιζω οτι βαραει το αδερφακι του απο τωρα χαχαχαχ!! του λεμε απο τωρα διαφορα οπως "πωπω τι μεγαλος που ειναι ο Δημητρης και δυνατος και θα προσεχει το αδερφακι του" και μας κοιτα με απορια ο γλυκος μου!! δυσκολο να καταλαβει ακομα οτι κατι γινεται μεσα στην κοιλια μου, οταν το δει μεσα στο σπιτι τοτε θα καταλαβει!! κατα τ'αλλα τι κανει ο μικρος σου? σιγουρα παιζουν ρολο και τα δοντακια, πιεζεται το παιδακι. Κι εμενα μια φορα που εκανε εμετο δεν ειχε κανενα αλλο συμπτωμα, απλα εκανε μια φορα και μετα τιποτα απο συμπτωματα.


to1Np2.png

KCkop2.png


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκαν

καλε κοριτσακια να σας ρωτησω, πηρα ρεβυθια χωρις φλουδα να μαγειρεψω για να τα τρωει πιο ευκολα και ο μικρος, να μην ειναι τοσο βαρια. Τα εχει φτιαξει ποτε καμια σας? Δεν εχουν διαφορα απο τα αλλα ρεβυθια ετσι??


to1Np2.png

KCkop2.png

Δημοσιεύτηκαν

Καλημέρα...

Με έχει ξεζουμίσει σήμερα η μικρή...θηλάζει όλη μέρα!!! Πεινάω συνεχώς σας λύκος!!!! Στο τέλος θα την φάω να τελειώνουμε :tongue::tongue::tongue:

Αγορομαμμυ εγώ τα παίρνω τα ρεβύθια χωρίς φλούδα... το ίδιο τα μαγειρευω και βγαίνουν πιο ελαφριά.


kPAZp2.png
Δημοσιεύτηκαν

Χαίρεται και πάλι!! Εμείς εδώ, τα γνωστά, ταίζω τη μία, μετά την άλλη, σιδέρωσα κάτι λίγα και τωρα έβαλα στη Β ένα παιδικό (τίνκερμπελ) για να μαζέψω το δωμάτιο της, να πλύνω τα πιάτα κτλ Μαίρη Παναγιωταρά ένα πράγμα... αυτή τη βδομάδα έχουμε εμβόλια, το synagis και το κανονικό του τρίτου μήνα. Αύριο ΄η Παρασκευή θα έρθει ο γιατρός μας.

Μαρή ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ, σου ξυπνήσαν οι ορμές;;; Χαχαχα!! Το βαλιτσάκι του και σ΄άλλη παραλία ο σύζυγος; Πάντως αυτό που λες, οτι έφυγε χαρούμενος, εγώ το καταλαβαίνω... Η πιό δύσκολη δουλειά είναι αυτή της μάνας, ιδίως όταν το μωρό είναι μικρό, τί να λέμε τώρα!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ για τα ρεβύθια δεν έχω άποψη, να υποθέσω οτι θα ειπναι το ίδιο στο μαγείρεμα, αλλά ψήνονται πιο λίγο για να μη λιώσουν;;

NGNμου, ωραίο το καφεδάκι στην αυλή. Έχει και τόσο ωραία μέρα..... Ελπίζω να το απόλαυσες!! Ο μικρός ήταν σε καλά χέρια!!

ΖΩΙΤΣΑ κοιμήθηκες τρεις ώρες;; Τί καλά!!! Αχ τι φτάσαμε να λέμε!! Και γω κοριτσια κοιμάμαι ελάχιστα αλλά μες τη μερα είμαι ντούρασελ! Πως γιπνεται αυτό; Να δω βεβαια τι θα κάνω άμα γυρίσω στη δουλειά, έτσι κ το πρόγραμμα συνεχιστεί έτσι..


78xyp2.png

RUAmp3.png

Δημοσιεύτηκαν
Καλημέρα...

Με έχει ξεζουμίσει σήμερα η μικρή...θηλάζει όλη μέρα!!! Πεινάω συνεχώς σας λύκος!!!! Στο τέλος θα την φάω να τελειώνουμε :tongue::tongue::tongue:

Αγορομαμμυ εγώ τα παίρνω τα ρεβύθια χωρίς φλούδα... το ίδιο τα μαγειρευω και βγαίνουν πιο ελαφριά.

Γεια σου ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ!! Ισως η μικρή σου περναει φάση ανάπτυξης;; ΄η θέλει μόνο να νανουρίζεται;; Τί βάρος έχει τώρα; Κοντά κοντά θα είναι με τη δικιά μου;; Εμείς φτάσαμε 4120!!


78xyp2.png

RUAmp3.png


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν
Γεια σου ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ!! Ισως η μικρή σου περναει φάση ανάπτυξης;; ΄η θέλει μόνο να νανουρίζεται;; Τί βάρος έχει τώρα; Κοντά κοντά θα είναι με τη δικιά μου;; Εμείς φτάσαμε 4120!!

Η αλήθεια είναι ότι παίρνει πολλά γραμμάρια τελευταία (να μην την ματιάσω )!!! αλλά θέλει να νανουρίζεται κιολας... οπότε είναι και τα δύο. Είμαστε πιο μικρούλες από εσάς. Πριν 2 μέρες ήταν 3640... αλλά είναι πολύ καλά γιατί από το μαιευτήριο βγήκαμε 2540.


kPAZp2.png
Δημοσιεύτηκαν

Γεια σας κοριτσια!!!!!!!!!!

Σημερα μας κανει όλη μερα χειμωνιατικο βροχερο καιρο!!!!! Καμία σχεση με τις 2 τελευταιες μερες!!!!!!

Αφου ο συζυγος πηρε ρεπο αναγκαστικα λογω καιρου...

Ρίτσα αυριο πατε για το μωρακι σας; Φανταζομαι ανυπομονησια!

Αγορομαμυ μπραβο που εισαι απο τις τυχερες και δεν εχεις ενοχλησεις στην εγκυμοσυνη σου. Φτου φτου!!!

Αληθεια, διαβασα που εγραψες οτι ειχες αιμα εμφυτευσης σε ολες τις εγκυμοσυνες σου! Ποσο εντυπωση που μου κανει αυτη η σταθεροτητα στα γυναικολογικα!!!!! Εγω λογω μη σταθερων κυκλων, παντα σκεφτομουν ποτε θα αδιαθετησω για να μην μενω διχως περιοδο για πολυ καιρο και στην εγκυμοσυνη αυτο σκεφτομουν να μην αφησω πανω απο 40-45 μερες διχως περιοδο και ετσι ανακαλυψα οτι ειχα μεινει...Δεν ειχα παρει ειδηση αν ειχα αιμα εμφυτευσης...δεν το ηξερα καν...

Χριστινακι και εσυ κουρασμενη; με το μωρακι σου!!!

Ngn πώς πας με την μαστιτιδα; ακομη σε ποναει λιγο;

Μαυ, τινκερμπελ βλεπετε; Εμεις ειδαμε την χαμενη ατλαντιδα σε παιδικο :shock::shock::shock: και με εχει φαει σε ερωτησεις γιατι χαθηκε και πού ειναι κλπ κλπ....

Δεν πειραζει για τα γεννεθλια της Β. και σιγουρα μια τουρτα οι 4 σας ειναι αρκετο!!!!!!!!!!

Παραγγείλαμε και την αποκριατικη στολη μας!!!!!!!!!!!!!!! Πριγκίπισσα των αστεριων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D Οποτε σε κανα 2 μερες θα αρχισουμε να την φοραμε!!!!!


Δημοσιεύτηκαν

Κοριτσακια μου ηρθαααα, τι κανετε???

Εμεις καλα, ψοοοοοφησα αλλα τελειωσα τις δουλειες!!! Τωρα καθησα να ξεκουραστω ενω ο ανδρας μου πηγε για φαγητο με παρεα και η φμ κοιμαται.

Κοριτσια μου δεν ξερω αν παρακολουθησατε ειδησεις αλλα οι ενστολοι θα παρουν πισω αυτα που τους εκοψαν τελικα αλλα μονο αυτοι απο τα ειδικα μισθολογια.

Παω να φτιαξω να φαω γιατι πειναωωωωωωω!!!


f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Δημοσιεύτηκαν

Κοεριτσιααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!Τι κανετε φιλες μου αγαπημενες???????

Εμεις καλα ειμαστε,μετα την μεγαλη εξαρση του Σαββατου παμε καλυτερ,ειμαστε πιο ηρεμοι.Κι εχθες κοιμηθηκαμε απο τις 11 μεχρι τις 6 περιπου και μετα κανονικα τα τριωρα μας!!!!!

Γενικα κοριτσια μου ειτε ποναμε ειτε οχι το βραδυ ενα εξαωρο εφταωρο το κοιμομαστε!!!!!!!Κατα τα αλλα πολυ τρεξιμο,δουλειες,σημερα ειχαμε κι επισκεψεις και ημουνα στην πριζα!!!!!!!!Τωρα κοιμαται το βλασταρακι μου και μετα εχει μπανακι φαγακι και υπνο για βραδυ και ο Θεος μαζι μας!!!!!!!!

Κοριτσια στον υπνο που τον παρατηρω κατι φορες ανασαινει γρηγορα και τα κανω πανω μου!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock:Την Παρασκευη θα ερθει η παιδιατρος να κανουμε και το εμβολιο γιατι το Σαββατο κλεινουμε 2 μηνες!Δεν το πιστευω πως περασαν!!!!!!!!!

Μαυ μουυυυυυυυ με το καλο να κανετε τα γεννεθλιακια της μικρης σου και να συνερθει το κοριτσακι σου και δεν πηραζει θα ειναι ξεχωριστα γεννθλια κια αυτα με τη μαμα τον μπαμπα και την αδερφουλα της!!!!Οσο για την ταλαιπωρια,ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΦΙΛΗ!!!!!!!θα συνερθουμε που θα παει!!!!!!!!

Αγορομαμυ μου κι εγω τους δικους μου δεν τους εχω δει πιο ευτυχισμενους ποτε!!!!!!!Δεδομενου οτι εχουν περασει πολυ δυσκολα τους βλεπω και τους δυο να λαμπουν και χαιρομαι παρα πολυ.Το ιδιο κι ο αδεερφος μου!!!Η δε μανουλα μου ειναι καθε μερα εδω και τα εχει παιξει κι οταν δεν ερχεται που εχει ρεπω ο αντρας μου την πιανει ψυχοπλακωμα!!!!!!!

Χρηστινακι μου μια χαρα μεγαλωνει και η δικη σου η μπεμπουλα!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!Συμπεθεραααααααααα!!!!!!!!!!!

Τον πεθανατε τον ανθρωπο!!!!!!!Κοιταζει πως να ερθει η ωρα να παει για δουλεια μαρη λυσσαραααααααααααααα!!!!!!!!!!Το βλεπω εγω θα τρεμουν τα ποδαρακια του Χρηστακου!!!!!!!!!1χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχχχαχχααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ngn μου τελειος ο πρωινος καφες οταν τον πινεις με τοση ηρεμια!!!!!1Μου εχει λειψει πολυ αυτο!!!!!!!Ελπιζω να περασε η μαστιτιδα!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου,ωραιος κι αυτος ο καιρος.Εχει τη χαρη του.Τωρα που καθομαι σπιτι τον ζηταω.Εδω μονο λιγη συννεφια ειχε σημερα!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!Κοαλακι!!!!!!!!!!Ξεπατωθηκες με τις δουλειες μαρηηηηηηηη?????????


1sh1p2.png
Δημοσιεύτηκαν
Γεια σας κοριτσια!!!!!!!!!!

Σημερα μας κανει όλη μερα χειμωνιατικο βροχερο καιρο!!!!! Καμία σχεση με τις 2 τελευταιες μερες!!!!!!

Αφου ο συζυγος πηρε ρεπο αναγκαστικα λογω καιρου...

Ρίτσα αυριο πατε για το μωρακι σας; Φανταζομαι ανυπομονησια!

Αγορομαμυ μπραβο που εισαι απο τις τυχερες και δεν εχεις ενοχλησεις στην εγκυμοσυνη σου. Φτου φτου!!!

Αληθεια, διαβασα που εγραψες οτι ειχες αιμα εμφυτευσης σε ολες τις εγκυμοσυνες σου! Ποσο εντυπωση που μου κανει αυτη η σταθεροτητα στα γυναικολογικα!!!!! Εγω λογω μη σταθερων κυκλων, παντα σκεφτομουν ποτε θα αδιαθετησω για να μην μενω διχως περιοδο για πολυ καιρο και στην εγκυμοσυνη αυτο σκεφτομουν να μην αφησω πανω απο 40-45 μερες διχως περιοδο και ετσι ανακαλυψα οτι ειχα μεινει...Δεν ειχα παρει ειδηση αν ειχα αιμα εμφυτευσης...δεν το ηξερα καν...

Χριστινακι και εσυ κουρασμενη; με το μωρακι σου!!!

Ngn πώς πας με την μαστιτιδα; ακομη σε ποναει λιγο;

Μαυ, τινκερμπελ βλεπετε; Εμεις ειδαμε την χαμενη ατλαντιδα σε παιδικο :shock::shock::shock: και με εχει φαει σε ερωτησεις γιατι χαθηκε και πού ειναι κλπ κλπ....

Δεν πειραζει για τα γεννεθλια της Β. και σιγουρα μια τουρτα οι 4 σας ειναι αρκετο!!!!!!!!!!

Παραγγείλαμε και την αποκριατικη στολη μας!!!!!!!!!!!!!!! Πριγκίπισσα των αστεριων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D Οποτε σε κανα 2 μερες θα αρχισουμε να την φοραμε!!!!!

Γεια σου Ηλιοβασιλεμα μου.....τι μου κανεις;;

Δεν εχω αυριο ραντεβου,την Πεμπτη εχω 2:00 η ωρα...εχουμε λαχταρα να το δουμε...Πως θα ειναι;;.....θα εχει μεγαλωσει το εβρυομωρακι μας!!

Εσυ τι κανεις μαναρακι μου;;

Καλα μου εισαι;;

Η Αγγελικουλα σου τι κανει;;


x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανεις???

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ μην ανησυχεις καθολου για τις ταχυπνοιες, ειναι λογω μικρων πνευμονων και νευρικου συστηματος ατελους!!! Δωσε φιλιαααα στο χρησταρα!!!


f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Δημοσιεύτηκαν

Ριτσα μπερδευτηκα, νομιζα οτι αυριο ειναι Πέμπτη!!!!:tongue::tongue::tongue:

Μποτσακι , μηπως τον κανεις μπανιο αργα για βραδυ και για αυτο δεν ηρεμει συντομα την νυχτα;;; εσυ ελεγες οτι κοιμαται την ημερα και ειναι ανησυχος το βραδυ;;; ή τα μπερδεψα;;;;

Κοαλακι αυριο ρεπο;


Δημοσιεύτηκαν
ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανεις???

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ μην ανησυχεις καθολου για τις ταχυπνοιες, ειναι λογω μικρων πνευμονων και νευρικου συστηματος ατελους!!! Δωσε φιλιαααα στο χρησταρα!!!

Καλα ειμαι Koalaki μου....ολο κοιμαμαι...εχω γινει πολυ υπναρου Χααα!!χααα!!

Εσυ καλα εισαι μαναρακι μου;;

Η ΦΜ σου τι κανει;;;


x8yip2.png?0gPNKwlL
Δημοσιεύτηκαν
Ριτσα μπερδευτηκα, νομιζα οτι αυριο ειναι Πέμπτη!!!!:tongue::tongue::tongue:

Μποτσακι , μηπως τον κανεις μπανιο αργα για βραδυ και για αυτο δεν ηρεμει συντομα την νυχτα;;; εσυ ελεγες οτι κοιμαται την ημερα και ειναι ανησυχος το βραδυ;;; ή τα μπερδεψα;;;;

Κοαλακι αυριο ρεπο;

Ναι αυριο δεν κανω τιποταααααα!!!!!!!! Πονεσαν τα χερια μου σημερα, ανοιξαν απο τα νερα κιολας και...αστα να πανε!!!

Προχθες που πηγαμε στα jumbo ειχε τα αποκριατικα. Εσεις ωραια στολη θα βαλετε!!! Εγω δεν ξερω τι να βαλω στη φμ, θα ψαξω παντως!!!


f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Δημοσιεύτηκαν
Ριτσα μπερδευτηκα, νομιζα οτι αυριο ειναι Πέμπτη!!!!:tongue::tongue::tongue:

Μποτσακι , μηπως τον κανεις μπανιο αργα για βραδυ και για αυτο δεν ηρεμει συντομα την νυχτα;;; εσυ ελεγες οτι κοιμαται την ημερα και ειναι ανησυχος το βραδυ;;; ή τα μπερδεψα;;;;

Κοαλακι αυριο ρεπο;

Δεν πηραζει μαναρακι μου.....Εσυ τι μου κανεις;;

Καλα μου εισαι;;


x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...