Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Θα τις βαλω αυτες τις βλαστοκυστες απλά όχι ακόμα. Θέλω να έχω 2 ακόμα να περιμένουν στη κατάψυξη αν στραβώσει η επομενη εμβρυομεταφορα κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Αν δω πως περνάνε 2-3 μήνες και δεν έχω αποτέλεσμα θα την κάνω την εμβρυομεταφορα πριν το τέλος του 2025.. Θα σκεφτώ τι θα κάνω μέχρι να αδιαθετήσω πάλι. Για την ώρα θα δώσω το ωάριο Β φάσης κ βλέπουμε.

Καλημέρα εφόσον έχεις μπει σε αυτό το πλάνο με πειθαρχία της ωοληψιας και δεν σου προκαλεί ασφάλεια να κάνεις δοκιμές επί του παρόντος με ετ γιατί και ψυχολογικά δεν θα είναι εύκολο να το αντιμετωπίσεις μετά ,λέω να ηρεμήσεις λίγο ,να το δεις ακόμη πιο ψύχραιμα να συνεχίσεις εκεί που είσαι θες μέχρι Ιούνιο θες ως τον Ιούλιο για να πεις ότι εξαντλησες όλα σου τα περιθώρια ανοχής στον γιατρό που εμπιστεύτηκες στην παρούσα φάση της πορείας σου γιατί αν φύγεις τώρα πιστεύω θα μείνεις με πολλά αναπάντητα ερωτήματα,προσπάθησα να βάλω τον εαυτό μου στην θέση σου και όσο πιο ώριμα και ορθολογιστικά να δω πως θα πορευομουν εγώ....

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

dimitra00

Recommended Posts

• 9 months later...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...