Οδηγίες για ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
114 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 4 απαντήσεις
- 58,3k εμφανίσεις
Καλημέρα! Μπορεί καποιος παρακαλώ να μου πει αν μπορεί να διαγραφεί τελειως ένα μήνυμα που έχει γραφτεί σε ένα θέμα?Όταν δεν υπάρχει η δυνατοτητα του Edit. Τι σημαίνουν τα δύο σύμβολα δίπλα στο quote?Ευχαριστώ.
Last reply by Αγγελική28, -
Διαφημίσεις
-
- 391 απαντήσεις
- 177,9k εμφανίσεις
signwmi gia tin kataxrisi kai to atopo alla giati den mporw na valw avatar??
Last reply by Samantha, -
- 0 απαντήσεις
- 73,1k εμφανίσεις
Γιατι δν μπορω να κανω δημοσιευση στο parents.org forum? Ενω ειμαι συνδεμενη εχω κανει εγγραφη μ ξαναζητα τν κωδικο κ ονομα κ δν τα δεχεται μου λεει λαθος! κ αυτο εχει σαν σποτελεσμα να μη μπορω να δημοσιευσω... Ενω στο parentscafe κανω κανονικα δημοσιευσεις!
Last reply by Legos, -
- 1 απάντηση
- 70,7k εμφανίσεις
καλημερα πως μπωρω να ανεβασω φωτογραφιες για να χαρισω και να πουλησω πραγματακια;;;;ευχαριστω.
Last reply by Συντονιστής Org, -
test test upgrade done complete
Last reply by admin, -
- 9 απαντήσεις
- 75,1k εμφανίσεις
καλησπέρα εδώ και κάποιον καιρό, παρατηρώ διάφορα προβλήματα με την εμφάνιση της ιστοσελίδας του parentscafe 1. αγγελίες που οι φωτο τους φαίνονται μόνο κατά το ήμισυ στην οθόνη μου κ πρέπει να σκρολλάρω για τις δω όλες 2. γραμμές εκτός πλαισίου (πριν οι γραμμές αυτές απλά χώριζαν και κοσμούσαν παράλληλα τα τμήματα της σελίδας) όμως, εδώ και καναδύο μέρες, τα μηνύματα μου εμφανίζονται εκτός της οθόνης, δηλαδή, ενώ μπαίνω σε αυτά κι εμφανίζεται κανονικά το επάνω πλαίσιο, τα καθαυτά μηνύματα είναι εκτοπισμένα προς τα δεξιά χωρίς καν να φαίνεται ο αποστολέας δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η συσσώρευση προβλημάτων, μα θα ήθελα να ζητήσω την παρέμβαση των ειδικών admin ευχαρ…
Last reply by kourkoumpini, -
- 1 απάντηση
- 67,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα πριν λίγο καιρό, ανέβασα ένα θέμα περί ηθικής προσέγγισης και διαφημίσεων ροζ περιεχομένου (χωρίς όμως ακατάλληλων εικόνων) στο αριστερό πάνελ το θέμα κλειδώθηκε (δεν κατανόησα το λόγο) οπότε δεν μπορώ να καταθέσω την απάντηση μου αρχικά, δεν ξέρω εάν επενέβη κάποιος τεχνικός του φόρουμ, πάντως δεν υπάρχει τίποτε πιά σε διαφήμιση στο αντίστοιχο κομμάτι της οθόνης μου και άρα σας ευχαριστώ πολύ μια που τα διάφορα μηνύματα εκεί (συμπεριλαμβανομένων διαφημίσεων για αγορές, ανταλλαγές κλπ) ήταν μάλλον ενοχλητικά τώρα περί 'μνήμης' της google και προσθήκης 'σχετικών προς τις αναζητήσεις του κάθε χρήστη' διαφημίσεων... σας διαβεβαιώ, πως δεν θα είχα κανένα λόγο…
- 1 απάντηση
- 75,5k εμφανίσεις
εχω και ενα αλλο θεμα με το παρεντςε και θα εκτιμουσα μια απαντηση απο τον admin parakalo ειναι σωστο σε ενα φορουμ γονεων που ενδιαφεροπντια για τα παιδια τους, ανταλλασσουν αποψεις κλπνα εμφανιζονται διαφημισεις τσοντας στο αριστερο μενου? ξερω πως -και που σωστα- τα τρολ και τις μη πληρωμενες διαφημισεις φροντιζει το φορουμ να τις σνηνει, μπλοκαρει κλπ δεν εχω δει ομως αντιστοιψη συμπεριφροα προς αυτες τις 'διαφημισεις' πιθανα επειδη πληρωνουν το σαιτ και του επιτρεπουν να παραμενει? ενω δεν θα αρνηθω πως με εχει ωφελησει το φορουμ σε καποιες περιπτωσεις, θα ήθελα να πω πως τετοιου ειδους επιλογες δεν εκτιμωνται ευχαριστω
- 1 απάντηση
- 79,6k εμφανίσεις
καλησπερα και χρονια πολλα. ειμαι ο χρηστης Myrto B. και το email που ειχα ως καποιο καιρο πριν, ηταν το [email protected]. Εχω αλλαξει ομως email address και δεν μπορω να το διορθωσω στο profile edit διοτι μου ζηταει κωδικο παλιο, που δεν ξερω, κωδικο νεο που παλι δεν ξερω, και αν ζητησω να μου σταλει στο μειλ μου, θα σταλει στο μειλ που δεν εχω πια.. Μπορείτε να αντικαταστήσετε εσεις το παλιο μειλ με το νεο;; αν γινεται, ενημερωστε με να σας στειλω το νεο μειλ. Αλλιώς τι κάνω; ευχαριστω
- 3 απαντήσεις
- 68,8k εμφανίσεις
Το χω προσπαθήσει, δεν γίνεται τίποτα... για δώστε τα φώτα σας
Last reply by mamagi, -
- 16 απαντήσεις
- 81k εμφανίσεις
Καλημέρα, Εδώ και λίγο καιρό το site έχει πρόβλημα. Και δεν μιλάω για χθες βράδυ που δεν λειτουργούσε. Έχει αλλάξει ο τρόπος που εμφανιζεται, είναι μακρόστενο, παραποιημένο. Δοκίμασα να μπω από διαφορετικούς υπολογιστές, μήπως φταίνε οι ρυθμίσεις. Ισως αν αλλάξω ρυθμίσεις να φτιάξει αλλά είναι κάτι που δεν το θέλω γιατί θα επηρεάσει και όλα τα υπόλοιπα. Μου δημιουργεί πρόβλημα όταν ανοίγω τα μυν - δεν βλέπω τα κουμπάκια που είναι τέρμα δεξιά. Πχ γέμισε το pm box και δυσκολεύτηκα πολύ να κάνω επιλογή και διαγραφή - πχ δεν έβλεπα το κουμπί που δίνει οκ για την διαγραφή καθόλου να το πατήσω, πήγα νοητά με tab. Ούτε βλέπω τα μυν μου ολόκληρα, η δεξιά άκρη πάντα λείπει…
Last reply by admin, -
- 12 απαντήσεις
- 89,5k εμφανίσεις
Μέσα σε λιγότερο απο 24 ώρες, το σύστημα έχει ενεργοποιήσει πάνω απο 1.200 χρήστες (μέσω του click για ενεργοποίηση λογαριασμού που απεστάλει στα εμαιλ των μελών!) Αγαπητά μέλη, καλωσήρθατε (ξανά!) !
Last reply by ΣΑΝΤΡΑ31, -
- 0 απαντήσεις
- 69k εμφανίσεις
Επειδή ψάχνω αλλά δεν μπορω να βρω οδηγίες μπορείτε να μου πείτε πως ανεβάζω φωτο σε αγγελία που θέλω να δημοσιευσω;
Last reply by Amygdalitsa, -
προσωπικο μηνυμα
από ntin- 3 απαντήσεις
- 78k εμφανίσεις
Γνωρίζει κάποιος να μου πει γιατι δεν μπορω να λάβω pm;;; τι μπορει να εχω κανει λάθος;;;;;
- 2 απαντήσεις
- 90,7k εμφανίσεις
Καλησπερα σε ολες σας και καλη χρονια! Ειμαι καινουργια στο forum, αν και υπηρξα αναγνωστρια τους τελευταιους 2 μηνες....Αφορμη να εγγραφω σταθηκε το νεο που ηρθε στα αυτια μου οτι θα γινω μανουλα... Η μεγαλη μου ανησυχια ειναι το συνολικο κοστος του τοκετου και ο,τι αυτος περιλαμβανει (γιατρος, μαια, δωματιο, αναισθησιολογος και ο,τι αλλο ειναι) τοσο στο δημοσιο οσο και στο ιδιωτικο. Για το δημοσιο θα ηθελα και σχολια ως προς το ποια μαιευτηρια ειναι τα καλυτερα απο ολες τις αποψεις καθως εχω ακουσει πολλα που με κανουν να νιωθω αποστροφη..... Ποια η δικη σας γνωμη? Και οι τιμες???
Last reply by magdou_, -
- 0 απαντήσεις
- 78,3k εμφανίσεις
ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙς ΣΤΑΓΟΝΕς ΣΙΝΑΡΑΡΟΤΙΚ? ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3,5 ΚΑΙ 1,5 ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑς ΦΕΡΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ-ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΙς ΣΤΑΓΟΝΕς-ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΖΗΜΙΑ ΕΣΕΙς ΤΙ ΛΕΤΕ/ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑς ΚΙΑ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ? ΕΧΩ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΜΗΠΩς ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑς ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ-ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ55 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΜ,Ε ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ 100 ΕΣΕΙς ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ?
Last reply by lianastil, -
- 0 απαντήσεις
- 78,3k εμφανίσεις
Ειμαι νεο μελος και δυσκολευομαι αρκετα με την διαχειρηση των αγγελιων.. Πως μπορω να σβησω πραγματα που εχω δωσει..? Διαβασα σε καποιο αλλο θεμα τις λυσεις που προτεινετε.. 1/Αντιγραφη αγγελιας κανω αλλα μου δινει δυνατοτητα να αλλαξω μονο τον τιτλο και οχι τα πραγματα που εχω προς διαθεση 2/διεγραψα τις φωτο αλλα εξακολουθουν και παραμενουν τα κειμενα.. ετσι η ολη εικονα της αγγελιας ομως γινεται πολυ κουραστικη.. 3/με το quote μπορουμε να γραψουμε ποια ειναι διαθεσιμα, αλλα παραμενουν τα παλια.. αυτο επισης κανει την αγγελια κουραστικη.. -- Η μονη λυση που βλεπω ειναι η ολοκληρωτικη διαγραφη της αγγελιας και δημοσιευση μιας αλλης απο την αρχη... ή κανω λαθος..?? …
Last reply by despinapol, -
- 2 απαντήσεις
- 80,8k εμφανίσεις
Κορίτσια για σας.. Λοιπόν.. περιμένω περίοδο το Σάββατο 20/4 αλλά εδώ και καμια 10ρια μέρες δεν είμαι πολύ καλα.. Έχω αναγούλες, μουδιάσματα, πονοκεφάλους, το στομάχι μου κάνει πάρτυ και τώρα άρχισαν και πόνοι περιόδου αλλά λίγο διαφορετικοί απο τις προηγούμενες φορές.. Επίσης κάθε πρωί έπινα καφέ (όχι πολύ 4-5 γουλιές πάντα)και τώρα ούτε να τον γευτώ δεν θέλω... Λέτε να παίζει κανένα φασολάκι εκει μέσα..;; Η να είναι η ιδέα μου.. Δεν θέλω να ενθουσιάζομαι κιολας γιατί θέλω πολύ ενα μωράκι και αν δεν έρθει θα στεναχωρηθώ..!!
Last reply by katerinaki1, -
- 2 απαντήσεις
- 89,1k εμφανίσεις
kalispera!eimai kainouria edw kai opws tha katalavate dn exw idea pws leitourgeite oute pou mporw na grapsw kati!!!!opoiadipote voitheia dekti!efxaristw!!
- 2 απαντήσεις
- 81,5k εμφανίσεις
Δεν βγαζω άκρη βρε κορίτσια πως σβηνονται οι δημοσιευσεις?????/ χαχα εχω γεμίσει αναρτησεις ... προσπαθω να σβησω κ τις πολλαπλασιάζω:confused:
- 4 απαντήσεις
- 84,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα.Μήπως μπορεί κάποια να μου πει πως μπορώ να αλλάξω τον τίτλο του θέματος απόμια δημοσιευση μου? ευχαρστώ!!!
- 1 απάντηση
- 80,9k εμφανίσεις
καλησπερα πως γινεται να διαγραφει μια αγγελια οταν πλεον αυτο που ειχα προς πωληση εχει δωθει? ευχαριστω
αλλαγη username
από καντυ- 1 απάντηση
- 88,4k εμφανίσεις
πως μπορω να αλλαξω το username μου?????εχω στειλει 2 email στον admin αλλα απαντηση δεν εχω παρει μηπως ξερεις καποιος να με βοηθησει????ευχαριστω πολυ!!!
- 3 απαντήσεις
- 88,6k εμφανίσεις
πως μπορω να αφαιρέσω πράγματα που εχω δώσει απο τις αγγελιες μου?? και πως επικοινωνώ με admin?
Last reply by katrin, -
imageshack
από matilnta- 1 απάντηση
- 89,3k εμφανίσεις
μπορει καποιος να με βοηθησει?εχω ανοιξει λογαριασμο να βαλω καποιες φωτο απο τον υπολογιστη ωστε αργοτερα να τις βαλω κ εδω.πως βαζουμε τις φωτο στο imageshack?
Last reply by matilnta, -
- 3 απαντήσεις
- 82,7k εμφανίσεις
ρουχα,η αλλα σε ποια ενοτητα πρεπει να γραψω?Δεν βλεπω να υπαρχει κατι σχετικο....
Last reply by MARIL1, -
- 3 απαντήσεις
- 80,1k εμφανίσεις
Kαλησπερα, ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα χρησιμοποιεί το κινητό της για την είσοδο στο παρεντσ, αντιμετωπίζω το εξής προβλημα, ενω κανονικα μπαινω και διαβάζω τα παντα μεσα στο παρεντσ και στο παρεντς καφέ οταν πάω να απαντήσω μου βγάζει ότι την απαντηση μου σε τετραγωνάκια και αλαμπουρνέζικα γράμματα!!!μηπως ξερετε, είναι θέμα ρυθμίσεων, πρέπει εγώ να κάνω κάτι, είναι θέμα κινητού?
Last reply by ΔΕΣΙ, -
- 8 απαντήσεις
- 89,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας.. Μηπως ξέρει κάποιος να μου πεί: Γιατί δεν μπορώ να δω τα προσωπικά μηνυματα που στέλνω? Στα εισερχομενα γραφει τον αυξοντα αριθμο μηνυματων κάθε φορά και μπορω να τα διαβασω ενω στα απεσταλμένα πάντα 0.Κι έτσι δεν μπορω να ξαναδω μηνυματα που έχω στείλει...
Last reply by mafin, -
- 3 απαντήσεις
- 81,7k εμφανίσεις
θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος που μπορώ να δώσω παιχνίδια, σε άπορες οικογένειες, ρούχα και τροφιμα. Εχω ακούσει απο φίλες εδώ πως πολλοί τα πετάνε και δε τα δίνουν σημασία.
Last reply by alphae, -
- 1 απάντηση
- 79,6k εμφανίσεις
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση γιατί έχω απορία εδώ και χρόνια. Όταν πας στο θέατρο και κόβεις εισητήριο για μια φθηνή θέση και το θέατρο δεν έχει γεμίσει μπορείς να αλλάξεις θέση να πας σε μια καλύτερη? Ξέρει κανείς να μ'απαντήσει?
Last reply by tsioubal,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 6.116 απαντήσεις
- 817.374 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.132.194 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 34.648 εμφανίσεις