Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Καλησπέρα! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Είμαι σε πρόωρη εμμηνόπαυση και έκανα την τέταρτη αποτυχημένη έμβρυο μεταφορά με δανεικά. Πιστεύω ότι το θέμα της προγεστερόνης πέρασε στα ψιλά γράμματα από τον γιατρό και μαζί με κάποια άλλα που με απασχολούν, το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω και μια δεύτερη γνώμη από άλλον γιατρό. Έχετε κάποιον να μου πρότεινετε για Θεσσαλονίκη; Λογικά σε πμ. Ευχαριστώ πολύ όσες μπουν στη διαδικασία να ασχοληθούν.

Παρκοκρέβατο, κούνια που γίνεται κρεβάτι, σιφινιέρα


Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν

Παρκοκρέβατο που κλείνει για να το παίρνετε αν θέλετε μαζί σας

http://imageshack.com/a/img853/6117/6sz2.jpg

25ευρώ

Κούνια- κρεβάτι και σιφινιέρα (από "ΉΡΑ")

http://imageshack.com/a/img809/8563/hlp7.jpg

https://imagizer.imageshack.us/v2/62...0/822/5cwl.jpg

http://imageshack.com/a/img59/2153/num7.jpg

http://imageshack.com/a/img849/2840/15q8.jpg

http://imageshack.com/a/img841/8647/zlqq.jpg

http://imageshack.com/a/img809/6470/07sd.jpg

http://imageshack.com/a/img812/2569/oh14.jpg

Σε άριστη κατάσταση!!!

Σημείωση: Τα κάγκελα της κούνιας έχουν προστατευτικό κάλυμμα. Τα κάγκελα βγαίνουν εύκολα και το ύψος του στρώματος ρυθμίζεται. Τα συρτάρια τις σιφινιέρας είναι με μηχανισμό.

Και τα δυο μαζί 200ευρώ

Προστατευτικό κρεβατιού

http://imageshack.com/a/img855/167/5igr.jpg 12ευρώ του κουτιού

  • 1 month later...

Διαφημίσεις

  • 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

  • 1 month later...
Δημοσιεύτηκαν

καλησπερα...ενδιαφερομαι για το παρκοκρεβατο...θα μπορουσες να μου πεις ποσα κιλα ειναι για να δω αν με συμφρει για τα μεταφορικα;;ευχαριστω.

  • 2 εβδομάδες μετά...
  • 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις


  • 4 εβδομάδες μετά...
  • 2 εβδομάδες μετά...

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...