Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Sofiiii είπε:

Ενδομήτριο που θα κάνεις  εσύ δεν έκανα , για να σου πω άποψη ....μόνο ωοθηκών έκανα ....με μέθη φυσικά ,την επόμενη μέρα είχα λίγες ενοχλήσεις μόνο αλλά τίποτα αξιοσημείωτο!

Ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Rita_ki, πήρα του Πανορμίτη την τσάντα του γιατρού γιατί είχα και εγώ το ίδιο θέμα.

ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ!!! Όλη την ώρα κάνει το γιατρό (έχει και ποδιά) -τρελό γέλιο!!!

Και το καλύτερο, όμως, είναι πως την τελευταία φορά που πήγαμε στο γιατρό ανυπομονούσε, μόλις δε μπήκαμε μέσα ανέβηκε στο κρεβάτι, ξάπλωσε και περίμενε, σκέψου πως η μόνη του γρίνια ήταν γιατί δεν του εξέταζε όλη την ώρα ο γιατρός τα αυτιά του (του αρέσει πολύ αυτό το μαραφέτι στα δικά του εργαλεία).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Rita_ki, πήρα του Πανορμίτη την τσάντα του γιατρού γιατί είχα και εγώ το ίδιο θέμα.

ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ!!! Όλη την ώρα κάνει το γιατρό (έχει και ποδιά) -τρελό γέλιο!!!

Και το καλύτερο, όμως, είναι πως την τελευταία φορά που πήγαμε στο γιατρό ανυπομονούσε, μόλις δε μπήκαμε μέσα ανέβηκε στο κρεβάτι, ξάπλωσε και περίμενε, σκέψου πως η μόνη του γρίνια ήταν γιατί δεν του εξέταζε όλη την ώρα ο γιατρός τα αυτιά του (του αρέσει πολύ αυτό το μαραφέτι στα δικά του εργαλεία).

Νατασουλα σου στελνω απειρη θετικη ενεργεια κ γω!!!!!!!

Εμεις ευτυχως δεν εχουμε προβλημα με τη γιατρο.την τελευταια φορα ανοιξε κ το στομα μονη της να τη κοιταξει!αλλα μπορει να της παρω κ γω κατι τετοιο θα της αρεσει να παιζει!κ να κανει τη γιατρο στην ξαδερφη της που ειναι 10 μηνων και την εχει λιγο για πειραματοζωο!!:lol::lol:

rXrPp3.png

Γεια σας!!!

Νατασα καλη επιτυχία!!!!!!! Ολα θα πανε δεξια!

Θενα και σε σενα καλη τυχη με τη δουλεια!Ελπιζω να ειναι καλυτερα τα παιδια.

ριτακι και 3χμαμα βρεθηκατε?Δεν τα καταφερα τελικα, ειχε και βηχα ο μικρος και ειπα να μην χειροτερεψει ή κολλησει και τα αλλα. Δεν την ξερω ουτε εγω την οδοντοβουρτσα που λες ριτακι..

Στο θεμα γιατρου ειμαστε σε καλη φαση ευτυχως.Εχω αλλαξει παιδιατρο απο το καλοκαιρι, εχουμε γυναικα τωρα και μου φαινεται τη συμπαθει και συνεργαζεται περισσοτερο ο Μαρινος.Παντως ωραια ιδεα να παιζει με τα εργαλεια του γιατρου!

Τα δικά μου εχτες τα ακροαστηκε γιατι ειχαν βηχα και τα 2.Λιγο το λαιμο τους κοκκινο εχουν, ο Μαρινος εχει και αμυγδαλες και αυτι και στηθος, ολα απο λιγο ερεθισμενα, αερολιν του κανω προς το παρον και ελπιζουμε να μην χειροτερεψει..

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

KORITSIA EUXARISTO GIA TIS EUXES.

eimaste Agg;ia kai o mikrow apo to Savvato xalia. larigitida eipe i giatros se asximi katastasi. pernei ena karo farmaka (antiviosi, 2 spray, kortizoni). kai tora ton kouvalao edo kai nomizo pos xanaanevase piretto.

den exei orexi kai thelei oli mera gala kai nani.

den xero an to exo xanagrapsei giati nomizo egrapsa alla svistikan, to kit tou giatrou to exoume kai emeis polu kairo tora alla de mas voithise me ti giatro. pantos tou aresei polu,

telika vrethikate? gia peite kanena neo

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

περαστικα σας...πηρε το ματι μου οτι κ της Ριτας εχει γαστρεντεριτιδα...περαστικα να ειναι κοριτσια...

Νατασα πως πηγε η συνεντευξη? τωρα εισαι Αγγλια?Λονδινο?? θα σε συνδεσω με GPS να ξερω που βρισκεσαι...εχω χασει την μπαλα αχαχαχαχαχ

Νατασούλα, καλή επιτυχία με τη συνέντευξη.

Κορίτσια και ο δικός μου άρρωστος είναι ξανά (μαζί και εγώ, φυσικά) δεν έχουμε προλάβει να πάρουμε ανάσα πάλη από αρχές του Ιανουαρίου που τον ξαναέστειλα στο σταθμό. Τώρα έχει 1 εβδομάδα με πυρετό, μπούκωμα, λίγο βήχα…

Πραγματικά δεν ξέρω τη να κάνω με τον παιδικό σταθμό. Ο γιατρός μου λέει πως είναι μικρός και αν μπορώ να τον κρατήσω σπίτι (καλύτερα λέει αυτό –με τις ιώσεις- να το περνάει λίγο μεγαλύτερος).

Από την άλλη στο σπίτι, με την πεθερά μου… δεν είναι και ότι καλύτερο (ούτε για εμένα, και δυστυχώς ούτε για τον μικρό).

[sIGPIC][/sIGPIC]

sophia81 το ξερω οτι γινομαι κουραστικη να επιμενω αλλα ειναι πραγματικα θεμα παιδιου!!! απο 5 μηνων ξεκινησε να πηγαινει ο δικος μου για να συνηθισουμε ψυχολογικα (μια μερα πηγαινε τοτε) κ 3εκινησε κανονικα 10 μηνων κ απο τοτε που γεννηθηκε μου εχει αρρωστησει 3 φορες μονο!!! ειναι πραγματικα στο παιδι :) ο δικος μου γιατρος μου λεει οτι να τον αφηνω να αρρωσταινει να δυναμωσει ο οργανισμος του, μονο ετσι δημιουργουντε αντισωματα ;)

μπαινω βιαστικα να σας πω τα νεα μας

λοιπον φυσικα κ βρεθηκα με την 3xmama κ οτι κ να πω ειναι λιγο .....εμεινα με το στομα ανοιχτο ....ειχα μαζι της την μεσαια ΚΟΡΑΚΛΑ της κ την μελινα ευχομαι να μην τους εχει βγει ξυνο το παιχνιδι κ να μην τους κολλησαμε ......... γιατι φιλες μου απτην κυριακη το πρωι που πηγαμε στην ντορα ο γιωργης εφαγε ποπ κορν μπολικα κ ειδα περιεργα κακακια αλλα που να φαναταστω την εξελιξη .............

εμετοι διαρροιες χαλια μαυρα. γαστρεντεριτιδα ο γιωργης , κοντεψε να μπει στο νοσοκομειο για αφυδατωση την τριτη το βραδυ κ για ελενχο μηπως ειχε καποιο μικροβιο στο αιμα.

ευτυχως η παιδιατρος με ηρεμησε κ μου ειπε να περιμενω μεχρι την τεταρτη ......οντως ο μικρος ειναι καπως καλυτερα , εχει να κανει εμετο απτην ταταρτη το πρωι συνεχιζονται ομως οι διαρροιες (ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ) αλλα οχι σε τοσο εντονο βαθμο

σημερα εφαγε κ λιγουλακι , λαπα μην φανταστειτε αλλα μεχρι χτες δεν ετρωγε τιποτα. το πρωι του καναμε κ εξετασεις αιματος για τυχον μικροβιο αλλα ολα οκ .δεν εκανε πυρετο (ειπε η γιατρος οτι αυτο θα ηταν δειγμα μικροβιου)

περιμενουμε λοιπον να αναρρωσουμε κ να ξαναχαμογελασουμε

αυριο θα μιλησω κ με την 3xmama ευχομαι μονο να μην την εχουμε κολλησει(δεν ειχε εκδηλωθει μεχρι την συναντηση η γαστρεντεριτιδα , φευγοντας απο κει καναμε εμετο:-()

σας φιλω ολες

κ νατασσουλι περιμενουμε να μας πεις τι εγινε εχτες :tongue::tongue::tongue:

περαστικα κ σε σας σοφακι

88M1p3.pngycQap3.png

ονειρο ζω μη με ξυπνάτε!

I don't f@cking believe it!

Πήρα τη θέση! Δεν το πιστεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η θέση είναι στο Λονδίνο στο King's College!

θα σας γράψω άλλη ώρα λεπτομέρειεσ.

αντε να δω τώρα πως θα βρω σπίτι στο λονδίνο κτλπ:tongue::tongue::tongue:

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααα!!!!!

Νατασουλα congratulations!!!!μπράβο!!!!

Σοφία θα συμφωνήσω με την fairy και μεις απο το Σεπτεμβρη που παει παιδικο,πολυ δεν αρρωστησαμε, μια φορα εκανε πυρετο,εντάξει εχει μυξουλες,αλλα νορμαλ,του χρονου θα εισαστε καλυτερα αφου θα εχετε αντισωματα!

Περαστικα σας!!!!σε όλες!!!

rXrPp3.png

Νατασαααα!

Πολλα, πολλα, πολλα συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!

Εμεις ειμαστε καλα, μεγαλωνουμε ολοι (μαζι και εγω,εχω παρει 13 κιλα ηδη....).

Παλι εκπαιδευω κοπελα στην δουλεια και εχω φρικαρει, σε 1,5 μηνα σταματαω.

πολλα φιλια και καλο σ/κ

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Καλημέρα και καλό μήνα -λίγο καθυστερημένα βέβαια-.

Στο ταξιδάκι μας περάσαμε τέλεια. Συναντηθήκαμε με το Ριτάκι -πολύ πολύ γλυκό κορίτσι ,-και το Γιώργη της.Από την αρχή ένιωσα τόσο οικεία! Σαν να την ήξερα χρόνια...Ο Γιώργης -ένας κουκλος , άνετος ,χοροπηδούσε στον παιδότοπο μαζί με τα μεγάλα παιδιά- η δικιά μου αν δεν ήταν η αδερφή της δύσκολα θα έμπαινε μέσα!

Κορίτσια , τι κρίμα που δεν μπορέσατε να έρθετε!

Ριτάκι μου περαστικά σας!

Sue και σε εσάς!

Thena μου και σε εσάς!Καλή αρχή !

Δυστυχώς η επιστροφή μας κι εμάς δεν ήταν η καλύτερη...Η μικρή έβγαλε κάτι σπυράκια πίσω από τα αυτάκια αρχικά που επεκτάθηκαν στο μετωπα΄κι της και τα μαγουλάκια της. Πήγαμε στη δερματολόγο και μας είπε 'οτι μάλλον είναι αλλεργία και μας έδωσε aerius.Την επόμενη μέρα ξεκίνησε διάρροια και είχε και ένα ατυχηματάκι με το ποδαράκι της -πήγαμε νοσοκομείο γιατί πρήστηκε και τις έκαναν ακτίνες,ευτυχώς δεν ήταν κάταγμα...Οι διάρροιες ήταν πολλές ,αλλά τώρα έχει να κάνει από τα ξημερώματα-ελπίζω να τελειώσαμε...βέβαια ξεκινήσαμε συναχάκι και τα ματάκια της τα βλέπω κάπως...Ελπίζω να μην την κόλλησα -αν και νομίζω ότι εγώ κρύωσα- γιατί έχω έν ατρελλό μπούκωμα και βήχα και μια φωνή που βγαίνει μετα βίας και μοιάζει σαν ...

Ωχ Παναγιά μου!Μ'ολις είχε παχύνει η μικρή ,είχε κάνει μαγουλάκια πάλι χλωμούλα και ψιλοαδυνάτησε...

natasa133 συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλό ξεκίνημα και όλες σας οι προσδοκίες να βγουν αληθινές!

sophia18 περαστικά και σε εσάς! Εμάς οι γιατροί ενώ στην αρχή μας έλεγαν να πάει στον παιδικό και να αρρωσταίνει για να αποκτά αντισώματα τώρα μας απαγόρευσαν για κάποιο διάστημα γιατί επεσε υπερβολικά το ανοσοποιητικό της ... Όπως λέει και η fairy είναι στο παιδί. Και να φανταστείς ότι η μικρή μέχρι 14 μηνών που ξεκίνησε παιδικό δεν αρρώσταινε (αν θυμάμαι καλά μόνο μια φορά ανέβασε ένα 37 και κάτι) παρόλο που είμασταν γερμανία και την βγάζαμε από 10 ημερών στα χιόνια και στα κρύα...

Eleni1977 όλα να είναι καλά και τα κιλά φεύγουν μετά. Ο μικρός τι κάνει? Πως το αντιμετωπίζει?

Νατασα τα λόγια είναι λίγα!!!! Πόσες ευχές μπορώ να σου στείλω απο το Ίντερνετ; Στείλε μου το κινητό σου στην Αγγλία αν θες βέβαια να σε παίρνω :)

Καλή αρχή να έχεις!!!! Θα πάτε όλοι μαζί Λονδίνο; Ίσως ο άντρας σου να μπορεί να το κάνει distance learning. Έτσι το έκανα εγω με το Sheffield

Κ πάλι συγχαρητήρια απο τα βάθη της καρδιάς μου ειλικρινά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...