Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεστ αχνό

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες. Τελευταία περίοδος 17/4. Ο κύκλος μου πλέον από ρολόι κάθε τριάντα μέρες είναι από 28 μέχρι 31 μέρες. ΕΚΑνα τεστ πρεντικτορ και μου βγήκε νομίζω μια πολύ άχνη σα σκιά δεύτερη γραμμή. Την βάζω φωτογραφία προφίλ για όσες θέλουν να δουν. Πείτε μου τη γνώμη σας παρακαλώ. 🥲 ξέρω ότι θα πουν κάποιες για χοριακη δε θέλω. Εχει τύχει κ άλλες φορές να νομίζω ότι βλέπω έκανα χοριακη ελπίζοντας και απογοητεύτηκα. Για αυτό πήρα το τεστ. Ευχαριστώ 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , x_chrysa είπε:

Καλημέρα σε όλες. Τελευταία περίοδος 17/4. Ο κύκλος μου πλέον από ρολόι κάθε τριάντα μέρες είναι από 28 μέχρι 31 μέρες. ΕΚΑνα τεστ πρεντικτορ και μου βγήκε νομίζω μια πολύ άχνη σα σκιά δεύτερη γραμμή. Την βάζω φωτογραφία προφίλ για όσες θέλουν να δουν. Πείτε μου τη γνώμη σας παρακαλώ. 🥲 ξέρω ότι θα πουν κάποιες για χοριακη δε θέλω. Εχει τύχει κ άλλες φορές να νομίζω ότι βλέπω έκανα χοριακη ελπίζοντας και απογοητεύτηκα. Για αυτό πήρα το τεστ. Ευχαριστώ 

Στην φωτογραφία φαίνετε αρνητικό. Μήπως να κάνεις Κ ένα clear blue που είναι πιο ευδιακριτος ο σταύρος Κ φαίνετε καλητερα . Μάλλον αυτό που βλέπεις είναι η εξάτμιση της ταινίας που υπάρχει μέσα 

πρίν από 25 λεπτά , linaa είπε:

Στην φωτογραφία φαίνετε αρνητικό. Μήπως να κάνεις Κ ένα clear blue που είναι πιο ευδιακριτος ο σταύρος Κ φαίνετε καλητερα . Μάλλον αυτό που βλέπεις είναι η εξάτμιση της ταινίας που υπάρχει μέσα 

Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο. Αυτή η σκιά  που βλέπω μου φάνηκε στο τρίλεπτο του τεστ εντός χρόνου δηλαδή. Ωστόσο δεν ξέρω αν όντως είναι απλά μια σκιά ή θετικό 

πρίν από 26 λεπτά , x_chrysa είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου ,κι εμένα αρνητικό μου φαίνεται ...δεν είναι μεγαλη απόκλιση +-2,3 μέρες στον κύκλο ,για ποιο λόγο σε αγχωνει τόσο πολύ;μην βάζεις χωρίς λόγο το εαυτό σου σε τόσο στρεσογόνα κατάσταση ,πολλά παίζουν ρόλο όσον αφορά την σταθερότητα ενός κύκλου κάθε μήνα ,είναι λάθος μεγάλο κατά την άποψη μου να θεωρείς ότι κάτι δεν πάει καλά με σένα και να σκέφτεσαι αρνητικά ...πάρε ένα δεύτερο τεστακι για να το επιβεβαιώσεις όπως είπε και η linaa

πρίν από 3 λεπτά , Sofiiii είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου ,κι εμένα αρνητικό μου φαίνεται ...δεν είναι μεγαλη απόκλιση +-2,3 μέρες στον κύκλο ,για ποιο λόγο σε αγχωνει τόσο πολύ;μην βάζεις χωρίς λόγο το εαυτό σου σε τόσο στρεσογόνα κατάσταση ,πολλά παίζουν ρόλο όσον αφορά την σταθερότητα ενός κύκλου κάθε μήνα ,είναι λάθος μεγάλο κατά την άποψη μου να θεωρείς ότι κάτι δεν πάει καλά με σένα και να σκέφτεσαι αρνητικά ...πάρε ένα δεύτερο τεστακι για να το επιβεβαιώσεις όπως είπε και η linaa

Η αλήθεια σε αυτή τη διαδικασία έχω μπει δύο χρόνια τώρα με τ τεστ το ξέρω μεγάλο άγχος είναι. Ωστόσο είπα μήπως δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια αυτή τη φορά ☺️ευχαριστώ πολύ 🌸

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , x_chrysa είπε:

Η αλήθεια σε αυτή τη διαδικασία έχω μπει δύο χρόνια τώρα με τ τεστ το ξέρω μεγάλο άγχος είναι. Ωστόσο είπα μήπως δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια αυτή τη φορά ☺️ευχαριστώ πολύ 🌸

Θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια και εσωτερική δουλειά για να το ξεπεράσεις αυτό το εμπόδιο του στρες του μυαλού που είναι αγκιστρωμενο σε μια τέτοια κατάσταση ,κάθε μήνας θα γίνεται και χειρότερος σαν μεγαλύτερη σου λέω μην το κάνεις ,γιατί είμαι σίγουρη ότι είσαι μία χαρά και θα τα καταφέρεις ❤️ 

Ασχέτως αποτελέσματος μιλάμε τώρα είτε για αυτόν τον μήνα είτε για τον επόμενο κ.ο.κ.

πρίν από 27 λεπτά , Sofiiii είπε:

Θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια και εσωτερική δουλειά για να το ξεπεράσεις αυτό το εμπόδιο του στρες του μυαλού που είναι αγκιστρωμενο σε μια τέτοια κατάσταση ,κάθε μήνας θα γίνεται και χειρότερος σαν μεγαλύτερη σου λέω μην το κάνεις ,γιατί είμαι σίγουρη ότι είσαι μία χαρά και θα τα καταφέρεις ❤️ 

Ασχέτως αποτελέσματος μιλάμε τώρα είτε για αυτόν τον μήνα είτε για τον επόμενο κ.ο.κ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ 🌼

• Λουλούδια 1

8 ώρες πρίν, x_chrysa είπε:

Καλησπέρα.Δεν θέλω να σου δώσω ελπίδες εμένα με 2 μέρες καθυστέρηση έτσι είχε βγει ίσα ίσα.Που νόμιζα ότι μόνο εγώ το βλέπω και έκανα και ακόμα ένα την επόμενη μέρα και βγήκε θετικό.

πρίν από 39 λεπτά , Ολγακι96 είπε:

Καλησπέρα.Δεν θέλω να σου δώσω ελπίδες εμένα με 2 μέρες καθυστέρηση έτσι είχε βγει ίσα ίσα.Που νόμιζα ότι μόνο εγώ το βλέπω και έκανα και ακόμα ένα την επόμενη μέρα και βγήκε θετικό.

Σε ευχαριστώ πολύ θα περιμένω ακόμα δύο μέρες και θα ξανά κάνω 🌸

Με δύο μέρες καθυστέρηση είχες τόσο άχνη γραμμή  όντως ; 

2 ώρες πρίν, x_chrysa είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ θα περιμένω ακόμα δύο μέρες και θα ξανά κάνω 🌸

Με δύο μέρες καθυστέρηση είχες τόσο άχνη γραμμή  όντως ; 

Ναι και χοριακη 100 και κάτι.Αλλα δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη 

Διαφημίσεις

19 ώρες πρίν, Ολγακι96 είπε:

Σε Ευχαριστώ και σε εσένα το ίδιο.Τι έγινε ξανά έκανες κανένα τεστ?

Οχι είπα να αφήσω πρώτα λίγες μέρες μην απογοητευτώ και θα κάνω αύριο μεθαύριο 🥲

17 ώρες πρίν, Ολγακι96 είπε:

Εύχομαι να είναι όντως θετικό.Απο συμπτώματα πως είσαι?

Σήμερα στις 32 μέρες μου ήρθε καφέ το πρωί. Αυξήθηκε λίγο η ροή χωρίς κάτι άλλο. Είμαι αρκετά πρησμένη βέβαια γενικά οπότε μάλλον αδιαθέτησα δε ξέρω. ΕκΝ ακόμα ένα τεστ κλιαρ σήμερα βγήκε στο δίλεπτο μια πολύ λεπτή άχνη πολύ γραμμή. Να είναι εξάτμισης ; Πως γίνεται στο δίλεπτο να ναι εξάτμισης δεν ξέρω. Μπλε είναι αλλά πολύ λεπτή. Δεν ξέρω τι να πω. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...