Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

fairy?τα χρηματα για να γεννησεις στο νερο ειναι πολλα???εδω εχω ακουσει κατι τρελα ποσα,χωρις ομως να ξερω αν ισχυουν

εδω ειναι ολα δωρεαν:mrgreen: το μονο που εχω πληρωσει 10 ευρω στο συνολο για ολες τις φωτο των υπερηχων

fairy?τα χρηματα για να γεννησεις στο νερο ειναι πολλα???εδω εχω ακουσει κατι τρελα ποσα,χωρις ομως να ξερω αν ισχυουν

οχι ρε δεν ισχύει αυτό. Στην αρχή ήθελα και εγώ και το χα ψαξει. Στο Λητώ είναι περίπου το ίδιο και υπαρχει και ένα κέντριο Φυσικου τοκετου στη Νικαια που λέγετε ΕΥΤΟΚΙΑ και εκει είναι αρκετα οικονομικά. Όμως δεν έχει γιατρούς μόνο μαιες και μόνο αν κατι δεν πάει καλά φωναζουν Γυναικολόγο. Συστεγάζεται σε μια γυναικολογική κλινική που λέγεται αν θυμάμαι ΝΙΚΗ. Απλά δεν ξέρω αν θα μπορει ο γιατρός σου αν συμφωνει κτλπ

uDLqp1.png

καλα εκεί είναι ακόμα καλύτερα!

δημοσιο....ιδιωτικα πανε ελαχιστοι κ κυριως στο Λονδινο που γινεται χαμος απο κοσμο...12 εκατομμυρια ειναι αυτοι...εδω ειναι πολυ πιο χαλαρα

Διαφημίσεις

και δεν μου λες ρε fairy μου (αφου μας εκανες κομματια με το "εδω ολα ειναι δωρεαν") εκει το συνηθιζουν οι γυναικες να γεννουν στο νερο?

ζηλευω____πρεπει να ειναι μαγεια:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Σήμερα παρέλαβα το Sling μου! τελικά έκανα μια ακόμα αλλαγή στα χρώματα για να είναι πιο καλοκαιρινό!

:D:D:tongue::tongue:

Ελπίζω να με βολέψει! Ακόμα βέβαια προσπαθώ να μάθω να το φοράω!:confused::roll:

post-23864-14825440160981_thumb.jpg

post-23864-14825440161503_thumb.jpg

uDLqp1.png

Γεια κ από μένα

Την επισκληριδιο τη φοβάμαι πολύ έχει παρενέργειες έχω ακούσει μπορεί να φύσει κ κουσούρια κινητικά !:rolleyes:

Πάντως εκείνη την ώρα ζητάς ευθανασία τουλάχιστον εγώ πάντα φρίκαρα:shock:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

και δεν μου λες ρε fairy μου (αφου μας εκανες κομματια με το "εδω ολα ειναι δωρεαν") εκει το συνηθιζουν οι γυναικες να γεννουν στο νερο?

ζηλευω____πρεπει να ειναι μαγεια:tongue:

εγω την αληθεια ειπα απλα :lol::lol::lol:

ναι ολο κ περισσοτερες θελουν στο νερο. επισης εδω μπορεις να γεννησεις κ στο σπιτι αν θες, με γιατρο κ μαια,κ εκει ειναι που οι περισσοτερες γεννανε στο νερο...βασικα εχει πολλα θετικα το νερο..κ ετσι το αποφασισα κ εγω...ελπιζω να μη πουντιασω παντως :lol::lol:

να κ φωτος απο το νοσοκομειο κ τη μπανιερα που θα με βαλουν

Σήμερα παρέλαβα το Sling μου! τελικά έκανα μια ακόμα αλλαγή στα χρώματα για να είναι πιο καλοκαιρινό!

Ελπίζω να με βολέψει! Ακόμα βέβαια προσπαθώ να μάθω να το φοράω!:confused::roll:

ειναι παρα πολυ ωραιο, μεγεια

δες τα βιντεακια που εχει η Στελλα στη σελιδα της κ παιξε με μια κουκλα/αρκουδι....ειναι ευκολο θα δεις

Διαφημίσεις

Γεια κ από μένα

Την επισκληριδιο τη φοβάμαι πολύ έχει παρενέργειες έχω ακούσει μπορεί να φύσει κ κουσούρια κινητικά !:rolleyes:

Πάντως εκείνη την ώρα ζητάς ευθανασία τουλάχιστον εγώ πάντα φρίκαρα:shock:

Μη μου λες τέτοια!!!!!!!!:(:mad::roll::roll:

Λένε στα βιβλία πως οι ψηλές γυναίκες γεννάνε πιο εύκολα, λέτε να είναι αλήθεια???????

uDLqp1.png

ναι μωρε Thena κ εγω αυτα σκεφτομαι κ ηδη εχω τοσα προβληματα...εμεις το εχουμε συζητησει αρκετα νομιζω αυτο το θεμα :mrgreen::mrgreen:

Λένε στα βιβλία πως οι ψηλές γυναίκες γεννάνε πιο εύκολα, λέτε να είναι αλήθεια???????

αυτο πρωτη φορα το ακουω...ξερω αμα εχεις φαρδια λεκανη, οπως εγω πχ....αλλα το υψος σε τι να βοηθησει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...