Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πατουσακι μου,

περαστικά στο νινάκι σου.:-( Περαστικά να είναι όλα και δεν πειράζει, όπως το λες. Μεγάλη ταλαιπωρία τραβήξατε, όμως... Ηρέμησε καθόλου ο μικρούλης; κοιμήθηκε αρκετά; ο γιατρός τι είπε;

Λινεάλ,

όντως, πολυ ζόρι είναι έτσι όπως περιγράφεις τα εισοδήματα... Όντως δύσκολο το δάνειο... κι όσο σκέφτομαι όσους πήρανε και τα βγάζανε δύσκολα πέρα και τους κόψανε κι άλλα τώρα...

Τι να πω. Εάν δεν είχε γεννηθεί η μπέμπα μου θα έλεγα να φύγει ο χρόνος και να μην ξανάρθει, αλλά δεν μπορώ, μου έφερε το νινι μου :P:p:p

Χαίρομαι που βλέπω κι άλλες να σκέφτονται για τρίτο παιδάκι. Γιατί όποτε το αναφέρω η μάνα μου παθαίνει εγκεφαλικό λόγω της οικονομικής κρίσης και λόγω του ότι με τρία παιδάκια φυσικά δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε και πολλά πράγματα (π.χ. να σπουδάσουν εξωτερικό και τα 3 άμα θέλουν κλπ). Ε, αν το σκεφτώ δεν μπορώ να το αφήσω και για πολύ πίσω... σε κάνα δυο χρόνια θα πρέπει αν το βάλω μπρος, πριν φτάσω στα επόμενα ...άντα!!!

Το αστείο είναι ότι λίγο μετά τον γιο μου (που έπαθα λίγο πολιτισμικό σοκ γιατί ο αντρούλης μου δεν βοηθούσε και δεν ενδιαφερόταν όσο νόμιζα πριν) το σκεφτόμουνα πολύ για δεύτερο... αλλά θα του το έκανα σίγουρα, λόγω του ότι είμαι μοναχοπαίδι. Τώρα, όμως, κι ας γίνεται της μουρλής, το σκέφτομαι σοβαρά το τρίτο... υποθέτω τουλάχιστον μέχρι να περπατήσει η μπέμπα...

Φιλάκια και, αν δεν ξαναμπώ, καλή χρονιά σε όλες σας, να χαίρεστε τις οικογένειές σας!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έχω ξεχάσει να σας γράψω ένα στιχάκι που μου είχε έρθει εκεί που λαχταρούα τις μέρες που είχα μείνει έγκυος: Μη φανταστείτε, χαζό είναι, αλλά είπα να το μοιραστώ μαζί σας:

"πέρυσι ήμουνα σποράκι

ριζωμένο στην κοιλιά

φέτος είμαι κοριτσάκι

στης μαμάς την αγκαλιά!!"

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλή πρωτοχρονιά να έχουμε και μια καινούρια καλή χρονιά,με υγεία πάνω από όλα!

πατουσάκι,περαστικά στο μωρούλι σου,περιμένουμε να μας πεις πως είναι, στο νοσοκομείο τι σας είπανε?

Ρυζάλευρο, κι εμείς ρυζαλευρο βανίλια τρώμε, αραιωμένη με νερό. Ξεκινήσαμε και τη χορτόσουπα και όπως το φοβόμουν, δεν της αρέσει καθόλου. Την πρώτη μέρα, έκανε κάτι γκριμάτσες ''μπλιαχ'' σαν να θέλει να κάνει εμετό. Την επόμενη της άλλαξα το μπρόκολο με κολοκύθι και κάπως καλύτερα. Σήμερα λέω να της βάλω και πιο πολύ καρότο. Για να δούμε!

Φιλάκια πολλά σε όλες

HVlOp3.png

κορίτσια μου μπήκα απλά να ευχηθώ!!!!!!!!!!

ο νέος χρόνος ας κρατήσει για εμάς αυτήν την υπέροχη ανάμνηση της εγκυμοσύνης μας και του ερχομού των μωρών μας και ας συνεχίσει γεμίζοντάς μας χαρά κ αισιοδοξία μέσω των παιδιών μας!!!!!!!!!

καλή χρονιά να μας βρεί με άπειρη υγεία,εμάς και όλον τον κόσμο!!!!!!!

τώρα για τον μικρούλη, σήμερα ήπιε το πρώτο του χαμομηλάκι.......το καταβρόχθησε... είμαστε λίγο καλύτερα, θα σας τα πώ....... του χρόνου!!!!!!

σας ευχαριστουμε για τα περαστικά!

Κ Α Λ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α ! ! !

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

πωπω πατουσακι πως σε καταλαβαινω...αχ ευτυχως ειναι καλυτερα το παιδακι σου,το πατουσακι σου:))

περαστικα σας και να στε καλα...

συγκινηθηκα οταν με ειπες οτι κλαιγατε,με θυμισε που κλαιγαμε κι εμεις -πρωτη φορα ειδα τον αντρα μου να κλαιει-οταν πηγε ο μικρος στο ιπποκρατειο θερμοκοιτιδα.

οταν ακουω για αρρωστα μωρακια,ολο αυτα που περασαμε σκεφτομαι και κατι με πιανει...

αντε περαστικα και οπως ειπες μαριλινα να φυγει αυτος ο κωλοχρονος μονο η γεννηση του παιδιου μου αξιζε

σας αφιερωνω το τραγουδακι αυτο

κορτσουδια μου χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε με υγεια και ευτυχια για ολες μας

αν δε τα πουμε και μετα καλη χρονια και περιμενω να μαθω που επεσε το φλουρι εεεεεε:))

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Αγαπημένες μου μανουλίτσες!!! Καταρχήν σας ευχαριστώ που για ακόμα μία φορά απαντήσατε στο ερώτημά μου!!

Πριν λίγο φτάσαμε Αθήνα για πρωτοχρονιά!

Λοιπόν σας εύχομαι κι εγώ, πάντα υγεία και αγάπη να έχετε στην ζωής σας και όλα τα άλλα βρίσκονται...

Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010, σε ευχαριστώ που έφερες στην αγκαλιά μου αυτό το γλυκό πλάσμα!!!!!!! Θα σε θυμάμαι για πάντα!!!!!!

Στα γρήγορα:

Πατουσάκι περαστικά για το μπεμπάκι σου...

Lineal μην στεναχωριέσαι για τα λεφτά, να είσαι αισιόδοξη και όλα θα πάνε καλά!!!

Μαριλίνα πολύ ωραίο το στιχάκι σου!!

Σας φιλώ γλυκά και θα τα πούμε του χρόνου!!!!!!

Κοριτσάκια μου, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!!!!!

Αφήνουμε πίσω μας έναν χρόνο με τις λύπες του, τις χαρές του μα κυρίως τις πιό ευχάριστες στιγμές, μιας και όλες υποδεχτήκαμε την χαρά της ζωής, τα μωράκια μας!!!! Μας περιμένουν ακόμα πιό χαρούμενες στιγμές και πολλά χαμόγελα!!

Εύχομαι υγεία, χαρά, δημιουργία για το νέο έτος και άπειρες στιγμές σφιχτών αγκαλιασμάτων με τα μωρά μας!!!

RKdwp3.png

Καλή χρονια...να είναι το 2011 εξίσου καλο όπως το 2010(μας έφερε τα μωρακια μας)......

Πατουσακι περαστικά στο μικρουλι και εμάς ειχε βρογχιολιτιδα αλλα ήπια οπότε σε καταλαβαίνω....

Λοιπόν κοριτσάκια το τραπέζι μου πήγε μια χαρα τα πρόλαβα όλα το μόνο που λείπει είναι ύπνος.......σας είχα πει πως μετά την αλλαγή θα ερχοντουσαν φίλοι μας...ήρθαν και φυγαν 6 παρα και εγω κοιμήθηκα στις 6 και σηκωθηκα στις 8 παρα γιατί ξύπνησε ο μικρός..όπως καταλαβαίνετε κουτουλαω αλλα πραγματικά χαλάλι πέρασα πολυ ωραία...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλή χρονιααααααααααααααααά!!! Ευτυχισμένο το νέο έτος!!!

Αααχχ!! Χθες αποχαιρέτησα το 2010 με μια γλυκιά συγκίνηση... Ο μικρός μας κοιμόταν, μα μόλις άλλαξε ο χρόνος ξύπνησε και έμεινε αρκετή ώρα μαζί μας ξύπνιος!! Περάσαμε τέλεια, ήρθαν κουμπάροι και φίλοι, φάγαμε, ήπιαμε και παίξαμε χαρτιά μέχρι τις 7:20 το πρωι!!!

Λετάκι χαίρομαι που πήγαν όλα καλά με το τραπέζι σου!!

Φιλιάκια πολλά κοριτσάκια μου!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου....

ελπιζω να περνατε τελεια αυτες τις μερες...εγω παντως περναω υπεροχα.....δεν ξερω γιατι αλλα ανανεωθηκα......

ο μικρος αρχισε να γυρναει απο μπρουμητα ανασκελα και το αναποδο....εχει πολυ γελιο...πουθενα δεν μπορουμε να τον αφησουμε μονο....

σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω παρκο....δεν ξερω...σας ειπα που αρχισε να μπουσουλαει προς τα πισω????πολυ πολυ γελιο...

χθες φαγαμε και χορταρικα για πρωτη μερα....εμεινα εντυπωσιασμενη...ουτε ξινισμενη φατσα ουτε τιποτα...ανοιγε κανονικα απο μονος του το στομα του......δοκιμασα λιγο και πραγματικα ηταν πολυ ανοστο απορω????

το κορυφαιο ηταν το βραδυ που εβγαλα το σουτιεν μου......το στηθος μου με πονουσε αφορητα.....παραμορφωθηκε και ειχε και καρουμπαλακια μεσα....τον θηλασα και ηρεμησε......πολυ πονος βρε παιδι μου.....βεβαια ηταν η πρωτη φορα που εκανα να τον θηλασω τοσο πολυ (πλεον μονο πρωι βραδυ) μαλλον για αυτο ηταν ετσι....τι να πω??προφανως με τις μερες θα προσαρμοστει και αυτο.......

παλι εχουμε γεματη μερα σημερα....το μεσημερι θα παμε στην πεθερα μου και το απογευμα στην κουμπαρα μου για να παιξουνε χαρτια οι αντρες μας με τους φιλους τους ....

σας φιλω γλυκα και να περνατε σουπερ.....

ο στοχος μου για το 2011???τετοια εποχη του χρονου να σας λεω οτι ειμαι εγκυος:P:p:p:p:p:p:p:p

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερα κοριτσια μου!!

Καλη χρονια με υγεια να περνατε καλα!!!

Εγω εχω τρελαθει να κανω γλυκα αφου ειμαι συνεχεια στην κουζινα τις καλυτερε ςευχες μου για οτι καλυτερο και τα κοριτσακια που θελουν δευτερο το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου με το καλο αυτα...!

Α ξεχασα να σας πω ξεκινησαμε κρεατακι και ολα καλα τρωει με χαρα η μικρουλα μου,μεχρι στιγμης !!!

Φιλια!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Καλησπέρα μανούλες + μπεμπάκια!!

Ευτυχισμένο το νέο έτος, το 2011, και να μας φέρει ότι ποθούμε και να πάρει ότι δεν θέλουμε (βλεπε ΔΝΤ)!!!

Δεν πρόλαβα να μπω, γιατί εμάς... μας μπήκε λίγο αναποδα... λίγο καλά... ο γενικός απολογισμός είναι πολύ καλά:

Την παραμονή την περάσαμε στο σπίτι με τις δύο φιλενάδες μου. Είχα φτιάξει και το σπίτι (αρκετά) και είχαμε μαγειρέψει. Αλλάξαμε χρόνο, φάγαμε και παίξαμε λίγο χαρτάκι. Έπαιζα με τη μικρή στο β&ζ*. Πολύ πλάκα είχε!! Το φλουρί έπεσε ανάμεσα σε μένα και στον άντρα μου!!!

Ανήμερα... δεν μας πήγε καλά απ' το πρωί:

Το ότι ξύπνησε ο μικρός πρωί ήταν αναμενόμενο. Η μικρή, όμως, ξύπνησε, θήλασε και έκανε μετά έναν εμετό... άλλο να σας λέω κι άλλο να βλέπετε... Δεν της έδωσα φρουτόκρεμα, ηρέμησε και κοιμήθηκε!!!

Αν και παρατηρώ ότι από την παραμονή είναι πολύ γκρινιάρα, ίσως γιατί έχει βγει από το καθημερινό της πρόγραμμα.

Αρχίσαμε να ετοιμαζόμαστε για το βράδυ: Θα ερχόταν η φιλενάδα του Βασίλη για τη γιορτή του, οι γονείς μου, οι δύο φιλενάδες και μας είχανε πει ο αδελφός του άντρα μου (εντάξ, αν και είχα πει στενό κύκλο, είπα οκ για τον αδελφό) και η νονά του γιου μου. Έγινε επεισόδιο, γιατί αρνήθηκα να έρθει η αδελφή του άντρα μου, στην οποία ήτανε και η μάνα τους, γιατί στους άλλους είχαμε πει δεν κάνουμε τίποτα (και γιατί δεν ήθελα να φορτωθώ πάλι την πεθερά, αλλά αυτό δεν το λέμε, εντάξει;;; :tongue::tongue::tongue:) Είχα πει ΟΚ για τον αδελφό, αλλά όχι για όλο το σόι. (ο άντρας μου είναι 5 αδέλφια + 1 ξαδέλφη... σαν αδελφή. Σύνολο παιδιών με τα δικά μας: 13. Για αυτό είχα πει ότι για να μην τσιμπήσει καμία ίωση η μικρή, δεν θα έχουμε γιορτή). Κι εκεί χαλαστήκαμε λίγο και τσακωθήκαμε, αλλά γρήγορα μας πέρασε.

Ήρθε η φίλη του μικρού, η νονά τελικά δεν ήρθε, περάσανε τέλεια, ήρθε και ο Άγιος Βασίλης, παίξαμε και λίγο χαρτάκι, κατά τη διάρκεια του οποίου ξύπνησε και η μικρή και πάλι παίξαμε μαζί φάγαμε μέχρι σκασμού και σήμερα, με ένα μικρό διάλειμμα στις 9, κοιμηθήκαμε ως τις 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το φλουρί χθες (κόψαμε πάλι πίτα) έπεσε στον γιο μου!!!

Κοινώς τα φλουριά τα πήραμε οικογενειακώς παραμάζωμα!!!

Τα άπλυτα ταψιά-κατσαρόλες κλπ ακόμα με περιμένουνε... το πνεύμα πρόθυμο, η σάρκα αδύναμη...

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2011!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

κοριτσια χρονια πολλα και ο καινουριος χρονος να ειναι ο μπεστ οφ δε μπεστ-κατι που το ευχομαι και το πιστευω ολοψυχα αφου μας βρηκε με τα μπεμπακια μας:).

εμεις τελικα πηγαμε στο σπιτι μιας φιλης,ημασταν 8 ατομα και περασαμε πολυ καλα.

λοιπον να σας πω την παραμονη,θα πηγαιναμε τον μπεμπη στη πεθερα μου στο χωριο,μετα εμεις θα γυρνουσαμε σερρες για να παμε στο ρεβεγιον και μετα θα πηγαιναμε να κοιμηθουμε στη πεθερα γιατι δεν αντεχα το πρωτο πρωινο του 2011 να μη δω το πουλακι μου:)

αφου τον κοιμησα στο σπιτι μας,φυγαμε για το χωριο.

φτασαμε στις 23.30 περιπου και αφου θα καναμε -ανασταση θα εγραφα παραλιγο-αλλαγη του χρονου θα φευγαμε.

και ο μικρος λιγο πριν ξυπνησε το πουλακι μου.

περιττο να πω πως η αλλαγη μας βρηκε να τον κραταω αγκαλια και να του δινω φιλακια στα μαγουλακια.

ηταν τοοοοσο πολυ συγκινητικο για μενα...δε πιστευω να μπορουσε να μπει καλυτερα ο χρονος.

μετα τον αφησαμε -ξυπνιο-και φυγαμε.αλλα ευτυχως κοιμηθηκε γρηγορα χωρις γκρινια.

περασαμε πολυ καλα στο ρεβεγιον,παιξαμε χαρτια,ταμπου,φαγαμε ηπιαμε γελασαμε-ετυχα και το φλουρι:)

στης πεθερας δε καταλαβαμε ποιος το ετυχε γιατι η πεθερα απο τη βιασυνη της,εκανε τη πιτα ανω κατω,οποτε εγω λεω πως ετυχε στον μπεμπη!!!

λετα αντε καλη αρχη κανατε με τα χορταρικα!

μαριλινα πολυ σοι εχει και ο δικος σου.

ο δικος μου αν και μοναχοπαιδι,εχει 7 θειους και μια θεια,οποτε εχει πολλα ξαδερφια,που ομως ειναι πολυ μεγαλυτεροι μας,μιας και ο μπαμπας του ηταν ο βενιαμιν,οποτε δε κανουμε παρεα καθολου-οχι οτι με χαλαει:))

κοριτσια μου ο μπεμπης θα με τρελανει,απο τοτε που αρχισαμε φυσιοθεραπεια και κανουμε και ασκησεις σπιτι,λες και εχει αλλαξει,ειναι πιο κεφατος,λιγοτερο γκρινιαρης και οσο παει μιλαει ολο και πιο πολυ-μιλαει σε εισαγωγικα,ξερετε:)-

ειμαι πολυ χαρουμενη για το παιδακι μου και πολυ περηφανη.

κατι αλλο που με κανει εντυπωση ειναι οτι τον κανω να γελαει-με ηχο ε,-και με ενα μου βλεμμα ξεκαρδιζεται...δηλ μονο που με βλεπει.

απιστευτο ε;

καμμια φορα τον ψευτομαλωνω και παιρνω ταχα αυστηρο υφος κι αυτος γελαει.

καλα εχω φαει κολλημα,μπορω να μιλαω και να γραφω γιαυτον με τις ωρες

κορτσουδια καλη χρονια,υγεια και με πολυυυυυυυυυυυυ ενεργεια

φιλιαααααααααααα

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημέρα μανούλες!!

Lineal κρατάω την ευχή σου για ενέργεια, γιατί θα μου χρειαστεί!

Σήμερα είναι η πρώτη μέρα στην δουλειά....

Μου φαίνεται πολύ κάπως βρε κορίτσια, θυμάμαι που σας έγραφα από εδώ όταν όλες περιμέναμε ακόμα τα μπεμπάκια μας... Τις ατέλειωτες ώρες που έψαχνα στο internet για βρεφικά.... Μα πάνω από όλα οτι είχα το μωράκι μου παρέα!!! Συνήθως όταν κλότσαγε, σταματούσα ότι έκανα και το απολάμβανα.... Βέβαια μπορεί να μου λείπει, αλλά προτιμώ που θα γυρίσω και θα τον δω, θα κάνουμε αγκαλίτσες, θα γελάσουμε..!! Αααχχ και πάλι ααχχχ!!!

Σας φιλώ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...