Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Anna G είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Μετά από πολύ καιρό επιστρέφω στο φόρουμ.

Μετά από πολλά χρόνια πολλές προσπάθειες εξωσωματικής κατάφερα και είμαι έγκυος λίγο πριν το 3μηνα  τωρα. Έλα όμως που δεν με αφήνουν να το χαρώ, ενώ πάντα ήμουν υγειής και δεν έχω πάρει ένα χάπι στη ζωή τώρα ξαφνικά περνώ 500 χάπια την ημέρα ανεξάρτητα από της ορμόνες που με έχουν φορτώσει οι γιατροί τώρα προέκυψε το σαγχαρο,υψηλή πίεση και υπερθυρεοειδισμος. 😤ουφ δηλαδή!!!!  Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει ή είχε πρόβλημα με τον θυρεοειδή της να μου πει την εμπειρία της;; Φοβάμαι μήπως όλα αυτά τα φάρμακα που περνώ θα επηρεάσουν το μωρό μου. 

Με το καλό κορίτσι μου.Κατανοω την αγωνία σου..είχα κ εγώ πολλά θέματα στην εγκυμοσύνη,άλλα εκδηλώθηκαν  νωρίτερα αλλα αργότερα .Όλα καλά πήγαν .Μη σε απασχολεί ο θυρεοειδής γτ ρυθμιζεται ,κυρίως την πίεση να ελέγχεις και θα πάνε όλα καλά και σε εσένα !

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυτοί οι άντρες, ήμαρτον πια....και ο δικος μου ονειρεύεται να γυρίσει πίσω.

Τι να κάνουμε εκεί χριστιανέ μου, του λέω, μια χαρά είμαστε εδώ.

Το κορυφαίο δεν σας το είπα...πήγε και αγόρασε σπίτι, είναι σίγουρος ότι κάποτε θα γυρίσουμε πίσω.

τελικα δεν ειναι μονο ο δικος μου κολλημενος με τον τοπο του...γιατι κολλαει το μυαλο τους δεν μπορω να καταλαβω

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

oyte mesa sto myalo soy na hmoyn mesa epesa kai sta 3....

Λια βουρ για Γερμανιααααααααα κι εγω το θελω παρα πολυ αλλα περιεργως οχι ο συζυξ που εχησε εκει 20 χρονια....:roll::roll::roll::roll:

...τελικα εισαι μεσα στο μυαλο μου σε περισσοτερα απο ενα θεματα...

εδω ειναι που ταιριαζει το "τα μεγαλα πνευματα συναντιονται....."

εμεις λεμε να φυγουμε απο την αθηνα εδω κ 3 χρονια,αλλα ολο κ καποια εγκυμοσυνη τυχαινει....για σαμο λεγαμε,αλλα μ αυτα που γινονται,μαλλον για εξω μας βλεπω,να μη χαντακωθει κ το παιδι...

το σπιτι το φτιαξαμε πριν 2,5 χρονια (ειχαμε οικοπεδο που δωσαμε αντιπαροχη),αλλα ετσι κι αλλιως ηδη ειναι για πουλημα,επειδη δε χωραμε πλεον,οποτε,οπου κι αν καταληξουμε,παλι απο την αρχη θ αρχισουμε....

ας γεννηθει με το καλο το μωρο,κ θα εχουμε ολο το χρονο ν αποφασισουμε...

οσο για το θεμα του δημητρη,ειμαι αποφασισμενη να το τραβηξω οσο παει...ισως με δειτε κ στα καναλια,αρκει να μη χαντακωθει το παιδι.....

τελος παντων,νιωθω χαλια...παω για υπνο,γιατι αυριο ειναι μεγαααλη μερα (απο αποψη τρεξιματος εννοω)

καληνυχτα........

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Πονάω χαμηλα σήμερα. Πάω να σηκωθω και μέχρι να ισιωσω....άστα!

Οταν αλλάζετε πλευρο στον υπνο πονάτε?

Αυτοί οι άντρες, ήμαρτον πια....και ο δικος μου ονειρεύεται να γυρίσει πίσω.

Τι να κάνουμε εκεί χριστιανέ μου, του λέω, μια χαρά είμαστε εδώ.

Το κορυφαίο δεν σας το είπα...πήγε και αγόρασε σπίτι, είναι σίγουρος ότι κάποτε θα γυρίσουμε πίσω.

Ολυμπία μου κράτα τον με νυχια και με δόντια. Εδω είναι καμμένη γή πλέον. Ο άντρας μου το μετάνιωσε παρα πολύ που έφυγε για σπουδες στην Ελλάδα και δεν ξαναγύρισε. Το σπίτι που έχουμε δεν μας κρατάει με τίποτα, το πουλάς και τέλος. Αν δεν είχα εγω τη δουλειά μου στο στρατό θα είχαμε φυγει με χίλια.

Λία μου αφου έχεις χαρτια απο τους γιατρους οτι είναι καλυτερο να παρακολουθησει κανονικό σχολείο, γιατι κολλάνε έτσι? Στο κάτω κάτω αυτοι θα κάνουν το μαθημα τους κανονικά δεν θα εμποδίζει κάπου το παιδί...:confused: Ευχομαι να αλλαξουν γνωμη και να μη ταλαιπωρηθείς άλλο.

Εγκυούλες ξεκουραζεστε ακόμα?

Μόλις έβαλα το 1ο πλυντηριο με πραγματάκια της μπεμπας. Πω πω χαμός γίνετε τελικά. Είναι πολλά! Ξεκίνησα με σεντονια-κουβερτακια πικε-σεντονακια πανες-σελτεδακια και θα συνεχίζω με πετσέτες και μπουρνουζάκια.

καλημερα!!!!εγω παντως σιδερωνω αυτα που εβαλα πλυντηριο χθες και προχθες (της μικρης) με αναμμενο το αιρκοντισιον γιατι αλλιως...θα λιωσω!

και οντως ειναι πολλα, δυο πλυντηρια εβαλα και ακομα δεν εχω και τοσες πετσετες!!!!

Πονάω χαμηλα σήμερα. Πάω να σηκωθω και μέχρι να ισιωσω....άστα!

Οταν αλλάζετε πλευρο στον υπνο πονάτε?

Kαλημέρα! Κων κων κι εγω ποναω...κατω δεξια, σαν σουβλιες...νομιζω οτι ειναι το εντερο ομως...

Μπραβο σας που αρχισατε τα πλυντηρια, εγω ακομα τιποτσ, προετοιμαζομαι για τις διακοπες μας, να περασουμε καλα και γυρνωντας βλεπουμε!

Σημερα θα σιδερωσω παντως ουτως η αλλως χαχχαχχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

geonutr εννοειται το σιδερο μαζί με το κλιματιστικο στο φουλ. Εγω επειδή τα εχω όλα απο το 1ο παιδάκι γίνετε ενας χαμος απο πετσετες-σεντονια...

Πω πω αγχωθηκα τωρα! Βάζω πλυντηριο σχεδον καθε μερα, τωρα που θα γίνουμε 4 στην οικογένεια ποσα θα βάζουμε?

Διαφημίσεις

Κων κων κι εγω ποναω...κατω δεξια, σαν σουβλιες...νομιζω οτι ειναι το εντερο ομως...

Ναι Αθηνά μου εκεί ακριβως πονάω κ εγω. Τόσο πονος ρε γμτ? Μεχρι να σηκωθω απο το κρεβατι είναι και μετα ηρεμώ.

"Βάζω πλυντηριο σχεδον καθε μερα, τωρα που θα γίνουμε 4 στην οικογένεια ποσα θα βάζουμε? "

καθε μερα????? :D:D ,θα παρουν φωτια τα πλυντηρια!!!!και οκ, το πλυντηριο δεν σε κουραζει, το σιδερωμα ομως ειναι χαλια...

εμενα η μικρη μου σημερα τα ξημερωματα, κατα τις 6,εκανε τα δικα της..κοιμομουν στο πλαι και την εβλεπα που συνεχεια τεντωνοταν,εβλεπα 2 ποδαρακια συνεχεια να τεντωνονται...αχ, μια γλυκα..μονο που τις τελευταιες 4 μερες ολο λοξυγγα εχει η κακομοιρα..1-2 φορες τη μερα χικ χικ κανει...:-D

Καλημέρα κοιλίτσες.

Εδώ σήμερα έχει κρύο μπρρρρρρρρρ.... εμένα πονάνε λίγο τα λαιμά μου από χθες έχω και μυξουλες, μάλλον την άρπαξα.

εμενα αγορασε σπιτι εδω, οποτε και για αυτο λεει δεν φευγει... τι να πεις!!!

Δεν κατάλαβες και μένα εκεί πήρε σπίτι, στην Θεσσαλονίκη.

Μακάρι να έπαιρνε ένα εδώ.

Μεχρι να σηκωθω απο το κρεβατι είναι και μετα ηρεμώ.

Και εγώ το βράδυ που θέλω να πάω για πιπι, μέχρι να σηκωθώ να πάω στην τουαλέτα κρατάω την κοιλιά μου.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? εμεις τα ιδια... ξαπλα και αναμονη... η μικρη ζωντανευει σιγα σιγα και παλι... ας ελπισουμε να αντεξει λιγες βδομαδουλες ακομα...

κατσε εκει μπουμπουκα μου...

ZOrwp3.png

θα αντεξει η μπουμπου ειναι μαχητης!!!!

Ολυμπια το καταλαβα, εσενα ειναι δυσκολοτερη περιπτωση!!! Ειναι παρα πολυ δυσκολα παντως οντως εδω, τα ξερεις...δουλειες τιποτα, γενικα μια μαυριλα παντου...

Εμενα λεει τι θα γινει με το δανειο κλπκλπ, εναι μεγαλη αποφαση να το πουλησω, και αν δεν βρω δουλεια κλπκλπκλπκλπ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...