Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 6 λεπτά , LeneL είπε:

      Τίποτα απολύτως.. όλα είναι με εισοδηματικά κριτήρια. Φαντάσου της γέννας, που είναι στα 40.000 έχει από τα πιο υψηλά κριτήρια, στα αλλά τα ποσά είναι ακόμα χαμηλότερα.

      Να πεις στον καπετάνιο ότι σου χρωστάει ένα ΠΟΛΥ καλό δώρο!

      κάτσε γιατί θα τρελαθώ δεν δικαιούμαστε ούτε το 2 μηνο κύησης και το 3μηνο λοχείας ; ούτε το 9μηνο μετά; εξαλλη θα γίνω , δεν μπορεί !αυτα είναι με τα ένσημα οχι με το εισόδημα 

3η αποβολη


Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσια. Η ιστορια μου μεγαλη και ο πονος μου επισης. Ξεκινήσαμε προσπαθειες για μωρακι πριν 3 χρονια.προσπαθουσαμε ενα χρονο αλλα το μωρο δεν ερχοτανε. Ξεκινησα καποιες προσπαθειες με clomiphene αλλα δεν είχαμε αποτελεσμα. Στον ενα χρονο και 2 μηνες κανω σπερματεγχυση και μένω έγκυος δυστυχώς ομως πολυ νωρις ξεκινησσ η αιμοραγια. Το μονο που προλαβαμε και ειδαμε ηταν ενας μικρος σακος. Μετα απο περιπου μισο χρονο περυσι τον οκτωμβρη αποφασισαμε να προχωρησουμε σε εξωσωματικη. Εμεινα εγκυος σε διδυμα. Στις 5 εβδομάδες ξεκινησε παλι η αιμοραγια. Βλεπουμε οτι χανετε το ενα εμβρυο και ευελπιστουσα να συνεχίσει το δευτερο.στην 6η εβδομαδα ακουμε καρδουλα αλλα αιμοραγια συνεχιζεται.αρχες γεναρη παμε να το ξαναδουμε και η καρδουλα του ειχε σταματησει.εκλαψα χτυπήθηκα αλλα ειπα πως κατι πρεπει να φταίει και επρεπε να το ψαξω για να συνεχισω. Πηγα λοιπον σε αιματολογο οπου βρεθηκε το προβλημα και στην επόμενη προσπαθεια θα εκανα αντιπυκτικες. Τον Μάρτιο που μας περασε εκανα και loop γιατί ειχα τον ιο hpv.τον Ιούλιο εκανα την δεύτερη εξωσωματικη μου . πετυχε και αυτη τη φορα. Στην 5η εβδομαδα ξεκίνησαν παλι οι αιμοραγιες αλλα ευτυχως ολα πηγαν καλα και σταματησαν την 10η εβδομαδα. Ξεχασα να σας πω πως παλι ηταν διδυμακια. Μετα την αυχενικη ανασανα και ειπα να ευχατιστηθω την εγκυμοσύνη μου. Απο την αυχενικη παρακαλουσα τον γιατρο να γινει περιδεση . φτάνουμε λοιπον στο τελος της 21ης εβδομάδας και βλέπω αιμα.φευγω κατευθείαν στο νοσοκομείο οπου διαπιστωνεται τελεια διαστολη και ετσι εχασα παλι τα μωρακια μου. Δεν ξερω πως να συνεχισω.ο πονος μου ειναι μεγαλος.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Eilikrina den iparxrei kati na sou pw na apalinw ton pono sou!! Exw perasei mia apovoli kai imoun rakos den mporw na fantastw pws niwtheis esi!!

Sinexise omws mi to vazeis katw! Mia mera tha kratas to mpempaki sou kai tha aksizei!! Kane oti eksetaseis xreiazete efoson sou vriskoune oi giatroi liseis apo kei kai pera xalarwse kai tha deis kapoia stigmi tha ginei to thaumataki sou!! Prospathisa kai gw para poli gia na meinw egkios, apo to 2010 mexri to 2012 kai otan emeina apevala afou mpika sto deutero trimino!! To xeirotero itan pou den ipirxan apantiseis ean exoume kati oute se emena evriskan kati oute ston antra mou!! Perasan alla dio xronia kai ametrites prospathies kai klamata mexri na ksanadw thetiko test!!

Prospathise kai mi to vazeis katw!! Pragmatika sou euxomai mesa apo thn kardia mou na meineis sintoma egkios kai ola na sou pane iperoxa kai na agkaliasete sintoma to paidaki sas!! Kali dinami kai kouragio kali mou!


kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς σε αυτές τις περιπτώσεις καλή μου..μόνον ένα τεράστιο και αναπάντητο γιατί..σε καταλαβαίνω κορίτσι μου και σε νοιώθω όσο δεν φαντάζεσαι..έχασα και εγώ το πρώτο μου παιδάκι το 2009 από ανεπάρκεια τραχήλου την 23η εβδομάδα και ευθύνεται ο γιατρός γιαυτό όπως και στην δική σου περίπτωση, αλλά δυστυχώς δεν είναι Θεοί, είναι άνθρωποι και πέφτουν έξω στις εκτιμήσεις τους..έκανα με μεγάλη δυσκολία δεύτερο παιδάκι αλλά άν ανοίξεις το κομοδίνο μου έχω τον τελευταίο υπέρηχο από το κοριτσάκι μου...πίστεψέ με θα το ξεπεράσεις με τον καιρό..δεν θα το ξεχάσεις ποτέ όμως και νομίζω ούτε τα μωράκια μας θα ήθελαν να τα ξεχάσουμε...πάρε όσο χρόνο σου χρειάζεται να θρηνήσεις γιατί μόνον έτσι θα βγείς δυνατή μετά από αυτήν την απώλεια και το αμέσως επόμενο βήμα βούρ για μωράκι ή μωράκια, ξέροντας πλέον πώς η περίδεση είναι απαραίτητη..εγώ την έκανα την 14η εβδομάδα και έμεινα στο κρεβάτι σε όλη την εγκυμοσύνη από την 9η γιατί είχα αιμοραγίες αλλά το θαύμα έγινε και θα γίνει και γιασένα, είμαι σίγουρη...ότι χρειαστείς στείλε πμ, μην διστάσεις..

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εζησες τον φοβο καθε εγκυμονουσας κ μαλιστα πολλές φορες

Καλή σου δυναμη

Οσο ήμουν έγκυος, μια ξαδερφη φίλης μου που είχαμε κάνει την ίδια περίοδο εξωσωματική κι αυτη με διδυμα τα εχασε στον έκτο με αιφνίδια διαστολη, ενα ρακος το κορίτσι, πολυς πόνος.

Ο νέος χρόνος να σου γεμίσει την αγκαλιά μωρα, στο εύχομαι ολόψυχα, κ πολλα πολλά χαμόγελα

Έχεις μια μεγάλη αγκαλιά απο ολες μας που σε καταλαβαινουμε κ φυσικά την θέρμη της αγκαλιας του ανδρα σου που ποναει μαζι σου.

Μείνετε ενωμένοι κ θα τα καταφέρετε


LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Link to comment
Share on other sites

Κοπέλα μου ειλικρινά δεν έχω λόγια.. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να σου πω κάτι για να νιώσεις καλύτερα..

Μην το βάζεις κάτω. Έχω φίλη που τα κατάφερε με την πέμπτη εξωσωματική! Θα τα καταφέρεις :rolleyes:


XKGjp2.png
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

όσο δεν φαντάζεσαι..έχασα και εγώ το πρώτο μου παιδάκι το 2009 από ανεπάρκεια τραχήλου την 23η εβδομάδα και ευθύνεται ο γιατρός γιαυτό όπως και στην δική σου περίπτωση, αλλά δυστυχώς δεν είναι Θεοί, είναι άνθρωποι και πέφτουν έξω στις εκτιμήσεις τους..έκανα με μεγάλη δυσκολία δεύτερο παιδάκι αλλά άν ανοίξεις το κομοδίνο μου έχω τον τελευταίο υπέρηχο από το κοριτσάκι μου...πίστεψέ με θα το ξεπεράσεις με τον καιρό..?

Link to comment
Share on other sites

όσο δεν φαντάζεσαι..έχασα και εγώ το πρώτο μου παιδάκι το 2009 από ανεπάρκεια τραχήλου την 23η εβδομάδα και ευθύνεται ο γιατρός γιαυτό όπως και στην δική σου περίπτωση, αλλά δυστυχώς δεν είναι Θεοί, είναι άνθρωποι και πέφτουν έξω στις εκτιμήσεις τους..έκανα με μεγάλη δυσκολία δεύτερο παιδάκι αλλά άν ανοίξεις το κομοδίνο μου έχω τον τελευταίο υπέρηχο από το κοριτσάκι μου...πίστεψέ με θα το ξεπεράσεις με τον καιρό..?

Ο πονος μενει purple....ε?Παρολο που εκανες παιδακι?

μετα απο ποσο καιρο ξαναεκανες?

αχ...αυτες ειναι οι δυσκολιες των ανθρωπων.................Δοξα το θεο που τωρα εχεις χαρα με το δευτερο σου.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • 4 χρόνια μετά...

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...