Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 49 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλώς ήρθες! Εχω πολύ δικό μου άτομο που είχε όλα αυτά τα ωραία μαζί και πήγαν όλα τέλεια κ τώρα έχει ένα τερατακι 7 χρόνων αγοραρο να της βγάζει την ψυχή! ❤️ 

Θα κάνεις όσα σου λένε οι γιατροί σου ακριβώς και θα πάνε όλα τέλεια! Προσοχή στην διατροφή σου και στο σάκχαρο σου και εννοείται το χαπάκι για να ρυθμίσεις τον θυρεοειδή και θα ρυθμιστεί και η πίεση σου σιγά σιγά. Μην ανησυχείς καθόλου, τίποτα δεν θα πάθει το μωράκι σου, αρκεί να ακολουθείς όσα σου λένε. Με το καλό, να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος! ❤️❤️❤️

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! 
      πήρα λίγο κουράγιο τώρα.ολοι μου λένε κάτσε απολαύσε το ακόμα και η ενδοκρινολόγος σήμερα μου το είπε. Εγώ όμως δεν μπορώ με τίποτα να ηρεμήσω. 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Αχ κορίτσι μου υπομονή όλα καλά θα πάνε!!!! Και εγω έχω αρχίσει και δεν κοιμάμαι καλά!!!Με πιάνει ότι κάτι θα συμβει!!!Το σάββατο έλεγε ο άντρας μου του χρόνου θα πάμε το καλοκαίρι διακοπές με το μωράκι μας και γω του έλεγα μην κάνεις σχέδια δεν ξέρεις τι γίνεται, και πήγαν να με πιάσουν τα κλάματα απο φόβο!!! Δύσκολο βρε κορίτσια, μόλις αρίσουμε να το ακούμε θα είμαστε καλύτερα, πάλι θα έχουμε άνχος αλλά θα έχουμε έναν τρόπο να μας δίνει το παρόν!!Πότε έχεις πάλι ραντεβού, αν το δείς θα ηρεμήσεις, αν αργεί το ραντεβού και δεν νιώθεις καλά πάρτον γιατρό σου να πας να το δείς!!! Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα, και θα νιώσεις πιο καλά. Αφού εγω έχω αρχίσει να σκέφτομαι να το κάνω Δευτέρα....

Το μέλλον σκέφτομαι φραουλίτσα μου...φοβάμαι μη στραβώσει κάτι προσεχώς...

Αχχ να είχα τώρα ένα χυμό φράουλα...:tongue::tongue::tongue:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και μην διαβάζετε άλλες ιστορίες, εγω έκανα την βλακεία και διάβασα την ιστορία μιας κοπέλας σε αντίστοιχο μήνα και πέρα που στεναχωρήθηκα, φοβάμαι μην πάθω κάτι αντίσοιχο!!!Τί χαζή που είμαι τελικά;

Ναι έχεις δίκιο...Και εγώ διάβασα διάφορα..

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Συμφωνώ..Πρέπει να σταματήσουμε να διαβάζουμε γιατί επηρεαζόμαστε..Και η μαμά μου και ο σύντροφός μου το ίδιο μου λένε.."'Ασε πια αυτό το ίντερνετ..όλο επηρεάζεσαι χωρίς λόγο"..Δυστυχώς η πληροφόρηση στο ίντερνετ έχει θετικά αλλά και αρνητικά..Αφού λέω στο τέλος θα είμαι πανέτοιμη μέχρι και να ξεγεννήσω κάποια άμα χρειαστεί! :P

OkoIp3.png

Το μέλλον σκέφτομαι φραουλίτσα μου...φοβάμαι μη στραβώσει κάτι προσεχώς...

Αχχ να είχα τώρα ένα χυμό φράουλα...:tongue::tongue::tongue:

Να σαι καλά με έκανες και γέλασα!!!Μην το βάζουμε κάτω!!!Όλα θα πάνε καλά σε όλες μας!!!Να δίνουμε κουράγιο η μια στην άλλη να νιώθουμε καλύτερα!!Σε καταλαβαίνω πως νιώθεις λόγο της προηγούμενης ατυχίας σου, μόλις περάσεις το δικό σου "εμπόδιο" θα είσαι μια χαρά!!!Όλα καλά θα πάνε έτσι για να σκάσουμε το κατακαλόκαιρο με τις κοιλιές μας τούρλα!!!:-D:grin::-D

zZWsp2.png398Mp3.png

Συμφωνώ..Πρέπει να σταματήσουμε να διαβάζουμε γιατί επηρεαζόμαστε..Και η μαμά μου και ο σύντροφός μου το ίδιο μου λένε.."'Ασε πια αυτό το ίντερνετ..όλο επηρεάζεσαι χωρίς λόγο"..Δυστυχώς η πληροφόρηση στο ίντερνετ έχει θετικά αλλά και αρνητικά..Αφού λέω στο τέλος θα είμαι πανέτοιμη μέχρι και να ξεγεννήσω κάποια άμα χρειαστεί! :P

Πληροφορίες να παίρνεις για να ενημερώνεσαι και να ξέρεις και τι έχεις να αντιμετωπίσεις. Εγω έτσι ηρεμώ, γιατί γενικά θέλω να έχω τον έλενχο στα πράγματα, οπότε με το διάβασμα καταπολεμώ το άνχος, αρνητικές ιστορίες μην ακούς και μην διαβάζεις!!!Γιατί βάζουμε στο μυαλουδάκι μας άσχημες σκέψεις!!!Για να αλλάξουμε κουβέντα έχτε αποφασίσει τελικά για καρότσι;

Κασσιόπη αυτο που έλεγες σε τιρκουάζ; Και εγώ σε τιρκουάζ σκέφτομαι. Τα υπόλοιπα κορίτσια;

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Είναι και τόσο μεγάλη η πληροφόρηση...Τελικά όσα λιγότερα ξέρεις τόσο καλύτερα νομίζω...

Ετσι ειναι, όσο λιγοτερα ξέρεις τόσο το καλύτερο! και συμφωνω με όλες σας ότι καλύτερα να μην διαβάζουμε ιστορίες που μπορουν να μας επηρρεάσουν αρνητικά!

Αχ κορίτσι μου υπομονή όλα καλά θα πάνε!!!! Και εγω έχω αρχίσει και δεν κοιμάμαι καλά!!!Με πιάνει ότι κάτι θα συμβει!!!Το σάββατο έλεγε ο άντρας μου του χρόνου θα πάμε το καλοκαίρι διακοπές με το μωράκι μας και γω του έλεγα μην κάνεις σχέδια δεν ξέρεις τι γίνεται, και πήγαν να με πιάσουν τα κλάματα απο φόβο!!! Δύσκολο βρε κορίτσια, μόλις αρίσουμε να το ακούμε θα είμαστε καλύτερα, πάλι θα έχουμε άνχος αλλά θα έχουμε έναν τρόπο να μας δίνει το παρόν!!Πότε έχεις πάλι ραντεβού, αν το δείς θα ηρεμήσεις, αν αργεί το ραντεβού και δεν νιώθεις καλά πάρτον γιατρό σου να πας να το δείς!!! Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα, και θα νιώσεις πιο καλά. Αφού εγω έχω αρχίσει να σκέφτομαι να το κάνω Δευτέρα....

Καλά εντάξει, σαν να ακούω τον εαυτό μου! Κι εγώ τα ίδια λέω φραουλίτσα μου! Και όντως εχεις δίκιο, πως όταν αρχίσουμε να το ακούμε θα είμαστε πιο ήρεμες!

Αν δεν μπορείς να περιμένεις, καντο Δευτέρα το ραντεβου, για εκείνον δεν θα έχει διαφορά εσυ όμως θα γλιτώσεις 2 μέρες αγωνίας!;)

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

χαχα! Ανδρομέδα παντρεύεσαι η λάθος θυμάμαι?

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Να σαι καλά με έκανες και γέλασα!!!Μην το βάζουμε κάτω!!!Όλα θα πάνε καλά σε όλες μας!!!Να δίνουμε κουράγιο η μια στην άλλη να νιώθουμε καλύτερα!!Σε καταλαβαίνω πως νιώθεις λόγο της προηγούμενης ατυχίας σου, μόλις περάσεις το δικό σου "εμπόδιο" θα είσαι μια χαρά!!!Όλα καλά θα πάνε έτσι για να σκάσουμε το κατακαλόκαιρο με τις κοιλιές μας τούρλα!!!:-D:grin::-D

Αχ Αμην Παναγίτσα μου να ερθει το καλοκαίρι και να είμαστε όλες με τις κοιλούμπες μας και με τα μωράκια μας γερά να μας κλωτσάνε και να το ευχαριστιόμαστε!!:D:D

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Κορίτσια μου καλά που έχουμε η μια την άλλη και λέμε τους φόβους μας απο μέσα μας να ξεσκάμε και λίγο, αν δεν είχα και εσάς δεν ξέρω τί θα έκανα το άνχος θα έφτανε κόκκινο!!!Φιλιά πολλά σε όλες σας!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Μακάρι να πάνε όλα καλά...Έχεις δίκιο..αυτά που γράφεις ισχύουν..Επιπλέον ο γιατρός μου είδε τον πλακούντα μου να είναι χαμηλά..Βέβαια μου είπε πως θα ανέβει..Όμως και αν δεν ανέβει? Φοβάμαι πολύ στην ιδέα.. Καλύτερα μην διαβάσετε και τρομοκρατηθήτε και εσείς, μπορεί να συμβούν διάφορα, κακώς διάβασα στο ιντερνετ..

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλημέρα! Τι κάνετε? Καλή εβδομάδα!

Πω πω πολύ άγχος βλέπω σήμερα...κι εγώ έπαιρνα από εσάς κουράγιο και δύναμη να περάσει ο καιρός μέχρι το επόμενο ραντεβού!:rolleyes:

Αχ μωρέ το ξέρω, κι εγώ τα ίδια είμαι, μια έτσι μια αλλιώς. Είμαι λίγο πιο ήρεμη όμως σήμερα, γιατί χθες βράδυ μου φάνηκε ότι ένιωσα λίγα φτερουγίσματα..., τι να πω δε μου φάνηκε να ήταν από το έντερο, αλλά κι έτσι να είναι μου έφτιαξε τη διάθεση και μου έδωσε δύναμη :D Όταν με το καλό θα τα ακούμε συχνά, θα πάει η καρδιά μας στη θέση της, λίγο υπομονή ακόμα!

Έχω ξεκινήσει κι εγώ τις αυπνίες και εν μέρει οφείλονται στο ότι αυτή τη βδομάδα ξυπνούσα πιο συχνά για τουαλέτα!!! Αντί να ελαττώνεται...τι να πω!

Επίσης από χθες έχω καούρα και ψιλοαναγούλα...

Φραουλίτσα μου κι εγώ θέλω την δοσολογία για την κρεμούλα σου, είναι αγνή και μου αρέσει (το λάδι καρύδας δεν είχα σκεφτεί!)

Κατά τα άλλα το ΣΚ την βγάλαμε με οικογενειακές επισκέψεις και ήταν ωραία!

Σας φιλώ!

ΥΓ. Katja σε σκεφτόμαστε, να είσαι καλά και θα έρθουν ηλιόλουστες μέρες, θα το δεις...

hv6Vp2.png
bMrM.png

Μακάρι να πάνε όλα καλά...Έχεις δίκιο..αυτά που γράφεις ισχύουν..Επιπλέον ο γιατρός μου είδε τον πλακούντα μου να είναι χαμηλά..Βέβαια μου είπε πως θα ανέβει..Όμως και αν δεν ανέβει? Φοβάμαι πολύ στην ιδέα.. Καλύτερα μην διαβάσετε και τρομοκρατηθήτε και εσείς, μπορεί να συμβούν διάφορα, κακώς διάβασα στο ιντερνετ..

Τί να σου πώ και εγω θα το έψαχνα και ας ξέρω ότι βρίσκεις και χίλιες βλακείες και ανχώνεσαι!!Πάρε τον γιατρό σου να το συζητήσετε, ξέρει τί έχεις περάσει να σου εξηγήσει, πές του ότι σε ανησυχεί, γιαυτό τους έχουμε, και θα τους χρυσοπληρώσουμε στο τέλος, αλλά είναι και άνθρωποι πάνω απ'όλα και νομίζω μας καταλαβαίνουν!!!Πάρτον και θα δείς οτι θα ηρεμήσεις!!

zZWsp2.png398Mp3.png

χαχα! Ανδρομέδα παντρεύεσαι η λάθος θυμάμαι?

Ναι, ναι καλά θυμάσαι!!Το Μάϊο λέμε και τώρα ψάχνουμε τα χαρτιά κτλ..Απλώς δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα είμαστε μεταξύ μας ή αν θα πω σε 2-3 φίλους..Θα δείξει!Είναι το τελευταίο που με αγχώνει, εξάλλου είναι κάτι τυπικό!:cool:

Εκτός από το felicitaki έχουμε άλλη που παντρεύεται;;

OkoIp3.png

Τί να σου πώ και εγω θα το έψαχνα και ας ξέρω ότι βρίσκεις και χίλιες βλακείες και ανχώνεσαι!!Πάρε τον γιατρό σου να το συζητήσετε, ξέρει τί έχεις περάσει να σου εξηγήσει, πές του ότι σε ανησυχεί, γιαυτό τους έχουμε, και θα τους χρυσοπληρώσουμε στο τέλος, αλλά είναι και άνθρωποι πάνω απ'όλα και νομίζω μας καταλαβαίνουν!!!Πάρτον και θα δείς οτι θα ηρεμήσεις!!

Τον πήρα τις προηγούμενες ημέρες και μου είπε πως θα ανέβει και πως κακώς μου το ανέφερε..Δεν ξέρω τι να πιστέψω:roll:

Τέλος πάντων..Έτσι για να αλλάξουμε κλίμα από καρότσι σκέφτομαι το Stokke scoot v2 χρώμα Slate Blue, μου άρεσε γιατί έχει μεγάλες ρόδες και για πιο δύσβατα εδάφοι και με τις ανέσεις της Stokke.

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Κοριτσάκια καλημέρα! Τι κάνετε? Καλή εβδομάδα!

Πω πω πολύ άγχος βλέπω σήμερα...κι εγώ έπαιρνα από εσάς κουράγιο και δύναμη να περάσει ο καιρός μέχρι το επόμενο ραντεβού!:rolleyes:

Αχ μωρέ το ξέρω, κι εγώ τα ίδια είμαι, μια έτσι μια αλλιώς. Είμαι λίγο πιο ήρεμη όμως σήμερα, γιατί χθες βράδυ μου φάνηκε ότι ένιωσα λίγα φτερουγίσματα..., τι να πω δε μου φάνηκε να ήταν από το έντερο, αλλά κι έτσι να είναι μου έφτιαξε τη διάθεση και μου έδωσε δύναμη :D Όταν με το καλό θα τα ακούμε συχνά, θα πάει η καρδιά μας στη θέση της, λίγο υπομονή ακόμα!

Έχω ξεκινήσει κι εγώ τις αυπνίες και εν μέρει οφείλονται στο ότι αυτή τη βδομάδα ξυπνούσα πιο συχνά για τουαλέτα!!! Αντί να ελαττώνεται...τι να πω!

Επίσης από χθες έχω καούρα και ψιλοαναγούλα...

Φραουλίτσα μου κι εγώ θέλω την δοσολογία για την κρεμούλα σου, είναι αγνή και μου αρέσει (το λάδι καρύδας δεν είχα σκεφτεί!)

Κατά τα άλλα το ΣΚ την βγάλαμε με οικογενειακές επισκέψεις και ήταν ωραία!

Σας φιλώ!

ΥΓ. Katja σε σκεφτόμαστε, να είσαι καλά και θα έρθουν ηλιόλουστες μέρες, θα το δεις...

Έτσι είμαστε στα πάνω μας και στα κάτω μας!!!Μουρλομαμάδες θα γίνουμε!!Και όταν έρθουν....θα τα λατρεύουμε πάρα πολύ μετά απο τον κόπο που θα χουμε κάνει!!!Και αυτο είναι για όλες τις μαμάδες!! Το λάδι καρύδας το βρήκα ψάχνοντας για "καλά" έλαια για να μην βάλω μόνο ελαιόλαδο. Τα παρήγγειλα απο φαρμακείο στο ίντερνετ. Σου έστειλα την συνταγή σου ήρθε ή την έστειλα αλού ντα λού;

Α!! Αν ένιωσες ότι το άκουσες τότε το άκουσες!!!Μακάρι να ερχίσεις να το ακους συχνά!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...