Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια...Πως ειστε σημερα;Ευτυχως για την δυσκοιλιοτιτα που λετε δε.ν εχω θεμα προς το παρον.Ειχα απο παλια προβλημα με το εντερο και προσπαθω να λαμβανω τροφιμα πλουσια σε φυτικες ινες,αποξυραμενα φρουτα,ακτινιδια και μια φορα στο τοσο πινω φυλλα αλεξανδρειας.Βεβαια πιο πολυ με βοηθουσε ο καφες μαζι με ενα τσιγαρο που εκανα καθε πρωι αλλα τωρα παπαλα...

Μην με μισησετε κοριτσια μου....εγω απο κιλα τα παω περιφημα!Ζητημα να εχω παρει 600γρ...;Καπου εκει ειμαι...

Καλημερα αγαπη!!!!Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!Εγω εχω λιγο θεματακι με τη δυσκοιλιοτητα αλλα το παλευω με φρουτα γιαουρτι κ παρα πολυ νερο!!!!Αυτο με τον καφε κ το τσιγαρο που λες ηταν πραγματικα φοβερο !!!Κ εγω παλαια που το εκανα ετρεχα...........χαχαχα μετα που εκοψα το τσιγαρο σχεδον το ιδιο γινοταν κ με τον καφε,τωρα που ουτε καφε .....αρχισαν τα οργανα!!!!Με τα κιλα κ εγω προς το παρων ειμαι καλα,εχω παρει 800 γρ.βεβαια λογω της διατροφης αλλιως επειδη ειμαι κ φαγανου θα ειχα παρει δυο τρια σιγουρα:rolleyes:

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σταφυλακι και το ζεστο γαλα με βοηθουσε αλλα δεν ηταν αμεσα οπως με τον καφε...Εγω πινω εναν ελληνικο καθε μερα,ολα τα υπολοιπα μου τα απαγορευσε.Κι εγω λιχουδα ειμαι γιάυτο και απορω πως δεν εχω παρει,μαλλον θα τα βαλω αργοτερα πολυ αποτομα και μετα......νααααα κατι ραγαδες!

Αγάπη γιατί να σε μισήσουμε!!! Όσο μπορείς να μην παίρνεις κιλά καλό είναι θα έχεις πιο λίγα να χάσεις, αλλά και που να βάλεις κιλά καλή μου με τόσο τρέξιμο που έριχνες στην δουλειά και τα ωράρια που είχες; Ζήτημα είναι αν είχες καταλάβει ότι είσαι έγκυος!!!! Κάτσε να χαρείς την εγκυμοσύνη σου!!!!Πως είσαι; ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!! Σήμερα έχει πολύ ωραία ημέρα και λέμε να πάμε καμια βόλτα σε καναπάρκο!!!

Φραουλιτσα καλησπερα,τι καλα που θα πατε βολτουλα στο παρκο!!!!Εδω εμεις εχουμε συννεφια κ κρυο .....πηγαμε μια βολτιτσα στην εκθεση που ανοιξε σημερα μετα φαγητο στην πεθερα(ψαρακια και μπροκολο)τωρα λιγη ξεκουραση κ μετα δουλεια!!!Να περνατε ολες καλα κ οσο μπορουμε να βολταρουμε κοριτσια...να χαλαρωνουμε!!!!!!!!!!!!:-P

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλησπέρα!!!Μας τα χάλασε ο παλιόκαιρος!!!Πήγαμε στον εθνικό κήπο, πολύ ωραία είχα χρόνια να πάω, κάτσαμε μετά μοναστηράκι για καφέ και έπιασε βροχη!!!!:shock: Μας ξεγέλασε και ο ήλιος και μετά είχε και ψύχρα, και ρίξαμε και πολύ περπάτημα!!!Καλά ήταν αυτη η παλιο βροχή να μην μας έπιανε!!! Εσείς πήγατε καμια βόλτα ή σας το χάλασε;

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Φραουλιτσα εσυ τουλαχιστον το χαρηκες λιγο.Εμεις ειπαμε να βγουμε αλλα αρχισε να φυσαει και να ψιλοριχνει οποτε το αφησαμε,τωρα γινεται χαλασμος εξω...

Καλησπερα κοριτσια. Σημερα ημερα βολτας για τις περισσοτερες απεμας.

Εγω το πρωι πηγα για καφε με μια φιλη μου κ μετά ψαροταβερνα με τον Αντρουλη μου. Ευτυχως μεχρι να γυρισουμε ο καιρος ηταν καλος .μετα χαλασε χαχαχα.

Κοριτσια ειπα για καφε αλλα σας πω οτι απο περιπου 6 εβδομαδων δεν μπορω να πιω καφε μου βρωμαει. !!!! Ευτυχως βεβαια γιατι δεν χανω καμι βιταμινη αλλα λεμε τωρα. Εσεις εχετεκατι που να σας ενοχλει ή να ζητατε πολυ ?

xj92p3.png

Καλησπερα κοριτσια. Σημερα ημερα βολτας για τις περισσοτερες απεμας.

Εγω το πρωι πηγα για καφε με μια φιλη μου κ μετά ψαροταβερνα με τον Αντρουλη μου. Ευτυχως μεχρι να γυρισουμε ο καιρος ηταν καλος .μετα χαλασε χαχαχα.

Κοριτσια ειπα για καφε αλλα σας πω οτι απο περιπου 6 εβδομαδων δεν μπορω να πιω καφε μου βρωμαει. !!!! Ευτυχως βεβαια γιατι δεν χανω καμι βιταμινη αλλα λεμε τωρα. Εσεις εχετεκατι που να σας ενοχλει ή να ζητατε πολυ ?

Για την ωρα δεν εχω πετυχει κατι που να με ενοχλει αντιθετα κατι που με ενοχλουσε τωρα το θελω σαν τρελλη...Μπαμιες...εχουν γινει η αδυναμια μου.Αντε να αρχισει να καλοκαιριαζει(αν και δεν θελω λογω ζεστης,απο τωρα καιγομαι..)να τρωμε κανενα ωραιο φρουτακι.Πωπω κερασια,πεπονι,καρπουζι,ροδακινο...απαπαπαπαπα τι τα θυμηθηκα τωρα και λιγουρευομαι!

Καλησπέρα κορίτσια!! Βολτούλα κι εγώ και τώρα ξεκούραση!! Ξεκινήσαμε με ήλιο και στο τσακ γλυτώσαμε τη βροχή!! Και πάνω που έλεγα πως θα φτιάξει ο καιρός!!

Σχετικά με τα κιλά που σχολιάζετε μια χαρά σας βρίσκω όλες!! Είμαι ήδη +4!!! Αλλά δεν πρόσεχα καθόλου τον πρώτο καιρό τώρα ακολουθώ πάλι τη διατροφή προ εγκυμόσυνης και είμαι καλά!!

Lefki, και 'μενα με ανακάτευε ο καφές αλλά τώρα τον ζητάω που κ που.. Προσπαθώ όμως 1-2 την εβδομάδα κι όχι παραπάνω..

Τώρα είμαι στη φάση που δε θέλω το κρέας! χαχα

OkoIp3.png

Για την ωρα δεν εχω πετυχει κατι που να με ενοχλει αντιθετα κατι που με ενοχλουσε τωρα το θελω σαν τρελλη...Μπαμιες...εχουν γινει η αδυναμια μου.Αντε να αρχισει να καλοκαιριαζει(αν και δεν θελω λογω ζεστης,απο τωρα καιγομαι..)να τρωμε κανενα ωραιο φρουτακι.Πωπω κερασια,πεπονι,καρπουζι,ροδακινο...απαπαπαπαπα τι τα θυμηθηκα τωρα και λιγουρευομαι!

Nομιζω ολες τα ζηταμε τα φρουτακι κ κανουν πολυ καλο. Μπαμιες ε..... πωπω εχω να φαω απο 7 χρονων. Τις μισω χαχαχα. Ειναι πολυ ωφελιμες παντως κ εκμετσλλευσου το.

Καλησπέρα κορίτσια!! Βολτούλα κι εγώ και τώρα ξεκούραση!! Ξεκινήσαμε με ήλιο και στο τσακ γλυτώσαμε τη βροχή!! Και πάνω που έλεγα πως θα φτιάξει ο καιρός!!

Σχετικά με τα κιλά που σχολιάζετε μια χαρά σας βρίσκω όλες!! Είμαι ήδη +4!!! Αλλά δεν πρόσεχα καθόλου τον πρώτο καιρό τώρα ακολουθώ πάλι τη διατροφή προ εγκυμόσυνης και είμαι καλά!!

Lefki, και 'μενα με ανακάτευε ο καφές αλλά τώρα τον ζητάω που κ που.. Προσπαθώ όμως 1-2 την εβδομάδα κι όχι παραπάνω..

Τώρα είμαι στη φάση που δε θέλω το κρέας! χαχα

Ανδρομεδα μου εγω ειχα ρωτησει το γιατρο για τον καφε κ μου ελεγε οτι ενας την ημερα ειναι κ ωφελημος οχι βλαβερος οποτε μην θεωεις κακο τον καφε. Εγω επινα πολυ καγε παλαιοτερα κ στην αρχη της εγκυμοσυνης μου επινα 2 γαλλικους την ημερα. Εννοειται οταν αρχισε να μιυ βρωμαει χαρηκα γιατι ξεφευγα απο τον εναν.

Τωρα για τα κιλα θα σου πω. Πολυ πριν μεινω εγκυος πηρα αρκετα κιλα κ γιαυτο το λογο ψιλοστεναχωριεμαι. Με τα διδιμα δεν ξερω τι μπορει να συμβει. Μη γινω κ βουβαλι. Ο γιατρος μου πε μεχρι 15 κιλα. παρακαλαω για κατω απο 10 μιας κ εχω τα παχακια μου ηδη. Τωρα η καθε κοπελα νοιωθει διαφορετικα.

xj92p3.png

Διαφημίσεις

Ανδρομεδα μου εγω ειχα ρωτησει το γιατρο για τον καφε κ μου ελεγε οτι ενας την ημερα ειναι κ ωφελημος οχι βλαβερος οποτε μην θεωεις κακο τον καφε. Εγω επινα πολυ καγε παλαιοτερα κ στην αρχη της εγκυμοσυνης μου επινα 2 γαλλικους την ημερα. Εννοειται οταν αρχισε να μιυ βρωμαει χαρηκα γιατι ξεφευγα απο τον εναν.

Τωρα για τα κιλα θα σου πω. Πολυ πριν μεινω εγκυος πηρα αρκετα κιλα κ γιαυτο το λογο ψιλοστεναχωριεμαι. Με τα διδιμα δεν ξερω τι μπορει να συμβει. Μη γινω κ βουβαλι. Ο γιατρος μου πε μεχρι 15 κιλα. παρακαλαω για κατω απο 10 μιας κ εχω τα παχακια μου ηδη. Τωρα η καθε κοπελα νοιωθει διαφορετικα.

Ναι, ευτυχώς και να πιω θα είναι ή ένας μονός ελληνικός ή καπουτσίνο(ντεκαφεινέ)..

Σχετικά με τα κιλά σε νιώθω..Μια ζωή προσπαθούσα να χάσω τα παραπανίσια..Τα τελευταία 3 χρόνια έχασα πάρα πολλά, όμως πριν μείνω έγκυος πήρα κάποια, όπως λες κι εσύ..Κι εγώ στεναχωριέμαι παρ' ότι δε θα έπρεπε να είναι λόγος αυτός να σκάμε..Αλλά δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης..

Συμβουλή μου είναι να ζητήσεις από τον γιατρό σου ή να βρεις κάποιον διατροφολόγο να σου δώσει διατροφή, η οποία σχετίζεται με τη ρύθμιση της ινσουλίνης κι όχι με το πόσες θερμίδες καταναλώνεις. Προσωπικά αυτό ακολουθώ από κλινική διατροφολόγο, η οποία βάσει της ομάδας αίματος σου δίνει τη διατροφή. Θα μπορούσα να σου πω κάποια βασικά πράγματα αλλά μιας και δεν είμαι ειδικός δεν είναι σωστό να δίνω συμβουλές από το ίντερνετ.. ;)

OkoIp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Όντως σήμερα μας ξεγέλασε ο καιρός και εδώ πάνω Θεσσαλονίκη.σήμερα ήρθαν εδώ φιλοι με τα μωρά για περπάτημα γιατί έχουμε πεζόδρομο με παραλία και ξαφνικά πάει ο ήλιός,αέρας...μαζευτήκαμε σπίτι.για τον καφέ δε το συζητώ..εγώ που είχα όλη μέρα δίπλα μου έναν ούτε να ακούσω τη λέξη δεν ήθελα ως τωρα.βέβαια τον είχα δίπλα μου αλλά έπινα γουλιά γουλιά ούτε έναν συνολικά.δεύτερη μέρα σήμερα ομως που ήπια το φραπεδακι μου (η Θεσσαλονίκη χαχα)και τον ευχαριστηθηκα!

Από κιλά και εγώ ένα πρέπει να πήρα.αλλά βρε κορίτσια στον 4ο είμαστε.και 4-5 να έχει πάρει κάποια νομίζω δεν είναι πολλά.απλά θέλει προσοχή.τα καλοκαιρινα φρούτα δε φαντάζεστε πόσο τα σκέφτομαι..όλη μέρα είναι στο μυαλό μου μια τα ροδακινα,μια τα καρπούζια και πάει λέγοντας!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Σταφυλακι και το ζεστο γαλα με βοηθουσε αλλα δεν ηταν αμεσα οπως με τον καφε...Εγω πινω εναν ελληνικο καθε μερα,ολα τα υπολοιπα μου τα απαγορευσε.Κι εγω λιχουδα ειμαι γιάυτο και απορω πως δεν εχω παρει,μαλλον θα τα βαλω αργοτερα πολυ αποτομα και μετα......νααααα κατι ραγαδες!

Εγω γαλα δεν επινα ποτε ουτε κ πινω τωρα με αναγουλιαζει!!!Τον καφε γενικα δεν επινα πολυ κ πριν αλλα στην αρχη της εγκυμοσυνης ηθελα καθε μερα γαλλικο με γευση φουντουκι απ τα μικελ!!!Μολις επιβαιβεβαιωσα την εγκυμοσυνη ομως τον εκοψα δεν τον ηθελα καθολου,τωρα τον ζηλευω καμια φορα αλλα δεν τολμησα να πιω,φοβαμαι μη μου προκαλεσει νευρα κ αυπνια!!!η γιατρος με αφηνει εναν τη μερα κανονικο οχι ντεκαφεινε,ειναι χειροτερος γιατι ειναι πολυ επεξεργασμενος!!!!!Γελασα με τις ραγαδες.....αλλα δεν αγχωνομαι γιατι εχω ηδη απο πριν λιγες οποτε τις εχω αγαπησει πια!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλημέρα κορίτσια!!!! Πώς είστε;;;

η γιατρος με αφηνει εναν τη μερα κανονικο οχι ντεκαφεινε,ειναι χειροτερος γιατι ειναι πολυ επεξεργασμενος!!!!

Χειρότερος ε;; Έπρεπε να το υποψιαστώ.....:roll:

Κι εγώ με τις ραγάδες δεν τρελαίνομαι τόσο έχω κάποιες από πριν που πλέον αχνοφαίνονται..Βάζω αμυγδαλέλαιο και προσπαθώ να πίνω πολύ νεράκι...Αν είναι θα εμφανιστούν..Γενικά μη χαλάσετε τρελά λεφτά σε ακριβές κρέμες, μία απλή ενυδάτωση(πχ αμυγδαλέλαιο, κεραλοιφή, αλόε βέρα) είναι αρκετό..

Φιλιααααά :cool:

OkoIp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Είμαι καλύτερα απ΄ο την Παρασκευή.Ξαναείδα ελάχιστο κάφε το Σάββατο το πρωί και απ΄οτότε τίποτα. Παίρνω τα χάπια βέβαια και ξεκουράστηκα. Δε πήγα στο μαγαζί για το γάμο , το κανόνισα το άλλο Σάββατο.όπως και αν έχει σήμερα το απόγευμα είναι η αυχενική όποτε θα δούμε και αν υπάρχει κανένα πρόβλημα όπως πχ χαμηλός τράχηλος ή καμιά μικρή αποκολληση. Ξέρω γώ;;Άνυπομονώ γενικότερα. Αν ΄πεχω ιντερνετ σπίτι θα σας ενημερώσω μόλις γυρίσω αλλιώς το αργότερο άυριο απ΄οτη δουλειά. Φιλιά σε όλες σας:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...