Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Ρούλα87 Δεν πειράζει μια από αποτυχία ήταν όλα θα πάνε καλά. Να σας πω και τα δικά μου. Αν δεν θυμάστε Δευτέρα ξεκίνησα διέγερση με rekovelle 14 μονάδες. Τον προηγούμενο μήνα έπαιρνα αντισυλληπτικά.Σήμερα έκανα υπέρηχο και είχαμε 3 11αρια στην δεξιά 2 11 αρια στην αριστερή, 2 ενιαρια στην αριστερή και ένα 7αρη στην αριστερή. Από αύριο ξεκινάω και orgalytran. Περιμένω να δω και την οιστραδιόλη αν μου την στείλουν. Όχι ότι θα καταλάβω αλλά λέμε τώρα.

Μανούλες Απριλίου 2016 😃

Recommended Posts

ναι μωρε τα ιδια βλεπαμε χαχαχαχα

ολα τα μωρακια μας να ειναι υγιει και με το καλο να τα παρουμε στην αγκαλια μας!!!!

summeraki η σειρα σου τωρα περιμενουμε τα καλυτερα νεα την τριτη!!!

μελι τωρα θα ξαναπαω στις 11 εβδομαδες οποτε λιγακι πιο διαμορφωμενο θα ειναι...θα παρω και το αγορακι μου μαζι στο ραντεβου γιατι εχθες που τον αφησαμε στην γιαγια εκλαιγε μωρε πολυ γιατι ηθελε να ερθει να δει το μωρακι!!!

αντε να περασετε τελεια στα παρτυ!!!να τους χαιρεσαι!!

τελος ρωτησα για την κυστικη ινωση το καλυτερο ειπε ειναι να γινει στο πρωτο τριμηνο και αποφασισαμε να κανουμε αυτην με τα 90% που εχει 200 ευρω...στο ρεα θα την κανουμε μαζι με την καλλιεργεια του κολπικου υγρου!!!

αυτα

0QA6p3.png

0RBop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες και μπεμπακια! ΧΡΙΣΤΙΝΑ πολυ ωραία τα νεα σου! Με το καλό η αυχενικη! Αχ εχω κι εγω μια αγωνία, αλλα ας μην παραπονιέμαι φτάσανε οι μερες! Τι καλα που σου έφυγαν οι αναγουλες, εγω εκανα κι εχτές εμετο, δεν ήμουν έτσι συνηθισμένη απο το πρώτο... Τεσπα, ελπιζω σε λιγες μερες που κλείνει το πρώτο τρίμηνο να ησυχασω... Εντομεταξυ εχω συνέχεια στο νου μου ποτε θα νιώσω το μικρακι να φτερουγίζει... Το ξέρω οτι ειναι νωρίς, μα στο πρώτο είχα το πρώτο δείγμα 17η εβδομαδα που θεωρείται πολυ νωρίς, και συ δεύτερη λένε το νιώθεις νωρίτερα... Για να δούμε!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Γειά σου Ντοριτα μου άντε πλησιάζει η μέρα σου!όλα καλά θα είναι !

Και εγώ όσο περνάνε οι μέρες και βλέπω πως όλα πάνε καλά ανυπομονώ να το νιώσω τόσο πολύ. .Είναι απίστευτο το συναίσθημα που νιώθεις ...δεν υπάρχει! !!

Επίσης ανυπομονώ πολύ να μάθω και το φύλλο

Λένε άμα οι παλμοι είναι υψηλοί είναι κορίτσι βέβαια δεν το πιστεύω αλλά κουβέντα να γίνεται χαχαα

Εσύ το πρώτο σου αγόρι είναι ;

0QA6p3.png

0RBop3.png

Καλημερα μανούλες !! Χριστινακι το ειδα το μπεμπακι σου !!! Τέλειο ειναι με το καλο !! Ανυπομονώ κ εγω για τη Τρίτη για τον δικό μου υπερηχο . Ντόριτα λένε στην δεύτερη το ακούς πιο γρήγορα εγω δ έχω καμία εμπειρία δυστυχώς αλλα το έχω ακούσει κ απο συγγενικά πρόσωπα .στο εύχομαι σύντομα . Για τους παλμούς λένε αν ειναι υψηλοί κορίτσι σλλα δ ξερω ισχύει ???

NTTHp2.png

δεν ξερω και εγω το εχω ακουσει αλλα δεν πιστευωα να ισχυει γιατι διαβασα απο διαφορες κοπελες παλμους και τελικα τι φυλο ειχαν και δεν εβγαινε σε ολες....εμενα 180 εχει υψηλους χαχαχα θα σου πω....τωρα θ αρχισουν να πεφτουν βεβαια!!!!!!!

αντε να πας την τριτη να ηρεμησεις!!!!!1

0QA6p3.png

0RBop3.png

Διαφημίσεις

Γαμωτο σημερα στο σκούπισμα βλέπω καφέ πολύ αχνά πήρα τον γιατρό το σήκωσε η μαία και μου είπε θα τον πάρει τηλέφωνο να τον ρωτήσει άμα είναι να ξεκινήσω ουτροτζεσταν και άμα θέλει να με δει...τι πράγμα είναι αυτο;;;και στον άγγελο 9η εβδομάδα πάλι είχα καφέ!!!

0QA6p3.png

0RBop3.png

Διαφημίσεις

Χριστίνα, είδα τον υπέρηχο σας! Είναι τέλειο μωρό! Με το καλό να έρθει! Μην αγχώνεσαι με τα καφέ, επικοινώνησε πίσω ο γιατρός σου; ξέρω ότι τις περισσότερες φορές είναι αθώο. Καλού κακού ξεκουράσου, μην αγχώνεσαι.

Φιλιά σε όλες από το διπλανό θέμα :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...