Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Souri είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Γύρισα από υπέρηχο, όλα καλά ξεκινάμε σε αυτόν το κύκλο για προετοιμασία ετ. 

Θα με πάει με φυσικό κυκλο τελικά και χάρηκα που το πρότεινε απο μονος του γιατί ειχα σκοπό να του το προτείνω κι εγώ. Έγινε μεγάλη συζήτηση για το αν θα βάλουμε 1 ή και τις 2 βλαστοκυστες. Δεν είμαι και σίγουρη για τι βαθμούς τους, αν θυμάμαι  καλα είναι 1ΑΑ και 2ΑΒ, θα πάρουμε ενα τηλ αύριο το κέντρο να μιλήσουμε και με εμβρυολογο να μας δώσει κι αυτός τα φώτα του. Ο γιατρός λέει και τις δύο, ο συζυξ να του πάει κι εγώ θα βγω απ τα τζάμια αν κάτσουμε στο 5% που μας έδωσε ο γιατρός να πιάσουν και οι δύο. Και εννοείται δε παίζει μείωση στη προκειμένη. Εμένα όμως,  κάτι μου λέει ότι δε θα πιάσουν.. δυστυχώς και μακάρι να βγω ψεύτρα. Δε πήγε πιστεύω καλά όλη η φουρνιά..

Anyways ακρη δε βγάλαμε. Την άλλη Τετάρτη ξανά πάω για  υπέρηχο να με δει και μετά είπαμε να φύγουμε ένα 4ημερακι οι 2 μας να ξελαμπικαρουμε οπότε πιστεύω εκεί θα παρθεί η απόφαση.

Για δεύτερο πας αν θυμάμαι καλά και έχεις ήδη δίδυμα και φοβάσαι για δίδυμη κύηση σωστά ???? Πάνε για δύο κορίτσι μου μια χαρά είναι οι βλαστοκυστες είναι Α και οι δύο μπορεί να είναι 2 και 1 αλλά είναι Α ,να έχεις περισσότερες πιθανότητες ...

Κορίτσια καλημέρα ,άσχετο ,θα φάω κράξιμο ίσως άλλες θα γελάσετε αλλά εγώ θα το πω ,το chat gpt έχει γίνει ο καλύτερος φίλος μου ,κάνω σύγκριση τα λεγόμενα του γιατρού και τ αναθεματισμενο με λέει ακριβώς τα ίδια ,πολύ τ αγαπάω χαχαχχαχα

Μανούλες Μαΐου 2016

Ioio

Recommended Posts

Μαρτη μπορει το μωρακι να ειναι χριστουγεννατικο, ναι!! Θα δειξει!! Παντως ειμαι κοντα και οσο να ναι το αγχις μεγαλωνει! Βλεπω μιλατε για το φυλο, κοριτσια εγω το εμαθα στον 6ο μηνα!!! Στη β επιπεδου δηλαδη!!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

εχω και κατι αλλο να συζητησω.....με σας και θελω την γνωμη σας!!!!!

ειχα ραντεβου στον εξωσωματικο τον γιατρο μου τον σφακιανουδη την παρασκευη!!!! εγω δεν εκλεισα ραντεβου!!!!!!! και απο την κυριακη που ειδα το αιμα δεν τους ξαναειδοποιησα που μου ειπαν ναπαω στο γαια στην αλλη ακρη της αθηναςαπο εδω που μενω!!!! επειδη εχω καιτηναποκολληση δεν θελωνακανω τετοιες μακρινες διαδρομες!!!!! πρεπει να του τηλ να του πω τους λογους που αποφασισα να διαλεξω κατι κοντα και οτι το ρεα με βολευει γιατι ειναι κοντα στο σπιτι μου!!!!! να κρατησω χαλαρες σχεσεις μαζι του γατι σε εκεινον θα ξαναπαω για το ενα κατεψυγμενο μου που ειναι πισω και με περιμενει!!!!!! εξαλλου μου ειπε δεν εισαι υποχρεωμενη να συνεχισεις μαζι μου!!!!εσυ διαλεγεις!!!!! ο σκοπος μας πετυχε!!! και μου ειπε οτι δεν μπορει στο ρεα γιατι του ειναι πολυ μακρυα!!!!! στην τελευταια επισκεψη που ρωτησαμε τιμες μας ειπε οτι συνεργαζεται κυριως με το γαια και του κανουν ειδικες τιμες εκεινου!!!!!!

πρεπει να του τηλ προσωπικα!!!!! και μολις σηκωθω απο το κρεββατι να του παω ενα δωρο της ταξης των 30 περιπου ευρω σε αντικειμενο να του το παω σε ραντεβου στο ιατρειο του αυτοπροσωπως!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Μαρτη μπορει το μωρακι να ειναι χριστουγεννατικο, ναι!! Θα δειξει!! Παντως ειμαι κοντα και οσο να ναι το αγχις μεγαλωνει! Βλεπω μιλατε για το φυλο, κοριτσια εγω το εμαθα στον 6ο μηνα!!! Στη β επιπεδου δηλαδη!!

θυμησε μου τι φυλο ειναι αγαπημενη?????

pioqp3.png

88BZp3.png

Ιοιο καλά αποτελέσματα εύχομαι και περιμένουμε νεα σου....;)

Αχ τι ωραία.....καλά αποτελέσματα και απο τη papp-a να έχεις!

είδατε και φύλο??;)

ευχαριστω Ορχιδεα! όχι φυλο δεν ειδαμε δε φενοταν κατι μας ειπε ο γιατρος που εκανε τον υπερηχο.

Nv77p2.png

kyJep3.png

σασα μου σ'ευχαριστω πολυ!!!!!!!!

σασα μου μπραβο συγχαρητηρια!!!!! τελεια και τα δικα σου νεα!!!!!

τι ωραιες αυτες οι εικονες!!!!!! ειναι ασυγκριτες μεοτιδηποτε αλλο..... μακαρι ναμπορουσαμε πιο συχν να τα βλεπαμε!!!!!!!!

και εγω εχτες αποφασισα πρωτα ο θεος με τον εμβρυομητρικης να συνεχισω... γιατι ειναι ειδικευμενος στις πολυδιμιμες κυησεις και συνεργαζεται με ολα τα μαιευτηρια μητερα ιασω λητω αλλα και ρεα που ειναι επισης πολυ κοντα μου και για μενα η αποσταση ειναι σημαντικη!!!!!

ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται..... του ειπα για την εξεταση αιματος που την στελνουν αμερικη και μου ειπε οτι δεν την χρειαζομαι γιατι η δοτρια ηταν κατω απο 25 χρονων..... ξερεις τιποτα σχετικο!!!!!! ρωτησα και την ιωαννα μας!!!!!

ιωαννα μου τι ωρα εχεις ραντεβου?????

Σ ευχαριστω Μαρτη μου. είμαι 36 τωρα κ ειχα ένα αγχος με την αυχενικη κατσε να δουμε κ τη ΠΑΠ-Α κ να βγει το μεσο ορο κ θα δουμε τι θα κανουμε αν γινει κατι κ μενα γι αυτή την αιματος με βλεπω να κανω. τι εννοεις ότι η δοτρια ηταν κατω από 25?

Nv77p2.png

kyJep3.png

Διαφημίσεις

Σ ευχαριστω Μαρτη μου. είμαι 36 τωρα κ ειχα ένα αγχος με την αυχενικη κατσε να δουμε κ τη ΠΑΠ-Α κ να βγει το μεσο ορο κ θα δουμε τι θα κανουμε αν γινει κατι κ μενα γι αυτή την αιματος με βλεπω να κανω. τι εννοεις ότι η δοτρια ηταν κατω από 25?

πηγα με δωρεα ωαριων αγαπη μου!!!!! και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να κανω αυτην με το αιμα που το στελνουν αμερικη επειδη ειναι μικρη!!!!

Σημερα είναι κ τα γενεθλια της κορης μου γιναμαι 7 χρονων θα εχουν καποια αρκετη διαφορα τα παιδια αλλα ετσι μου τα εφερε ο θεος!

να σας ζησει!!!!!! να την χαιρεστε!!!!!!

δεν πειραζει η δαφορα!!!!! εμενα δεν θα εχουν 7 αλλα 17 χρονια διαφορα καισημεραμαλιστα που το συζηταγα μαζι της.... μου ειπε... αρκει που θα εχω δικα μου αδερφια μαμα!!!!! κι ας ειναι μικροτερα!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

γεια σας,κοριτσακια μου,χαθηκα αλλα ειχα αρκετες δουλειες!!ωραια νεα διαβαζω..καλη επιτυχια στις αυχενικες σας,ολα καλα θα ειναι κ περιμενουμε νεα σας!!

μαρτη,τα ειδες???τι ωραια??δηλαδη εγω τη δευτερα που θα ειμαι 9&3 θα δω χερακια κ ποδαρακια κ θα κουνιουνται???θα τρελαθω!!μακαρι ολα να ειναι καλα γιατι ειμαι λιγο ανησυχη..

ρε κοριτσια πως τη παλευεται κ δν αγχωνεστε που τα βλεπετε καθε 2-3 εβδομαδες??εγω θα εχω 10 μερες να το δω κ εχω κατα αγχωθει αν ολα ειναι καλα..δν μπορω να το διαχειριστω κ να ηρεμησω..

Σημερα είναι κ τα γενεθλια της κορης μου γιναμαι 7 χρονων θα εχουν καποια αρκετη διαφορα τα παιδια αλλα ετσι μου τα εφερε ο θεος!

χρονια της πολλα!!να τη χαιροσαστε!!υγεια κ αγαπη ευχομαι!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, η αυχενική πήγε μια χαρά και μου έδωσε συνολική πιθανότητα για σύνδρομο down 1/8.000! Μας είπε ότι μάλλον περιμένουμε κοριτσάκι!

Και, όπως ήταν αναμενόμενο άλλαξε η ΠΗΤ

Σάσα, να χαίρεσαι την κόρη σου!

Πολύ ευχάριστα τα νέα σόυ! Η ΠΗΤ σου έμεινε η ίδιαφιλιάδε όλες!

OYAOY!!!!!ΙΟΙΟ!!!!!Εχεις κοριτσακι????τι υπεροχα νεα???πες μας, ολα καλα με την αυχενικη?Μπραβο ρε τι ομορφα :D:D:D:D ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!

Μαρτη δεν θυμομουν αν ειχες ρωτησει εσυ η η ΙΟΙΟ για τις βαφες, δεν θυμαμαι ποια ειναι η πιο φθηνη αλλα τις πετυχαινεις συχνα σε προσφορες αν ψαξεις και λιγο στο σκρουτζ.

Οσον αφορα στο τεστ για το αιμα...καπου το εχω ακουσει και ρωτησα το γιατρο μου σχετικα. Μου ειπε οτι καποιες λανθασμενα αντικαθιστουν με αυτο την αμνιοκεντηση αλλα το τεστ αυτο βρισκει μονο μερικα συνδρομα (το down σιγουρα) ενω η αμνιοκεντηση πολλα περισσοτερα. Και εγω θα ηθελα να το κανω αν μπορουσα να το υποστηριξω οικονομικα...να δουμε και την αυχενικη πρωτα...

Καλησπέρα, η αυχενική πήγε μια χαρά και μου έδωσε συνολική πιθανότητα για σύνδρομο down 1/8.000! Μας είπε ότι μάλλον περιμένουμε κοριτσάκι!

μπραβο κοριτσακι μου!!!τελεια!!!κ κοριτσακι, αχ τι καλααααα!!!!συγχαρητηρια!!!!

ιοιο μου χαρηκα παρα πολύ!!!μπραβο..συγχαρητηρια..Τωρα θα ξεαγχωθεις και θα απολαμβανεις περισσοτερο...

xuFMp2.png

Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια! Σύντομα να έχετε και εσείς καλές αυχενικές!!!

Nymeria, αρχικά εγώ σε είχα ρωτήσει για τις βαφές και μάλλον θα προτιμήσω αυτές τις apivita, νομίζω ότι είναι θέμα που αφορά πολλά κορίτσια του καφέ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...