Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • On 3/11/2026 at 8:55 ΜΜ, Kroketa είπε:

      Καλησπέρα σε όλες! ❤️

      Είμαι καινούρια στο forum και, επειδή δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη ακόμα, ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα.

      Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου ιστορία. Όχι γιατί έχει ακόμα το πολυπόθητο happy end, αλλά γιατί θέλω να δώσω λίγο κουράγιο σε κάθε κοπέλα που προσπαθεί να αποκτήσει το μωράκι της και νιώθει πως ο δρόμος είναι δύσκολος.

      Σήμερα είμαι 39 χρονών. Με τον άντρα μου ξεκινήσαμε τις προσπάθειες τον Οκτώβριο του 2024. Το πρώτο θετικό τεστ ήρθε σχεδόν αμέσως, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η χαρά μας ήταν απερίγραπτη! Δυστυχώς, όμως, η εγκυμοσύνη παλινδρόμησε στις 5 εβδομάδες.

      ΕίδηΕγκυμοσύνης

       

      Έναν μήνα αργότερα έμεινα ξανά έγκυος. Αυτή τη φορά η χαρά συνοδευόταν από πολύ άγχος, καθώς η πρώτη απώλεια ήταν ακόμα νωπή. Παρ’ όλα αυτά, η ευτυχία που νιώθαμε και οι δύο ήταν μεγαλύτερη από τον φόβο.

      Στην 6η εβδομάδα είδα αίμα. Θυμάμαι να σκέφτομαι πως δεν αντέχω να ζήσω ξανά το ίδιο. Τελικά, η διάγνωση ήταν εξωμήτρια κύηση στην αριστερή σάλπιγγα. Χρειάστηκε χειρουργείο και αφαίρεση της σάλπιγγας, μαζί με το μωράκι μας.

      ΒιβλίαΒιολογίας

       

      Η ανάρρωση ήταν δύσκολη, κυρίως ψυχολογικά. Ένιωθα πως χρειαζόμουν χρόνο. Χρόνο για μένα, για τον άντρα μου, για τη σχέση μας, για να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Και αυτό ακριβώς έκανα!

      Ταξίδια, βόλτες, έξοδοι, ποτά, γέλια και καλοπέραση! Αποφάσισα να χαρώ τη ζωή μου, γιατί, όσο κι αν πονούσα, η ζωή συνέχιζε να έχει όμορφες στιγμές που δεν ήθελα να χάσω.

      Ο καιρός πέρασε και τον Νοέμβριο του 2025 αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε ξανά.

      Και πάλι θετικό τεστ! Και πάλι χαρά! Αυτή τη φορά σκεφτόμουν: «Τι μπορεί πια να πάει στραβά; Δεν γίνεται να είμαι τόσο άτυχη!».

      Κι όμως…

      Στην 6η εβδομάδα, ξανά αίμα. Ξανά αγωνία. Ξανά φόβος. Ξανά θυμός. Όλα τα συναισθήματα που πίστευα πως είχα αφήσει πίσω μου επέστρεψαν μέσα σε μια στιγμή.

      ΒιβλίαΒιολογίας

       

      Και τότε, κορίτσια μου, τράβηξα το λαχείο. Το ένα στις 30.000.

      Ετερότοπη κύηση.

      Δίδυμη εγκυμοσύνη. Ένα μωράκι μέσα στη μήτρα και ένα δεύτερο στη δεξιά σάλπιγγα.

      Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε υποψιαστεί τίποτα, αφού στον υπέρηχο είχε ήδη φανεί ο ενδομήτριος σάκος.

      Έφτασα στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους και αιμορραγία. Η δεξιά σάλπιγγα είχε υποστεί ρήξη και είχα εσωτερική αιμορραγία.

      ΒιβλίαΑνατομίας

       

      Φοβήθηκα πολύ. Έκλαψα πολύ. Δεν ήξερα τι θα μου ξημέρωνε.

      Δυστυχώς, ούτε το μωράκι που βρισκόταν μέσα στη μήτρα τα κατάφερε.

      Ξύπνησα από το χειρουργείο χωρίς τα μωράκια μου και χωρίς καμία από τις δύο σάλπιγγες.

      Σωματικά, ευτυχώς, ανάρρωσα γρήγορα. Ψυχολογικά, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Εμφανίστηκαν κρίσεις πανικού και κατάλαβα πως χρειαζόμουν βοήθεια. Απευθύνθηκα σε ειδικό, ακολούθησα θεραπεία και πήρα φαρμακευτική αγωγή, την οποία διέκοψα πριν από λίγες εβδομάδες.

      Δεν ήταν εύκολο. Καθόλου εύκολο. Αλλά σιγά σιγά άρχισα να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου.

      Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα.

      Χωρίς σάλπιγγες, η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι πλέον ο μοναδικός μας δρόμος.

      ΤεστΓονιμότητας

       

      «Μην καθυστερείς», μου είπε ο γιατρός. «Με ΑΜΗ 0,46 δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε πολύ».

      Και δεν θα περιμένω!

      Αύριο ξεκινάω τα φάρμακα της διέγερσης.

      Στα 39 μου, με χαμηλή ωοθηκική εφεδρεία, τρεις εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν, δύο χειρουργεία και πολλές δύσκολες στιγμές στην πλάτη μου, είμαι εδώ. Όρθια. Αισιόδοξη. Και έτοιμη να προσπαθήσω ξανά.

      ΕίδηΕγκυμοσύνης

       

      Δεν ξέρω πόσα ωάρια θα καταφέρουμε να πάρουμε. Δεν ξέρω πόσα εμπόδια μπορεί να συναντήσουμε ακόμα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε με την πρώτη.

      Ξέρω όμως πως δεν έχω χάσει την πίστη μου.

      Πιστεύω στο σώμα μου. Πιστεύω στην επιστήμη. Πιστεύω στον γιατρό μου. Και πάνω απ’ όλα πιστεύω πως αξίζει να προσπαθήσω.

      Ιατρικέςυπηρεσίες

       

      Ελπίζω να τα καταφέρω. Και βαθιά μέσα μου πιστεύω πως θα τα καταφέρω.

      Ίσως ο δρόμος να είναι δύσκολος. Ίσως χρειαστεί να περπατήσω λίγο παραπάνω από άλλες γυναίκες για να φτάσω εκεί που ονειρεύομαι. Αλλά θα τον περπατήσω!

      Κορίτσια μου, αν κάτι θέλω να κρατήσετε από την ιστορία μου, είναι πως καμία μας δεν είναι μόνη της σε όλο αυτό.

      Επιτρέψτε στον εαυτό σας να λυγίσει, να κλάψει, να θυμώσει, να κουραστεί. Δεν χρειάζεται να είμαστε δυνατές κάθε μέρα. Αλλά μην ξεχνάτε να ζείτε, να γελάτε, να αγαπάτε και να χαίρεστε όλα τα υπόλοιπα όμορφα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας.

      Η ζωή μας δεν αρχίζει τη μέρα που θα κρατήσουμε ένα μωρό στην αγκαλιά μας. Η ζωή μας συμβαίνει και τώρα. Και αξίζει να τη ζούμε!

      Εύχομαι ολόψυχα σε καθεμία από εσάς να αποκτήσει το μωράκι που τόσο λαχταρά. Να γεμίσουν οι αγκαλιές σας και τα σπίτια σας με παιδικά γελάκια.

      Κι εγώ ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω εδώ και να σας γράψω πως, τελικά, ήρθε και το δικό μας θαύμα. 

      Μέχρι τότε, συνεχίζουμε με πίστη, ελπίδα και αγάπη!

      Συγγνώμη για το τεράστιο σεντόνι! Ήθελα απλώς να τα πω κάπου που ξέρω πως θα με καταλάβουν. 

      Είσαι πάρα πολύ δυνατή και μπράβο σου! 👏 Εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα! 

      • Μου αρέσει 1

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν
όχι ακριβώς αλλά αν έχεις επώδυνη περίοδο (εγώ κάνω σχεδόν κάθε φορά εμετό από τον πόνο) είναι για μένα ο ταυτόχρονος πόνος μέσης-κοιλιάς που σε ακινητοποιεί για δευτερόλεπτα.

βέβαια δεν έφτασε τους πιο δυνατούς πόνους περιόδου (που εγώ κλαίω) αλλά ήταν μόνο ανά τέταρτο και αν δεν κάνω λάθος με τη συχνότητα δυναμώνει και η ένταση

πάντως σαν αίσθηση ήταν διαφορετικοί από ό,τι είχα νιώθει μέχρι τώρα από braxton, κίνηση μωρού και πόνους αντανάκλασης στα πλάγια ή πόνους περιόδου στη μέση και χαμηλα΄στην κοιλιά...ήταν κάπως ο συνδυασμός αυτών

Οκ, ήσουν κατατοπιστική!

Ξέρω κ εγώ από πόνους περιόδου, οπότε...καταλαβαίνω!

tfQvp2.png


qSDMp3.png

SRy9p2.png


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκαν
Βρε Κρις κανε σεξ ΠΙΑ......................

Μονο ετσι θα γεννησεις........

Πωπω αν ήμουν στη θέση σου θα είχα τρελαθείιιιι!!!

Κάνε σεξ!!! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!

chris εγω εχω μια προταση: παρε μεξικανικο να φτιαξεις για αυριο βραδυ, καντο αρκετα καυτερο, καντε κ ενα σεξακι στο καπακι κ μετα μην κοιμηθεις!! περιμενε λιγο κ ξεκινα για το μαιευτηριο!!!

Λοιπον!!!! Με πεισατε!!! Θα κανω!!!


v9gkhg0kf9drps4b.png
Δημοσιεύτηκαν
Λοιπον!!!! Με πεισατε!!! Θα κανω!!!

ακομα online σε βλεπω!!! βουρρρρρρρρρρ


Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Δημοσιεύτηκαν

καλα ειναι το μικρακι μου!! αυξησαμε θεαματικα το βαρος κ το υψος μας, δεν ξενυχταμε, ειναι ηρεμος κ παλευω λιγο με τον θηλασμο, οχι επειδη δεν τρωει, αλλα λογω δικης μου υπερπαραγωγης.... ουφ...


Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν
καλα ειναι το μικρακι μου!! αυξησαμε θεαματικα το βαρος κ το υψος μας, δεν ξενυχταμε, ειναι ηρεμος κ παλευω λιγο με τον θηλασμο, οχι επειδη δεν τρωει, αλλα λογω δικης μου υπερπαραγωγης.... ουφ...

φτιάξε τράπεζα με το έξτρα γαλατάκι σου, να μας το πουλήσεις αν εμείς δεν τα καταφέρνουμε ;)


iiAs.png

9JCHp3.png

Δημοσιεύτηκαν
φτιάξε τράπεζα με το έξτρα γαλατάκι σου, να μας το πουλήσεις αν εμείς δεν τα καταφέρνουμε ;)

ασε... εχω στενοχωρηθει πολυ... μου ειπαν να μην χρησιμοποιησω θηλαστρο κ για μην ποναω, αναγκαζομαι να πιεζω το στηθος μου να βγει το γαλα κ να το πεταω... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(


Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Δημοσιεύτηκαν
ασε... εχω στενοχωρηθει πολυ... μου ειπαν να μην χρησιμοποιησω θηλαστρο κ για μην ποναω, αναγκαζομαι να πιεζω το στηθος μου να βγει το γαλα κ να το πεταω... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Προσπαθησε να το κανεις αυτο μονο αν πονας πολυ! Αλλιως δινεις λαθος μηνυμα στον οργανισμο σου οτι χρειαζεται να το παραγει αυτο το γαλα.

Εχεις αγορασει θηλαστρο? Δεν θεωρουνται ολα κακα.


v9gkhg0kf9drps4b.png
Δημοσιεύτηκαν
ασε... εχω στενοχωρηθει πολυ... μου ειπαν να μην χρησιμοποιησω θηλαστρο κ για μην ποναω, αναγκαζομαι να πιεζω το στηθος μου να βγει το γαλα κ να το πεταω... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

αααααχ τι μου θυμισες!!! Και εγω ακριβως τα ιδια ειχα με τον Ιωνα... μιλάμε για πάρα πολύ γαλα. Εχουν δικιο όμως. Απέφυγε όσο μπορεις το θήλαστρο και να βγαζεις πιέζοντας μόνο οταν δεν αντέχεις άλλο γιατί όπως λέει και η chris οταν βγαζεις, ο εγκεφαλος το εκλαμβανει σαν ερέθισμα για να ξεκινήσει πάλι να παράγει. Και εγω πραγματικά υπέφερα! Ειδικα μετά τον 3ο που ξεκίνησα να δουλεύω και έβγαζα γάλα για να πιεί όταν έλειπα. Εκει με το θήλαστρο μου αυξήθηκε ακόμα περισσότερο το γάλα με αποτέλεσμα μετά να μη μου κόβεται με τίποτα (στον 10ο). Κάνε υπομονη τωρα για να μην ταλαιπωρηθείς αργοτερα ακόμα περισσότερο.


jJUhp3.png

kqZXp3.png

Δημοσιεύτηκαν

χρυσακι στενοχωριεμαι πολυυυυυυυ που το κανω αυτο, αλλα δεν γινεται, ποναω παρα πολυ.... δεν θα το εκανα αλλιως.. ξυπνησα απο τους πονους κ το στηθος μου ειχε γινει τοσο σκληρο που το μωρο δεν μπορουσε να το πιασει.. πρηστηκε, ο μικρος πεινουσε, δεν μπορουσε να το πιασει κ εκνευριζοταν, με αποτελεσμα να κλαιει κ εγω να μην μπορω να κανω τιποτα...


Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν
Προσπαθησε να το κανεις αυτο μονο αν πονας πολυ! Αλλιως δινεις λαθος μηνυμα στον οργανισμο σου οτι χρειαζεται να το παραγει αυτο το γαλα.

Εχεις αγορασει θηλαστρο? Δεν θεωρουνται ολα κακα.

Εγω ειχα το mini electric της medela το οποίο μια χαρά με είχε βολέψει. Τωρα όταν και αν χρειαστει, θα πάρω το swing της medela που ειναι λίγο μεγαλήτερο. Τις περισσότερες φορές, απλά πιέζοντας την χωάνη στο στήθος μου, πεταγόταν το γάλα σαν συντιβανάκι. Ασε που ημουν σαν να χα κάνει πλαστική... Μιλάμε για βυζί πέτρα! :tongue: (και ποοοοοοοοοοοοοοοοονος!!!!!!)


jJUhp3.png

kqZXp3.png

Δημοσιεύτηκαν

εχω θηλαστρο, αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει ουτε μια φορα, αυτο φοβαμαι, μην αυξηθει κ αλλο... προς το παρον μετραω τα λεπτα ανυπομονωντας να ξυπνησει/να ξυπνησω τον μικρο να θηλασει.. αν στο μεταξυ ποναω πολυ το βγαζω στο μπανιο..


Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Δημοσιεύτηκαν
χρυσακι στενοχωριεμαι πολυυυυυυυ που το κανω αυτο, αλλα δεν γινεται, ποναω παρα πολυ.... δεν θα το εκανα αλλιως.. ξυπνησα απο τους πονους κ το στηθος μου ειχε γινει τοσο σκληρο που το μωρο δεν μπορουσε να το πιασει.. πρηστηκε, ο μικρος πεινουσε, δεν μπορουσε να το πιασει κ εκνευριζοταν, με αποτελεσμα να κλαιει κ εγω να μην μπορω να κανω τιποτα...

Λοιπόν αακριβως το ίδιο είχα κι εγω. Ηταν τόσο πρησμένο το στήθος που οι θηλές γίνονταν επίπεδες απο το πολύ τσίτωμα. Εκει αναγκαστικά θα βγάλεις λίγο για να μπορέσει το μωρό να πιάσει τη θηλή γιατί αλλιως δεν γίνεται!. Εγω θήλαζα και με θηλές σιλικόνης γι αυτο τον λόγο. Αν θες δοκίμασέ τες. Ο πόνος είναι πραγματικά απίστευτος. Αυτο το κάψημο.... δεν ξεχνιέται!


jJUhp3.png

kqZXp3.png

Δημοσιεύτηκαν
εχω θηλαστρο, αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει ουτε μια φορα, αυτο φοβαμαι, μην αυξηθει κ αλλο... προς το παρον μετραω τα λεπτα ανυπομονωντας να ξυπνησει/να ξυπνησω τον μικρο να θηλασει.. αν στο μεταξυ ποναω πολυ το βγαζω στο μπανιο..

καθηστέρησέ το όσο μπορείς. ξέρω πως ειναι δύσκολα τα πραγματα. Υπομονή!


jJUhp3.png

kqZXp3.png

Δημοσιεύτηκαν

μέχρι τώρα λέμε για τις κοιλίτσες μας, σε λίγο θα λέμε όλες για τα βυζάκια μας

χιχιιχι

κουράγιο μαριαντάκι, εύχομαι να ρυθμιστεί η παραγωγή σου σύντομα


iiAs.png

9JCHp3.png


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...