Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • On 3/11/2026 at 8:55 ΜΜ, Kroketa είπε:

      Καλησπέρα σε όλες! ❤️

      Είμαι καινούρια στο forum και, επειδή δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη ακόμα, ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα.

      Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου ιστορία. Όχι γιατί έχει ακόμα το πολυπόθητο happy end, αλλά γιατί θέλω να δώσω λίγο κουράγιο σε κάθε κοπέλα που προσπαθεί να αποκτήσει το μωράκι της και νιώθει πως ο δρόμος είναι δύσκολος.

      Σήμερα είμαι 39 χρονών. Με τον άντρα μου ξεκινήσαμε τις προσπάθειες τον Οκτώβριο του 2024. Το πρώτο θετικό τεστ ήρθε σχεδόν αμέσως, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η χαρά μας ήταν απερίγραπτη! Δυστυχώς, όμως, η εγκυμοσύνη παλινδρόμησε στις 5 εβδομάδες.

      ΕίδηΕγκυμοσύνης

       

      Έναν μήνα αργότερα έμεινα ξανά έγκυος. Αυτή τη φορά η χαρά συνοδευόταν από πολύ άγχος, καθώς η πρώτη απώλεια ήταν ακόμα νωπή. Παρ’ όλα αυτά, η ευτυχία που νιώθαμε και οι δύο ήταν μεγαλύτερη από τον φόβο.

      Στην 6η εβδομάδα είδα αίμα. Θυμάμαι να σκέφτομαι πως δεν αντέχω να ζήσω ξανά το ίδιο. Τελικά, η διάγνωση ήταν εξωμήτρια κύηση στην αριστερή σάλπιγγα. Χρειάστηκε χειρουργείο και αφαίρεση της σάλπιγγας, μαζί με το μωράκι μας.

      ΒιβλίαΒιολογίας

       

      Η ανάρρωση ήταν δύσκολη, κυρίως ψυχολογικά. Ένιωθα πως χρειαζόμουν χρόνο. Χρόνο για μένα, για τον άντρα μου, για τη σχέση μας, για να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Και αυτό ακριβώς έκανα!

      Ταξίδια, βόλτες, έξοδοι, ποτά, γέλια και καλοπέραση! Αποφάσισα να χαρώ τη ζωή μου, γιατί, όσο κι αν πονούσα, η ζωή συνέχιζε να έχει όμορφες στιγμές που δεν ήθελα να χάσω.

      Ο καιρός πέρασε και τον Νοέμβριο του 2025 αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε ξανά.

      Και πάλι θετικό τεστ! Και πάλι χαρά! Αυτή τη φορά σκεφτόμουν: «Τι μπορεί πια να πάει στραβά; Δεν γίνεται να είμαι τόσο άτυχη!».

      Κι όμως…

      Στην 6η εβδομάδα, ξανά αίμα. Ξανά αγωνία. Ξανά φόβος. Ξανά θυμός. Όλα τα συναισθήματα που πίστευα πως είχα αφήσει πίσω μου επέστρεψαν μέσα σε μια στιγμή.

      ΒιβλίαΒιολογίας

       

      Και τότε, κορίτσια μου, τράβηξα το λαχείο. Το ένα στις 30.000.

      Ετερότοπη κύηση.

      Δίδυμη εγκυμοσύνη. Ένα μωράκι μέσα στη μήτρα και ένα δεύτερο στη δεξιά σάλπιγγα.

      Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε υποψιαστεί τίποτα, αφού στον υπέρηχο είχε ήδη φανεί ο ενδομήτριος σάκος.

      Έφτασα στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους και αιμορραγία. Η δεξιά σάλπιγγα είχε υποστεί ρήξη και είχα εσωτερική αιμορραγία.

      ΒιβλίαΑνατομίας

       

      Φοβήθηκα πολύ. Έκλαψα πολύ. Δεν ήξερα τι θα μου ξημέρωνε.

      Δυστυχώς, ούτε το μωράκι που βρισκόταν μέσα στη μήτρα τα κατάφερε.

      Ξύπνησα από το χειρουργείο χωρίς τα μωράκια μου και χωρίς καμία από τις δύο σάλπιγγες.

      Σωματικά, ευτυχώς, ανάρρωσα γρήγορα. Ψυχολογικά, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Εμφανίστηκαν κρίσεις πανικού και κατάλαβα πως χρειαζόμουν βοήθεια. Απευθύνθηκα σε ειδικό, ακολούθησα θεραπεία και πήρα φαρμακευτική αγωγή, την οποία διέκοψα πριν από λίγες εβδομάδες.

      Δεν ήταν εύκολο. Καθόλου εύκολο. Αλλά σιγά σιγά άρχισα να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου.

      Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα.

      Χωρίς σάλπιγγες, η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι πλέον ο μοναδικός μας δρόμος.

      ΤεστΓονιμότητας

       

      «Μην καθυστερείς», μου είπε ο γιατρός. «Με ΑΜΗ 0,46 δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε πολύ».

      Και δεν θα περιμένω!

      Αύριο ξεκινάω τα φάρμακα της διέγερσης.

      Στα 39 μου, με χαμηλή ωοθηκική εφεδρεία, τρεις εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν, δύο χειρουργεία και πολλές δύσκολες στιγμές στην πλάτη μου, είμαι εδώ. Όρθια. Αισιόδοξη. Και έτοιμη να προσπαθήσω ξανά.

      ΕίδηΕγκυμοσύνης

       

      Δεν ξέρω πόσα ωάρια θα καταφέρουμε να πάρουμε. Δεν ξέρω πόσα εμπόδια μπορεί να συναντήσουμε ακόμα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε με την πρώτη.

      Ξέρω όμως πως δεν έχω χάσει την πίστη μου.

      Πιστεύω στο σώμα μου. Πιστεύω στην επιστήμη. Πιστεύω στον γιατρό μου. Και πάνω απ’ όλα πιστεύω πως αξίζει να προσπαθήσω.

      Ιατρικέςυπηρεσίες

       

      Ελπίζω να τα καταφέρω. Και βαθιά μέσα μου πιστεύω πως θα τα καταφέρω.

      Ίσως ο δρόμος να είναι δύσκολος. Ίσως χρειαστεί να περπατήσω λίγο παραπάνω από άλλες γυναίκες για να φτάσω εκεί που ονειρεύομαι. Αλλά θα τον περπατήσω!

      Κορίτσια μου, αν κάτι θέλω να κρατήσετε από την ιστορία μου, είναι πως καμία μας δεν είναι μόνη της σε όλο αυτό.

      Επιτρέψτε στον εαυτό σας να λυγίσει, να κλάψει, να θυμώσει, να κουραστεί. Δεν χρειάζεται να είμαστε δυνατές κάθε μέρα. Αλλά μην ξεχνάτε να ζείτε, να γελάτε, να αγαπάτε και να χαίρεστε όλα τα υπόλοιπα όμορφα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας.

      Η ζωή μας δεν αρχίζει τη μέρα που θα κρατήσουμε ένα μωρό στην αγκαλιά μας. Η ζωή μας συμβαίνει και τώρα. Και αξίζει να τη ζούμε!

      Εύχομαι ολόψυχα σε καθεμία από εσάς να αποκτήσει το μωράκι που τόσο λαχταρά. Να γεμίσουν οι αγκαλιές σας και τα σπίτια σας με παιδικά γελάκια.

      Κι εγώ ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω εδώ και να σας γράψω πως, τελικά, ήρθε και το δικό μας θαύμα. 

      Μέχρι τότε, συνεχίζουμε με πίστη, ελπίδα και αγάπη!

      Συγγνώμη για το τεράστιο σεντόνι! Ήθελα απλώς να τα πω κάπου που ξέρω πως θα με καταλάβουν. 

      Είσαι πάρα πολύ δυνατή και μπράβο σου! 👏 Εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα! 

      • Μου αρέσει 1

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν
Θα την πιω εγώ πρώτη την φυτεία χαμομηλιού, με έχει διαλύσει άλλη μια νύχτα... Δηλαδή από χτες το απόγευμα. Εμένα δεν φαίνεται να πονάει, αλλά δεν μπορώ να την βολέψω πουθενά. Ξυπνάει, αρχίζει να τρώει κάνει κακά της εκνευρίζεται, θέλει να την αλλάξω αμέσως, αρχίζει τις γουλιές, ξαναθέλει να φάει, ή μάλλον νομίζει ότι θέλει, γιατί δεν τρώει αλλά παίζει με την θηλή και πολλές φορές την βάζει έτσι στο στομα της που της έρχεται πάνω το γάλα (πώς βάζουμε εμείς το δάχτυλο για να κάνουμε εμετό, ένα τέτοιο πράγμα παθαίνει) γκρινιάζει τη σηκώνω στο ώμο, συχνά έχω γίνει και χάλια από τις γουλιές ή και αυτή και πρέπει να της αλλάξω ρούχα κιόλας, και αυτό όλο επαναλαμβάνεται για ένα δίωρο αλλάζοντας στάσεις και δοκιμάζοντας και στήθος:shock: Όπου μετά την μία ώρα, εγώ είμαι σε κατάσταση να πάρω τα βουνά, ειδικά αν η ώρα είναι 4 το πρωί και θέλω να βάλω ή τις φωνές ή τα κλάμματα:-( Χτες το βράδυ λερώσαμε 10 σαλιάρες από τις 3 ως τις 5 που ήταν ξύπνια:eek: Ο άντρας μου δεν μπορεί να κοιμηθεί, την πάει και καμιά βόλτα πάνω κάτω στο σπίτι αγκαλιά μπας και ηρεμήσει και πάει σαν ούφο στη δουλειά του οδηγώντας μηχανη και ανακατεύεται και με μαχαίρια και πιάνεται η ψυχή μου.

Βρε κορίτσια από κενώσεις πώς πάνε τα δικά σας? Εμένα κάνει πάρα πολλές φορές, ή έτσι μου φαίνεται... Ο γιος μου είχε δυσκοιλιότητα όταν ήταν βρέφος οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω. Το ανέφερα στην γιατρό, αλλα δεν θεώρησε ότι είναι κάτι ιδιαίτερο. Κάνει σχεδόν σε κάθε γεύμα, μπορεί και 2 φορές...Ο ποπός της μέρα παρά μέρα έχει πληγούλα από την υπερλειτουργία προφανώς και βγάζει στην πάνα και μια σταγόνα αίμα. Το είπα κι αυτό στη γιατρό αλλά είναι από την πληγούλα. Και πολύ τσαντίλα όταν είναι να κάνει κακά της...

Κορίτσια πείτε μου κι άλλα τέτοια ότι κατά το δίμηνο φτιάχνει κάπως η κατάσταση!!! Τέτοια θέλω να ακούω!!! Βέβαια απέχω ακόμα έναν μήνα από το δίμηνο, αλλα υπάρχει φως στο τούνελ!!:D:D

katerina μερικες φορες εμενα ειναι ανησυχος γιατι εχει υπερενταση, θελει να κοιμηθει και δεν ξερει πως να χαλαρώσει. Δοκιμασε να τον φορεσεις σε εναν μαρσιπο ring sling. Αν δεν εχεις αγορασε εναν! Πιστεψε με κανει δουλεια! Για μας ηταν η σημαντικότερη αγορα που καναμε και ετοιμαζομαστε να παρουμε κι αλλον για να τον εχουμε εφεδρικο.

Οσο για τα κακα... ολο το βραδυ δεν εκανε και τωρα το πρωι... εδωσε ρεστα! Τα κανει και παω να τον αλλαξω για να τον θηλασω. Ανοιγω την πανα (γεματη), τον πιανω να τον βαλω κατω απο τη βρυση, τα ξανακανει... τον πλενω και τα ξαναματακανει! Τον ακουμπαω στην αλλαξιερα και ξανα! Μετα τον θηλασα και τον ξαναλλαξα!!!:shock:

Οσο για την πληγουλα, δοκιμασε να βαζεις ελαιολαδο στο ποπουδινι της. Ειναι θαυματουργο!


v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκαν

Τι κάνετε κορίτσια?Έχω χάσει όλα σας τα νέα γιατί δεν προλαβαίνω καθόλου να μπω στο ίντερνετ.Η μπέμπα μου είναι μια σκέτη γλύκα και μου μοιάζει καταπληκτικά.Μέχρι στιγμής έχουμε καταφέρει να κάνουμε αποκλειστικό θηλασμό...κοιμάται 4-5 ώρες συνεχόμενα και μετά ξυπνάει για 2-3 ώρες. Είναι πολύ ήσυχη.Όλα κυλούν τέλεια.Το Σάββατο θα πάμε να πάρουμε την ευχή από τον παπά και τη Μεγάλη Τετάρτη θα σαραντήσουμε.Ελπίζω όλα να πηγαίνουν το ίδιο καλά και σ'εσάς.Καλές γιορτές αν δεν ξαναμπώ στο cafe μας.Φιλάκια.


4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png
Δημοσιεύτηκαν

Καλημέρα κορίτσια

Επιτέλους νιωθω σαφη βελτίωση! Βέβαια το βράδυ, συνέβη το εξης...

Εβγαλα το γάλα με το θηλαστρο, και απ οτι φαίνεται έσπασε το απόστημα που υπήρχε μέσα (αν ειναι ένα δεν έχω ιδεά τι γίνεται...) και αυτο που έβγαλε το θηλαστρο ήταν γάλα με κάτι άλλο μέσα γιατι το χρώμα ήταν κάπως κιτρινοπορτοκαλι και μια βλένα ίδιου χρώματος. Μετά έβγαλα πάλι γαλα και ηταν εντελως καθαρο. Αρα κάτι έσπασε εκει μέσα και καθάρισε. Προφανως αυτο το πράγμα ηταν πυον.

Το αποτέλεσμα ειναι πως νιωθω καλύτερα. Το πρωι έφαγε κανονικα η μικρή ουτε χρειάστηκε συμπλήρωμα. Το άλλο μου στηθος έχει αρχίσει να βγάζει αρκετό γαλα πάλι αλλά και το πάσχον βγάζει πια 30ml. Ειμαι αισιόδοξη!!!

Οσο για τα κιλά, εγω εχω χάσει τα της εγκυμοσύνης και ένα ακόμα αυτες τις μέρες με αυτη την ταλαιπωρία. Ειμαι λοιπόν -1 σε σχέση με τα κιλά που ειχα όταν έμεινα έγκυος.


jJUhp3.png

kqZXp3.png

Δημοσιεύτηκαν

Μπράβο Εύα, πολυ ωραία τα νέα σου! Άντε να τελειώνει η ταλαιπωρία σου. Πλάκα πλάκα, ευτυχώς που δεν έσπασε το απόστημα όταν έτρωγε η μικρή σου από το στήθος...

Chris, εσένα θυμήθηκα στις 4 το πρωί μετά από μιάμιση ώρα κουβαλήματος! Έχω κι εγώ σλινγκ, το φοράω τη μέρα αλλα΄και στις εξόδους, αλλά για κάποιον λόγο δεν το είχα φορέσει ποτέ βράδυ. Οπότε χτες είδα και απόειδα, το φόρεσα και όντως έκανε δουλειά. Βέβαια η μικρή δεν ήταν τόσο ανήσυχη όσο τις προηγούμενες 2 νύχτες, αλλα το διωράκι μας 2.30 4.30 το κλείσαμε:eek:

Εντωμεταξύ μόνο στην όρθια θέση τη βάζω στο σλινγκ για΄τι κάνει γουλιές στην ξαπλωτή... Λέω κι εγώ να πάρω κι άλλον, αλλά μάλλον θα πάρω μέι τάι να υπάρχει κι αυτό! Μια καλή φίλη τον βοεύτηκε πάρα πολύ! Νομίζω ότι είναι πιο βολικός και για όταν βαρύνουν αρκετά, οπότε θα τον χρησιμοποιήσουμε σίγουρα!

Μαράκι μπράβο σας που τα πηγαίνετε τόσο καλά, φτου φτου και καλό Πάσχα!!


H9ROp3.png

KZr6p3.png

Δημοσιεύτηκαν

Ευα πολυ χαιρομαι για τα νεα σου! Καθε μερα και καλυτερα!!!

Κατερινακι ειδες?! Θαυματουργος ο μαρσιπος! Εμενα παντα γκρινιαζει οταν παμε να τον φορεσουμε. Στην αρχη ο Νικος μου ελεγε "Μα δε θελει!!! Δε το βλεπεις?" Μετα απο λιγα χοροπηδηχτα ομως μια χαρα καθεται... και κοιμαται κιολας!

Και τα δικα μου νεα... σημερα σαραντισαμε και πηγαμε στη γιατρο. 4.900 ειμαστε και 56 ποντους! Μεγαλωσε το αντρακι μου! :D

Τον βολταραμε σε ολη την πολη και του πηραμε για το Πασχα ενα λευκο πουκαμισακι και παπουτσακια αγκαλιας. Ο καημενουλης κοιμοταν συνεχεια και δεν ξυπνησε ουτε για να φαει και μολις γυρισαμε σηκωσε ολη την Παλαιοχωρα στο ποδι!:tongue:


v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν
Ευα πολυ χαιρομαι για τα νεα σου! Καθε μερα και καλυτερα!!!

Κατερινακι ειδες?! Θαυματουργος ο μαρσιπος! Εμενα παντα γκρινιαζει οταν παμε να τον φορεσουμε. Στην αρχη ο Νικος μου ελεγε "Μα δε θελει!!! Δε το βλεπεις?" Μετα απο λιγα χοροπηδηχτα ομως μια χαρα καθεται... και κοιμαται κιολας!

Και τα δικα μου νεα... σημερα σαραντισαμε και πηγαμε στη γιατρο. 4.900 ειμαστε και 56 ποντους! Μεγαλωσε το αντρακι μου! :D

Τον βολταραμε σε ολη την πολη και του πηραμε για το Πασχα ενα λευκο πουκαμισακι και παπουτσακια αγκαλιας. Ο καημενουλης κοιμοταν συνεχεια και δεν ξυπνησε ουτε για να φαει και μολις γυρισαμε σηκωσε ολη την Παλαιοχωρα στο ποδι!:tongue:

Μπράβο το αγοράκι σου!!! Να το χαίρεστε πάντα!!

Κι εμένα μόλις την βάζω συνήθως διαμαρτυρεται και την ιδια ακριβως μα ακριβως ατακα λεει και ο δικος μου ο αντρας!!! Χαχαχα!!


H9ROp3.png

KZr6p3.png

Δημοσιεύτηκαν

Καλημέρα μανούλες

Εχθες το βράδυ πάλι ειχα σπάσημο του αποστηματος, πυον κλπ. Εβγαλα ενα σορο γάλα και το πέταξα, έβγαλα και άλλο με μασαζ και πάλι δεν ειχε αδειάσει. Σε 2 θηλασμούς λοιπόν έβγαζα με το θηλαστρο και έκανα μασαζ μέχρι να καθαρίσει το γάλα για να μπορέσω να ξαναθηλάσω. Η μικρή εν το μεταξύ ειχε γκρίνια το βράδυ. Μετά απο 2 ωρες οπου την ειχα ταίσει και ειχα κάνει και τις διάφορες διαδικασίες με τη μικρή στο ριλαξ να γκρινιάζει, και ενω η ωρα ηταν πλέον 5 και δεν άντεχα άλλο την αυπνία, ειπα να της δωσω λιγο πιπίλα μπας και ηρεμίσει και κοιμηθεί, και μπορέσω κι εγω να κοιμηθω λιγο γιατι στις 6 πάλι έπρεπε να σηκωθώ για τις γνωστες διαδικασίες.

Τί μαγική στιγμή ηταν αυτη!; Πιπίλισε 5 λεπτά και κοιμήθηκε!!! Ευτυχία λεμε!

Σημερα υποτίθεται πως ειναι η τελευταία μέρα αντιβίωσης. Σιγουρα ειναι καλύτερα το στηθος μου, αλλά "καλά" δεν το λες...

Εχει ένα μέρος το οποίο ειναι κατακόκκινο και πρησμένο. Η θηλή είναι χάλια ότι κι αν έχω βάλει (λάδι, λανολίνη, και μια άλλη κρέμα).

Αναρωτιέμαι αν πρέπει να συνεχίσω λίγο ακόμα την αντιβίωση. Θα πρέπει να μιλήσω με το γιατρό. Το άλλο στηθος έχει κι αυτο πληγωμένη θηλή που τσούζει όλη την ώρα.

Εχει αρχίσει να με κουράζει ο πόνος που δεν περνάει. Δεν ειναι τόσο έντονος, αλλά ειναι συνεχόμενος. Σουτιεν δεν μπορω να φορέσω. Το μπουστακι που φοράω που ειναι οτι πιο μαλακό υπάρχει, και αυτό το έχω κατεβασμένο. Δεν αντέχω να ακουμπάει ύφασμα στις θηλές επειδη πονάω. Εδω τιποτα δεν ακουμπάει και πονάω.


jJUhp3.png

kqZXp3.png

Δημοσιεύτηκαν

ευάκι μου σε θαυμάζω!!!πολλές θα είχαν σταματήσει τον θηλασμό και θα έδιναν μόνο συμπλήρωμα!!! μπράβο σου κοπέλα μου!!! συνέχισε την προσπάθεια και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά!!!

εμείς μια από τα ίδια!!!δεν έχει αλλάξει κάτι από τη ζωή μας πέραν των νεύρων βέβαια και των συνεχόμενων τσακωμών με το στεφάνι μου!!!που θα πάει θα περάσει ο ανάδρομος ερμής και θα ηρεμίσουμε και εμείς!!!

κατά τα υπόλοιπα σήμερα που δεν έχω να κάνω δουλειές αλλά μόνο μαγείρεμα βαριέμαι!!!τι ανωμαλία είναι αυτή???από την μια΄κάνω αμάν να υπάρχουν τέτοιες σπάνιες μέρες και όταν έρθουν ψάχνομαι να κάνω δουλειές!!!έχω ψειρίσει το σπίτι και παρόλα αυτά ψάχνομαι!!η κατάστασή μου είναι για ψυχίατρο!!!


jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Δημοσιεύτηκαν
ευάκι μου σε θαυμάζω!!!πολλές θα είχαν σταματήσει τον θηλασμό και θα έδιναν μόνο συμπλήρωμα!!! μπράβο σου κοπέλα μου!!! συνέχισε την προσπάθεια και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά!!!

εμείς μια από τα ίδια!!!δεν έχει αλλάξει κάτι από τη ζωή μας πέραν των νεύρων βέβαια και των συνεχόμενων τσακωμών με το στεφάνι μου!!!που θα πάει θα περάσει ο ανάδρομος ερμής και θα ηρεμίσουμε και εμείς!!!

κατά τα υπόλοιπα σήμερα που δεν έχω να κάνω δουλειές αλλά μόνο μαγείρεμα βαριέμαι!!!τι ανωμαλία είναι αυτή???από την μια΄κάνω αμάν να υπάρχουν τέτοιες σπάνιες μέρες και όταν έρθουν ψάχνομαι να κάνω δουλειές!!!έχω ψειρίσει το σπίτι και παρόλα αυτά ψάχνομαι!!η κατάστασή μου είναι για ψυχίατρο!!!

κσλημέραα!!!!

μήπως να ρθεις να κάνεις και το δικό μου??:tongue::tongue::tongue:

καλημέρα σε όλες τις μανούλες και στα μπουμπουκάκια μας! τι κάνετε?

ευάκη μου περαστικά κοπέλα μου!

αφήστε..παρα λίγο τη γλίτωσα τη μαστίτιδα και εγώ.., πρόλαβαν και μου τράβηξαν το γάλα απο τη κύστη,πήρα και αντιβίωση και ευτυχώς τη γλίτωσα, το στήθος βέβαια έκανε 5-6 ημέρες να συνέλθει..για αυτό ευάκη υπομονή!!!

εμείς κατα τα άλλα είμαστε καλά...μενουμε αρκετά ξυπνιοι , συχνά αρκετά ανάμεσα στα γεύματα (6 ώρες)..για αυτό δεν προλαβάινω να σας διαβάζω συχνά!!

προσπαθούμε να κόψουμε και το ξένο που χρειάστηκε να πάρει για τον ίκτερο...και είμαστε φουλ σε απασχόληση!!

αχ κορίτσια ανοίγει ο καιρός και λέω να παρουμε τα μικρούλια μας και τα καρότσια και να πάμε βολτίτσα!!!:-)


Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]


το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]


[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]
Δημοσιεύτηκαν

Αχ βρε Ευα άντε να τελειώνουν τα βάσανά σου... Να μιλήσεις με τον γιατρό γιατί όντως μπορεί να χρειαστείς κι άλλη αντιβίωση, άσε μην ξαναπάθεις τίποτα:shock:

Αχ, η δικιά μου ακόμα με τη νπιπίλα δεν... Βέβαια κι εγώ δεν πήρα άλλη μάρκα να δοκιμα΄σω, το άφησα στη ντύχη του το θέμα και θα ξαναδοκιμάσω σε λίγο καιρό. Μια άλλα συμβουλή που μου έδωσε μια φίλη είναι να δώσω το μικρό μου δαχτυλάκι (πολύ καθαρά εννοείται χέρια και κομμένο νύχι) και όσο το πάρει, μέχρι να δώσω πιπίλα. Μια φορά το έβαλε στο στόμα της, και κατά τα άλλα το διώχνει... Τι ακατάδεχτο μωρό!!:tongue:

Κατά τα άλλα κι εμείς άυπνοι, 2-5.30 παρακαλώ:shock: Εξόντωση, εγώ έκλαιγα στο τέλος... Ουφ, πού θα πάει, θα στρώσει!!!


H9ROp3.png

KZr6p3.png


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν

Να μαι παλι

Μιλησα με το γιατρό μου και μου ειπε να συνεχίσω την αντιβίωση 3 μέρες ακόμα. Πάντως το στήθος πάει καλύτερα! Βγαζει λιγο ακόμα, αλλά πιστευω πως στον επόμενο θηλασμό θα μπορέσω και θα τη βάλω να φάει.

Σταματησα να στεναχωριέμαι για το συμπλήρωμα που δεινω. Οταν με το καλό περάσει η όλη ιστορία, θα το παλέψω να το κόψω λίγο λίγο και πιστευω πως θα τα καταφέρω. :D

july οταν εχεις τόσο γάλα όσο εγω, ειναι κρίμα να το κόψεις. Υπάρχουν στιγμές που νιωθω πως δεν αντέχω άλλο τη διαδικασία βεβαια, αλλά πιο πολύ θέλω να θηλάσω τη μπεμπου. Οπότε κάνω υπομονή και στη διαδικασία και στον πόνο και ελπίζω πως συντομα θα στρωσει η κατάσταση.


jJUhp3.png

kqZXp3.png

Δημοσιεύτηκαν

Kαλημερα σε όλες. Πως ειστε? Τα 5ωρα μια χαρα το βραδυ. Η μικρη ουτε που ακουγεται. Ο μεγαλος με εχει γονατισει. Ανακατευει τα παντα, σπαει,σκιζει λερωνει...

Ολη μερα τρεχω και του φωναζω... Δεν μπορω ουτε τουαλετα να παω...

Δημοσιεύτηκαν
Kαλημερα σε όλες. Πως ειστε? Τα 5ωρα μια χαρα το βραδυ. Η μικρη ουτε που ακουγεται. Ο μεγαλος με εχει γονατισει. Ανακατευει τα παντα, σπαει,σκιζει λερωνει...

Ολη μερα τρεχω και του φωναζω... Δεν μπορω ουτε τουαλετα να παω...

στελλίτσα σε καταλαβαίνω απόλυτα! έτσι και εμένα η μαιρούλα τον πρώτο καιρό δεν με άκουγε καθόλου και όλη την ώρα φώναζα χωρίς αποτέλεσμα μέχρι που πήρα δραστικά μέτρα! ένα απόγευμα της έλεγα μην το κάνεις αυτό το είπα μια δυο τρεις μετά της πήρα την πιπίλα από το στόμα και την πέταξα στα σκουπίδια αφού βέβαια την είχα προειδοποιήσει ότι θα το κάνω! (βέβαια είχαμε και άλλες πιπίλες!) το τι κλάμα έριξε δεν φαντάζεσε όλο το απόγευμα έκλαιγε αλλά εγώ βράχος από τότε ότι λέω αν όχι με την πρώτη με τη δεύτερη θα κάνει ότι της πω!!! ααα και κάτι ακόμα που έπιασε είναι η τιμωρία!!!για προσπάθησε ο βασιλάκης είναι σε ηλικία να καταλάβει την τιμωρία!!


jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...