Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ε δεν εισαι και η μονη!!

Σαμπως εμεις που δεν ειμαστε δεν κανουμε τα λάθη μας, ορθογραφικα και συντακτικα;;;;

Χτενιζεις καλά;;Απο αυτο θα ζησεις!!

Λένε ότι είμαι καλή εγώ τι να πω ?

δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένη με τις επιδώσεις μου

γιαυτο και τρέχω παντού για κάτι ακόμη κάτι ποιο πάνω

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο Γωγούλης κοιμόταν του καλού καιρού και δεν άνοιγε το μάτι του με τίποτα, όταν του είπα δεν πειράζει κοιμήσου δε θα πάμε κολυμβητήριο σήμερα πετάχτηκε σαν ελατήριο και ξεβρακώθηκε και κατούρησε στο λεπτό για να φύγει! Από Σεπτέμβρη θα πηγαίνουμε και τη μπουμπού να είμαστε καλά πρώτα βέβαια!

χα όπως ο δικος μου για την βολτα...κανει πως κοιμαται και μολις του πω σηκω βολτιτσα, πεταγεται!!!Βαλε μας ρε καμια φωτο απο το κολυμβητηριο..πολύ τρελαίνομαι για μωρακια στην πισινα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μαγιονεζα της Κων κων σε 1 λεπτακι να την φτιαξετε!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4602&Itemid=49

Πως την συντηρείς πόσες μέρες κρατά στο ψυγείο ?

Ε, τα 'χεις και τα κιλάκια σου δεν είσαι σαν του λόγου μου κορμί λαμπάδα (σας είδα εσάς τις Αθηναίες που κρυφογελάτε, αφήστε καλέ οι Σαλονικιές δε μας έχουν δει, ας πλάσουμε ό,τι εικόνα θέλουμε εμείς στο μυαλό τους :mrgreen:)

Ο Γωγούλης κοιμόταν του καλού καιρού και δεν άνοιγε το μάτι του με τίποτα, όταν του είπα δεν πειράζει κοιμήσου δε θα πάμε κολυμβητήριο σήμερα πετάχτηκε σαν ελατήριο και ξεβρακώθηκε και κατούρησε στο λεπτό για να φύγει! Από Σεπτέμβρη θα πηγαίνουμε και τη μπουμπού να είμαστε καλά πρώτα βέβαια!

Λαμπαδα η Μαρινα κοριτσια!!!Λαμπαδα!!!!:D

Και εμενα ξερος...εχει να κατουρησει απο τη 1μιση επεσε 3 και ακομα κοιμαται...για να δουμε..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κοριτσια μου γεια σας.δεν σας διαβασα καθολου.

ηθελα να σας πω οτι η πανα για μας ειναι παρελθον.μονο την νυχτα την βαζουμε αλα ξυπναει και μου ζηταει τσισα.

το μεσημερι ειναι πιο ευκολο βεβαια αλλα μετα χαλαει ο υπνος της.

εξω οταν βγαινουμε και της λεω να κανουμε τσισα μου λεει ''οχι μαμα ,γιογιο σπιτι τσισα'' και τα κραταει.προσπαθω βεβαια να μην τα κραταει πολυ ωρα αλλα το κοριτσακι μου το εχει καταλαβει και το διασκεδαζει.

με τα κακα της ειδα βελτιωση.καθημερινα τρωει λαχανικα.σημερα της εκανα μπριαμ κι εφαγε.οχι πολυ αλλα εφαγε.

της δινω και τους χυμους vie με δαμασκηνο.

για φρουτα ουτε λογος ειδικα αλεσμενο με τιποτα.αυτο το ξεραμε απο μωρο.

κερασια ομως και λιγο μηλο τρωει.ευτυχως και δαμασκηνα τρωει.

τωρα της δινω κορν φλεικς και καλα σαν γαριδακια και τρωει.

ελπιζω να πανε ολα καλα!

για τον παιδικο τωρα να σας πω.δεν υπαρχει περιπτωση να την παρουν λογω οτι τον σεπτεμβρη δεν θα ναι 2,5 αλλα τον οκτωβρη:twisted: και επειδη δεν εργαζομαι.εγω εχω στειλει βιογραφικα και ψαχνομαι γενικως.

τα χαρτια της θα τα κανω και αν την παρουν καλως.

ας βρω εγω δουλεια και στην τελικη την γραφω και σε ιδιωτικο!

για μεταθεσεις ουτε λογος ακομη!δεν ξερω τι εχει συμβε φετος!αλλες χρονιες τα μαθαιναμε απο γεναρη και τωρα??τοσο πολυ επηρεασε η οικονομικη κριση?

γενικως ειμαι στο ψαξε και στο περιμενε αλλα μου δινει τοσο χαρα η λαζαρενια που ολα θα πανε καλα.σας φιλω κι ευχομαι να ειστε ολες καλα και τα παιδακια σας καλυτερα!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Τελεια η μαγιονεζα!!!

Μπραβο κοριτσια, θα την κανω στον συζυγο που ειναι πολύ της μαγιονεζας να δω αν θα καταλάβει...

Α σας λεω φοβερη!Αφου πλεον δε θα ξαναγορασω.Ουτε για μακαρονοσαλατες ουτε για τιποτα αλλο.

Αυτο δεν το ξερω φανταζομαι 4-5 μερες σε βαζακι οσο δλδ κραταει το εβαπορε .

Θα μας πει και η κων κων.Αλλα δεν ειναι μεγαλη ποσοτητα αυτη οποτε μια χαρα εξαφανιζεται.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

τελεια θα την κανω γιατι τρελενεται η λαζαρενια για μαγιονεζα.

οπως και για τζατζικι το οποιο εφτιαξα χθες!

για μερεντα ριτακι εχεις συνταγη ευκολη?

1654096yn4fep17z7.gif

Λαζαρενια μου να σου προτείνω κάτι γιατί δε πας στον δήμαρχο της πόλη σου και να του πεις ότι θα κάνεις μεταδημότευση και στην εκλογές θα τον ψηφίσεις και να σε βολέψει την μικρή?

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ

Μπραβο Λαζαρενα μου!!!Ετσι κανει και μενα προς το παρον ξυπναει τη νυχτα και τα ζηταει.

Να τον δειτε μονο.. μια σταλια σαμιαμιδακι να περπαταει μισοκοιμισμενο για να παει στο μπανιο...τρελα ειναι!!!Δε θελει γιο γιο κ τον ρωταω που να παμε και μου λεει ''τουατετα μαμακα'' και προχθες δεν αναψα το φως μην ξαγρυπνησει και μου λεει ''ΦΩΣ'' θυμωμενος...χαχα

Πετρουλα ναι της ειδα αλλα απο οτι καταλαβαινω μαλλον δεν ειναι το ιδιο πραγμα.

Μου φαινεται θα παρω απο το motercare κατι υφασματινα βρακακια με λιγο σελτεδακι μεσα στον καβαλο που πλενονται στο πλυντηριο.Εξαλλου μονο για τη νυχτα τα θελω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Πρέπει να την κάνω κι εγώ αυτή τη μαγιονέζα μας αρέσει πολύ με μαρούλι σαλάτα!

Δεν έχω ρε Πετρούλα καμιά πρόσφατη από το κολυμβητηριο και η αλήθεια είναι σήμερα ηθελα να πάω κι εγώ μαζί τους να τον καμαρώσω και να βγάλω καμιά φώτο αλλ΄η μπουμπού κοιμόταν του καλού καιρού και λυπόμουνα να την ξυπνήσω!

Λαζαρένια μου σε ακούω ανεβασμένη και πολυ χαίρομαι! Μπράβο σας και για την πάνα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μ

Μου φαινεται θα παρω απο το motercare κατι υφασματινα βρακακια με λιγο σελτεδακι μεσα στον καβαλο που πλενονται στο πλυντηριο.Εξαλλου μονο για τη νυχτα τα θελω.

Τα πήρα είναι πολύ όμορφα αλα πολύ πλαστικό είναι δεν ξέρω αν αντέχουν στο πλυντήριο ?

ναι τα εχω δει και εγω, βαμβαξερο βρακαι πρεπει να ειναι με επένδυση απο ναυλον ή κτ τετοιο..

Λαζαρενια μπραβο στο κοριτσακι σου!!!Πολύ γρηγορα και ευκολα τα καταφερατε!!!

να σας ρωτησω τωρα εδω που ειστε ολες στη διαδικασια με την πάνα..

Ο δικος μου τα μεσημερια ξυπναει ολοστεγνος αλλά αν δεν τον βαλω δεν θα μου πει κτ..Αν τον βαλω τα κανει, δλδ απο τις 10 φορες που θα τον βαλω όλη τη μερα θα κατουρησει 4 ή 5 αλλα μονο αν τον βαλω..

Οι δικοι σας αρχικα τα έλεγαν ή τους βαζατε με δικη σας πρωτοβουλια;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

να σας ρωτησω τωρα εδω που ειστε ολες στη διαδικασια με την πάνα..

Ο δικος μου τα μεσημερια ξυπναει ολοστεγνος αλλά αν δεν τον βαλω δεν θα μου πει κτ..Αν τον βαλω τα κανει, δλδ απο τις 10 φορες που θα τον βαλω όλη τη μερα θα κατουρησει 4 ή 5 αλλα μονο αν τον βαλω..

Πολλές δεν τον βάζεις

Στο γιογιό ? πόσες πάνες βρέχει περίπου ? και ανά πόση ώρα ?

γιαυτο δεν του φορούσα πάνα ώστε να δω ποτέ ουρεί με τις πανες μπερδεβομουν τώρα ξέρω ότι αν μου κάνει σε 2- 3 ώρες θα τον ξανά βάλω

Λαζαρενια μου να σου προτείνω κάτι γιατί δε πας στον δήμαρχο της πόλη σου και να του πεις ότι θα κάνεις μεταδημότευση και στην εκλογές θα τον ψηφίσεις και να σε βολέψει την μικρή?

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ

:lol::lol::lol::lol::lol:

θα φυγω με τιςκλωτσιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπραβο Λαζαρενα μου!!!Ετσι κανει και μενα προς το παρον ξυπναει τη νυχτα και τα ζηταει.

Να τον δειτε μονο.. μια σταλια σαμιαμιδακι να περπαταει μισοκοιμισμενο για να παει στο μπανιο...τρελα ειναι!!!Δε θελει γιο γιο κ τον ρωταω που να παμε και μου λεει ''τουατετα μαμακα'' και προχθες δεν αναψα το φως μην ξαγρυπνησει και μου λεει ''ΦΩΣ'' θυμωμενος...χαχα

Πετρουλα ναι της ειδα αλλα απο οτι καταλαβαινω μαλλον δεν ειναι το ιδιο πραγμα.

τελειος ριτα μου!!!τελειος ο γρηγορακης!!!

σελτεδακια εχω κι εγω και πλενονται στο πλυντηριο.ειναι αυτα που βαζουμε στην αλλαξιερα?με βολεψανε πολυ αυτα.

Πρέπει να την κάνω κι εγώ αυτή τη μαγιονέζα μας αρέσει πολύ με μαρούλι σαλάτα!

Δεν έχω ρε Πετρούλα καμιά πρόσφατη από το κολυμβητηριο και η αλήθεια είναι σήμερα ηθελα να πάω κι εγώ μαζί τους να τον καμαρώσω και να βγάλω καμιά φώτο αλλ΄η μπουμπού κοιμόταν του καλού καιρού και λυπόμουνα να την ξυπνήσω!

Λαζαρένια μου σε ακούω ανεβασμένη και πολυ χαίρομαι! Μπράβο σας και για την πάνα!

μαρινακι τι τελεια που πατε κολυμβητηριο!λεω να την γραψω κι εγω.

οσο για την διαθεση ναι ειμαι καλυτερα γιατι η λαζαρενια παει καλυτερα ευτυχως!

Τα πήρα είναι πολύ όμορφα αλα πολύ πλαστικό είναι δεν ξέρω αν αντέχουν στο πλυντήριο ?

εγω στο πλντηριο τα βαζω και δεν εχουν παθει τιποτα !πως παει η εγκυμοσυνη?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...