Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, ετών 32 έχω στο ιστορικό δύο αποβολές κενού σάκου με φυσική σύλληψη. Προχωρήσαμε σε εξωσωματική κ εμβρυομεταφορά με φυσικό κύκλο με μια βλαστοκύστη ελεγμένη από προεμφυτευτικο έλεγχο εκολλαπτόμενη και είχαμε βιοχημική.. ελεγμένα όλα από εξετάσεις και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν τα επηρεάζει τόσο πολύ ο προεμφυτευτικος. Θα προχωρήσουμε σε δεύτερη με τεχνικό κύκλο.. θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να τα κατάφερε με προεμφυτευτικο να έχει τελειομενη εγκυμοσύνη γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι…

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

πετρουλα τα ιδια πανω κατω μου πανε κι εμενα με διαφορα οτι τωρα αν θελω μπορω να κανω αιτηση.

διαβασε το φεκ και ενημερωσε μας κι εμας.

σε ευχαριστω και για την απαντηση!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πετρουλα κι ομως οπως στα λεει ειναι...

Ενα παιδι διαγραφεται οριστικα αν το σταματησουν οι γονεις(συχνο φαινομενο λογω μη προσαρμογης ή λογω ασθενειας)ή αυτοματα αν λειπει συνεχομενα ενα διαστημα.

Παντως επειδη το συζητησα πολυ τελευταια το θεμα αυτο και με φιλη η οποια εχει μεσον στο Δημο που θα το στειλει της ειπαν το ιδιο οτι δλδ δεν κανουν δεκτη την αιτηση αν το παιδι δεν ειναι κλεισμενα 2,5.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λαζαρενια ηθελα απο καιρο να στο πω...εχεις την εντυπωση οτι αν ερθετε πχ.στην Αθηνα θα εχεις περισσοτερη βοηθεια ή θα περνατε καλυτερα?Εγω επειδη την ξερω καλα την Αθηνα σου λεω οτι ειναι μια πολη αποξενωμενη.Και συγγενεις να εχετε, οτι και να λενε τωρα οταν ερθει εκεινη η ωρα αντε να τους βρεις...

Εδω οι ρυθμοι ειναι τελειως διαφορετικοι απο την επαρχια,ναι εχεις αλλες και περισσοτερες επιλογες,ναι για μενα η πολη εχει πολλααα θετικα αλλα δεν παυει, αν δεν εχεις κοντα την αμεση οικογενεια σου(γονεις,αδερφια), να νιωθεις και να εισαι μονος.

Ο ανδρας μου εχει ενα καρο συγγενεις εδω.Ηρθε ολομοναχος 19 ετων.Σε πληροφορω πως ουτε ενας τοσα χρονια δεν τον βοηθησε πουθενα...Ενταξει ειναι και θεμα ανθρωπων αλλα ξαναλεω ειναι οι ρυθμοι και η καθημερινοτητα πολυ δυσκολη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Για να δω θα προλάβω να σας διαβάσω???

Λοιπόν Λαζαρένια μου λίγο πριν τον αρραβώνα μου η μάνα μου μέτρησε κουτροβαλώντας 24 σκαλοπάτια έπεσε με το κεφάλι και την σταμάτησαν κάτι πιάτα που είχαμε βγάλει για πέταμα! Στην αρχή το κεφάλι της παραμορφώθηκε τελείως σαν σχήμα, την επόμενη έγινε σαν αυγό αλλά ξαφνικά τα μάτια της (κι ας μην είχε χτυπήσει εκεί) έγιναν μπλε και απίστευτα πρησμένα, την επόμενη μαύρισαν έμειναν έτσι αρκετές μέρες και μετά κιτρίνισαν! Εντάξει δε μπορώ να σας το περιγράψω αλλά την ημέρα του αρραβώνα (1 εβδομάδα μετά) παστώθηκε με απίστευτο μέικ απ και δεν μπορουσε να το κρύψει! Χάαααλια!Όλοι νόμιζαν ότι κάποιος την πλάκωσε στις γρήγορες!!!

Κι εμάς νωρίς τρώει στο σταθμό, εξάλλου 2 η ώρα τον φέρνουν και ξανατρώει συνήθως με όρεξη στο σπίτι! Φαντάσου Ηλιάννα ακόμα και ο δικός μου που ένα θέμα με το φαγητό το έχει (τουτέστιν ξεχνάει να φάει και όταν του το θυμίσεις εντάξει θα φάει τα απαραίτητα), στο σταθμό τρώει τα πάντα όλα που λες κι εσύ!

Διάλλειμα, συνεχίζω σε λίγο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ριτα για την ηλικια των 2.5 ετων το γνωριζα, δεν ζητησα να το παρουν πριν τα 2.5 και να γινοταν εγω εχω παρει απόφαση να τον στειλω μετα τον Δεκεμβρη..

Της ειπα να κανω αίτηση τωρα (οπως ισχυει εδω και 15 χρονια που λειτουργει ο ΔΠΣ) προκειμενου με τον αριθμο πρωτοκολλου να εξασφαλίσω αμεση εγγραφη τον μηνα που θα κλεισει ο μικρος τα 2.5 ή και αργοτερα

Αν απο τον Σεπτεμβριο μεχρι τον Δεκεμβριο κατατεθουν 10 αιτησεις (και λίγες λέω απο την εμπειρια μου γιατι ξερω ηδη πολλές κοπέλες που εχουν γεννησει πριν απο μενα κατα 2, 3 ή 4 μηνες) και η πρωτη διαγραφη γινει τον Νοεμβριο και παρουν το πρωτο παιδακι που εχει κανειαίτηση φαντασου ποτε θα παρουν εμας

Στην ασθενεια δεν γινεται διαγραφη γιατι η διαγραφη γινεται μονο με απόφαση Διοικητικου Συμβουλίου..

Το ΦΕΚ ειναι αυτο και η εγγραφη παιδιων αναφερεται στην παραγραφο 5 του αρθρου 7 (σελ.6667)http://www.poeota.gr/_download/fekk497-2002.pdf

Επίσης μου ειπε οτι αυτη θα τηρησει πρωτα την προυποθεση της ηλικιας και δεν τη νοιαζει αν το παιδι εχει βγαλει την πάνα

Επίσης ξερω οτι με την αλλαγη της διοικησης ενόψει δημοτικων εκλογων θα γινει τοσο μεγαλο μπέρδεμα που θα παγωσουν και οι εγγραφες για καποιο διαστημα μεχρι να εγκατασταθουν και να προσαρμοστουν οι "νεοι"

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Πριν ενα μηνα μας πλησιασε ενας παπους , χαιδεψε τον Παναγιωτη και αρχισαν να τρεχουν τα ματια του δακρυα. Εκλαιγε για τα εγγονια του που ζουσαν στην Αμερικη και τα εβλεπε μια φορα το χρονο.Η κορη του ειχε παντρευτει Αμερικανο και ζουσαν εκει!!

Μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο αχχχχχχχχχχχχχ ξενιτιά

:tongue::tongue:

Διαγραφη εννοω απο τους ιδους τους γονεις.Στην ουσια πολλοι τα σταματανε για διαφορους λογους...

Παντως κοιτα το βρισκω λογικο να μην μπορουν να δεσμευσουν τη θεση απο τωρα για οταν τα παιδια μας κλεισουν τα 2,5 διοτι ετσι αυτοματα καταργουν θεσεις απο τα παιδια που ειναι ηδη κλεισμενα 2,5 και πληρουν τις προυποθεσεις για να ξεκινησουν αμεσα.Αυτο που σου λεει εν ολιγοις ειναι οτι θα κανεις αιτηση εφοσον το παιδι ειναι 2,5 ετων και αν υπαρχει θεση εχει καλως...χμμ δυσκολα τα πραγματα..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λαζαρενια μου άδικα κουράζεις το μυαλό σου

έχεις τον άντρα σου που σε λατρεύει και ένα θαυμάσιο παιδι

είναι αυτήν η οικογένεια σου πλέων

κόψε τον ομφάλιο λώρο που σε ενώνει με τα εδώ

και ξεκινά ζωή εκεί αλλού όπου είναι η οικογένεια σου

Ειλικρινά με τον άντρα μου και τα παιδια μου πάω και στην κόλαση

και ασ μην έχω κανέναν κοντά μου

θα βρω την άκρη

έξαλλου και εδώ που είμαι μακριά μου είναι όλοι

μονοί μας κάναμε αρχή

μονοί μας κάνουμε κουμάντο

τι νομίζεις επειδή σε χωρίζει λίγη θήλασα είσαι διαφορετικά?

απλά ζήσε την κάθε στιγμή

και σταμάτα να σκάφτεσαι τους άλλους

Σε αποπήρα αλά θέλεις λίγο ταρακούνημα φιλενάδα σε γλυκοφιλώ :P:p:p

:tongue::tongue:

και εσυ - οπως και εκεινη- καταλαβες οτι εγω θελω να κανω κρατηση θεσης

Αυτο που θελω εγω ειναι η εγκαιρη καταθεση αιτησης για να κανουν και εκεινοι τους υπολογισμους τους τι προσελευση θα εχουν καθόλη τη διαρκεια του ετους

Ετσι γινοταν μεχρι τωρα και ετσι μες το καλοκαιρι γινοταν και ο προγραμματισμος προσλήψεων εποχικου προσωπικού για την απρόσκοπτη λειτουργια του παιδικου..

Επειδη λοιπόν εχουν παγωσει οι προσλήψεις , εκεινη θελει να αποφυγει μια μη ελεγχομενη κατασταση με πολλά παιδια και απο την αλλη ριχνει το μπαλακι στη διοικηση (γιατι αυτη θα αποφασισει για την τυχη της αίτησης μου) και μου λέει οτι θα με απορριψουν..

Εγω λοιπόν αυριο θα καταθεσω αίτηση προς το ΔΣ, όπως ακριβως το αναφερει η υπουργικη απόφαση και θα δουμε..Δεν εχω να χασω τπτ

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

και εσυ - οπως και εκεινη- καταλαβες οτι εγω θελω να κανω κρατηση θεσης

Αυτο που θελω εγω ειναι η εγκαιρη καταθεση αιτησης για να κανουν και εκεινοι τους υπολογισμους τους τι προσελευση θα εχουν καθόλη τη διαρκεια του ετους

Ετσι γινοταν μεχρι τωρα και ετσι μες το καλοκαιρι γινοταν και ο προγραμματισμος προσλήψεων εποχικου προσωπικού για την απρόσκοπτη λειτουργια του παιδικου..

Επειδη λοιπόν εχουν παγωσει οι προσλήψεις , εκεινη θελει να αποφυγει μια μη ελεγχομενη κατασταση με πολλά παιδια και απο την αλλη ριχνει το μπαλακι στη διοικηση (γιατι αυτη θα αποφασισει για την τυχη της αίτησης μου) και μου λέει οτι θα με απορριψουν..

Εγω λοιπόν αυριο θα καταθεσω αίτηση προς το ΔΣ, όπως ακριβως το αναφερει η υπουργικη απόφαση και θα δουμε..Δεν εχω να χασω τπτ

Καταλαβα πολυ καλα τι θελεις να κανεις.

Ομως επι της ουσιας ειναι το ιδιο πραγμα.Δηλαδη κανεις εσυ την αιτηση τωρα για να παει οταν θα ειναι κλεισμενα 2,5 οκ?

Δωρον αδωρον διοτι δεν μπορουν να τον προσμετρησουν διοτι εχουν ενα παγιο αριθμο παιδιω που περνουν.Αν πχ.τα παιδια πρεπει να ειναι 20(τυχαιος ο αριθμος) και καλυφθουν απο τωρα οι θεσεις με τα 2,5 ετων απλα καλυφθηκαν αν παλι εχουν κενο θα στον παρουν και στα μεσα της χρονιας ειτε εχεις κανει αιτηση απο τωρα ειτε οχι.

Για να τον υπολογισουν απο τωρα για Δεκεμβρη-Γεναρη δε νομιζω οτι γινεται πουθενα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σήμερα άρχισα να ψάχνομαι με τα πραγματάκια για τη βάφτιση! Δεν είδα τίποτα που να με ενθουσιάζει, θα μου άρεσε να είχαμε κάποιο θέμα,αλλά δε βρίσκω τίποτα επίκαιρο, θα είναι αρχές Σεπτέμβρη! Εντομεταξύ μου αρέσουν πολύ οι παιδικές μπομπό αλλά όλο μεγάλους θα έχω! Καμιά ιδέα?Αχ να μην είμαστε κοντά, το Σαρδελάκι θα τα οργάνωνε όλα, η βατραχοοικογένεια τις φώτο (αλήθεια για ψηφιακό άλμπουμ και βιντεοσκόπηση ποιά είναι λογική τιμή?) και ο άντρας της Πετρούλας το τραπέζι!

Μαράκι πολύ γλυκός ο άντρας σου!

Σαρεδελάκι το Alessanra είναι τέλειο και σίγουρα μένει σαν όνομα!

Πανμαρ απίστευτος ο καλός σου! :lol::lol::lol:

Κωνκωνάκι μακάρι να μην κλείσει ο σταθμός γιατί είναι θέμα να κάνει 2 προσαρμογές το παιδί! Έχεις σταματήσει από τη δουλειά ε? πάντως οι τελευταίοι μήνες είναι δύσκολοι και ζόρι με το παιδί συνέχεια στο σπίτι!

Νατάσα από τα συμπτώματα που λες μάλλον για ίωση φαίνεται και όχι από το εμβόλιο!

κ. Φωτεινή κι εγώ το βρήκα(το κιλό!)! Παρακαλώ περάστε γρήγορα να το πάρετε, δεν το θέλω καθόλου, μπορείτε να το πάτε στο Αρμάκι ή στην Πετρουλα που τους λείπει! Μην την ακουτε την Κωνκων δεν το βρήκε αυτη ψέματα λέει, πετσι και κόκκαλο είναι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Βεβαια η ραιβοποδια του παιδιου διορθωθηκε αλλα εμενα αυτο μου εμεινε και δεν ειχα το 100% της εμπιστοσυνης μου στον γιατρο οποτε εκανα την αλλαγη για καλο ή κακο θα διεξει..
Tί είναι η ραιβοποδια joa μου; Ήταν σοβαρό;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...