Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Κούκλα μου δεν είναι άσχημα τα έξι ωάρια και τέσσερα γονιμοποιημένα.. νομίζω πρέπει να δεις λίγο πιο αισιόδοξα την κατάσταση και να μην συγκρίνεις!

Καλό μήνα με υγεία

Ίσως έχεις δίκιο, είναι που δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο, ψάχνω να βρω ίχνη θετικής εξέλιξης για να νιώσω κάπως καλύτερα. Επίσης,Καλό μήνα!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηλιαννα εχεις ταλεντο, στηριζεις την οικονομία, εισαι και κορμαρα...

Τι αλλο θε' δλδ ενας αντρας για το σπιτι του;;;;;

ΤΙΠΟΤΑ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ …. ΕΓΩ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α είναι τέχνη κούκλα μου και έξαλλου έχουμε ταλέντο και αυτό πληρώνεις το ταλέντο και όχι την ώρα που κάνει η νυχου και αντίστοιχα εγω η κουρεφτρια ιιχιχ

Καλα ταλεντο δεν το λες ....εχω πολλες γνωστες που πηγαν σε σχολες τριμηνου και τωρα δουλευουν ολες σε σπιτια...

Αλλο πραγμα η κομμωτρια ή το εχεις ή δεν το εχεις..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ηλιανα δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα ακομη και τα παιδακια που δεν αρρωσταινουν ευκολα την πρωτη χρονια παιδικο τα πραγματα ειναι ποοοοολυ δυσκολα ...

Η Μαρινα εγω και η giovanna ειμαστε παθουσες απο ιωσεις..

Εγω νυχακι την αλλη εβδομαδα ...λυσσαξατε τσαουσες και εχω και δουλεια και δεν προλαβαινω να γραφω...

Μαργαριτακι τις φακουλες βαλτες καποια στιγμη στο μασα να υπαρχουν βρε!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ο μπαμπακος ποιος ειναι;;

Μην το λές αυτο Ηλιαννα!!Και μενα ο δικος μου δυο χρονια μετρημενες φορες στα δαχτυλα του ενος χεριου αρρωστησε αλλά οσα πηγαν στον παιδικο, όλα κολλησαν την 1η χρονια, όλα ομως!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΚΑΛΕ ……!!!!

Άρα αν είναι να κολλήσουν θα κολλήσουν και όταν είναι 3 -4 η 5 χρονών ας κολλήσουν φέτος

Θα δούμε πετρούλα στην πορεία δεν μπορώ να αγχωθώ από τώρα για το αν αρρώστησε το χειμώνα έχω αλά να σκεφτώ τώρα πολύ σπουδαία βλέποντας και κάνοντας …

Διαφημίσεις

Μαργαριτακι τις φακουλες βαλτες καποια στιγμη στο μασα να υπαρχουν βρε!!

Aκομα εδω εισαι εσυ?

Ναι θα τις βαλω με την πρωτη ευκαιρια

Ριτα με βρισκεις απόλυτα συμφωνη!!!Εχω ξεβαψει εγω νυχι φτιαγμενο απο ασχετη..

Εγω να δεις...ασε τις μυκητιασεις που σερνονται αν το καταστημα ή αυτη που ερχεται σπιτι δεν αποστειρωνει σωστα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλα ταλεντο δεν το λες ....εχω πολλες γνωστες που πηγαν σε σχολες τριμηνου και τωρα δουλευουν ολες σε σπιτια...

Αλλο πραγμα η κομμωτρια ή το εχεις ή δεν το εχεις..

Αυτές είναι ερασιτέχνες κάλο μου 3 χρόνια οαεδ έκανα και από 14χρονων σε κομμωτήρια σεμινάρια σε τονι εν γκαι στο Λονδίνο οτ κουαφιρ φρανσεζ στο Παρίσι και τι να προγράψω για την εκπαίδευση σε προσωπολογια μην μου λες γιαυτεσ με τους 3 μήνες συγχύζομαι

Διαφημίσεις

Εγω Ηλιανα μου δεν κρινω αυτες τις κοπελες που ειναι οντως επαγγελματιες και εχουν την καταλληλη εμπειρια και εκπαιδευση.

Κρινω αυτες που περνουν το 50αρικο για κακολιμαρισμενα νυχια,κακοαποστειρωμενα εργαλεια,ξεραμενα μανο και σε καινε και ενιοτε με το κερι...

και ολοι την εχουμε πατησει λιγο πολυ διοτι η αλλη σου δηλωνει μανικιουριστ,κομμωτρια και δε ξερω και εγω τι αλλο...ε δε ζητας και πτυχιο και την πατας .

Στο γραφειο να δεις ποσες μας ερχονται για επαγγελματικες καρτες... με τη σεσουλα.

Αφου ειχα σκεφτει να στειλουμε πωλητη εξω απο τις σχολες με ειδικη προσφορα...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Νομιζα ηθελες να αφιερωσεις χρονο στον μπαμπακο σας και λέω τι στο καλό ο νους της στο φικι-φικι ειναι;;;χαχα

Οσο για τα πολύ σπουδαια, τι εννοεις;;;

Ε ναι και το μεγάλο αντράκι μου θέλει και αυτό αγκαλίτσες :tongue::tongue:

Σπουδαίο για μένα είναι να μην μπω νοσοκομείο με κολικό μέχρι να γεννήσω αυτό είναι κάτι που με αγχώνει :(:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...