Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, επέστρεψα και εγώ μετά από πολλή άρνηση και αποστασιοποίηση να μοιραστώ τον πόνο μου, όχι ότι αυτό θα αλλάξει κάτι στην κατάσταση. Τελείωσα το δεύτερο κύκλο διέγερσης με νέο φάρμακο, είχα μεγάλες προσδοκίες ότι μου ταίριαξε καλύτερα από το πρώτο γιατί βλέπαμε 10 ωοθυλάκια και η δεύτερη μέτρηση της οιστραδιόλης έφτασε 3 χιλιάδες... Χθες έγινε η ωοληψία και έμαθα ότι πήραμε 6 γιατί τα 3 ήταν άδεια. Σήμερα μου είπαν ότι τα 4 γονιμοποιηθηκαν. Ο άντρας μου λεει οκ τα ίδια με την πρώτη φορά που ουσιαστικά μείναμε με 4 των 3 ημερών..Τώρα φυσικά εγώ σκέφτομαι πόσα θα φτάσουν τελικά 3η ημέρα και ότι δεν αξίζει να κάνω όλο αυτό για 1 προσπάθεια/ευκαιρία... Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα σε ρίχνει εκεί που πας να ανέβεις λίγο ψυχολογικά..

• Ευχή 1
      • Δύναμη! 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σου βατραχινα.ειναι καλυτερα ο τιμοσ?

το μωρακι πως παει?ολα ενταξει με τον θηλασμο?

φιλακι εσεις πως πατε με την αλλεργια?

μαρινα τελικα εχει αλλεργια?καιπως το καταλαβατε?εκανε γουλιτσες η απο τα κακα?

γιοβανα τελεια που η αλεξανδρα ειναι καθαρη.με τον παιδικο αποφασισες?

κικο πως εισαι?

μαελενη ολα καλα εσεις?

που ειστε ολες καλε?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φαίνεται πως τα κορίτσια βλέπουν τις playmate Lazarenia μου ;)

Κι εμείς εδώ ζούμε σκηνές απείρου κάλλους με ένα Γρηγόρη να τσιροκοπάει!!!!!

Ρε παιδιά ένα κακό πράγμα. Με χτυπάει! Δεν έχω σηκώσει ποτέ χέρι πάνω του, ούτε για να τον μαλώσω.

Πάνω εκεί του λέω να μη με χτυπάει και μετά αρχίζει τα καλό καλό και με χαϊδεύει και μου τρίβεται. Χτες τον έβαλα τιμωρία που με χτυπούσε!

Δεν ξέρω τι να κάνω. Και πολύ ξύλο τρώω η έρμη η μάνα. Λέτε επειδή θυμώνει με την αντιβίωση και το θερμόμετρο?

Αχ όλο προβλήματα είμαι ε? Σας έχω ζαλίσει το ξέρω και με συγχωρείτε γι' αυτό, αλλά τι να κάνω. Όπου αλλού τα λέω γελάνε :(

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

εγώ ετοιμάζομαι για το παρα πέντε σιγά σιγά...

ακούστε την βραδινή εξυπνάδα του γιού μου...τραβούσε το καπάκι της τουαλέτας και του λέω "μη το τραβάς το καπάκι αστέρη θα χαλάσει" απάντηση:

"μακοράκος κάνει πάλι τουαλέτα" (μαστοράκος κάνει πάλι τουαλέτα)

τώρα πλέον δεν ανησυχώ αφού έχουμε τον μαστοράκο!

m57Zp2.png

ακούστε την βραδινή εξυπνάδα του γιού μου...τραβούσε το καπάκι της τουαλέτας και του λέω "μη το τραβάς το καπάκι αστέρη θα χαλάσει" απάντηση:

Τυχερή είσαι Sardelaki! Βρήκες το μαστοράκο σου ;) Εσείς σπάτε, εμείς διορθώνουμε χαχαχα!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Φαίνεται πως τα κορίτσια βλέπουν τις playmate Lazarenia μου ;)

Κι εμείς εδώ ζούμε σκηνές απείρου κάλλους με ένα Γρηγόρη να τσιροκοπάει!!!!!

Ρε παιδιά ένα κακό πράγμα. Με χτυπάει! Δεν έχω σηκώσει ποτέ χέρι πάνω του, ούτε για να τον μαλώσω.

Πάνω εκεί του λέω να μη με χτυπάει και μετά αρχίζει τα καλό καλό και με χαϊδεύει και μου τρίβεται. Χτες τον έβαλα τιμωρία που με χτυπούσε!

Δεν ξέρω τι να κάνω. Και πολύ ξύλο τρώω η έρμη η μάνα. Λέτε επειδή θυμώνει με την αντιβίωση και το θερμόμετρο?

Αχ όλο προβλήματα είμαι ε? Σας έχω ζαλίσει το ξέρω και με συγχωρείτε γι' αυτό, αλλά τι να κάνω. Όπου αλλού τα λέω γελάνε :(

ναι κι εγω τωρα το εβαλα να το δω!

τρως ξυλο?εγω να δεις τι ξυλο τρωω απο τοτε που γεννηθηκε!

τουφες απο τα μαλλια μου λειπουν,και με δαγκωνει και γελαει.κλωτσιες να δεις οταν την εχω στην αλλαξιερα!!!το βλεπει σαν παιχνιδι!

της εχω δωσει καναδυο φορες στο χερι αλλα παλι τιποτα!

σε αλλους δεν το κανει αφου καμια φορα λεω οτι δεν με αγαπαει!

τιμωρια της βαζω στο παρκο και οταν παει να μου το κανει της λεω ''θα σε βαλω στο παρκο '' και σταματαει!το κακο με μενα ειναι οτι αν νευριασω τσιριζω αλλα τσιριζει κι αυτη απο πανω.

γλωσσου καταλαβες?

:lol::lol::lol::lol: θα τρελαθωωωωωωωωωωωωω!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Hello!

Τον πηρα και πηγαμε για ψωνια και κουνιες και τωρα που ηρθε ο μπαμπας του πηγαμε σε ενα ψητοπωλειο για βολτιτσα.Καλα απο το απογευμα γυρναμε και εχουμε κατουρησει οαλα τα δεντρακια της περιοχης χαχα.Συμβαλουμε στην οικολογια της μεγαλουπολης...

Αφου εφαγε ειχε παρει κατι πατατες και παλευε εκει με τα πηρουνια και με τα νερα.Του λεει ο σερβιτορος ''πω πω μαγειρευεις?Ποιος εισαι ρε μεγαλε?...'

Και απανταει ο δικος μου:''κυριος Παλιαρος''...χαχα πολυ γελιο παιδια ξεραθηκαν ολοι στα γελια(του το εχει πει η μανα μου και το εμαθε).

Κατι πηρε και απο μενα το παιδ μου!!!χιχιχι

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτα βιολογικης καλλιεργειας τα δεντρακια της περιοχής..χαχα

Ελένη και εμενα ειναι με τις ωρες του αν και παλιοτερα με χτυπουσε περισσότερο, τραβουσε και μαλλια..Την ανιψια μου ας πουμε την εχει τσουρομαδησει, στην κυριολεξία, μετα δειχνει τις τουφες απο τα μαλλια της στα δαχτυλα του και ανατριχιαζει..Καλα εκεινη την καβαλάει κιολας, την ριχνει κατω και την κάνει άλογο...:roll:

Βατραχακι σε σκεφτομουν πριν μιση ωρα και ελεγα σημερα δεν εδωσες το παρον την καθιερωμενη μεσημεριανη ωρα και φανταστηκα θα ξεκινησατε τις βολτιτσες..Ευχομαι ο Τιμος να ειναι καλά και να μην κανετε πυρετο..

Αχ απο μαστορακους Αλεξανδρα δυο εχω τετοιους!!!

Ιωαννα μου χαιρομαι που ειναι καλά το κοριτσακι μας!!Ετσι θα ειναι απο εδω και περα, υγιής και ακμαία!!!

Καλα ειμαι κι εγω, τι να πώ καμια ενοχληση, κανενα ιδιαιτερο συμπτωμα, όλα καλά...

Εγω εκανα τα κρουασανακια της Κωνκων αλλά εβαλα και ενα κεσεδακι γιαουρτακι.Αν και απο εμφανιση δεν λένε και πολλά (ειδικα το πρωτο ταψι) στη γευση ειναι πολύ νοστιμα και αφρατα..Μας εσπασαν τη μυτη οι μυρωδιες!!!

Απο τις 10 κοιμηθηκε το μικρουτσικο μου σημερα, τον εκανε ο μπαμπας του μπανιο , ηπιε το γαλα και πειραματιστηκε λέγοντας του θελεις να πάς να δεις τι κανει ο Γκαρης;;;Ναι λέει εκεινος και ηρθε να με φιλήσει, τον πήγε ο μπαμπας του στο κρεβατακι του και αγκαλιαζοντας τον Γκαρη κοιμηθηκε σε χρονο dt

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Αν εννοείς αν τρώω κάτι φαγώσιμο τώρα,... όχι δεν τρώω τα σάρωσα όλα το απόγευμα και τώρα χωνεύω:):):)

ειμαι στο κρεββατι με το λαπτοπ διπλα μου και βλεπω ραδιο αρβυλα.....χλιδη...χα χα χα

Hi

Σαρδελάκι σούπερ ο Αστέρης. Τουλάχιστον θα σου διορθώνει ότι χαλάει. Τι άλλο θέλεις; :tongue::tongue::tongue::tongue:

Βατραχάκι δοντάκι μωρέ θα είναι, μην σκας. Και εγώ είδα σήμερα ότι σκάσανε δύο δοντάκια στην Αλεξάνδρα. Άντε να γεμίσει αυτό το στόμα να ησυχάσουμε.

Και εμένα η Αλεξάνδρα με δέρνει.....χτες έχωσε το δάχτυλό της στο μάτι μου. Τσίριξα εγώ γιατί πόνεσα και μου λέει 'χτύπησες;' 'Δεν χτύπησα' της λέω 'εσύ με χτύπησες' και απαντάει 'ναι μάτι σου'. Καταλάβατε; Ήξερε τι έκανε. Και εγώ της δίνω καμιά φορά ξυλιά στα χέρια και ματά μετανιώνω :(:(:(

Όσο για το Σταθμό, αποφασίσαμε ότι δεν θα παέι Ιούλιο - Αύγουστο.......τώρα πρέπει να πάρω βαθιά αναπνοή και να βρω και κουράγιο να το ανακοινώσω........από εβδομάδα θα το κάνω.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Α κι εγώ τον άφησα στον μπαμπά του να του δωσει το γάλα του. Παιδιά με γάνιασε σήμερα. Τέτοια γκρίνια, τέτοια τσιρίδα κι από πάνω ξύλο και κλωτσιές..... Ούτε φιλάκι για καληνύχτα δεν ήθελε να μου δώσει. Μπα σίγουρα αυτό το παιδί δεν μ' αγαπάει εμένα καθόλου και πρέπει να το πάρω απόφαση.

Καληνύχτα κορίτσια πάω να δω ποιά κούκλα θα βγει να κάνει καριέρα!!!!!!

Και τι ωραια κουνήματα που κάνουν!!!! Εκολαπτόμενες Τζούλιες χαχαχα!!!

Giovanna μου μια απόφαση είναι. Πάρε βαθιά ανάσα και πες του το!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...