-
Από την διαχείριση / Admin news
-
7 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:
Εγω παντως βρίσκομαι στην 5η εμβρυομεταφορα όλες με ελεγμένα έμβρυα…δεν έχει πετύχει καμία. Μηδενικη χοριακη!!! Αναμένω το αποτέλεσμα κ αυτής της προσπάθειας και θα σας ενημερώσω.
Γλυκιά μου, εύχομαι να δικαιωθεί σύντομα η προσπάθειά σου🙏🏻
6 ώρες πρίν, Losr είπε:Πόσα χρήματα έδωσες για τις 13 βλαστοκυστες ?
Εμένα μου είπαν ότι πάει 180-200 η βλαστοκυστη δεν μου ζήτησαν συν 700. Εγώ στην τελευταία διέγερση πήραμε 10 και είχαμε πολύ κακη γονιμοποίηση, γονιμοποιηθηκαν μόνο 3 από τα οποία τα δύο γίνανε βλαστοκυστες. Και τελικά βάλαμε μια γιατί η άλλη δεν άντεξε την απόψυξη. Ήταν βιοχημική. Αυτήν την φορά βλέπανε 8 την δεύτερη μέρα του κύκλου. Οπότε θα πω ότι δεν περιμένω πάνω από 5 βλαστοκυστες στην καλύτερη των περιπτώσεων. Αν κάνω 2-3 βλαστοκυστες έχει νόημα να κάνω προεμφυτευτικο γιατί βάσει των λεγόμενων σας καταλαβαίνω ότι δεν έχει νόημα. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν προτιθομαι να κάνω και άλλη διέγερση για να μαζέψω περισσότερα γιατί έχω κουραστεί πολύ και αν είναι να με ζορισει και άλλο μάλλον δεν θα κάνω παιδί. Θα προσπαθήσω να υιοθετήσω. Μη σου πω πως αν παραζοριστω δεν θα κάνω και προεμφυτευτικο και αν κάτσει έκατσε. Στο κάτω κάτω ότι και να κάνεις πάντα υπάρχει ένα αλλά.
Επίσης εγώ δεν έχω να δώσω μαζεμένα τώρα 2700 η 3000. Στην περίπτωση που ήταν πολλές.
Εγώ ομως δεν έχω θέμα εμφυτευσεων. Τις χειρότερες έχουμε βάλει και κάνω εμφυτεύσεις. Ο γιατρός τραβάει τα μαλλιά του γιατί έχω από τα πιο δεκτικά ενδομήτρια που υπάρχουν. Ότι του βάλεις θα το τραβήξει αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι βιοχημικές. Του τρελού. Και για να προλάβω υστεροσκοπηση έχω κάνει και το μικρωβιωμα είναι οκ. Και ορμονικά δεν μου λέει ότι υπάρχει κάτι λάθος.
Μια ινσουλίνη έχουμε θέμα και ένα dfi 20%. Και τίποτε άλλο. Για την ινσουλίνη παίρνω και χάπι και προσέχω διατροφή.
Λέω τον πόνο μου τώρα όπως καταλαβαίνετε.
Το θυμάμαι ναι.. εγώ πιστεύω πολύ στον προεμφυτευτικο για σένα..
6 ώρες πρίν, Blu24 είπε:Κορίτσια όταν η οιστραδιολη είναι αρκετά χαμηλή 3η μέρα του κύκλου ήταν 11 σημαίνει πως δεν θα κάνω ωορρηξία ή πως απλά θα καθυστέρηση και θα κάνω μεγαλύτερο κύκλου από ότι συνήθως ; (Έχω 31 μέρες κύκλο πάνω κάτω )
Εμένα είχε τύχει σε κάποιους κύκλους 14 να είναι, Με ίδιο κύκλο κι εγώ. Αλλά έκανα κανονικά ωοληψια δεν είχα θέμα.
2 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:Καλησπερα!!! Σε ευχαριστώ για την απάντηση&συγγνωμη που μπηκα τωρα αλλα ειχα σκατομερα στη δουλεια!!! Εχω κανει 2 διεγερσεις και 5 εμβρυομεταφορες συνολικα απο τις οποιες ειχα 2 παλινδρομες, 2 βιοχημικες και μια κουλουρα!! Στην πρωτη ειχα 5 βλαστοκυστες και στην δευτερη ειχα 6.. το σπερμα σε ποσότητα ηταν κακο κατα την δευτερη ωοληψια αλλα ο εμβρυολογος κατα λεξη μ ειπε πως παρ ολα αυτα την εκανε τη δουλεια του..
Σε ευχαριστώ ναι την εχω καταλαβει αυτή τη διαφορά!
Σε ευχαριστώ πολυ!!!
Δεν δικαιουμαι αν δεν κανω πρωτα χρηση των 2 εμβρυων εννοουσα!!! Δικαιουμαι αλλες 3 φορες να παρω φαρμακα (στην πρωτη διεγερση πηγα ιδιωτικα) απλα λογω του οτι εχει παρέλθει το διάστημα πρέπει να περασω ξανα επιτροπη..
Μου εκανε τρομερη εντυπωση το ποσο πολυ επεμενε να κανω προεμφυτευτικο στα κατεψυγμενα παραλληλα λεγοντας μου πως ολη αυτη η διαδικασια αποψυξης καταψυξης και αποψυξης ξανα μειωνει τις πιθανότητες εμφυτευσης τους αν βγουν υγιη..δηλαδη καμια λογικη..
Με το καλο κοριτσι μου το μωρακι σου!!! Κ σε ευχαριστω για την απαντηση σου!
Και εμενα τοσο μ ειπε για τις κατεψυγμένες που εχω (1.200) αλλα καθως αυξανουν τα εμβρυα δεν ανεβαινει τοσο..στις 2 διεγερσεις εχω κανει 5 και 6 αντίστοιχα!!
Αχ καλη επιτυχια κοριτσι μ γλυκο να εχεις!!! Ο,τι καλυτερο!!
Καλα κανεις κ τα λες!!! Η αληθεια ειναι πως ουτε εμεις εχουμε αυτη τη στιγμη τα χρηματα να κανουμε κ ωοληψια και προεμφυτευτικο κ δε ξερω ποσο διαστημα θα χρειαστουμε και για να τα μαζεψουμε γτ εχουμε μονο απο την πλευρα μου σταθερο εισοδημα
Εν κατακλείδι νομιζω κατεληξα μεσα απο τη συζητηση μας να καταληξω στο οτι πρέπει να μεταφερω αυτα τα εμβρυα ως εχουν χωρις περαιτερω ελεγχο και αν χρειαστει επομενη διεγερση να κανω και προεμφυτευτικο τοτε! Ελπιζω να απαντησα σε ολες κοριτσια!
Αν σου συντάξουν σωστά την έκθεση από το κέντρο μπορείς να πάρεις φάρμακα ακόμη κι αν έχεις κατάψυξη. Εξαρτάται τό λόγο που θα αναγράφουν.
-
1
-
-
Ριζική αποτρίχωση - Βελόνα
-
Θέματα
-
- 13.101 απαντήσεις
- 1.330.533 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 138 απαντήσεις
- 158.317 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.291.840 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 522.378 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 159.880 εμφανίσεις
-
-
-
- 2.726 απαντήσεις
- 169.477 εμφανίσεις
-
- 13.101 απαντήσεις
- 1.330.533 εμφανίσεις
-
- 2.001 απαντήσεις
- 292.716 εμφανίσεις
-
- 53 απαντήσεις
- 2.750 εμφανίσεις
-
- 77 απαντήσεις
- 3.141 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 138 απαντήσεις
- 158.317 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 172 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 171 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 3.980 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 79 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα