Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Τα ίδια σκέφτομαι κ εγώ ώρες ώρες αλήθεια έτσι μου ρχεται να πω στον γιατρό άστο θα πάω Ιαπωνία roadtrip ας κάνει καμία άλλη παιδί 🙈 αλλά δεν τολμάω να τα παρατήσω 😭

ξεκινησες εσυ προσπαθεια διεγερσης ;; η οχι ακομα ; 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσια.εμεις θα παμε να δουμε ενα σπιτι σε λιγο κ μετα να ψωνίσω γιατι θα κανω ενα μεζεδάκι σε κατι φίλους μας λογω του οτι η γιορτη μου ειχε πέσει καθημερινή κ δεν ειχα κανει τπτ τοτε.

Εσας τι εχει το προγραμμα σας σημερα;

Καλημέρα!!!!

Σπίτι;;; τέλεια...να είναι το ιδανικό εύχομαι να γλιτώσεις απο όλα!!!

Αχχ μπράβο να περάσετε όμορφα να φάει μεζεδάκια κ ο μπεμπίνος κ το μπουκλάκι 😁😁😁😁

Εμείς άγνωστο ακόμα,ο αντρούλης δουλειά κ μέχρι να σχολάσει μοναχούλα !!!

Qshbp2.png

Καλημέρα κοριτσια.εμεις θα παμε να δουμε ενα σπιτι σε λιγο κ μετα να ψωνίσω γιατι θα κανω ενα μεζεδάκι σε κατι φίλους μας λογω του οτι η γιορτη μου ειχε πέσει καθημερινή κ δεν ειχα κανει τπτ τοτε.

Καλημέρα!!!!

Σπίτι;;; τέλεια...να είναι το ιδανικό εύχομαι να γλιτώσεις απο όλα!!!

Αχχ μπράβο να περάσετε όμορφα να φάει μεζεδάκια κ ο μπεμπίνος κ το μπουκλάκι 😁😁😁😁

Εμείς άγνωστο ακόμα,ο αντρούλης δουλειά κ μέχρι να σχολάσει μοναχούλα !!!

Qshbp2.png

Καλημερα κορίτσια!

Εμένα το προγραμμα ειναι εξκλουσιβ με την μουσαφιρισα μου . Τωρα την Ακούω να ξυπνάει οποτε θα ετοιμάσω Μπρεκφαστ στη βεράντα , κι ύστερα ο,τι θελήσει . Σίγουρα το απόγευμα θέατρο Αν και αφήσαμε τον άντρα μου να διαλέξει και φυσικα διάλεξε κωμωδία για την οποία εχω αμφιβολίες .

Μα τι ζέστη;;;;;;;;;

nH1ep2.png

Καλημερα κορίτσια!

Εμένα το προγραμμα ειναι εξκλουσιβ με την μουσαφιρισα μου . Τωρα την Ακούω να ξυπνάει οποτε θα ετοιμάσω Μπρεκφαστ στη βεράντα , κι ύστερα ο,τι θελήσει . Σίγουρα το απόγευμα θέατρο Αν και αφήσαμε τον άντρα μου να διαλέξει και φυσικα διάλεξε κωμωδία για την οποία εχω αμφιβολίες .

Μα τι ζέστη;;;;;;;;;

Καλημέρα... χαχαχα γιατι αμφιβάλεις καλέ;;; μπορεί να διάλεξε ωραίο έργο...😊😊😊😊

Καλά να περάσετε !!!!!!!

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ...

🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

Χθές βλέπαμε ρατατούι,το πόσο μου αρέσει το παιδικούλι αυτό δεν φαντάζεστε!!

Κ κάπου στα μέσα της ταινίας έκλειναν τα ματάκια οπότε μεταφέρθηκα στο κρεβατάκι μου κ κοιμήθηκα.

Τι θα κάνετε σήμερα;;;

Φαίνεται πως θα εχει όμορφο καιρό 😊😊

Εδω εχουμε συννεφια και κρυο και φαινεται πως οπου να ναι θα πιασει βροχη!!!!

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Εκεινο το σπιτι απεναντι απο τη μαμα σου τελικα ακυρο εεεε????μακαρι αυτο να ειναι ετσι οπωςωτο θελετε!!!!!

Μεζεδακι για το μπεμπακι και το σοφακι....εεεεεε και για τους φιλους!!!!!

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Καλημερα κορίτσια!

Μα τι ζέστη;;;;;;;;;

Es βλεπω τις περιποιεισαι τις φιλουξεμενες σου ιδιαιτερα!!!!!να ερθω να με φιλοξενησεις κι εμενα??????

Τι διαλεξε ο συζυγος????κι εγω κωμωδια θα διαλεγα παντως!!!!?!!ειδικα αυτη την περιοδο!!!!!!?

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!

Καλό κουράγιο γιατί όπως το γράφεις φαντάζομαι θα τρέχεις!!!

Νατασσακι και Δεσποινακι, ευχαριστω. Καλο ΣΚ να εχετε κι εσεις. Εν τω μεταξυ η γριπη ακομα ταλαιπωρει το λαιμο μου και τα αφτια μου... Ερχεται το κρυο και προς τα κατω... (εννοω στην Αθηνα). Υπεροχα!....

4OQ2p3.png

Καλημερες!!!

Ξεκινησα κι εγω ασβεστιο ...Καλε σαν να μασαω οδοντοκρεμα ειναι αυτο....χαλια...

Αγορασα και σοκολατιτσες να εχω μαζι μου τη Δευτερα μηπως χρειαστουν για να μου χορεψει λιγο η μπουμπου...

Αχχ εχω λιγο εγχος ελπιζω να ειναι ολα καλα τη Δευτερα...αντε να ξαμολυθω μετα να χαζευω και να παιρνω πραγματακια...:tongue:

Πηγα και ψωνισα και κατι δωρακια...εκανα τη βολτα μου στην αγορα....Το βραδυ ειμαστε καλεσμενοι σε ενα φιλικο σπιτι...ελπιζω να καταφερω να μεινω ξυπνια χεχε...χτες ελιωσα στον υπνο...και απογευμα και βραδυ!!!:rolleyes:

Θα επανελθω τη Δευτερα με εντυπωσεις απο τη Β...σας φιλω εσας, τα μπεμπε σας και στελνω μπολικη μπολικη μπεμπεδοσκονη για ολο το club που προσπαθει!!!;)

JU2Xp2.png

Καλα ρε,,, μετακομίσατε και δεν είπατε τίποτα!!!

Την ανακοίνωση την είδα αμέσως, αλλα ουτε τρεις μερες μούτρα δεν κρατήσατε για το ξεσπιτωμα!

Και σημερα σκέφτηκα ειναι δυνατον να φιμωθεί Νατάσα και λουκουμάδακι? και γράφτηκα τι να δω 11 σελίδες!

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Νατασσακι και Δεσποινακι, ευχαριστω. Καλο ΣΚ να εχετε κι εσεις. Εν τω μεταξυ η γριπη ακομα ταλαιπωρει το λαιμο μου και τα αφτια μου... Ερχεται το κρυο και προς τα κατω... (εννοω στην Αθηνα). Υπεροχα!....

Ακόμα αρρωςτούλα βρε;;;;

Σου κράτησε κ εσένα πολύ .....😞

Ναι ναι αυτό διάβασα τώρα κ ακραία καιρικά φαινόμενα ...περαστικά μας!!!!

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...