Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 3 ώρες πρίν, Skiouri είπε:

      Καλησπέρα! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!! ☺️τελικά τα κατάφερες να γίνει το θαύμα; 

      Καλησπέρα ήμουν πολύ κοντά ,έφτασα μέχρι έξι μηνών και έχασα τα μωράκια μου λόγο νοσοκομειακής λοιμωξης ψευδομοναδα ,άστο αν έχεις τύχη διαβεναι 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!


Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν

Βρε κοριτσια αυτο το πραγμα μονο του εγινε μωβ με ροζουλι;γιατι εγω δεν αλλαξα τπτ.

Πριμ εδω είμαστε ολες...εγω γεννησα πριν μια εβδομαδα κ παιδευομαι λιγο με τα δυο ζηζανια...βρε κοριτσακι μην απογοητευεσαι κ προπαντως μην αγχώνεσαι...καλη επιτυχια σε οτι κ αν κανεις.

Αχ αντε Νατασουλι κοντευετε να ετοιμασετε πληρως το δωματιακι που θα υποδεχτειτε το μωρακι σας...

Δεσποινακι οχι δεν θηλαζω,το προσπαθησα λιγο στο μαιευτηριο ομως δεν ειχα πολυ κ με επιαναν κ τα νευρα μου...

Σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακια συελνω τα φιλια μου...


VXtmp2.pngdbarp3.png


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκαν

Angie μουυυ συγχαρητηρια καλη μου!!!ευχομαι τα καλυτερα!!!με την γεννα όλα καλα? πως είναι το αγγελουδι σου?σου ευχομαι γρηγορα να μπεις στο ρυθμο κ όλα να μπουν σε μια ταξη! μπραβο!υπεροχα νεα!!!

Δημοσιεύτηκαν
7 hours ago, Georgia1972 είπε:

Μπράβο Carpe! Ένα βήμα τη φορα!

Σε αφήνουν να τη χαιδευεις;

Οχι δυστυχως..ειναι στην εντατικη ενα που μονο μπορουμε να τη βλεπουμε...νομιζω μεχρι και τη 3 δεν εχεις σωματικη επαφη...μονο στην απλη που μπορεις να τα βλεπεις κι οποτε θελεις...εμεις εχουμε επισκεπτηριο μιση ωρα το πρωικαι μιση ωρα το απογευμα...τοοπιο κι αυτο το εχαα εχτες γιατι καποιο μωρακι εκανε επεμβαση και δεν μπορουσαμε να μπουμεμονο ειδαμε τους γιατρους και ειχαμε ενημερωση..βεβαια παει καλα η δικη μου...θα δοκιμαζαν να αυξησουν και το γαλατακι της...το αναπνευστικο ακομα δεν μπορει τελειωςμονη της αλλα χρησιμοποιει βοηθεια στο 25%4..

7 hours ago, NatasaP είπε:

Κάρπε μου κοριτσάκι μου,όλα θα περάσουν,θα έχεις σούπερ ανάρρωση κ φούλ γάλα για να της δώσεις.

Μπράβο το κορίτσι μας,κάθε μέρα κ καλύτερα θα είναι,και στο φαγητό κ στην αναπνοή κ μέχρι να το πάρεις είδηση θα την έχεις δίπλα σου!!!

Ζύγισμα εε....άντε να μας πείς κανένα τρελλό αριθμό όπως η Δέσποινα να πάθουμε σόκ!!!

Ναι δεν αντεξα τελικα ζυγιστηκα απο σημερα...εξι κιλα ακριβως εχασα..που σημαινει οτι εχω δουλιτσα ακομα...χωρια που εχω σκοπο να ξεφορτωθω και κατι κεκτημενα απο καιρο...:oops::-D

2 hours ago, Primrosee είπε:

Να'μαι κ εγωωω.....κοριτσακια ελπιζω να ειστε ολεεεες καλα!τελευταια φορα που ασχοληθηκα με ιντερνετ κτλ ηταν οτανμου ηρθε η.....ακατανομαστη ετα από 2 μερες καθυστερηση τελη Νοεμβριου.δεν αντεξα ψυχολογικα κ τα αφησα όλα. εγιναανυπομονη, παρακαλεσα τον γιατρο εάν μπορουθσαμε ηδη στον κυκλο Δκεμβριου να κανουμε εξωσωματικη την οποια κ καναμε κ απτην οποια παλι δν είχαμε αποτέλεσμα. καναμε μινι πρωτοκολο σερπαφαρ κ λιγες μοναδες ενεσεις .τελοσπαντων λο ελεγα τωρα θα μπω στην ομαδα κ τωρα θα μπω, περνουσε ο καιρος ηθελα να σας ευχηθω καλη χρονια κτλ, αλλα σαν ντρεπομουν, περασε και 2016 χωρις να είμαι εγκυος χωρις να εχω παιδι.πανε 2 χρονια...τωρα περιμενω επιτροπή για εγκριση φαρμακων για να δοκιμάσουμε με φουλ διεγερση! επισης εκανα υστεροσκοπηση + scratching την περασμενη βδομαδα κ όλα εδειξαν φυσιολογικα.τι να πω...φοβάμαι τοσο πολύ για την δευτερη προσπαθεια.

Σημερα μπηκα στο παρεντς.σχολιασα σε ένα μηνυμα κ με βρηκε το λουκουμαδακι κ ηρθα να σας βρω !

Νατασακι μου πλησιαζεις φανταζομαι!

κοριτσακια μου δν ξερω αν καταφερω να ανατρεξωψ στις προηγούμενες σελιδες κ αν συμπερανω τα νεα σας.Εαν εχετε θεληση πειτε μου τα νεα σας!

Σας φιλω δεν σας ξεχασα ποτε!

Nα μη φοβασαι..Να εχεις καλη ψυχολογια και ολα καλα θα πανε!!!!

2 hours ago, butterfly1986 είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τη συμπαράσταση. Ήδη νιώθω κάπως καλύτερα αν και ακόμη αισθάνομαι ένα κόμπο στο στομάχι....Πιστεύω σε λίγο καιρό να είμαι πάλι έτοιμη να ξαναμπώ στον αγώνα...

Φυσικα και θα εισαι κοριτσι..Αλοιμονο αν με την πρωτη αποτυχια το βαζαμε κατω!!Μαζεψε τις δυναμεις σου..και ξανα προσπαθεια..:cool:

 


JU2Xp2.png

Δημοσιεύτηκαν
8 hours ago, Primrosee said:

Να'μαι κ εγωωω.....κοριτσακια ελπιζω να ειστε ολεεεες καλα!τελευταια φορα που ασχοληθηκα με ιντερνετ κτλ ηταν οτανμου ηρθε η.....ακατανομαστη ετα από 2 μερες καθυστερηση τελη Νοεμβριου.δεν αντεξα ψυχολογικα κ τα αφησα όλα. εγιναανυπομονη, παρακαλεσα τον γιατρο εάν μπορουθσαμε ηδη στον κυκλο Δκεμβριου να κανουμε εξωσωματικη την οποια κ καναμε κ απτην οποια παλι δν είχαμε αποτέλεσμα. καναμε μινι πρωτοκολο σερπαφαρ κ λιγες μοναδες ενεσεις .τελοσπαντων λο ελεγα τωρα θα μπω στην ομαδα κ τωρα θα μπω, περνουσε ο καιρος ηθελα να σας ευχηθω καλη χρονια κτλ, αλλα σαν ντρεπομουν, περασε και 2016 χωρις να είμαι εγκυος χωρις να εχω παιδι.πανε 2 χρονια...τωρα περιμενω επιτροπή για εγκριση φαρμακων για να δοκιμάσουμε με φουλ διεγερση! επισης εκανα υστεροσκοπηση + scratching την περασμενη βδομαδα κ όλα εδειξαν φυσιολογικα.τι να πω...φοβάμαι τοσο πολύ για την δευτερη προσπαθεια.

Σημερα μπηκα στο παρεντς.σχολιασα σε ένα μηνυμα κ με βρηκε το λουκουμαδακι κ ηρθα να σας βρω !

Νατασακι μου πλησιαζεις φανταζομαι!

κοριτσακια μου δν ξερω αν καταφερω να ανατρεξωψ στις προηγούμενες σελιδες κ αν συμπερανω τα νεα σας.Εαν εχετε θεληση πειτε μου τα νεα σας!

Σας φιλω δεν σας ξεχασα ποτε!

α πριμάκι ήρθες; τώρα σε είδα! πες ρε συ! έκανες πολλά πράγματα! με τη μίνι διέγερση τι έκανες; αυτή θα κάνω και εγώ σαν τροποποιημένο την επόμενη φορά! τι έβγαλες; να μη φοβάσαι για την επόμενη φορά! με κανονική διέγερση και πιο πολλά θα βγάλεις και έχοντας κάνει και το σκράτσινγκ θα είναι πολύ καλύτερο το ενδομήτριο! πες και για την άμη έδειξε τπτ ο υπέρηχος καλύτερο; έχω γκώσει στην d και στις βιταμίνες και δεν παίρνει μπρος τπτ! άντε να συνέβαλαν στο ότι βγήκε (υποτίθεται δεν έχω και μεγάλη εμπιστοσύνη στο πως κατατάσσουν τα έμβρυα) ένα έμβρυο α ποιότητα! α και μακραίνουν τα μαλλιά και τα νύχια ταχύτατα! :ph34r:

7 hours ago, butterfly1986 said:

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τη συμπαράσταση. Ήδη νιώθω κάπως καλύτερα αν και ακόμη αισθάνομαι ένα κόμπο στο στομάχι....Πιστεύω σε λίγο καιρό να είμαι πάλι έτοιμη να ξαναμπώ στον αγώνα...

πεταλουδάκι γιατί κορίτσι να μην είναι καλά τα υπόλοιπα; γιατί να μη φέρουν εγκυμοσύνη; αν ήταν έτσι δεν θα κρατούσαμε κατάψυξη! όλα σε μια φουρνιά αν δεν έφερναν τα πρώτα δύο εγκυμοσύνη θα τα καταστρέφαμε! είναι βλαστοκύστες είναι καλές έχουν μεγάλο ποσοστό να φέρουν εγκυμοσύνη! δεν γίνονται όλα τα έμβρυα παιδιά αλλά έχεις πολύ καλές προυποθέσεις με όσα έχεις ήδη! θα προτεοιμαστεις και τσουκου τσουκου θα ξαναβάλεις!

 

κάρπε πως είσαι; πως ήταν η μέρα/νύχτα σου; να δεις σε λίγες μέρες θα σε χαιρετάει τσιρίζοντας η μπουμπού τόσο καλά που θα είναι με την αναπνοή! θα τους παίρνει τα αυτιά εκεί μέσα! :wub:


 Κράτα το

Δημοσιεύτηκαν

Καλημέρααα!!! Το καρότσι μας ακόμα να στεγνώσει και ο μικρός έχει πάθει αμόκ κλεισμένος στο σπίτι!

Πριμ, καλωσήρθες και πάλι! Μην ανησυχείς. Θα τα καταφέρεις, όπως και η Μελένια, το λουκουμαδάκι και η πεταλουδίτσα (Γεωργία μου δεν σε ξέχασα, αλλά ξέρω ότι εσύ θα προσπαθήσεις λίγο αργότερα χρονικά). Προβλέπω νέο κύμα θετικών χοριακών, όπως έγινε το περασμένο καλοκαίρι. Με το καλό όλες!

Κάρπε, χαίρομαι που όλα πάνε καλά! Είναι μια ταλαιπωρία το πήγαινε-έλα στην κλινική, αλλά θα περάσει.

Εγώ, κορίτσια, είχα βάλει τον μικρούλη μου στο ριλάξ από 0. Έχω ένα ριλάξ της Fisher Price που γράφει απλώς ότι για νεογέννητο πρέπει να τοποθετηθεί στην οριζόντια θέση. Η πλάτη δεν θα έλεγα ότι είναι ολόισια, κάνει μια μικρή κούρμπα και το μωρό είναι δηλαδή σαν να το κρατάμε αγκαλιά. Αλλά και το αυγό για το αυτοκίνητο δεν κρατάει εντελώς ίσια την πλάτη, σαν να είναι πχ ξαπλωμένο σε στρώμα. Είναι η ίδια στάση, θα έλεγα.


My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Χαμός γίνεται πάλι, επιτέλους να συντονιστούμε!!

Ελένη περιμένουμε φωτό της φραουλίτσας με την αποκριάτικη στολή!!!

Μελένια με το καλό να ξεκινήσεις αύριο τις ενεσούλες σου!!! Και σύντομα να έχεις το πιο ευχάριστο νέο!

Κάρπε το κοριτσάκι σου είναι πολύ δυνατό, θα περάσουν οι μέρες και θα την πάρετε στην αγκαλιά σας και στο σπίτι σας. Προσπάθησε να ξεκουράζεσαι, να αναρρώσεις πλήρως και μετά θα δώσεις όλη σου την αγάπη και την προσοχή στη μικρούλα σου!!

Ρόζαλι την πάτησες λίγο με το πλύσιμο του καροτσιού!!! Να δούμε θα φτιάξει επιτέλους ο καιρός??? Δεν την μπορώ τη βροχή καθόλου!!

Λουκουμαδάκι μου που είσαι??? Προχωράμε με αισιοδοξία ελπίζω ε????

Γεωργία πως είσαι? Πλησιάζει ο Μάρτιος να κάνεις την εξέταση σου και μετά θα περιμένουμε και από σένα τα ευχάριστα!!!

Πεταλουδίτσα μου στενοχωρήθηκα με το αποτέλεσμά σου. Αλλά μην το βάζεις κάτω. Θα ξαναπροσπαθήσεις, αφού έχεις ήδη τα κατεψυγμένα και την επόμενη φορά θα έχεις θετικό αποτέλεσμα!! Στο εύχομαι από την καρδιά μου 

Μελιτίνη τέλειο το καρότσι!!! Να το χαρείτε με τη μπουμπού σας!!!

Ευάκι σύντομα θα αρχίσεις να τρως πολλές κλωτσιές!! Είναι πολύ ωραία η αίσθηση!! Θα ξετρελαθείς!!

Άντζι τι ωραίες οι στιγμές και με τα 2 σου παιδάκια!! Θα αρχίσουν να σε τρέχουν και τα 2 μαζί!!!

Δέσποινα μας κοροϊδεύεις??? Ένα κιλό σου έμεινε???? Ααααααχχχ τι βάσανο αυτό. Το μοναδικό μου άγχος είναι, πως θα καταφέρω να χάσω τα κιλά, αλλά και μερικά ακόμα που είχα πάρει.... Φιλάκια στο μπεμπάκο σου!!

Στρολάκι μου ελπίζω να είσαι καλύτερα. Και να αποφασίσεις να ξεκινήσεις την επόμενη προσπάθεια σου, που θα είναι και τυχερή.

Νατασάκι μου!! Προχωράνε και οι δικές σου ετοιμασίες??

Πριμάκι τι κάνεις? Ψυχραιμία!!!! Από όσα έχω διαβάσει η υστεροσκόπηση και το scratching βοηθάνε πάρα πολύ. Η επόμενη θα είναι κι εσένα σίγουρα η τυχερή σου φορά. Απλά προσπάθησε να έχεις λίγη παραπάνω υπομονή και ηρεμία.

Τα δικά μου νέα είναι ότι χθες κάναμε doppler και όλα ήταν πολύ καλά. Η μικρή είναι σχεδόν 2.100!! Το πρώτο σχόλιο του γιατρού ήταν για το πόσα μαλλάκια έχει!! Δεν μας έκανε τη χάρη να δούμε τη φατσούλα της,πάλι είχε το χέρι της μπροστά και λίγο στενοχωρήθηκε ο μπαμπάς που περίμενε να την δει κανονικά. Αλλά τουλάχιστον διαπιστώσαμε ότι έχει τεράστια μαγουλάκια!! Ευτυχώς πλέον γύρισε με το κεφάλι προς τα κάτω και προχωράμε πολύ καλά.

Κατά τα άλλα, ήρθαν τα έπιπλα και το καρότσι. Τις επόμενες ημέρες που θα ολοκληρωθεί το δωμάτιο θα σας ανεβάσω φωτογραφίες. Έχουμε ενθουσιαστεί, συνεχώς καθόμαστε και τα κοιτάζουμε! Περιμένω και πότε θα κάνει καλό καιρό να αρχίσω τα πλυσίματα! 


EyHAp3.png

Δημοσιεύτηκαν
2 hours ago, λουκουμαδακι είπε:

α πριμάκι ήρθες; τώρα σε είδα! πες ρε συ! έκανες πολλά πράγματα! με τη μίνι διέγερση τι έκανες; αυτή θα κάνω και εγώ σαν τροποποιημένο την επόμενη φορά! τι έβγαλες; να μη φοβάσαι για την επόμενη φορά! με κανονική διέγερση και πιο πολλά θα βγάλεις και έχοντας κάνει και το σκράτσινγκ θα είναι πολύ καλύτερο το ενδομήτριο! πες και για την άμη έδειξε τπτ ο υπέρηχος καλύτερο; έχω γκώσει στην d και στις βιταμίνες και δεν παίρνει μπρος τπτ! άντε να συνέβαλαν στο ότι βγήκε (υποτίθεται δεν έχω και μεγάλη εμπιστοσύνη στο πως κατατάσσουν τα έμβρυα) ένα έμβρυο α ποιότητα! α και μακραίνουν τα μαλλιά και τα νύχια ταχύτατα! :ph34r:

Καλημέρα κορίτσια!, λουκουμαδακι μου πηρα σερπαφαρ κ καποιες ενεσεις λιγων μοναδων όπως bemfola ton 150 αλλα χρησιμοποοιουσα 75 μοναδες , αυτό μονο για 3-4ερες, πηρα κ Μενοπουρ , εβγαλα 4 ωοθηλακια απτα οποια 2 μονο ωριμα, γονιμοπ[οιηθηκαν κ τα δυο ( μετα την αρνητικη χοριακη εμαθα ότι μου ειχαν κανει ICSI) η μεταφορα εγινε 3ης μερας, το ένα 7 κυτταρων ποιοτητας1-2 και το δευτερο λιγο πιο αργο 4 κυτταρων αλλα εξαιρετικη ποιοτητα!αυτα.... μην αγχωνεσαι πιστευω σε μενα κατι στην εμφυτεση δν γινε. η μινι διεγερση για δοκιμη θα την συνιστουσα!!!   στον υπερηχο τον αναλυτικο που μου εκανες ο γυανικολογος του ΚΕΣΥ, που χρειαζομαι την γνωματευση του για επιτροπή, τα βρηκε    ολα    πολύ καλα.

 

Δημοσιεύτηκαν

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Η σελίδα μου είναι μπλέ!μπλέ;;πώς;;;;ότι να ναι ....

θα ξεκινήσω απο τα ευχάριστα Πριμάκιιιιιιι :):) κοριτσάκι μου γύρισες!!!!!!γιούπιιιιι!!!!!!!Το 2017 θα φέρει το πιο πολύτιμο δώρο,μην φοβάσαι τίποτα!!!!Συμφωνώ με το λουκουμαδάκι,με τα φάρμακα κ την φούλ διαδικασία το μωράκι/ια είναι στον δρόμο.Αχ πόσο χάρηκα που σιγά σιγά η "παλιοπαρέα" εμφανίζεται!!

Ναι κορίτσι μου πλησιάζουμε πλέον 44μέρες μας χωρίζουν απο τον μπέμπη μας.Το σπίτι μας είναι τίγκα στις κούτες,σακούλες με τα πράγματα και δεν πειράζω τίποτα μέχρι να έρθουν τα έπιπλα μας!

Πεταλουδάκι μου ο κόμπος σιγά σιγά θα φύγει και την θέση του θα πάρει η ανυπομονησία για την επόμενη τυχερή φορα!!

Αντζουλίνι τι όμορφο παίδεμα με τα δύο κουκλάκια!!!Το δικό σου ρόζ ;;;μα τι γίνεται...χμμμ....

Κάρπε μου τι δυνατή μπουμπούκα έχετε μπράβο της!!!!! Σε λίγες μέρες τίποτα απο αυτά δεν θα τα έχει ανάγκη.Και μετά θα την χορτάσεις αγκαλιές πολλές πολλές!!!

Σας κάνω εικόνα στο δωμάτιο της να κάθεστε αγκαλίτσα κ να της μιλάς γλυκά κ εκείνη να χασκογελάει :). Τα κιλά θα φύγουν αμέσως...μείον 6 ήδη είναι μια χαρά...

Ρόζαλι ακόμα να στεγνώσει εε;;;ούτε μπροστά στο καλοριφέρ;;υπομονή!!!

Λουκουμαδάκιιιι ουυυυ ουυυυ έλα να προχωράμε να γεμίσω το πινακάκι μας χοριακές!!!!

Άννιε μου 2100;;;;μάγουλα;;;μαλλάκια;;;;;τι όμορφααααα!!!!!μεγάλωσε το ζουζούνι σας!!! Τι όμορφαααα....

Εμείς κολλήσαμε στα έπιπλα γιατί έρχονται απο εξωτερικό,δεν είναι ελληνικής κατασκευής οπότε περιμένουμε.Ο καιρός δεν βοηθάει στις δουλειές δυστυχώς,ελπίζω στις επόμενες εβδομάδες να μας κάνει την χάρη ο ήλιος κ να μυρίσει το σπίτι μωρουδίλα έστω κ στο ρούχο προς το παρόν!!!

Υπόλοιπες ζουζούνες που είστε;;;


Qshbp2.png

Δημοσιεύτηκαν

Αααχχχ! Κι εγώ ανυπομονώ να γεννήσωωωω!!! Είμαι σίγουρη ότι θα πάω ενθουσιασμένη στο μαιευτήριο! Ανυπομονώ να κρατήσω αγκαλιά το δεύτερο ζουζούνι μου!


My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

Δημοσιεύτηκαν

Καλημέρα κι από μένα! 

Πεταλουδάκι μου στεναχωρήθηκα με τα νέα σου, αλλά χαίρομαι που σήμερα είσαι καλύτερα! Πείσμα θέλει αυτός ο αγώνας και επιμονή! Όλα θα πάνε καλά την επόμενη φορά, γιατί όχι;; Δεν ισχύει αυτό που σκέφτεσαι, πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με κατεψυγμένα. 

Πριμ welcome back! Καλή επιτυχία και σ εσένα στον αγώνα σου! Τώρα που το έβαλες σε μια σειρά και αρχίζεις δυναμικά θα έρθει και το αποτέλεσμα! Εδώ θα είμαστε! :) 

Λουκουμαδάκι είδες; 28 εβδομάδες! Εδώ έφτασε το ευάκι 18!! Εγώ εκεί παθαίνω πλάκα! Άντε να αρχίσει και το δικό σου τικεράκι να μετράει! 

Ευάκι τι κάνεις γλυκιά μου; Έρχονται και οι κλωτσιές, εγώ στην εβδομάδα σου ένιωθα ένα "τακ τακ" σαν κάποιος να με σκουντάει με το δάχτυλο από μέσα :) Σιγά σιγά συνειδητοποίησα ότι είναι το μωράκι μου. 

Καρπε μου καλή ανάρρωση και με το καλό να πάρετε και την μπουμπού στο τέλειο δωματιάκι της. Είναι δυνατό το κοριτσάκι σου! 

Νατάσα εγώ μοβ τα βλέπω όλα :confused: χαχαχα. Πότε τα περιμένετε τα επιπλάκια σας; Εμείς επειδή θα μετακομίσουμε αφού γεννήσω δεν της έχω φτιάξει δωμάτιο εδώ όπως έχω ξαναπεί και σκάω! Ανυπομονώ!! Μαζεύω βέβαια ιδέες απ το ίντερνετ και ίσως αρχίσω να παραγγέλνω και πραγματάκια διακοσμητικούλια που βρίσκω να μου φεύγει το άχτι :-D

Δεσποινα ένα κιλάκι έμεινε;; :shock: Ε μα ναι, αφού δεν είχες πάρει τίποτα! Μπράβο μανούλα! Εμένα μου έστειλε μια φίλη μου μια φωτό από τριήμερο που είχαμε πάει το καλοκαίρι και με είδα έτσι αδυνατούλα και μαυρισμένη και μελαγχόλησα.. πότε θα ξαναγίνω έτσι άραγε;; 

Αννιε τέλεια η μπουμπούκα! Κι εγώ είχα χθες ραντεβού και μας φάνηκε κι εμάς να έχει πολύ μάγουλο χεχε! Μήπως έτσι τα δείχνει ο υπέρηχος μωρέ; Από κιλά 1200 πολύ καλά, δεν δείχνει να την έχει επηρεάσει το διαβήτης και γενικά όλα καλά. Έχει πάρει και θέση και ελπίζουμε να μείνει εκεί :) Περιμένουμε φωτο δωματίου! 

Χθες η δικιά μου ήταν πολύ ήσυχη, με το ζόρι έριχνε από καμία κλωτσιά που και που και πολύ ανησύχησα ουφ! Με μάλωσε ο άντρας μου, αλλά βρε κορίτσια, όταν έχεις συνηθίσει ένα μωρό να χορεύει όλη μέρα μέσα στην κοιλιά πως να μην ανησυχείς; Που να οφείλεται αυτή η ησυχία δεν μπορώ να καταλάβω. Σήμερα επανήλθαμε, δεν έχει σταματήσει από την ώρα που ξύπνησα :) 


vQjrp2.png

Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν
3 minutes ago, melitini81 είπε:

Καλημέρα κι από μένα! 

Πεταλουδάκι μου στεναχωρήθηκα με τα νέα σου, αλλά χαίρομαι που σήμερα είσαι καλύτερα! Πείσμα θέλει αυτός ο αγώνας και επιμονή! Όλα θα πάνε καλά την επόμενη φορά, γιατί όχι;; Δεν ισχύει αυτό που σκέφτεσαι, πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με κατεψυγμένα. 

Πριμ welcome back! Καλή επιτυχία και σ εσένα στον αγώνα σου! Τώρα που το έβαλες σε μια σειρά και αρχίζεις δυναμικά θα έρθει και το αποτέλεσμα! Εδώ θα είμαστε! :) 

Λουκουμαδάκι είδες; 28 εβδομάδες! Εδώ έφτασε το ευάκι 18!! Εγώ εκεί παθαίνω πλάκα! Άντε να αρχίσει και το δικό σου τικεράκι να μετράει! 

Ευάκι τι κάνεις γλυκιά μου; Έρχονται και οι κλωτσιές, εγώ στην εβδομάδα σου ένιωθα ένα "τακ τακ" σαν κάποιος να με σκουντάει με το δάχτυλο από μέσα :) Σιγά σιγά συνειδητοποίησα ότι είναι το μωράκι μου. 

Καρπε μου καλή ανάρρωση και με το καλό να πάρετε και την μπουμπού στο τέλειο δωματιάκι της. Είναι δυνατό το κοριτσάκι σου! 

Νατάσα εγώ μοβ τα βλέπω όλα :confused: χαχαχα. Πότε τα περιμένετε τα επιπλάκια σας; Εμείς επειδή θα μετακομίσουμε αφού γεννήσω δεν της έχω φτιάξει δωμάτιο εδώ όπως έχω ξαναπεί και σκάω! Ανυπομονώ!! Μαζεύω βέβαια ιδέες απ το ίντερνετ και ίσως αρχίσω να παραγγέλνω και πραγματάκια διακοσμητικούλια που βρίσκω να μου φεύγει το άχτι :-D

Δεσποινα ένα κιλάκι έμεινε;; :shock: Ε μα ναι, αφού δεν είχες πάρει τίποτα! Μπράβο μανούλα! Εμένα μου έστειλε μια φίλη μου μια φωτό από τριήμερο που είχαμε πάει το καλοκαίρι και με είδα έτσι αδυνατούλα και μαυρισμένη και μελαγχόλησα.. πότε θα ξαναγίνω έτσι άραγε;; 

Αννιε τέλεια η μπουμπούκα! Κι εγώ είχα χθες ραντεβού και μας φάνηκε κι εμάς να έχει πολύ μάγουλο χεχε! Μήπως έτσι τα δείχνει ο υπέρηχος μωρέ; Από κιλά 1200 πολύ καλά, δεν δείχνει να την έχει επηρεάσει το διαβήτης και γενικά όλα καλά. Έχει πάρει και θέση και ελπίζουμε να μείνει εκεί :) Περιμένουμε φωτο δωματίου! 

Χθες η δικιά μου ήταν πολύ ήσυχη, με το ζόρι έριχνε από καμία κλωτσιά που και που και πολύ ανησύχησα ουφ! Με μάλωσε ο άντρας μου, αλλά βρε κορίτσια, όταν έχεις συνηθίσει ένα μωρό να χορεύει όλη μέρα μέσα στην κοιλιά πως να μην ανησυχείς; Που να οφείλεται αυτή η ησυχία δεν μπορώ να καταλάβω. Σήμερα επανήλθαμε, δεν έχει σταματήσει από την ώρα που ξύπνησα :) 

Καλό μεσημέρι !!!!

1200;;; πάει κ αυτό μεγάλωσε!!!χαχα..

Καλέ μην σε ανησυχεί όταν δεν κουνιέται κ συνέχεια δεν είναι κακό,χαλαρώνει κ αυτό στην κοιλίτσα μας.

Τα επιπλάκια μας τα περιμένω κατά τις 20 μήνα ,μας είπαν απο την αρχή σχεδόν 1.5 μήνα αναμονή.Αυτό να το υπολογίσεις κ εσύ όταν με το καλό οτί έχουν απο ένα μήνα το ελάχιστο.


Qshbp2.png

Δημοσιεύτηκαν
19 hours ago, Δέσποινa είπε:

καλησπέρα ομορφοκόριτσα τι κάνετε?

μέρες έχω να σας δω και είδα μαζεμενα νεα!!

πεταλουδάκι μην σκεφτεσαι ουτε απαισιόδοξα!καμία δυστυχία δεν πρέπει να υπάρχει!καταλβαίνω πως νιώθεις αλλά σκέψου ότι σύντομα θα έρθει το πολυπόθητο θετικό αποτέλεσμα και θα δεις ότι θα έρθει!απλά θα χρειαστεί μια ''μάχη'' ακόμα...τι είναι άλλη μια μάχη μπροστα στο να γινόμαστε μανούλες?

μελένια με το καλό να ξεκινήσεις!εγώ μπορεί να μην έκανα ενέσεις εξωσωματικής αλλά έκανα μια κάθε μέρα από τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης μέχρι το βράδυ πριν τη γέννα!ειναι τοσο εύκολο που δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθόλου!άντε να δυσκολευτείς λιγάκι στην πρώτη...μετά τους παίρνεις τον αέρα!

ροζαλάκι στέγνωσε το καρότσι του μικρού ταλιμπάν?

καρπετάκι πώς είσαι?΄πώς είναι η μπουμπούκα?πότε βγαίνεις??

αντζουλίνι πώς τα πάνε τα μωρά σου???θηλάζετε??

νατασάκι κι εδώ έριξε πολύυυυυυ βροχή το βράδυ!(βασικά έτσι μου είπε ο άντρας μου γιατί έγω πέρα από τα μπουμπουνητά που άκουσα στη μιαμιση που ξάπλωσα μετά δεν πήρα χαμπάρι μέχρι τις 5 που με ξύπνησε ο μπέμπης...)και μόλις άρχισε και πάλι!!!!!

μελιτινάκι οι δικές σας ετοιμασίες για την μπουμπου σας πώς πάνε?

ευάκι θα το δεις πολύ σύντομα θα αρχίσει να κάνει τις ζουζουνιές του ο μικρός!!φρόντισε να απολαύσεις κάθε κλωτσιά γιατί ο καιρός περνάει τόσο γρήγορα και μετά ένα σύνδρομο στέρησης το νιώθεις!

γεωργία λουκουμαδάκι άννι ελενάκι και μαράκι τι κάνετε?

εμείς καλά είμαστε,λίγο άυπνη η μαμά βέβαια αλλά χαλάλι του!!!

από κιλά μου έχει μείνει 1 από τα κιλά της εγκυμοσύνης!κορσεδάκι δεν έχω βάλει γιατί διάασα λίγο διχασμένες απόψεις στο κατά πόσο βοηθάει....πάντως ο θηλασμός διάβασα ότι βοηθάει στο να χάσεις κιλά μάλλον,οπότε με ένα πρόχειρο υπολογισμό νομίζω πως αν θηλάσουμε αποκλειστικά μέχρι ο μικρός να πάει...φαντάρος θα φτάσω στα κιλά της Νατάσας!

απορία για όσες γνωρίζουν ή έχουν μωράκια!στο ριλάξ από πότε βάζουμε τα μπεμπεδάκια?

Ευχαριστω πολυ Δεσποινα μου. Ευχομαι κ εγω αυριο να λεω δεν ειναι τιποτα. :-)

Δημοσιεύτηκαν
19 minutes ago, NatasaP είπε:

Καλό μεσημέρι !!!!

1200;;; πάει κ αυτό μεγάλωσε!!!χαχα..

Καλέ μην σε ανησυχεί όταν δεν κουνιέται κ συνέχεια δεν είναι κακό,χαλαρώνει κ αυτό στην κοιλίτσα μας.

Τα επιπλάκια μας τα περιμένω κατά τις 20 μήνα ,μας είπαν απο την αρχή σχεδόν 1.5 μήνα αναμονή.Αυτό να το υπολογίσεις κ εσύ όταν με το καλό οτί έχουν απο ένα μήνα το ελάχιστο.

Χαχα είδες; Πότε ήταν 400γρ στην Β' επιπέδου;; Ούτε 2 μήνες δεν έχουν περάσει... Μεγαλώνουν τα άτιμα! :-D 

Πωπω πολύ αναμονή! Αλλά τα δικά σας έφτασαν σχεδόν! Μετά πλυσίματα, τακτοποιήσεις, τι ωραία!!!! 

 

Μελένια καλή αρχή αύριο κούκλα! Με τσαμπουκά να τους πάρεις τον αέρα! :) 


vQjrp2.png
Δημοσιεύτηκαν

Kοριτσια μου αγαπημενα γεια σας!!!

Τερμα τα ψεματα, αυριο το πρωι ολα αρχιζουν. Δε σας κρυβω πως ενα εντονο καρδιοχτυπι το νιωθω, αλλα απ την αλλη με διακατεχει μια χαρα που δεν μπορω να περιγραψω. Συνεχως χαμογελαω. Το πρωι ξυπνησα λιγο "καπως" μα δεν επετρεψα στον εαυτο μου να το σκεφτει στιγμη, ντυθηκα κ βγηκα για καποιες δουλειες κ μετα εκανα μια μεγαλη βολτα. Ετσι ξεπεραστηκε. χαχαχα...! Τελικα αποφασισα να παω να μου κανει ο αντρας μου την ενεση αυριο στη δουλεια του, με αγχωνει λιγο η ιδεα να ειμαι μονη μου στο σπιτι πρωτη μερα.

Carpe ευχομαι καλη αναρρωση σ εσενα κ με το καλο να παρετε την ηρωιδα-κορουλα σας στο σπιτακι σας! Αντε λιγο εμεινε ακομη κ ολα θα ξεχαστουν με μιας. Νεες ωραιες στιγμες σας περιμενουν με το μωρακι σας!!!

Primrose  με το καλο η καινουρια σου αρχη!!! Ευχομαι μεσα απ την ψυχη μου να ερθει γρηγορα αυτο που επιθυμεις! Σε καταλαβαινω τοσο πολυ. Κ εμεις δυο χρονια προσπαθουμε κ τιποτα... Αυριο ξεκιναω τις ενεσεις κ ευχομαι αυτη η φορα να ειναι η τυχερη μας!

Πεταλουδιτσα ευχομαι να εισαι καλυτερα. Να σκεφτεσαι ομορφα πραγματα, σε λιγο θα ρθει κ η σειρα μας θα δεις!!! :-) Το ιδιο κ για το Λουκουμαδακι, τη Γεωργια οπως ειπε κ η Rosali! Ευχαριστουμε Rosalaki μακαρι να ερθουν "βροχη" οι θετικες χοριακες! :)

Νατασαααα μολις 44 ημερες απο την πιο ζεστη κ γλυκια αγκαλια του κοσμου! Τελειαααα....!!!!! 

Αnnie σ ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες! :)

Υπολοιπα κοριτσια Ελενη, Ευακι, Μελιτινη, Αντζη κ οποια αλλη ξεχναω σας χαιρετω!!!!! :):-P:-D 

11 minutes ago, melitini81 είπε:

Χαχα είδες; Πότε ήταν 400γρ στην Β' επιπέδου;; Ούτε 2 μήνες δεν έχουν περάσει... Μεγαλώνουν τα άτιμα! :-D 

Πωπω πολύ αναμονή! Αλλά τα δικά σας έφτασαν σχεδόν! Μετά πλυσίματα, τακτοποιήσεις, τι ωραία!!!! 

 

Μελένια καλή αρχή αύριο κούκλα! Με τσαμπουκά να τους πάρεις τον αέρα! :) 

Ευχαριστω γλυκια μου Μελιτινη!!!! :-P

Δημοσιεύτηκαν
1 hour ago, melitini81 είπε:

Χαχα είδες; Πότε ήταν 400γρ στην Β' επιπέδου;; Ούτε 2 μήνες δεν έχουν περάσει... Μεγαλώνουν τα άτιμα! :-D 

Πωπω πολύ αναμονή! Αλλά τα δικά σας έφτασαν σχεδόν! Μετά πλυσίματα, τακτοποιήσεις, τι ωραία!!!! 

 

Μελένια καλή αρχή αύριο κούκλα! Με τσαμπουκά να τους πάρεις τον αέρα! :) 

Όντως μεγαλώνουν κ γρήγορα κιόλας!!!

Τα έπιπλα ναι έχουν αναμονή δυστυχώς αλλά τι να κάνουμε.Αχχχ αυτά τα πλυσίματα,σιδερώματα κτλ...έξτρα των δικών μας με τρελαίνουν στην ιδέα.

 

 

1 hour ago, Me-Lenia είπε:

Kοριτσια μου αγαπημενα γεια σας!!!

Τερμα τα ψεματα, αυριο το πρωι ολα αρχιζουν. Δε σας κρυβω πως ενα εντονο καρδιοχτυπι το νιωθω, αλλα απ την αλλη με διακατεχει μια χαρα που δεν μπορω να περιγραψω. Συνεχως χαμογελαω. Το πρωι ξυπνησα λιγο "καπως" μα δεν επετρεψα στον εαυτο μου να το σκεφτει στιγμη, ντυθηκα κ βγηκα για καποιες δουλειες κ μετα εκανα μια μεγαλη βολτα. Ετσι ξεπεραστηκε. χαχαχα...! Τελικα αποφασισα να παω να μου κανει ο αντρας μου την ενεση αυριο στη δουλεια του, με αγχωνει λιγο η ιδεα να ειμαι μονη μου στο σπιτι πρωτη μερα.

Carpe ευχομαι καλη αναρρωση σ εσενα κ με το καλο να παρετε την ηρωιδα-κορουλα σας στο σπιτακι σας! Αντε λιγο εμεινε ακομη κ ολα θα ξεχαστουν με μιας. Νεες ωραιες στιγμες σας περιμενουν με το μωρακι σας!!!

Primrose  με το καλο η καινουρια σου αρχη!!! Ευχομαι μεσα απ την ψυχη μου να ερθει γρηγορα αυτο που επιθυμεις! Σε καταλαβαινω τοσο πολυ. Κ εμεις δυο χρονια προσπαθουμε κ τιποτα... Αυριο ξεκιναω τις ενεσεις κ ευχομαι αυτη η φορα να ειναι η τυχερη μας!

Πεταλουδιτσα ευχομαι να εισαι καλυτερα. Να σκεφτεσαι ομορφα πραγματα, σε λιγο θα ρθει κ η σειρα μας θα δεις!!! :-) Το ιδιο κ για το Λουκουμαδακι, τη Γεωργια οπως ειπε κ η Rosali! Ευχαριστουμε Rosalaki μακαρι να ερθουν "βροχη" οι θετικες χοριακες! :)

Νατασαααα μολις 44 ημερες απο την πιο ζεστη κ γλυκια αγκαλια του κοσμου! Τελειαααα....!!!!! 

Αnnie σ ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες! :)

Υπολοιπα κοριτσια Ελενη, Ευακι, Μελιτινη, Αντζη κ οποια αλλη ξεχναω σας χαιρετω!!!!! :):-P:-D 

Ευχαριστω γλυκια μου Μελιτινη!!!! :-P

Μελένια καλύτερα κάποιος να σου κάνει έστω την πρώτη να φύγει το άγχος,εγώ είχα αποφασίσει να τις κάνω μόνη μου κ τελευταία στιγμή ο άντρας μου αποφάσισε οτι θέλει εκείνος να βοηθήσει παρόλο που δεν ήταν το καλύτερο του με τις βελόνες γιατί ήθελε να το περάσουμε μαζί.

44μέρες...τίποτα δηλαδή...αν σκεφτείς πως μόλις μπει το τικεράκι έχεις τριψήφιο αριθμό κ λές πωπωωω ,τώρα λές προλαβαίνω;;;χαχαχα...


Qshbp2.png


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...