Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Τι να κανω. Εδω κλωσσαω και ανακατευομαι λιγουλακι. Εσυ καλα; Πως τα πας;

Εγω εχω σπασει τα νευρα στον αντρα μου οτι δεν εχω κανενα συμπτωματα κ γιατι κ τετοια. Λιγο η κοιλια μου με ποναει που κ που κ τιποτε αλλο. 

16 minutes ago, Me-Lenia said:

Εγω εχω σπασει τα νευρα στον αντρα μου οτι δεν εχω κανενα συμπτωματα κ γιατι κ τετοια. Λιγο η κοιλια μου με ποναει που κ που κ τιποτε αλλο. 

Νωρις ειναι ακομα καλε! Κι εγω απο το απογευμα κ μετα του σπαω τα νευρα γιατι δεν ανακατευομαι κ γιατι δεν ανακατευομαι αχαχα!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μουυυυυυ....τι μου κανετε;;;

Εμας ειχαν ερθει κατι φιλοι μας για ταινιουλα κ εφυγαν πριν λιγο.

Βάσω καλωςηρθες στην παρεα μας.ειμαστε η πιο γουρλιδικη παρεα κ οποία μιλαει με εμας απλα φουσκωνει....χαχαχα.οσον αφιρα τα συμπτωματα ειναι νωρις.ευχομαι να σου συμβουν τα καλυτερα.

Μελενια μου κ εμενα τα συμπτωματα ξεκινησαν την 9η εβδομαδα. Ολα καλα εξελισσονται κοριτσακι μου απολαυσε το γιατι δεν σας κρυβω πως η δευτερη εγκυμοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την 1η.εχεις ένα παιδι απο πισω που δεν σε αφηνει ουτε να ξαπλωσεις ουτε να χαλαρωσεις ουτε να δεις tv....τιποτα.σου κανει κ ενα σπιτι χαλια κ πρεπει με την κοιλια τουρλα να μαζευεις.

Πιγκουδακι καλα να περασετε...

Δημητρουλα ωραια ειναι η ανανεωση...σου φτιαχνει η διάθεση έτσι. Εγω δεν εχω προλαβει ουτε για κούρεμα να παω...

Τα φιλια μου σε ολες...

VXtmp2.pngdbarp3.png

Καλημερούδια μικρούλες μου! Φαινεται πως θα ειναι καλύτερη σήμερα η μέρα ευτυχως.

Τι κάνετε; Εμεις θα πάμε μέχρι τους γονεις μου να φαμε και να παρω και την ανθρωπιστικη βοηθεια, τα γνωστα ταπερακια, να βγαλω καποιες μερες χωρις μαγειρεμα.

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Melenia για οσο χρειαστει.. Κ λιγα ειναι με τοσα φαρμακα που πηραμε-παιρνουμε κλπ, χαχα!

Georgia ανθρωπιστικη βοηθεια αχαχα! Τα ταπερακια ειναι σωτηρια δεν το συζητω.. Αχ δυσκολευει το πραγμα θελω συγκεκριμενο μενου βλεπεις, οχι κρεας!!

Διαφημίσεις

Ουτε μια κρεατοσουπιτσα για να παρεις τα συστατικα του; Ή λαχανοντολμαδες να σου εφτιαχνε καποιος, που εχουν μεσα κιμα με ρυζι να το ξεγελασεις το πραγμα;

Εγω σήμερα αυτο ζητησα απο τη μαμα μου και τη θεικη της σπανακοπιτα με σπιτικο φυλλο!

Εχω μια προτιμηση αυτον τον καιρο στα λεμονατα πιατα και στις λευκες σαλτσες.

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Καλημεραααααααα.....

Αααααχ αυτη η εγκυμοσυνη κ οι διατροφικες προτιμησεις....Εγω στην κορη μου ηθελα να τρωω συνεχεια φακες κ πεπονι.μου εφερνε ο πατερας μου κ ετρωγα ενα πεπονι μονη μου καθε μερα...χαχαχα. στο γιο μου μου ειχε κολλησει κ ετρωγα συνεχεια μακαρονια με κετσαπ...οτι να ναι

• Μου αρέσει 1

VXtmp2.pngdbarp3.png

Καλημερα κοριτσια μου.

Αντζη μου δε μ' αρεσει που ψαχνομαι ολη την ωρα αλλα δυστυχως το κανω. Πιστευω σιγα-σινα να βρω τις ισορροπιες μου. 

Σαννακι νομιζω πως εχεις δικιο, οσο χρειαστει! Χαχαχα...

Γεωργια τι ωραια που θα πατε στους γονεις. Πραγματικο Κυριακατικο τραπεζι! 

Εγω παλι σημερα μονη. Ναι-ναι ο καλος μου εφημερευει για ακομα μια Κυριακη. Τι να κανεις... Αυριο εχω κ τη χοριακη κ καταλαβαινετε παλι τι θα περασω στην αναμονη! 

πρίν από 3 λεπτά , Me-Lenia είπε:

Καλημερα κοριτσια μου.

Αντζη μου δε μ' αρεσει που ψαχνομαι ολη την ωρα αλλα δυστυχως το κανω. Πιστευω σιγα-σινα να βρω τις ισορροπιες μου. 

Σαννακι νομιζω πως εχεις δικιο, οσο χρειαστει! Χαχαχα...

Γεωργια τι ωραια που θα πατε στους γονεις. Πραγματικο Κυριακατικο τραπεζι! 

Εγω παλι σημερα μονη. Ναι-ναι ο καλος μου εφημερευει για ακομα μια Κυριακη. Τι να κανεις... Αυριο εχω κ τη χοριακη κ καταλαβαινετε παλι τι θα περασω στην αναμονη! 

Η αρχη ειναι Μελενια μου.αργοτερα θα ηρεμησεις κ θα το χαρεις...

VXtmp2.pngdbarp3.png

Καλημέρα!!!

Τι υπέροχος ήλιος...ότι πρεπει για βόλτες.

Τι κάνετε;;πως είστε;;;

Εγώ ξύπνησα το πρωί,έδωσα γάλα στον μικρούλη μου και ξανακοιμήθηκε,οπότε μπήκα στην κουζίνα μου και έφτιαξα σπέσιαλ pancakes  με τα συνοδευτικά που πρέπει να έχεις δίπλα ,έστυψα και πορτοκάλια έκανα και καφεδάκι και τώρα χαζεύω στον καναπέ τηλεόραση.

• Μου αρέσει 1

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...