Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 hours ago, silvy22 said:

3 φορές έχω κάνει ύστερο σαλπιγγογραφια με σκιαγραφικό είναι η κλασική που έχει πολύ ακτινοβολία , μήπως είχες κάνει άλλου τύπου ; 

Την πρώτη φορά έκανα την κλασσική με το σκιαγραφικό. Ρώτησα τότε τον γυναικολόγο και μου είπε ότι να κάνω κανονικά. Έχω ακούσει και κοπέλες που έμειναν έγγυος σε εκείνο το κύκλο χωρίς θέμα. Τις άλλες δύο έκανα την νέα την ανώδυνη καθαρά για τον ΕΟΠΥΥ γιατί εγώ εξ αρχής είχα ανοιχτές σάλπιγγες.

Just now, Losr said:

Την πρώτη φορά έκανα την κλασσική με το σκιαγραφικό. Ρώτησα τότε τον γυναικολόγο και μου είπε ότι να κάνω κανονικά. Έχω ακούσει και κοπέλες που έμειναν έγγυος σε εκείνο το κύκλο χωρίς θέμα. Τις άλλες δύο έκανα την νέα την ανώδυνη καθαρά για τον ΕΟΠΥΥ γιατί εγώ εξ αρχής είχα ανοιχτές σάλπιγγες.

@MK2012 Έχουνε νέα με το έμβρυο?

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Me-Lenia είπε:

Μακαρι Αντζη μου. Αυτο περιμενω κ εγω!

Νατασακιιι... τι ωραια πραγματακια εφτιαξες παλι! Υπεροχο κυριακατικο πρωινο! :)

Καλημερα Βασω, καλη Κυριακη!

Τι να κανώ βρε σπορομανούλα,μου αρέσει τις κυριακές να κάνω διαφορετικό πρωινό απο το κέικ της εβδομάδας.

• Μου αρέσει 1

Qshbp2.png

Melenia μην αγωνιας τυπικο ειναι! Θα χεις μια χοριακη σουπερ τεραστια! Κι εμενα καθημερινες ο συζυγος ολο με τις δουλειες του ερχεται αργα κι εγω μονη σαν αγγουρι βλεπω tv. Εχει τα καλα του,με το καλο οταν γεννησουμε θα αναπολουμε καποιες φορες τις στιγμες ησυχιας..

Georgia κιμας ουτε καν. Ψαρι εφαγα τελειο ηταν κ αντε οτι εχει να κανει με ψητο στα καρβουνα. Δεν μπορω τα ζουμια.

Θα ρθει μια φιλη να παμε περπατημα παραλια. Ολο σπιτι δουλεια κατσαριδα καταντησα.

Αχ κοριτσακια...2η μερα χωρις τουαλετα.. Εκει που πριν καν ξυπνησω ετρεχα βολιδα. Μαλλον το σκ επειδη καθομαι δε δραστηριοποιειται. Any help?

• Μου αρέσει 1

Καλημερα βασω...καλημερα Νατασουλι με τα ωραια σου...εμεις μολις ταισαμε κ τα 2 παιδια κ ουτε πρωινο ςχουμε προλαβει να παρουμε.με ενα καφε τη βγάζουμε κ πολυ μας ειναι...χαχαχα. σημερα που μπορουσα κοιμηθηκα κ λιγο παραπανω.

• Μου αρέσει 1

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

Ειναι πολυ ωραια συνηθεια αυτη Νατασακι μου κ τωρα που κοιμηθηκε ο μπουτακιας ηταν μια πολυ καλη ευκαιρια!

Αχ Σαννυ μου καθε φορα λεω στην επομενη χοριακη δε θα αγχωθω κ καθε φορα το καταρριπτω. Μακαρι να ειναι κ αυριο ολα καλα, να παμε υπερηχο μπας κ ηρεμησω λιγο.

Μελενια μου όλα τελεια θα ειναι θα δεις!

Χαιρομαι βρε Νατασσακι που εχεις τετοιον καλο μεταβολισμο! Εγω αν φαω αυτα τα θεικα πρωινα, πεντε-πεντε θα τα βαζω τα κιλα! Εχω χροοοονια να φαω τετοια λαχατριστα γλυκισματα... Σνιφ... κλαψ...

Miss Sunny αφου βολευεσαι με τα ψητα εισαι κομπλε. Θα κανεις και τελεια βολτιτσα σημερα ειδα. Σούπερ! Για τη δυσκοιλιοτητα ειπαμε βρε κοριτσι. Η Ελενα ειπε κεφιρ και ο δικος μου γιατρος ειπε ακτινιδια, συκα και δαμασκηνα. Σε μενα δουλευει πολυ το ακτινιδιο.

Γεια σου Βασω!

Angie θα κανετε καμια βολτα σημερα με την υπεροχη λιακαδα;

Εγω ευτυχως προς το παρον δεν εχω ανακατοσουρες. Ελπιζω να παει ετσι η ημερα για να χαρω τη μινι βολτιτσα.

Το Σουγκαρακι που ειναι;

Pinguuuuu! Πως περνάς;

4OQ2p3.png

Τζώρτζια μου τα κιλά της εγκυμοσύνης τα έχασα όλα οπότε με παίρνει να τρώω ακόμα τις λιχουδίτσες μου,ευτυχώς γιατί μέχρι να ξαναδώ τον αριθμό τον σωστό τρελαινόμουν.

Μίςς μου πρέπει να πιεστείς λιγάκι με το κρέας,χρειάζεστε σίδηρο που δυστυχώς δεν τον παίρνετε απο οτιδήποτε άλλο.Για την τουαλέτα ενα κολπάκι είναι ενα παγωμένο ποτήρι νερό μόλις ξυπνήσεις.

Μελένια μου καταρχάς δεν έπρεπε καν να μιλάμε για χοριακές..έπρεπε να έχεις κάνει υπέρηχο να δείς το σακουλάκι..είσαι έγκυος και όλα είναι καλά !!! Σταμάτα να κάνεις κακό στο νινί!!! 

Αυτό που ζούμε στην δική σας φουρνιά με τις άκυρες χοριακές θα έχουμε να το λέμε καιρό.

Αντζουλίνι λογικό καμάρι μου με δύο παιδιά....εδώ που τα λέμε ωραίος κ ο καφές μόνο ...ειδικά μετά για το πλύσιμο έχεις δύο κούπες !!!!! Χεχεχε.

Just now, Me-Lenia είπε:

Κοριτσια πριν λιγο εβαλα τη vasclor κ οταν εβγαλα τον εφαρμοστη στο τελειωμα ειχε ελαχιστο καφε.

Δεν είναι κάτι μην σε αγχώνει,και εμένα έτσι ήταν κάποιες φορές.

• Μου αρέσει 1

Qshbp2.png

Ευχαριστω Νατασακι μου που απαντησες τοσο αμεσα. Νομιζω πως θα ημουν πολυ πιο ηρεμη αν δεν με ξαναεβαζε για χοριακη Νατασακι μου. Ετσι μου φαινεται κ εμενα οτι το εχουν παρακανει με τις χοριακες πια. 

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Me-Lenia είπε:

Ευχαριστω Νατασακι μου που απαντησες τοσο αμεσα. Νομιζω πως θα ημουν πολυ πιο ηρεμη αν δεν με ξαναεβαζε για χοριακη Νατασακι μου. Ετσι μου φαινεται κ εμενα οτι το εχουν παρακανει με τις χοριακες πια. 

Μόλις ξύπνησε ο μπούτιας και έχει χωθεί αγκαλίτσα για χάδια ..

Να είσαι ήρεμη δεν χρειάζεσαι να αγχώνεσαι καθόλου!!!!!

• Μου αρέσει 1

Qshbp2.png

Δεν ειναι κατι Μελενια! Εγω ειχα καφε απο τη χοριακη κ 2 βδομαδες μετα. Πολλες εγγυες που ξερω ειχαν καφε. Πες το στον γιατρο σου καλου κακου. Εμενα μου ειπε οτι ειναι το εμβρυο που δημιουργει αιμοφορα αγγεια με τη μητρα καπως ετσι το καταλαβα.

πρίν από 13 λεπτά , NatasaP είπε:

Μόλις ξύπνησε ο μπούτιας και έχει χωθεί αγκαλίτσα για χάδια ..

Να είσαι ήρεμη δεν χρειάζεσαι να αγχώνεσαι καθόλου!!!!!

Αχ ζουζουνακος! Κατσιασε τον μου, ξερεις εσυ!!! :wub:

• Μου αρέσει 1

Καλημερα ζουουνιτσες! Εγω εστειλα τον αντρα μου στις κουνιες με τη μικρη και κανω ντουλαπια! Χτες εκανα απλωμα,σιδερωμα, μπανιο, κουζινα, σκουπισμα, ξεσκονισμα, σφουγκαρισμα και ειμαι κομπλε. Να αλλαξω σεντονια μου εμεινε και να τα βαλω για πλυντηριο.

Σαννυ μου την ξερεις την απαντηση, ΚΕΦΙΡ!!!

Μελενια ειναι φυσιολογικο μην  ανησυχεις!!!

Νατασσακαι τι τελειο πρωινο! Εισαι τελεια!!!Τυχερος ο αντρας σου!!!

• Μου αρέσει 1

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Δεν ειναι κατι Μελενια! Εγω ειχα καφε απο τη χοριακη κ 2 βδομαδες μετα. Πολλες εγγυες που ξερω ειχαν καφε. Πες το στον γιατρο σου καλου κακου. Εμενα μου ειπε οτι ειναι το εμβρυο που δημιουργει αιμοφορα αγγεια με τη μητρα καπως ετσι το καταλαβα.

Καθισα ηρεμα στο κρεβατακι μου κ πιστευω πως δε θα ειναι κατι. Θα του το πω Σαννυ μου. Στο μεταξυ εχω την αισθηση οτι θελω να παω τουαλετα γιατι το εντερο διαμαρτυρεται αλλα δυσκολευομαι. Ισως γι αυτο να εχω ενοχληση στην κοιλια μου.

Καλημερα Ελενακι. Καλες δουλιτσες λοιπον!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...