Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Blu24 είπε:

Άρα δεν είναι ανησυχητικό; Μπορεί απλά να έτυχε σε αυτόν τον κύκλο και στον επόμενο να είναι κανονικά ; Απλά λογικά δεν θα κάνω ωορρηξία σε αυτόν τον κύκλο ; 

Δεν ξέρω να σου απαντήσω δυστυχώς. Αλλά σίγουρα εγώ είχα πάντα σχετικά χαμηλή κάπου 20-25. Μου είχε τύχει όμως και 14 και 19. Ο εξωσωματικος έλεγε απλά παρακολούθηση στη διέγερση. Δεν ήμουν ποτέ καλή ανταποκρίτρια στα φάρμακα οπότε ίσως να έπαιξε το ρόλο της. Αν όμως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ίσως δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα και καλό μήνα να έχουμε!

πεταλουδιτσα νου να σου ζήσουν τα μωράκια, καλά όμορφα ξενύχτια!

Μελενια μου πως είσαι σήμερα;!!!

Δημητρουλα καλά τρεχάματα!!!

τι κάνουν τα υπόλοιπα κορίτσια;;;

• Μου αρέσει 2

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Γεια σας κι απο μένα! Χαθηκα. Ξαπλωσα το μεσημερι και το απογευμα αρχισαν τα τηλεφωνηματα. Πως με θυμουνται ολοι μαζι δεν το καταλαβαινω! Χαχαχα!

Μελενια μου ολα καλα διαβαζω! Εύγε!

Λενιω τι κανεις; 

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Μπράβο Μελένια μου!! 

Γειά σου Ελενακι. Φιλάκια στην φραουλιτσα σου!! 

Εγω ψάχνω σήμερα στο ίντερνετ να πάρω ενα χαλί για το δωμάτιο της μικρής αλλά είναι πανάκριβα. 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Καλά εγώ και η φραουλενια μου, λίγο κομμάτια από τη δουλειά αλλά οκ! Χάθηκα αυτές τις μέρες γιατί ο άντρας μου είχε πολλούς πόνους τελευταία στο κεφάλι, ένα νεύρο ένιωθε και τρελαινόταν στον πόνο. Πήγαμε και έκανε μαγνητικές και του βρέθηκε πρόβλημα στον αυχένα. Έχουν φαγωθεί κάποιοι δίσκοι και χτυπάνε τα νεύρα και τρέχουμε στους γιατρούς. Θέλει φυσικοθεραπείες αλλά απ ότι μας είπαν δεν διορθώνεται απλά θα ανακουφιστεί. Χάλια!

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Γεωργία ευχαριστώ πολύ δεν το είχα σκεφτεί. Θα το κοιτάξω.. 

Ελενακι μια από τα ίδια και εγώ με τον αυχενα. Φοβερούς πόνους σε σημείο που έκανα εμετό. Κάνω φυσικοθεραπειες περνάει για κάποιους μήνες και μετά πάλι τα ίδια.. Περαστικά και υπομονή! 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Καλημέρα ζουζούνες μου! Καλο ΣΚ να έχουμ. Συννεφια βλεπω σήμερα. Δεν πειραζει. Καλη ειναι κι αυτή για χουχούλιασμα! Πως ειστε;

Εγω το πρωι δυσκολευτηκα παρα πολυ για να βαλω την vasclor. Ενω γενικως δεν εχω προβλημα, σήμερα δεν ξερω γιατι ηταν διαφορετικο το περιβαλλον και πονουσα σε καθε χιλιοστο. Τελος παντων την προχωρησα μεχρι εκει που μπορεσα αλλα ειμαι σιγουρη πως δεν ηταντο σωστο σημειο. Ελπιζω να απορροφηθει καμποση παρολα αυτα.

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!

Χτες βραδυ αποκοιμηθηκα στον καναπε...κουραστηκα ολη μερα κ δεν παλευοταν. Δεν εχω ανοιξει ακομα παραθυρα να δω τον καιρο.

Ελενη περαστικα ευχομαι στον αντρουλη σου. Κι εμενα ο δικος μου εχει το ισχυο κ ο καθε γιατρος λεει τα δικα του, λεει δλδ τη δικη του μεθοδο αλλα οπου ακους πολλες μεθοδους σημαινει οτι καμια δεν ειναι η τελεια. Το εχει αφησει τον τελευταιο καιρο ασχολουμασταν με την γονιμοποιηση κ τα σχετικα. Υπομονη!

Καλημερα κοριτσια μου. 

Ελενη μου περαστικα στον αντρα σου. Ειναι ζορι ο αυχενας.

Γεωργια ακριβως το ιδιο αντιμετωπιζω κ εγω με τη vasclor απο χθες. Κ μια γνωστη μου που πλεον ειναι στον 7ο χρειαστηκε μου ειπε να της βαλει ο γιατρος κολποδιαστολεα για να τοποθετει τον εφαρμοστη με ευκολια.

Σαννακι σ/κ ωρα για ξεκουραση! 

Εγω ξαπλα οπως καταλαβενετε.

Μελένια μου πως εισαι σημερα;

Στον 7ο ακομα η γνωστη σου βαζει vasclor; Ελπιζω να μην χρειαστει και σε μας. Εμενα μου ειπαν στο κεντρο πως θα τη βαζω για 12 εβδομαδες. Για να δουμε.

Ωπ! Ξεκινησε βροχη εδω!

4OQ2p3.png

Οχι μεχρι τη 12η εβδομαδα εβαζε κ εκεινη. Απλα το ανεφερα πως τωρα ειναι στον 7ο.

Ειμαι καλα Γεωργια μου, δεν εχω κατι. Αλλα λεω να μεινω καλυτερα στο κρεβατι μεχρι να με δει τη Δευτερα ο γιατρος.

Μελενια εισαι καλυτερα ετσι? Δεν ειδες κανα περιεργο? Η ξαπλα κανει θαυματα! 

Εμεις θα παμε χαλαρα κανα σουπερ μαρκετ, οτι λιγουρευομαι το παιρνω χιχι. Θελω να παρω κ εσωρουχα γιατι αυτα καπως με κοβουν, να πανε ολα καλα θα πεταξω κοιλια.

Κοριτσια τι ειναι το vasclor δε θυμαμαι...?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...