Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αα ωραία. Θα αρέσει και στον άντρα μου λες ή μόνο εγώ θα κλαίω; Γιατί ξέρεις τώρα, ο δικός μου μόνο περιπέτειες, θρίλερ άντε και καμιά κωμωδία να δει..

Η μαμά κάνει ότι διαβάζει αλλά δεν καταφέρνει και πολλά... :rolleyes:

Η μπουμπού καλά λέμε ότι είναι :D κι εγώ τη δευτέρα θα τη δω και δεν κρατιέμαι!!!

Εσένα τι κάνουν τα αγόρια σου; Θα πάτε πουθενά;

Εμείς σημερα λέμε κανένα σινεμά και αύριο όλο και καμιά βολτίτσα για καφεδάκι αν έχει καλό καιρό.. αχ να σας πω, γέλασα την προηγούμενη κυριακή γιατί είχε φοβερό ήλιο και μου λέει ο άντρας μου να πάμε κάπου ωραία.. και του απαντάω "αχ ναι, πάμε Κηφισιά για brunch!" Το τι κράξιμο έφαγα, χαχαχαχα ακόμα γελάω. Σας μιλάω τώρα για έναν άνθρωπο που η δουλειά του είναι σχεδόν η λαχαναγορά, καταλαβαίνετε πως του φάνηκε το "brunch" :D:D

Μπα δεν νομιζω οτι θα παμε πουθενα σημερα!!!!δεν μας εμπνεει και ο καιρος!!!!ειναι πιο χουχουλιαρικος!!!

Να υποθεσω οτι μετα το γελιο δεν πηγατε τελικα για brunch εεε???? 😜😜😜😜

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Περαστικούλια βρε παιδί μου τι να πώ!!!

Μήπως να δοκίμαζες την συνταγή του γυναικολόγου μου ντεπόν μαξ ανα 4-6 ώρες;;;;

Δεν ειναι ασχημη ιδεα. Αν δεν δω και αυριο βελτιωση θα το κανω. (Ξερεις, προσπαθω οσο μπορω, αν δεν εχω πυρετο να αποφευγω τα φαρμακα, μιας και παιρνω και τα αντισταμινικα μου). Σ' ευχαριστω Νατασσακι;)

4OQ2p3.png

Εννοείται κ θα του αρέσει καταρχάς είναι αντρική ταινία εχει να κάνει με τον πόλεμο κ την αληθινή ιστορία ενος ήρωα.

Ωραία, ωραία, θα του την προτείνω οπωσδήποτε! έλεγα μήπως είναι καμία τύπου κοινωνική, δεν θα τον έψηνα με τίποτα.

Εν τω μεταξύ σας βλέπω να λέτε για Grey's και το ξαναθυμήθηκα, το είχα αφήσει στον 9ο κύκλο γιατί μου την έσπασε κάπου όλοι να πεθαίνουν. Και μετά έμαθα και τον Derek και λέω σιγά μην ξαναδώ.. Αλλά κατέβασα τώρα και τους άλλους κύκλους και το ξανάρχισα, περνάει και η ώρα!

Μπα δεν νομιζω οτι θα παμε πουθενα σημερα!!!!δεν μας εμπνεει και ο καιρος!!!!ειναι πιο χουχουλιαρικος!!!

Να υποθεσω οτι μετα το γελιο δεν πηγατε τελικα για brunch εεε???? 😜😜😜😜

Φυσικά και πήγαμε! :tongue: Δεν μου χαλάει χατήρι πια! :P Βέβαια μετά το όλο δούλεμα του άρεσε κι αυτού πολύ η βόλτα. Μα είναι πανέμορφη η Κηφισιά! Δεν θα έμενα νομίζω γιατί μου φαίνεται μακριά απ το κέντρο και για να πας κάπου πρέπει να μπλέξεις Κηφισίας που δεν παλεύεται! Χαχαχαχα είδες τι ωραίες δικαιολογίες βρίσκω; Τα ίδια λέω για τον Διόνυσο και την Εκάλη "μα πως μένουν εδώ ρε παιδί μου μες την απομόνωση!" :cool::cool:

Δεν ειναι ασχημη ιδεα. Αν δεν δω και αυριο βελτιωση θα το κανω. (Ξερεις, προσπαθω οσο μπορω, αν δεν εχω πυρετο να αποφευγω τα φαρμακα, μιας και παιρνω και τα αντισταμινικα μου). Σ' ευχαριστω Νατασσακι;)

Γεωργία μου comtrex δεν σε βοηθάνε; Εγώ με το που ένιωθα να με τριγυρνάει κάτι έπαιρνα δύο και αυτό ήταν! Τα είχα για θαυματουργά! Βέβαια είχαμε μια συζήτηση εδώ ότι δεν είναι και πολύ καλά νομίζω, αλλά δε θυμάμαι γιατί :confused:

vQjrp2.png

Ωραία, ωραία, θα του την προτείνω οπωσδήποτε! έλεγα μήπως είναι καμία τύπου κοινωνική, δεν θα τον έψηνα με τίποτα.

Εν τω μεταξύ σας βλέπω να λέτε για Grey's και το ξαναθυμήθηκα, το είχα αφήσει στον 9ο κύκλο γιατί μου την έσπασε κάπου όλοι να πεθαίνουν. Και μετά έμαθα και τον Derek και λέω σιγά μην ξαναδώ.. Αλλά κατέβασα τώρα και τους άλλους κύκλους και το ξανάρχισα, περνάει και η ώρα!

Φυσικά και πήγαμε! :tongue: Δεν μου χαλάει χατήρι πια! :P Βέβαια μετά το όλο δούλεμα του άρεσε κι αυτού πολύ η βόλτα. Μα είναι πανέμορφη η Κηφισιά! Δεν θα έμενα νομίζω γιατί μου φαίνεται μακριά απ το κέντρο και για να πας κάπου πρέπει να μπλέξεις Κηφισίας που δεν παλεύεται! Χαχαχαχα είδες τι ωραίες δικαιολογίες βρίσκω; Τα ίδια λέω για τον Διόνυσο και την Εκάλη "μα πως μένουν εδώ ρε παιδί μου μες την απομόνωση!" :cool::cool:

Γεωργία μου comtrex δεν σε βοηθάνε; Εγώ με το που ένιωθα να με τριγυρνάει κάτι έπαιρνα δύο και αυτό ήταν! Τα είχα για θαυματουργά! Βέβαια είχαμε μια συζήτηση εδώ ότι δεν είναι και πολύ καλά νομίζω, αλλά δε θυμάμαι γιατί :confused:

Τα comtrex ειναι πραγματικα θαυματουργα!αυτο που λεγαμε εδω ειναι οτι απαγορευονται οταν εχεις υπερθυρεοειδη( δεν ξερω για τις αλλες παθησεις του θυρεοειδη βεβαια) γιατι αυξανουν τους παλμους της καρδιας κυριωψς!!!εεε τους αυξανει ο υπερθυρ.που να φτασουν πια???

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Διαφημίσεις

Αν θυμαμαι καλα, λεγατε για τον θυρεοειδη. Εγω βεβεια εγω αφαιρεσει ολον τον αδενα, αλλα και παλι, θα ρωτησω τον ενδοκρινολογο μου μηπως δεν κανει. Μηπως επηρεαζει π.χ. την λήψη TSH. Που θα παει; Θα περασει. Τουλαχιστον εχει σταματησει η καταρροη και το κλαμα! Σ' ευχαριστω Μελιτινακι:P

4OQ2p3.png

Τα comtrex ειναι πραγματικα θαυματουργα!αυτο που λεγαμε εδω ειναι οτι απαγορευονται οταν εχεις υπερθυρεοειδη( δεν ξερω για τις αλλες παθησεις του θυρεοειδη βεβαια) γιατι αυξανουν τους παλμους της καρδιας κυριωψς!!!εεε τους αυξανει ο υπερθυρ.που να φτασουν πια???

Χμμμμ... Ναι, σωστα. Και 'γω στη φαση που βρισκομαι, ειμαι ρυθμισμενη να λειτουργω ως υπερθυρεοειδικη, μεχρι να παρω το ιωδιο.

4OQ2p3.png

Βρε καλά κάνεις κ εγώ χωρίς φάρμακα τα πέρναγα πάντα,αλλά αυτήν την φορά προκοπή δεν είδα κ με αυτό ανα 6 ώρες που το έκανα μου πέρασε.Τίποταααα!!!!!

Qshbp2.png

Χαχαχα οχι καλέ καταρχάς ο τίτλος δεν σε βάζει να σκεφτείς κάτι κοινωνικό.

Θα αρέσει κ στους δυό σας πολύ...το πιστεύω!!!!

Καλά έκανες κ το κατέβασες είναι πολύ ωραία η συνέχεια!!!

Qshbp2.png

Τι καμνετε ολες οι τσουπρες??μηπως μας επεστρεψαν στο φορουμ???μπα εεε!!σημερα επεσε καρμποναρα με μανιταρια και χορτα!!υγιεινη διατροφη..εφαγα την ταπεινη μου μεριδα δυο φλιτζανια μου αναλογουν:cool: αχ ας εχουμε καλο σκ!!

7SHUp2.png

Διαφημίσεις

Εκεινο το σπιτι απεναντι απο τη μαμα σου τελικα ακυρο εεεε????μακαρι αυτο να ειναι ετσι οπωςωτο θελετε!!!!!

Μεζεδακι για το μπεμπακι και το σοφακι....εεεεεε και για τους φιλους!!!!!

Ναι άκυρο Δεσποινακι γιατι μας ζητούσε ιδιο νοίκι με αυτο που πληρώνουμε τωρα κ ηταν τριάρι νω αυτο που μένουμε τωρα ειναι τεσσάρι.

Αυτο που ειδαμε σημερα ειναι για αγορά κ ειναι καλη περιπτωση γιατι ειναι ανάμεσα σε δυο πλατείες κ 200 μέτρα μακρια θα ειναι το μετρο.μακαρι να κάτσει...θα παει απο δευτερα να δουμε τι παιζει με δάνεια κ το ξανασυζητάμε...

Αααα κ μεγαλοοοο ατού ειναι μονοκατοικία...στον 1ο ειναι ομως το ισόγειο το εχει καποιος που μένει μόνιμα Αμερική κ δεν τον εχει δει ποτε κανεις...

VXtmp2.pngdbarp3.png

Καλημέρα!!!!

Σπίτι;;; τέλεια...να είναι το ιδανικό εύχομαι να γλιτώσεις απο όλα!!!

Αχχ μπράβο να περάσετε όμορφα να φάει μεζεδάκια κ ο μπεμπίνος κ το μπουκλάκι 😁😁😁😁

Εμείς άγνωστο ακόμα,ο αντρούλης δουλειά κ μέχρι να σχολάσει μοναχούλα !!!

Αχ ναι Νατασα μου μακαρι να ειναι το τυχερό μας αυτη τη φορα κ να το αγοράσουμε για να τελειώνουμε επιτελους με νοίκια ...τοςα χρονια πληρώνουμε ενα ξένο σπιτι.

Χαχαχα ο μπεμπουλακος μια χαρά θα φάει...η Σοφια ας μην μιλησω καλυτερα...θα φάει μια δυο μπουκιές κ θα πει χόρτασα...

VXtmp2.pngdbarp3.png

Τι καμνετε ολες οι τσουπρες??μηπως μας επεστρεψαν στο φορουμ???μπα εεε!!σημερα επεσε καρμποναρα με μανιταρια και χορτα!!υγιεινη διατροφη..εφαγα την ταπεινη μου μεριδα δυο φλιτζανια μου αναλογουν:cool: αχ ας εχουμε καλο σκ!!

blue moon σρον ουρανο σε γυρευα, σρο φόρουμ σε βρηκα.. χαχχαχα.. Θα μπορουσες να μου δωσεις καποιες πληροφοριες για τον ελεγχο της κυστικης; Σε ποια περίπτωση γινεται; χρειάζεται να τον κανουν ολες; Ποσο κοστιζει περιπου; και η τιμη αφορα το ζευγος ή εκαστον;;;

Φιλακια κοριτσιααα.. Τι κανετεεε;;; εγω ειμαι αρρωστη στον καναπε με πονολαιμο απο χτες.....

Μάθε τη γλώσσα της σιωπής

κι ύστερα έλα να μου πεις

πώς κλίνεται το σʼ αγαπώ

πώς βγάζει η έρημος καρπό......

Μιας κ ήρθαμε εδώ επιστροφή δεν υπάρχει...

Εμείς ψάρι στον φούρνο κ μπρόκολο στον ατμό.

Το βράδυ θα ετοιμάσω πίτουλα να χορτάσουμε 😁😁😁😁

Qshbp2.png

Αχ ναι Νατασα μου μακαρι να ειναι το τυχερό μας αυτη τη φορα κ να το αγοράσουμε για να τελειώνουμε επιτελους με νοίκια ...τοςα χρονια πληρώνουμε ενα ξένο σπιτι.

Χαχαχα ο μπεμπουλακος μια χαρά θα φάει...η Σοφια ας μην μιλησω καλυτερα...θα φάει μια δυο μπουκιές κ θα πει χόρτασα...

Μακάρι σας το εύχομαι απο την ψυχή μου.❤❤

Θα ηρεμήσετε!!!

Κ οι γονείς μου μια ζωή στα ενοίκια,τσάμπα τόσα λεφτά κάθε μήνα!!!

Αχ το μπουκλάκι φτιάχνει κορμί κ προσέχει....😁😁😁

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...