Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αγχώνομαι για το αποτέλεσμα, ρε παιδιά έχω κουραστεί μόνο να δουλεύω σα σκυλί και να μη γίνεται κάτι καλό για  εμένα… Δλδ μια ζωή θα είμαι 12 ώρες στο γραφείο χωρίς προσωπική ζωή και χωρίς παιδί τελικά; Τεσπα, ήθελα να γκρινιάξω λίγο γιατί με έχουν τεντώσει εδώ που είμαι τώρα και σκέφτομαι γιατί τα κάνω όλα αυτά εν τελεί. 

Τα ίδια σκέφτομαι κ εγώ ώρες ώρες αλήθεια έτσι μου ρχεται να πω στον γιατρό άστο θα πάω Ιαπωνία roadtrip ας κάνει καμία άλλη παιδί 🙈 αλλά δεν τολμάω να τα παρατήσω 😭

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Ιωαννα περαστικα πολλα!! ;) λοιπον για την κυστικη ινωση την εκανα μαζι με την αυχενικη εμενα γυναικολογος ζητησε μια βασικη μεταλλαξη

Τη δφ 508 εγω απο μονη μου ζητησα να εξεταστω για αλλες 4 μεταλλαξεις δηλαδη το 75% των μεταλλαξεων..τα τελευταια χρονια θεωρειται απαραιτητη εξεταση στον προγεννητικο καθως γεννιουνται καθε χρονο 60 παιδια με κυστικη.ομως οι αποψεις των γυναικολογων απ οτι καταλαβα διιστανται..?εκμεταλευσου το γεγονος οτι πλεον γραφονται!!!και η κυστικη και η αυχενικη και η β!!καιβτο ντοπλερ!!περιμενω πως καινπως το φεκ της κυβερνησης για ν αρχισουν να συμμορφωνονται οι ιδιωτες και να τα γραφουν.?μακαρι να προλαβω β επιπεδου πολλα λεφτα..

Εαν βγεις θετικη σε μεταλλαξη εξεταζουν μονο τοτε το συζυγο..εαν εισαι εσυ αρνητικη κανενας λογος..και παλι και οι δυο να χουν τη μεταλλαξηβκατα 75% δεν την παιρνει το παιδι γεννιεται υγιες με στιγμα μονο..θελει αμνιο αν σας βρουν και τους δυο θετικους

Σ ευχαριστω πολυ για τις πληροφορίες.. Εν ολιγοις εγω σε ποιον πρεπει να απευθυνθω; σε γυναικολογο; ή παω κατευθείαν κ ρωτω σε οποιοδήποτε μικροβιολογικο; Κι αν γραφεται ποιος ειναι αρμοδιος να τη γραψει; Γυναικολογος; παθολογος;

Περαστικούλια Ιωαννίτα!!!!

Κοτοσουπίτσα μαγική να φάς!!!!!

Ευχαριστώ Νατασακι! Ναι κοτοσουπιτσα εφαγα σημερα...

Βρε κοριτσια τι ειναι αυτο με τις ιώσεις...κ εγω σημερα ξύπνησα με έντονο πονόλαιμο.ας ελπίσουμε να μην μου εξελιχθεί σε κατι πιο βαρύ.

Η Σοφουλα μου ακομα εχει λιγο μπουκωματακι...

Αστα να πανε.. Εμενα εχει καιρο που με περιτριγυριζει.. Τωρα με εριξε με λαιμο, αλλα ευτυχώς δεν εκανα πυρετο... Κριμα το Σοφακι.. Περαστικα

Περαστικα βρε ιωαννιτσα!!!!!μεινε χουχουλιασμενη στον καναπεβ με ζεστα και σουπιτσες!!!!

Ευχαριστώ πολύ Δέσποινα μου!!! Ναιιι, ετσι ειμαι κ με προσεχει πολυ ο συζυγος!

Μάθε τη γλώσσα της σιωπής

κι ύστερα έλα να μου πεις

πώς κλίνεται το σʼ αγαπώ

πώς βγάζει η έρημος καρπό......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μακαρι να πανε ολα καλα αντζι αφου σας αρεσε απο ολες τις αποψεις!!!!!σας το ευχομαι!!!!ειναι μεγαλη υποθεση να ξερεις οτι μενεις στο δικο σου σπιτι κ δεν εχεις ενοικια συνεχεια!!!!

Μακαρι κοριτσι μου.θελει βεβαια κατι τροποποιησεις γιατι δεν μας αρεσε σε μερικα σημεια η διαρρυθμιση ομως στο τελος θα γινει υπεροχο...

Ναι βτε παιδι μου σκεψου οτι 4 χρονια διναμε 500? νοικι.τον τελευταιο χρονο που του ειχαμε πει οτι θα φευγαμε το μειωσε στα 400? αλλα κ παλι θα μπορουσαν αυτα τα λεφτα να ηταν η δοση του δανειου μας...

VXtmp2.pngdbarp3.png

Περαστικα και στις δυο σας αντζι!!!!!!το ψαρι ουτε εγω το θελω παντως!!!!!κι οαντρας μου τρελαινεται. 😵😵😵😵😵

Ευχαριστουμε Δεσποινιω...το ψαρι εμενσ δεν το τρώει ουτε ο αντρας μου ουτε εγω.

Εχω κ τη μανα μου να φωναζει ολη την ωρα λες κ ειμαι μωρο...φαεεεεε κανει καλοοο....χαχαχα με τρελαινει

VXtmp2.pngdbarp3.png

Ιωαννακι κ εμας ευτυχως οσες φορες μας εχει πιασει το εχουμε περασει πολυ ελαφρια...εγω γενικα κανω πολυ δυσκολα πυρετο κ ευτυχως κ η μικρη μου.αντε να μας φτασει το πολυ μεχρι 38 κ αυτο σπανια κανουμε.

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μένα!!

Αχ ποτέ δεν κάνω μούτρα, το σιχαίνομαι!! Είμαι εκρηκτικός άνθρωπος μπορεί να φωνάξω και ν' ακουστώ ένα τετράγωνο, αλλά μόλις εκτονωθώ είμαι καλά. Ευτυχώς, ΕΥΤΥΧΩΣ παναγία μου έτσι είναι και ο άντρας μου αλλιώς δεν ξέρω τι θα κανα.. μάλλον δεν θα τον παντρευόμουν βασικά, δεν έχω χειρότερο απ το να μου κρατάει ο άλλος μούτρα και να επικρατεί αυτή η ένταση μέσα στο σπίτι! :mad:

κάντι πότε πας για εμβρυομεταφορά;

Νατάσα καλή η ταινία που είδατε ε; Λέμε κι εμείς για κανένα σινεμά σήμερα, θα την έχω υπόψιν.

Στις αρρωστούλες περαστικά! Οι υπόλοιπες καλά να περάσετε το ΣΚ!

Καλε δεν έχουμε καμία ένταση, απλά δεν του μιλάς του αλλου και μετα απο λίγες μερες έρχονται όλα στα ίσια τους.

Έμβρυομεταφορά δεν ξερω εξαρτάται γύρω στις 25 υπολογίζω.

Είδα που έγραψες για την γεύση κ κόλλησα γιαυτό ρώτησα!!!

Η ταλαιπωρία είναι δεύτερη φύση.... εδω μια πρεγκνύλ δεν σου κάνουν ....

Ηταν πολυ περίεργος όρος.

Και γεύση άφηνε και τον ένιωθα ακριβώς όπως κυκλοφορούσε στο αιμα μου παγωμένος.

Για τους άντρες ρώταγες;;; εγω νόμιζα στο φόρουμ....

Εγώ δεν μπορώ ούτε τα μούτρα ούτε την μουρμούρα.

Με ενοχλεί κάτι θα στο πώ,θα το βγάλω απο μέσα μου κ τέλος,κ ο άντρας μου έτσι είναι.

Για τους άντρες ρώταγα. Εμένα πρεπει να με παρακαλέσει και να δείξει μεταμέλεια για να τα πω.

Τι να πουμε?????τοσα παραπονα καναμε μεχρι και γλυκο ταξαμε τιποτα!!!!!οποτε το πηραμε αποφαση απλα και μειναμε εδω!!!τι ειναι αυτο που εκανες??????

Όρος με σόγια. Τον προτείνουν όταν εχεις κάποιες αποτυχιες. Κανει την μήτρα πιο φιλική στο έμβρυο, απλά υπάρχει μεγαλη πιθανότητα να σου κανει αλεργια.

Εγω μουτρα δεν κανω!!!φτανουν τα μουτρα της πεθεροξυνης!!!!!!

Γενικα δεν μπορω βεβαια τα μουτρα γτ αν εχω κατι βασανιζομαι και καταπιεζομαι μεχρι να το πω,οποτε προτιμω να ξεσπασω μια και καλη και να ηρεμησω στο πενταλεπτο!!!!!

Μια φορα εχω ξεσπάσει στη ζωή μου, στη συνάδελφο πέρυσι που πιστεύω οτι ειχε διπολική διαταραχή.

Σαν το γκολουμ yes no yes no. Με έβγαλε οφ.

Μπα δεν νομιζω οτι θα παμε πουθενα σημερα!!!!δεν μας εμπνεει και ο καιρος!!!!ειναι πιο χουχουλιαρικος!!!

Να υποθεσω οτι μετα το γελιο δεν πηγατε τελικα για brunch εεε????

Να προτείνω δυο πεντανόστιμα μέρη για brunch? New habits Kai s.g.lykabetous.

blue moon σρον ουρανο σε γυρευα, σρο φόρουμ σε βρηκα.. χαχχαχα.. Θα μπορουσες να μου δωσεις καποιες πληροφοριες για τον ελεγχο της κυστικης; Σε ποια περίπτωση γινεται; χρειάζεται να τον κανουν ολες; Ποσο κοστιζει περιπου; και η τιμη αφορα το ζευγος ή εκαστον;;;

Φιλακια κοριτσιααα.. Τι κανετεεε;;; εγω ειμαι αρρωστη στον καναπε με πονολαιμο απο χτες.....

Περαστικά σε όλες τις αρρώστουλες μας!

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Καλε δεν έχουμε καμία ένταση, απλά δεν του μιλάς του αλλου και μετα απο λίγες μερες έρχονται όλα στα ίσια τους.

Έμβρυομεταφορά δεν ξερω εξαρτάται γύρω στις 25 υπολογίζω

Και γεύση άφηνε και τον ένιωθα ακριβώς όπως κυκλοφορούσε στο αιμα μου παγωμένος.

Για τους άντρες ρώταγα. Εμένα πρεπει να με παρακαλέσει και να δείξει μεταμέλεια για να τα πω.

Όρος με σόγια. Τον προτείνουν όταν εχεις κάποιες αποτυχιες. Κανει την μήτρα πιο φιλική στο έμβρυο, απλά υπάρχει μεγαλη πιθανότητα να σου κανει αλεργια

Μια φορα εχω ξεσπάσει στη ζωή μου, στη συνάδελφο πέρυσι που πιστεύω οτι ειχε διπολική διαταραχή.

Σαν το γκολουμ yes no yes no. Με έβγαλε οφ

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ατακαρααααα αυτη για το γκολουμ!!! κλαιω!

Σ ευχαριστω για τα περαστικα! Με το καλο η ετ, τωρα που δρομολογηθηκε σωστα πιστεύω κι ευχομαι πως ολα θα πανε κατ ευχην!

Μάθε τη γλώσσα της σιωπής

κι ύστερα έλα να μου πεις

πώς κλίνεται το σʼ αγαπώ

πώς βγάζει η έρημος καρπό......

Κοριτσια μουυυυυ επιτέλους διάβασα τις 55 Σελίδες από το προηγούμενο μας θέμα και τις άλλες 11 από δω χαχαχαχαχαχ τα καταφεραααα!

Θέλω να πω συγχαρητήριά στο ευακι μας και την Αννούλα μας να έχουν μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!μπράβο κορίτσια μου ❤❤❤❤❤

Εγώ κοριτσια έχει 2 βδομάδες που γύρισα και την Δευτέρα τελειώσαμε με όλα τα του γάμου και βάφτισης, πολύ τρέξιμο κορίτσια αφήστε τα!Αλλά περάσαμε πολύ όμορφα και αυτό ήταν το σημαντικό!

Όσο για τα νέα μας,δεν έχουμε πλέον το μικρόβιο του εντεροκκοκου στο σπέρμα,και για το δικό μ θα κάνω μια Γενική ούρων τη Δευτέρα να δούμε! Επίσης πήγα σε ενδοκρινολογο του είπα για τα ι νοφερτ και τα αντισυλληπτικά και μ είπε ότι αφού δεν βοήθησαν καθολου τα ινοφερτ να μην τα παίρνω όπως και για τα αντισυλληπτικά μ ειπε οτιαυτοι τα δίνουν συνήθως για 5 χρόνια Όχι παραπάνω και αφού δεν με βοήθησαν ούτε αυτά ας μην τα πάρω οπως μ πρότεινε ο γυναικολόγος να τα πσρω για τρεις μήνες!Μου πρότεινε να πάρω τα γκλουκοφας και ότι θα δω αποτέλεσμα από έναν μήνα έως 6 μήνες μπορεί να μ πάΡΕΙ!και θα ήθελα εδώ τα φώτα σας να μ πείτε εμπειρίες όσες τα πήρατε ,τι κάνουν ακριβώς και αν τα παίρνατε με άλλο χάπι δε συνδυασμό

Α!Επίσης μ έδωσε εξέταση ινσουλίνης να κάνω,κάτι αντισώματα θυροειδη την βιταμίνη Β12(δεν κατάλαβα αυτήν γιατί αν ξέρετε μ λετε),και ήθελε να ξαναδει την οιστραδιολη την Lh και fish..Αυτά τα νέα μου κορίτσια μου περιμένω μνήματα σας..

Φιλιά σε οοολες💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

Κοριτσια μουυυυυ επιτέλους διάβασα τις 55 Σελίδες από το προηγούμενο μας θέμα και τις άλλες 11 από δω χαχαχαχαχαχ τα καταφεραααα!

Θέλω να πω συγχαρητήριά στο ευακι μας και την Αννούλα μας να έχουν μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!μπράβο κορίτσια μου β?β?β?β?β?

Εγώ κοριτσια έχει 2 βδομάδες που γύρισα και την Δευτέρα τελειώσαμε με όλα τα του γάμου και βάφτισης, πολύ τρέξιμο κορίτσια αφήστε τα!Αλλά περάσαμε πολύ όμορφα και αυτό ήταν το σημαντικό!

Όσο για τα νέα μας,δεν έχουμε πλέον το μικρόβιο του εντεροκκοκου στο σπέρμα,και για το δικό μ θα κάνω μια Γενική ούρων τη Δευτέρα να δούμε! Επίσης πήγα σε ενδοκρινολογο του είπα για τα ι νοφερτ και τα αντισυλληπτικά και μ είπε ότι αφού δεν βοήθησαν καθολου τα ινοφερτ να μην τα παίρνω όπως και για τα αντισυλληπτικά μ ειπε οτιαυτοι τα δίνουν συνήθως για 5 χρόνια Όχι παραπάνω και αφού δεν με βοήθησαν ούτε αυτά ας μην τα πάρω οπως μ πρότεινε ο γυναικολόγος να τα πσρω για τρεις μήνες!Μου πρότεινε να πάρω τα γκλουκοφας και ότι θα δω αποτέλεσμα από έναν μήνα έως 6 μήνες μπορεί να μ πάΡΕΙ!και θα ήθελα εδώ τα φώτα σας να μ πείτε εμπειρίες όσες τα πήρατε ,τι κάνουν ακριβώς και αν τα παίρνατε με άλλο χάπι δε συνδυασμό

Α!Επίσης μ έδωσε εξέταση ινσουλίνης να κάνω,κάτι αντισώματα θυροειδη την βιταμίνη Β12(δεν κατάλαβα αυτήν γιατί αν ξέρετε μ λετε),και ήθελε να ξαναδει την οιστραδιολη την Lh και fish..Αυτά τα νέα μου κορίτσια μου περιμένω μνήματα σας..

Φιλιά σε οοολες

Καλησπερα Ολγακι

Μου κανει εντυπωση που σου εδωσε πρωτα glucophase και επειτα σου εγραψε την εξεταση ινσουλινης (υποθετω καμπυλη). Σιγουρα δεν του ειχες παει αποτελεσμα για τετοια εξεταση παλαιοτερα;

Εν πασει περιπτωσει, εγω το παιρνω για να ρυθμισω την ισνουλινη μου, για να χασω κιλα, και γιατι η διαταραχη της ινσουλινης αποσυντονιζει όλον τον οργανισμό καθως επισης ενοχοποιειται για αποβολες.

Και Β12 πηρα. Η έλλειψη της σχετιζεται με την κακη απορροφηση σιδηρου. (Σε μεγαλες ελλειψεις οπου ο ασθενης χρειαζεται Β12 σε ενεσιμη μορφή οδηγει στην καταθλιψη).

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Αληθεια καρπε???ποιο σου εγραψε?????εμενα μου φαινεται πολυ ωραιο το ασβεστιο!βεβαια δεν το μασαω αλλα το πιπιλαω!!λες να φταιει αυτο????

Να μην εχεις αγχος ολα θα ειναι μια χαρα!!!ελπιζω στην μπουμπου να αρεσει η σοκολατα,γιατι ο δικος μας ο μπεμπης μας ειχε γυρισει πλατη μαλλον δεν του αρεσε η ιον αμυγδαλου!!!!

Κι εγω χθες κοιμηθηκα καλα και μαλλον δεν φωναζα στον υπνο μου γτ ο αντρας μου δεν ανεφερε κατι!!!

Natecal λεγεται....και λεει και στο κουτι και στις οδηγιες μασωμενο...ασε που το μασησα μια και καλη και το καταπια...ηπια και δυο ποτηρια νερο και παλι με δυσκολια το κατεβασα...:?

Τη σοκολατα τη παιρνω εφεδρικη....αν εχει πλατη να τη φαω και να γυρισει χεχε:tongue:

JU2Xp2.png

Natecal λεγεται....και λεει και στο κουτι και στις οδηγιες μασωμενο...ασε που το μασησα μια και καλη και το καταπια...ηπια και δυο ποτηρια νερο και παλι με δυσκολια το κατεβασα...:?

Τη σοκολατα τη παιρνω εφεδρικη....αν εχει πλατη να τη φαω και να γυρισει χεχε:tongue:

Το δικο μου λεγεται calcioral D3 και εχει μια πολυ ευχαριστη γευση!γραφει μασωμενο ή πιπιλισμα σαν καραμελα!να φανταστεις δε νιωθω καν την αναγκη για νερο μετα!!!!το πινω αναγκαστικα!!!!

x6WFp2.pngYIVQp2.png

καλησπέρα κορίτσια!!!καλο σαβ/κο να εχουμε!!! πλ,ησιαζω στιςγονιμες μερες!!!εννοωντας την μεγιστη γονιμη αχχαχααχαχαχ!~!!νιώθω υπεροχα, πολύ ωραια κ αισιοδοξα.

Angie mou καλη επιτυχια με το σπιτι ευχομαι να σας βγουν όλα ευκολα να το αποκτησετε!!!

Ολγακι ωραιες οι ετοιμασιες που ειχες!!!καλα αποτελέσματα να εχεις στις επομενες εξτασεις αντε σιγα σιγα να παιρνουμε ολες σειρα!

καλη επιτυχια σε ολες μας!~

Έμβρυομεταφορά δεν ξερω εξαρτάται γύρω στις 25 υπολογίζω.

Όρος με σόγια. Τον προτείνουν όταν εχεις κάποιες αποτυχιες. Κανει την μήτρα πιο φιλική στο έμβρυο, απλά υπάρχει μεγαλη πιθανότητα να σου κανει αλεργια.

Σαν το γκολουμ yes no yes no. Με έβγαλε οφ.

Και αν έχεις νεύρα δηλαδή με κάτι περιμένεις πότε θα αποφασίσει να σου πει κάτι;;;κ αν δεν πει περνάει έτσι;;; ιιιιιι θα τα έσπαγα όλα ....

Αμα δεν πω τι με ενοχλεί πως θα λυθεί το θέμα;;;

Qshbp2.png

Θέλω να πω συγχαρητήριά στο ευακι μας και την Αννούλα μας να έχουν μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!μπράβο κορίτσια μου ❤❤❤❤❤

Φιλιά σε οοολες💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

Μια χαρα μου φαινονται τα νεα σας ολγακι!!!!για τα συγκεκριμενα χαπια δεν εχω ιδεα,λειπει και η ντοκτορ λουκουμαδακι!!!

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...