Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσάρες καλησπέρα! Σας έχει συμβεί ποτέ την 3η μέρα του κύκλου να έχετε κοντά 200 οιστραδιόλη, 6 προγεστερόνη αλλά να μην φαίνεται κανένα κυστικό στον υπέρηχο? Όπως καταλάβατε αυτός ο κύκλος μου είναι για κλάματα.. Θυμίζω ότι τον προηγούμενο μήνα έκανα υστεροσκόπηση. Μήπως επηρέασε τις ορμόνες? Πρώτη φορά μου συμβαίνει.. Για ακόμα μια φορά όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει...

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

βρε 14 εκατομμύρια είναι ντροπή να τα φας μονάχος! μοιράζεις τα μισά και τα υπόλοιπα ουυυυυυ για 5 ζωές φτάνουν! :D

το αυτί είναι μανίκι! θέλει προσοχή! α καλά αυτό μετα φάρμακα ναι! μέχρι ένα σημείο ηλικιακό τη βγάζεις με ένα ντεπόν και μετά γεμίζεις ραφάκια με κουτάκια :lol:

Εγω μεσα ειμαι! Μπορω αν θελεις απο τωρα να σου στειλω τη λιστα μου!😁😁😁😁

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερααα!!!!!ησυχια!ο δικος μου δουλευει αλλα για λιγες ωρες σημερα.εκανα μερικες δουλίτσες σπιτι κ τωρα αραξα γιακαφεδακι!αχ αυριο η μεγαλη περιφημη πανσέληνος!!!

Καλη τυχη σε ολες μας κοριτισαααα

Καλημερααα!!!!!ησυχια!ο δικος μου δουλευει αλλα για λιγες ωρες σημερα.εκανα μερικες δουλίτσες σπιτι κ τωρα αραξα γιακαφεδακι!αχ αυριο η μεγαλη περιφημη πανσέληνος!!!

Καλη τυχη σε ολες μας κοριτισαααα

Καλημερα Prim! Καλη τυχη!;)

4OQ2p3.png

Καλημέρα !!!!

Δεύτερη μέρα με υπέροχο ήλιο😊😊😊😊😊😊

Πόσο μου φτιάχνει την διάθεση ο καλός καιρός 🎀🎀

Δεσποινάκι 💙👶🍼 σήμερα πιτούλα;;;;;

Λουκουμαδάκι μου την μεθεπόμενη κυριακή έχουμε γλέντι κ γιορτή!!!

Τότε θα στολίσουμε 🎉🎉🎉🎉🎉🎉

Απο τώρα το σκέφτομαι κ τρελαίνομαι !!!

Άντζι αν έκανες εισπνοές πάνω απο ατμό;;;

Γεωργία καλημέραααα🎈🎈🎈🎈

Στρόλλ καλημέρα 🎈🎈🎈🎈🎈

Πρίμ καλημέρα 🎈🎈🎈🎈🎈🎈

Οι υπόλοιπες ζουζούνες τι κάνετε;;;;;

Qshbp2.png

Καλημέρα !!!!

Δεύτερη μέρα με υπέροχο ήλιο😊😊😊😊😊😊

Πόσο μου φτιάχνει την διάθεση ο καλός καιρός 🎀🎀

Δεσποινάκι 💙👶🍼 σήμερα πιτούλα;;;;;

Λουκουμαδάκι μου την μεθεπόμενη κυριακή έχουμε γλέντι κ γιορτή!!!

Τότε θα στολίσουμε 🎉🎉🎉🎉🎉🎉

Απο τώρα το σκέφτομαι κ τρελαίνομαι !!!

Άντζι αν έκανες εισπνοές πάνω απο ατμό;;;

Γεωργία καλημέραααα🎈🎈🎈🎈

Στρόλλ καλημέρα 🎈🎈🎈🎈🎈

Πρίμ καλημέρα 🎈🎈🎈🎈🎈🎈

Οι υπόλοιπες ζουζούνες τι κάνετε;;;;;

Καλημερα Νατασσακι! Ωραιος ο ηλιος αλλα ο νοτιας μας εχει τρελλανει με την ενταση που φυσαει.... Απο αυριο αρχιζουν οι βοριαδες. Μπρρρ!... Θα 'χει κρυακι...

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Νατασσακι! Ωραιος ο ηλιος αλλα ο νοτιας μας εχει τρελλανει με την ενταση που φυσαει.... Απο αυριο αρχιζουν οι βοριαδες. Μπρρρ!... Θα 'χει κρυακι...

Καλημερούδια..έχεις δίκιο αέρας αρκετός αλλά έστω κ έτσι το χαίρεσαι λιγάκι!!!!

Ωωω απο αύριο ξεκινάει να χαλάει;;;; μπρρρρ.....

Qshbp2.png

Νατασακι το εχω δοκιμάσει κ παλαιότερα αυτο με τον ατμό κ δεν με βοήθησε.εγω συνήθιζα να βάζω ντέξαρινα σπρευ στη μυτη ομως επειδη ειναι κορτιζονουχο δεν θελω τωρα.ειδα οτι με φυσιομερ κάπως ξεβουλωνει.αν χειροτερέψει λεω να πάρω κανενα οτριβιν παιδικο...

Οντως πολυ αερα εχει σημερα...

VXtmp2.pngdbarp3.png

Γεια σου Νατασακι! Γεια σας συναχωμενα κοριτσακια. Λουκουμαδακι θα διαβιβασω τα φιλια σου στην κυρια Ελενη! Το χερι της θα πιαστει! Κι εγω σας σκεφτομουν Θεσσαλονικιες ακουγοντας για τα 14 εκ κ λεω μακαρι να ειναι απο το φορουμ να πιασουν κ τοπο!

Νατασακι το εχω δοκιμάσει κ παλαιότερα αυτο με τον ατμό κ δεν με βοήθησε.εγω συνήθιζα να βάζω ντέξαρινα σπρευ στη μυτη ομως επειδη ειναι κορτιζονουχο δεν θελω τωρα.ειδα οτι με φυσιομερ κάπως ξεβουλωνει.αν χειροτερέψει λεω να πάρω κανενα οτριβιν παιδικο...

Οντως πολυ αερα εχει σημερα...

Ωωω τότε συνέχισε το φυσιομέρ κ μακάρι να μην γίνει χειρότερα κ να περάσει εδώ!!!!

Qshbp2.png

Γεια σου Νατασακι! Γεια σας συναχωμενα κοριτσακια. Λουκουμαδακι θα διαβιβασω τα φιλια σου στην κυρια Ελενη! Το χερι της θα πιαστει! Κι εγω σας σκεφτομουν Θεσσαλονικιες ακουγοντας για τα 14 εκ κ λεω μακαρι να ειναι απο το φορουμ να πιασουν κ τοπο!

Άλοοο...

Ποια είναι η κυρία Ελένη βρε κορίτσια;;

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

η φαρμακοποιός βρε της στρολ που της κάνει τις ενέσεις κάθε μέρα! :D

Ααα δεν το θυμόμουν μάνα μου,το είχαμε αναφέρει;;;;

Ήξερα οτι εκεί θα πάει το βιτάμ αλλα οχι το ονοματάκι 😉😉😉

Qshbp2.png

Αλοοοο τι κανετε κουκλες?

Εμεις ηγαμε μια βολτιτσα μετα το φαγητο μεχρι τη θαλασσα!!!αν και ο καιρος ψυχρανε αρκετα τωρα ποιυ βραδυαζει!!!!

Νατασακι πηρα φυλλο!!!!αποψε εχει πιτουλα το μενου!!!!

Λουκουμαδακι εγω σου ευχομαι να το κερδισεις το τζοκερ και να ερθεις να μας γεμισεις λουκουμαδακια!!!!!

Στρολ πως πανε οι ενεσεις?????

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...