Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Έχω άλλα τρία αλλά δεν τα λες καλά,3ββ 2αα,2ββ ότι γίνει θα δείξει ,το κακό είναι ότι νομίζω πως δεν έχω κουράγιο για άλλη διεργεση ,7 χρόνια έχω στερέψει από όλα 

7 χρόνια;;;; Βρε κορίτσι μου…τι να πω; Μακάρι να είναι η τελευταία σου! Οι αριθμοί είναι σχετικοί. Μια χαρά είναι οι βλαστοκύστες σου και μπορούν να δώσουν εγκυμοσύνη αν όλα τα άλλα είναι υπό έλεγχο. Εγώ θα τις έβαζα και τις 3. Και τώρα 3 έβαλα. 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Τι καλο θα ζηλεψουμε εμεις και θα φατε εσεις σημερα????

Αθλητικο.....στον μπαμπα θα μοιασει φαινεται!!!!

αχ πείτε καμιά ιδέα για φαγητό! αλλιώς σπανακόρυζο και δεν το πολυκάνω κεφι σήμερα!

Κράτα το

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ πείτε καμιά ιδέα για φαγητό! αλλιώς σπανακόρυζο και δεν το πολυκάνω κεφι σήμερα!

Εγω το σπανακορυζο γενικα δεν το κανω κεφι!προτιμω το λαχανορυζο!!!

Σημερα φιλετα κοτοπουλο πανε με πατατουλες και σαλατουλα!!!δεν ειναι μερα για πολυ δυσκολα πραγματα!!!!

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα θα μπορούσα να γράψω όσπρια,πέτυχες τώρα την μέρα με το περίεργο...

Νατασα: θα μπορουσα να γραψω οσπρια αλλα τοσο γκουρμε που τα φτιαχνω κι αυτα δεν θα καταλαβαινατε καν τι ειναι!!!!

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Νατασα: θα μπορουσα να γραψω οσπρια αλλα τοσο γκουρμε που τα φτιαχνω κι αυτα δεν θα καταλαβαινατε καν τι ειναι!!!!

😂😂😂😂😂😂😂😂

Να φάς γκουρμέ όσπρια κ να ζητήσεις κ δεύτερο πιάτο !!!! Λιώνωωωω....😁😁😁

Qshbp2.png

χάντρες της γης με αρωματικά της γαλλικής επαρχίας

συνοδεύεται με εκλεκτό πίνο νουάρ του 1988

Κράτα το

Διαφημίσεις

χάντρες της γης με αρωματικά της γαλλικής επαρχίας

συνοδεύεται με εκλεκτό πίνο νουάρ του 1988

Πως λεμε φασολαδα με ρετσινα...καμια σχεση!!!!! 😜😜😜😜😜

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!

Σας γράφω από το σπίτι σήμερα, είπα να μην ταλαιπωρηθώ με κλειστούς σταθμούς μετρό, με συγκεντρώσεις κλπ.

Αχ πόσο ζηλεύω που θα στολίσετε, εμείς είμαστε σε φάση μετακόμισης, στο ψάξιμο ακόμα, οπότε δεν ξέρω τι θα κάνουμε!

Καλά Νατασάκι τι γκουρμέ συνταγές είναι αυτές?? Όχι ότι δεν μας έχεις συνηθίσει αλλά λέμε τώρα!! Εγώ ένα ταπεινό μοσχαράκι κοκκινιστό με πένες φτιάχνω.

Λουκουμαδάκι πως είσαι?? Έτοιμη για την επιτροπή??

Δεσποινάκι μου κάθε μέρα δουλίτσες!! Ξεκουράσου κιόλας!!!

Ζωίτσα τι ωραία, θα δείτε το σποράκι την Παρασκευή! Για το ταξίδι ότι σου πει ο γιατρός θα κάνεις αναγκαστικά. Κι εμένα τώρα δεν με αφήνει ούτε μέχρι την Πάτρα να πάω, να δω τους γονείς μου!! Μου είπε ότι αν δεν καθίσω να ξεκουραστώ ούτε για καφέ δεν θα με αφήνει να βγαίνω!!!

EyHAp3.png

Καλημερα κοριτσιιιιαααα !!! εβαλεεε κρυο τι καλα!! θελω κι εγω να στολισω αλλα ειμαστε ψοφιοι!!! γκρρρρ

Αννιε καλα εκανες και τηναραξες σπιτι. θα κατσεις κι αυριο;

εγω εκανα σνιτσελακια αλλα κρεμ , και πηρα την εξτρα κρεμ , την αραδιασα πανω σε πατατες και τις φουρνισα και εγινε ονειρο. τι κριμα που εγω θα φαω φακες....

κλαψ, λυγμ....

nH1ep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...