Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

35 minutes ago, Eleni1986 said:

Καλημερα ζουουνιτσες! Εγω εστειλα τον αντρα μου στις κουνιες με τη μικρη και κανω ντουλαπια! Χτες εκανα απλωμα,σιδερωμα, μπανιο, κουζινα, σκουπισμα, ξεσκονισμα, σφουγκαρισμα και ειμαι κομπλε. Να αλλαξω σεντονια μου εμεινε και να τα βαλω για πλυντηριο.

Σαννυ μου την ξερεις την απαντηση, ΚΕΦΙΡ!!!

Μελενια ειναι φυσιολογικο μην  ανησυχεις!!!

Νατασσακαι τι τελειο πρωινο! Εισαι τελεια!!!Τυχερος ο αντρας σου!!!

Αχ το κεφιρ το λατρευωωω! Πωπω εισαι τρελη νοικοκυρα,βλεπω το σπιτι μου κ κλαιω.. Αντε να κανει το μπανιο κ ο αντρουλης να μαστε πιο ανθρωποι.. χιχι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 36 λεπτά , Eleni1986 είπε:

Καλημερα ζουουνιτσες! Εγω εστειλα τον αντρα μου στις κουνιες με τη μικρη και κανω ντουλαπια! Χτες εκανα απλωμα,σιδερωμα, μπανιο, κουζινα, σκουπισμα, ξεσκονισμα, σφουγκαρισμα και ειμαι κομπλε. Να αλλαξω σεντονια μου εμεινε και να τα βαλω για πλυντηριο.

Σαννυ μου την ξερεις την απαντηση, ΚΕΦΙΡ!!!

Μελενια ειναι φυσιολογικο μην  ανησυχεις!!!

Νατασσακαι τι τελειο πρωινο! Εισαι τελεια!!!Τυχερος ο αντρας σου!!!

Ελενάκι μου πωπωπω αυτό λέγεται σκ φασίνας!!!!! Κουράγιοοοο!!!!!!

Qshbp2.png

Γεωργια μου ξανακρυωσε η Σοφια μου κ εχει ενα βηχα απαισιο οποτε καθισαμε μέσα.βρηκα ομως ευκαιρια κ εφτιαξα ντουλαπες,τα χειμωνιατικα τα δικα μας.

Πριν μας πηραν κατι φιλοι μας να παμε για καφε ομως ο μικρος κοιμαται, η Σοφια αρρωστη κ δεν θελω να την βγαλω κ η μαμα μου δυστυχως δεν μπορει να τα κρατησει γιατι ηταν ολο το πρωι εδω οποτε βλεπω σειρες...

Ισως αφησω το απογευμα τα παιδια στον αντρα μου κ παω για κρεπες με τη μαμα μου για καμια ωριτσα...

VXtmp2.pngdbarp3.png

Γειά σας κορίτσια!!! Δεν έχω καλό ίντερνετ εδώ και δεν έχω διαβάσει σχεδόν τίποτα! Είδα την αλλαγή και νόμιζα ότι φταίει το ίντερνετ.. Χαχαχα. Το βράδυ που θα γυρίσουμε θα τα διαβάσω όλα! 

Φιλάκια σε όλες!!! 

xsSnp3.png

Γεια σας μικρουλες μου. Πριν λιγο γυρισαμε απο τους γονεις. Χαιρομαι να τους βλεπω να λαμπουν απο ευτυχια για τα μωρακια! Πιστευω πως τους χαρισαμε κινητρο για ζωη γιατι ειναι και μεγαλοι ξερετε. Πιο πολυ θελω να τους βλεπω γι' αυτη τους την αλλαγη, παρα για τα ταπερακια. Κανουν παλι ονειρα για το μελλον. Περιμενουν πως και πως να τα χαρουν γιατι το πρωτο εγγονι απο τη νυφη δεν το χαρηκαν. Ειχε την αποκλειστικοτητα η αλλη η γιαγια.

Ζοριστηκα λιγο που επρεπε να φοραω το σουτιεν τοσες ωρες και δεν ξαπλωσα γιατι ηρθε και μια αγαπημενη θεια να μας δει, αλλα χαλαλι τους! Εχω μετανιωσει τοσο που μετακομισα μακρυα τους... Τα φαγητα ηταν υπεροχα όπως πάντα. Ποτέ δεν θα φτασω τις μαγειρικες ικανοτητες της μαμας μου και φανταστειτε δεν της αρεσει καν η μαγειρικη!

Μελενια μου συμφωνω κι εγω με τα κοριτσια. Τιποτα δεν θα ειναι αυτες οι εκκρισεις. Ίσως καποιος μικροτραυματισμος, αλλα καλου-κακου πες το και στον γιατρο σου. Τωρα που λεω "γιατρος"! Νομιζω πως ο δικος σου και ο δικος μου κανουν στενη παρεα! Χαχαχα!

Νατασσακι αυτο με το παγωμενο νερο δεν το ειχα ξανακουσει. Ενδιαφερον! Και θα το ξαναπω: Αχ, τυχερουλα με τον τελειο μεταβολισμο!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Miss Sunny, αστα με το σπιτι! Περιπου τα ιδια περναμε. Κι εγω φρικαρω.

Angulini, περαστικα στο μπουκλακι!

Εγω μικρουλες μου αυριο το μεσημερι εχω παλι γιατρο. Το πρωι εχω να δωσω αιμα για TSH, Β12 και απλο ζαχαρο.

Γεια σου Βασουλα!

4OQ2p3.png

Γεωργια παλι αυριο αιμα θα δωσουμε κ εγω κ εσυ! Με το καλο! :)

Ειναι υπεροχο συναισθημα οταν βλεπεις τους γονεις χαρουμενους κ με ανυπομονησια στο βλεμμα. Πολυ χαιρομαι που περασες ομορφα (κ εφαγες νοστιμα- χι χι..).

Οσο για τους γιατρους μας πιθανοτατο να κανουν στενη παρεα. Ειναι του ιδιου βεληνεκους! B)

Αυριο που θα παρω τηλ για να τους πω τα αποτελεσματα θα το αναφερω.

Αντζη μου περαστικα στο Σοφακι!

Pingudaki γυρισατε???

Καλησπερα Βασω.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Angie.31 είπε:

Γεωργια μου ξανακρυωσε η Σοφια μου κ εχει ενα βηχα απαισιο οποτε καθισαμε μέσα.βρηκα ομως ευκαιρια κ εφτιαξα ντουλαπες,τα χειμωνιατικα τα δικα μας.

Πριν μας πηραν κατι φιλοι μας να παμε για καφε ομως ο μικρος κοιμαται, η Σοφια αρρωστη κ δεν θελω να την βγαλω κ η μαμα μου δυστυχως δεν μπορει να τα κρατησει γιατι ηταν ολο το πρωι εδω οποτε βλεπω σειρες...

Ισως αφησω το απογευμα τα παιδια στον αντρα μου κ παω για κρεπες με τη μαμα μου για καμια ωριτσα...

Άντζι μου πωωω όλα τα μικρά είναι άρρωστα ..χαμός!!! Προσοχή μην κολλήσει και ο μικρούλης σας τώρα.

Τι έκανες τελικά βγήκες για κρεπούλες ή χουχούλιασες;;;

Qshbp2.png

πρίν από 35 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Γεια σας μικρουλες μου. Πριν λιγο γυρισαμε απο τους γονεις. Χαιρομαι να τους βλεπω να λαμπουν απο ευτυχια για τα μωρακια! Πιστευω πως τους χαρισαμε κινητρο για ζωη γιατι ειναι και μεγαλοι ξερετε. Πιο πολυ θελω να τους βλεπω γι' αυτη τους την αλλαγη, παρα για τα ταπερακια. Κανουν παλι ονειρα για το μελλον. Περιμενουν πως και πως να τα χαρουν γιατι το πρωτο εγγονι απο τη νυφη δεν το χαρηκαν. Ειχε την αποκλειστικοτητα η αλλη η γιαγια.

Ζοριστηκα λιγο που επρεπε να φοραω το σουτιεν τοσες ωρες και δεν ξαπλωσα γιατι ηρθε και μια αγαπημενη θεια να μας δει, αλλα χαλαλι τους! Εχω μετανιωσει τοσο που μετακομισα μακρυα τους... Τα φαγητα ηταν υπεροχα όπως πάντα. Ποτέ δεν θα φτασω τις μαγειρικες ικανοτητες της μαμας μου και φανταστειτε δεν της αρεσει καν η μαγειρικη!

Μελενια μου συμφωνω κι εγω με τα κοριτσια. Τιποτα δεν θα ειναι αυτες οι εκκρισεις. Ίσως καποιος μικροτραυματισμος, αλλα καλου-κακου πες το και στον γιατρο σου. Τωρα που λεω "γιατρος"! Νομιζω πως ο δικος σου και ο δικος μου κανουν στενη παρεα! Χαχαχα!

Νατασσακι αυτο με το παγωμενο νερο δεν το ειχα ξανακουσει. Ενδιαφερον! Και θα το ξαναπω: Αχ, τυχερουλα με τον τελειο μεταβολισμο!

Τα όνειρα είναι το πιο όμορφο δώρο που τους προσφέρατε.Υπέροχο κίνητρο τα μωράκια!!!!

Αλλά για πες τώρα τα ταπεράκια με τι στα γέμισε;;;;;

Ναι το νερό μόλις ξυπνήσεις είναι οτι καλύτερο μπορείς να κάνεις,βοηθάει τρομερά.

πρίν από 32 λεπτά , Vasso_k είπε:

Καλησπέρα Κορίτσια!! Πως ήταν η μέρα σας???

Καλησπέρα...

παρόλο που ήταν τόσο όμορφα έξω εμείς τελικά μείναμε σπίτι .Είχαμε ανάγκη το χουχούλιασμα οικογενειάκα οπότε παίζαμε όλη μέρα με τον μπούτια μας.Έδωσε και η Μελένια εντολή να τον ξεζουμίσω οπότε τον φίλαγα μέχρι τελικής πτώσης χαχαχα!!!

Εσείς τι κάνατε;;

• Μου αρέσει 3

Qshbp2.png

Georgia τι ωραια που οι γονεις νιωθουν τοσο χαρα!!! Εχουν μια ελπιδα για το μελλον ποσο μαλλον σε αυτα τα δυσκολα χρονια για τη χωρα μας.. Κι εγω θα θελα να ταν οι δικοι μου κοντα...

Μου γραψαν κ μενα καποιες εξετασεις θα τις κανω αυριο μεθαυριο. Καλα μας αποτελεσματα!

Μολις γυρισα απο τη βολτα στην παραλια κ ζαλιζομουν κ δεν ηθελα ουτε να φαω. Πριν λιγο εφαγα κατι μπαμιες κ συνηλθα. Κ αναρωτιομουν το πρωι γιατι ενιωθα μια χαρα, να τα τωρα. Μου βρηκαν κ πολυ ματι!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , NatasaP είπε:

Τα όνειρα είναι το πιο όμορφο δώρο που τους προσφέρατε.Υπέροχο κίνητρο τα μωράκια!!!!

Αλλά για πες τώρα τα ταπεράκια με τι στα γέμισε;;;;;

Ναι το νερό μόλις ξυπνήσεις είναι οτι καλύτερο μπορείς να κάνεις,βοηθάει τρομερά.

Καλησπέρα...

παρόλο που ήταν τόσο όμορφα έξω εμείς τελικά μείναμε σπίτι .Είχαμε ανάγκη το χουχούλιασμα οικογενειάκα οπότε παίζαμε όλη μέρα με τον μπούτια μας.Έδωσε και η Μελένια εντολή να τον ξεζουμίσω οπότε τον φίλαγα μέχρι τελικής πτώσης χαχαχα!!!

Εσείς τι κάνατε;;

Πολυ ομορφη μου ακουγ3ται η μερα σου!

Εγω παρολο που ειμαι λιγο αρρωστουλα δεν αντεξα και βγηκα μια βολτιτσα στο θησειο....περπατημα καφεδακι!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...