Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Μελενια μου τελειααααα. ....ειδατε σακουλακι....εκει είναι κ το μωρακι σου κ μεγαλωνει...

Καλιοπακι ασε κ εγω σκεφτομαι οτι πρεπει να στρωσω για να αμολυσω κατω τον μικρο μου.αρκετα τον εχω περιορισει μονο στη στρατα κ το παρκο κ τον εχω καθυστερησει.

Γεωργια μου ειναι ο προγεννητικός ελεγχος.τον κανεις αφου μεινεις εγκυος.τουλαχιστον εμενα τότε μου τις εγραψε κ τις εκανα.

Καλο βραδυ ομορφες...

• Μου αρέσει 1

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου, 

Τι όμορφα Μελένια μου, είδατε σακουλάκι. Λογικό να μην ακούσεις καρδούλα ακόμα, είναι νωρίς την έβδομη συνήθως ακούγεται και μετά,αν έχει βέβαια καλό μηχάνημα μπορεί ς να τη δεις όπως η σαννυ! 

Γεωργία μου αν τις γράψεις δεν είναι ακριβές, κι εγώ τώρα τις έκανα! 

Να στρωσετε κορίτσια, κρυωσε ο καιρός!!! 

Φιλιά πολλά!!! 

Κορίτσια μου καλημέρα! Πως είμαστε σήμερα;

Μελένια μου υπεροχα! Ειναι νωρίς όπως λένε και τα κοριτσια για καρδουλα. Όλες τα ίδια βήματα δεν κάναμε; Ακριβώς ετσι.

Ναι, κορίτσια ειναι ο προγεννητοκος έλεγχος, απλως αναρωτιεμαι, αφου καναμε αυτες περι aids,ηπατιτιδας κλπ, στο κεντρο εξωσωματικης γιατι να τις ξανακανουμε.

Μπορω να τις γραψω αλλα μπορω να τις κανω μόνο στο δικο μας νοσοκομειο και πουθενα αλλου, αλλα δεν ξερω ποτε θα εχω τα αποτελεσματα. Λογω κρισης αργουν τα αντιδραστηρια κλπ. Θα δω αν σηκωσουν στο μικροβιολογικο κανενα τηλεφωνο σημερα να ρωτησω.... Γιατι ο γιατρος τις θελει τη Δευτερα.

4OQ2p3.png

καλημέρα κορίτσια!

Μπράβο Μελένια μου, όλα καλά!! :)

Εμείς θα στρώσουμε το σουκού κι επιβάλλεται πλέον γιατί ο καιρός αγρίεψε! 

Εν τω μεταξύ, δεν τα υπολόγιζα σωστά. Με βάση την ημέρα τελευταίας περιόδου (που ήταν 3 Σεπτεμβρίου) υπολόγιζα ότι ήμουν πλέον στην ένατη εβδόμαδα.

όμως είπα στον γιατρό ότι η μέρα σύλληψης ήταν 23 Σεπτεμβρίου (κάτι που τον βρήκε σύμφωνο, αφού συμβαδίσει με την ανάπτυξη του φασολιού). Έτσι μου έδωσε ΠΗΤ στις 20 Ιουνίου. Άρα είμαι 6 εβδομάδων σωστά;

Διαφημίσεις

Καλημερα κορίτσια! Χειμωνιατικος ο καιρός σήμερα. Λέμε να στρωσουμε και εμείς το σκ. 

Γεωργία μου πως είσαι σήμερα? 

Angie εγώ της έδινα την κρέμα το απόγευμα και το βράδυ γάλα και ύπνο. Θα πέσει πολύ βαρύ στο στομαχακι του και φαγητό και γάλα. 

Λία μου εγώ ξέρω ότι η εγκυμοσυνη μετριέται από την τελευταία περίοδο. Μπορείς να βρεις στο Google ημερολόγιο εγκυμοσύνης ή να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή στο κινητό σου. 

xsSnp3.png

Πιγκου μου εχει ξεκινησει τωρα 2-3 μερες κ κατα τις 9:00 φωναζει μαμ μαμ.του εδωσα αρχικα γαλα κ δεν επινε.κ μολις του εδωσα φαγητο το εκανε νααα....απλα πινει κ λιγο γαλα πιο αργα ισα ισα για να τον παρει ο υπνος.Αν κ ειναι αδύνατος φοβαμαι μην αρχίσει κ μου παχαίνει 

VXtmp2.pngdbarp3.png

Καλημερες! Καλημέρες! Καλα ειμαι σήμερα, προς το παρον.

Λια κι εγω ξερω απο την τελευταια περιοδο πως μετρουν οι γιατροι.

Τελικα επειτα απο μια γρηγορη ερευνα αποφασισαμε να κανουμε τις εξετασεις στο μικροβιολογικο που παμε συνηθως. Θα μας κανουν μια καλυτερη τιμη και υα σπασουμε το ποσο και στην καρτα. Θα κοστισει 140 ευρω. Μου ειπαν στο ξοσοκομειο πως αργουν 15 ημερες οι εξετασεις για το τοξοπλασμα. Μου ειπαν πως υπαρχει μια νεα αλυσιδα μικροβιολογικων εργαστηριων που ειναι συμβεβλημενη και με το δικο μας ταμειο (επιτελους!!!) και θα πληρωνω οποτε πηγαινω συμμετοχη δημοσιου. Αλλα επειδη πρεπει να ξανακατεβουμε στο κεντρο να μου θεωρησουν το βιβλιαριο και να ανεβουμε στα Μελισσια να τις κανω, φρικαρισε ο αντρουλης μιυ που ειναι πια ο επισημος σοφερ μου και ειπαμε να δωσουμε τα 140 και να τελειωνουμε γιατι ολο σκαστος ειναι απο τη δουλεια...

4OQ2p3.png

πρίν από 24 λεπτά , Angie.31 είπε:

Πιγκου μου εχει ξεκινησει τωρα 2-3 μερες κ κατα τις 9:00 φωναζει μαμ μαμ.του εδωσα αρχικα γαλα κ δεν επινε.κ μολις του εδωσα φαγητο το εκανε νααα....απλα πινει κ λιγο γαλα πιο αργα ισα ισα για να τον παρει ο υπνος.Αν κ ειναι αδύνατος φοβαμαι μην αρχίσει κ μου παχαίνει 

Ναι το έχουμε περάσει και εμείς αυτό το στάδιο. Δοκίμασε να του δώσεις λίγο ψωμάκι να του κοπεί η όρεξη μέχρι να πιει το γάλα. 

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας κοριτσια μου απο την ηλιολουστη αλλα και παγωμενη Έδεσσα!!!!

Αρχικα για τα κοριτσια που με ρωτησαν αλλα ξεχασα να απαντησω, το παρτυ του μικρουλη μας ηταν πολυ ωραιο!!! Ο μικρος χορευε συνεχεια και πηγαινε σε ολους!! Έφαγε και τουρτιτσα!!Θα σας στειλω και φωτο καποια στιγμη να παίρνετε ιδέες!!!

Κατα τα αλλα περνάμε λιγο δύσκολα αυτες τις μέρες γτ βγαίνουν τα πίσω δοντακια! Ολο το Σκ ειχε δεκατα ο καημένος και ηταν πολύ νωχελικός!!! Πίνουμε λίγο ντεπονακι τα βράδια!

Αντζι μου εγω στον 10ο περιποιυ μήνα  σταματησα πια τις κρέμες και άρχισα να του δίνω το απόγευμα φρουτακια και κατα τις 8 βραδινο.... Τωρα για ιδεες... του εδινα είτε το ιδιο με το μεσημερι, η σπιτικες κρεπουλες, πιτσακια με πολλά λαχανικά, ομελέτα αλμυρά μαφιν, τραχανα.... εχει πολλά πραγματα να δίνεις!! Τις κρέμες ποτε δεν τις συμπάθησα! Από τον 8ο μηνα του εδινα κρεμες με φρουτα και βρωμη αλλα τον 10ο σταματησε καθε τι αλεσμένο....! Α και πιτουλες πχ τυρόπιτα η σπανακόπιτα μπορεις να δινεις! και κατα τις 9 πινει το γαλα του και υπνο!

Καλε ολο λεω θα σε ρωτησω και ολο το ξεχναω! Τον Οκτωβριο το βαφτισατε το ζουζουνι? Φωτο δεν μας εστειλες!!! Μας αφησες παραπονεμενους! Τι θεμα ειχατε?

Μελένια μου λιγο νωρις δεν ειναι για την καρδουλα? Εγω νομιζω την ακουσα στην 7η εβδομαδα! Μην σε πιανει αγχος για φυσιολογικα πραγματα! Απόλαυσε την εγκυμοσυνη σου! Ειναι τοσο κριμα! προσπαθησες τοσο για αυτη!

Γεωργια μου πολλα τα λεφτα! και αφου εχεις κανει εξετασεις για aids κλπ σιγουρα δεν τα ξανακανεις! Εγω για ολο το πακετο ειχα δωσει 20 ευρω! καλυτερα να την κανεις τι δουλεια με το βιβλιαριο γτ θα χρειαστει να κανεις πολλές εξετασεις κατα τη διαρκεια της εγκυμοσύνης!140 ευρω σκεψου ειναι το κοστος της αυχενικης(για ενα μωρο πάντα) οπότε ψάξε το λιγο καλύτερα με τις εξετασεις!! Κριμα μωρε τα λεφτα!

Καποιος εχει ερθει διπλα μου και παταει κουμπακια στον υπολογιστη! Μαντεψτε ποιοςςςς!! χαχαχαχα

• Μου αρέσει 2

OFubp3.png

TyB7p3.png

Georgia τουλαχιστον ψαξατε τη διαδικασια κ απο την επομενη φορα θα ξερεις. Εδωσα κι εγω το πρωι αιματακι στο μικροβιολογικο κ σε 2-3 μερες θα βγουν.

Εν τω μεταξυ ειναι να κανω κ κατι αλλες οπως κυστικη ινωση, θρομβοφιλια κι αλλα δυο που δεν τα θυμαμαι, συνολο κανα 400... ουφ..

11 ώρες πρίν, Me-Lenia είπε:

Κοριτσια καθυστερησα αρκετα. Μια ωρα μετα μπηκαμε. Τωρα ωσπιυ να φαω, να πιω χαπια.

Λοιπον ειδαμε σακκο . Εγω αγχωθηκα γιατι δεν ακουσαμε καρδουλα αλλα μου ειπε οτι ειναι πολυ νωρις. Τι θα κανω βρε κοριτσια με αυτη την αγωνια πια!

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια! 

Μελενια μαζί είμαστε περίπου... Και εμείς την Παρασκευή είδαμε σάκο (1.33 cm) και περιμένουμε να ακούσουμε καρδούλα... Και εγώ αγχωθηκα λίγο αλλά ο γιατρός μου είπε ότι δίνουν περιθώριο μέχρι και 8η εβδομάδα... 

(ΤΕΡ 13/09 με κύκλο 32 ημερών συνήθως) 

Kαλησπερα κοριτσια μουυυυυ !!!!! Μπηκα στα κλεφτα  να σας πω μια καλησπερα.... 

Γεωργια μου πολλα τα λεφτα! Και εγω 20€ πληρωσα για τον προγεννητικο... Απο εδω κ περα που δε θα σε πιεζει ο χρονος να χρησιμοποιεις το βιβλιαριο....

μελενια μου ολα πανε καλα!!!!! Απολαυσε το οσο μπορεις!!!! 

Τα υπολοιπα κοριτσια μας ειναι καλα;;;

Κοριτσια μου τι κανετε;

Σας ευχαριστω ολες παρα πολυ που με ηρεμειτε με την εμπειρια σας. Δεν ξερω γιατι ζοριστηκα τοσο, ευτυχως ομως περασε γρηγορα! Εχετε τοσο δικιο κ εγω εχω καταντησει υστερικια πια! Πφφφ... Ως τωρα τρωγομουν με την χοριακη. Τωρα βρηκα τον υπερηχο. Αντε πια με κουρασα! Τερμα οι κλαψες. Ευτυχως εφυγε ολο αυτο το στρες κ νιωθω γαληνη. Εχετε ολες πολυ δικιο σ' αυτα που μου ειπατε. Ευχαριστω-ευχαριστω-ευχαριστω! Ολα θα πανε καλα σε ολες μας.

Σαννακι κ Pingu 5 κ κατι μου ειπε οτι ειμαι. Σαννακι το πετυχες!

Marakiinlove απο Εδεσσα εισαι? Γεννησες στο νοσοκομειο? Ρωταω γιατι εκει στη μαιευτικη ηταν περισυ ενας φιλος μου ειδικευομενος.

KarMar84 οντως ειμαστε κοντα! Αντε με το καλο να ακουσουμε καρδουλες!!!

Αντζη μου αυτο που συνηθως προτεινεται στα παιδακια που εκφραζουν την επιθυμια για βραδυνο ειναι αυτο που προανεφερε το marakiinlove. Οτι το απογευμα δινουμε στο παιδι κατι που το χορταινει πιο ουσιαστικα π.χ. τραχανας, πολυ καλο απογευματινο. Ποτε δεν στερεις σε παιδι που πειναει το φαγητο(ειδικα οταν ειναι αδυνατο ή σε κανονικο βαρος). Αρκει να κυμαινεσαι στα πλαισια της υγιεινης διατροφης! :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...