Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Blu24 είπε:

Άρα δεν είναι ανησυχητικό; Μπορεί απλά να έτυχε σε αυτόν τον κύκλο και στον επόμενο να είναι κανονικά ; Απλά λογικά δεν θα κάνω ωορρηξία σε αυτόν τον κύκλο ; 

Δεν ξέρω να σου απαντήσω δυστυχώς. Αλλά σίγουρα εγώ είχα πάντα σχετικά χαμηλή κάπου 20-25. Μου είχε τύχει όμως και 14 και 19. Ο εξωσωματικος έλεγε απλά παρακολούθηση στη διέγερση. Δεν ήμουν ποτέ καλή ανταποκρίτρια στα φάρμακα οπότε ίσως να έπαιξε το ρόλο της. Αν όμως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ίσως δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Γεωργία μου έχει ο μπαμπάς μου ένα σωρό... Από ζώα έχει κότες, κουνέλια, προβατακια, κατσικάκια και από περιβόλια εχει επίσης ένα σωρό δλδ για να μην κάθομαι να στα γράφω αναλυτικά κ κουράσω τα κορίτσια δεν αγοράζουμε τίποτα από μανάβη λόγω του ότι τα παράγουμε... Και για εμάς είναι ψυχοθεραπεία αλλά κ μεγάλη δέσμευση... Έχουν πολύ φροντίδα κ έξοδα λόγω του ότι δεν πουλάμε για να κερδίσουμε χρήματα είναι για ιδία κατανάλωση.... Αλλά μας αρέσει πολύ για αυτό κάθε σκ ερχόμαστε στο χωριό και για να ξεκουρασουμε λιγο τον μπαμπά μου.

Άσε τις δουλειές καλέ τι είπαμε????

1 hour ago, linaa είπε:

@Georgia1972 ειμαι καλα αυτον τον μηνα μετα την βιοχημικη τον αφησα χαλαρο κ περιμενω απλα ποτε θα μου ερθει περιοδος εχω βεβαια χαλαρες επαφες τυχαιες κ απτον επομενο μηνα παμε για πιο στοχευμενα πραγματα!!

Λίνα μου όλα να πάνε καλά!!! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λινα μου με το καλο!!! 

Καλλιοπακι ειναι ψυχοθεραπεια ολα αυτα αλλα κ μεγαλη δεσμευση. Κ ο μπαμπας μου κανει τα ιδια κ το ζω. Εχουν ομως τη χαρη τους ολες αυτες οι δραστηριοτητες. Κ εμεις σχεδον καθε σ/κ πηγαιναμε χωριο. Τωρα σταματησαμε λογω της καταστασης. 

Γεωργια μου ασε τις δουλειες. Ξεκουραση! 

Εγω θελω να κανω ενα μπανακι κ το σκεφτομαι να σηκωθω ή οχι.

• Μου αρέσει 2

Σε καταλαβαινω απολυτα αλλα η γνωμη μου ειναι να μην σηκωθεις. Κανε υπομονη. Κανε ενα ντουζακι οταν θα πας στον γιατρο. Σημερα να σου φερει ο αντρουλης σου ξυδονερο να σε περασει, ετσι για να ανανεωθεις.

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Καλλιόπη πολύ ωραίο να έχεις δικά σου πράγματα. Στο χωριό ο πατέρας μου του άρεσε και φυτευε τα πάντα! Θυμάμαι Όλο στον κήπο ήταν.. Αχ!! Εγώ μόνο σέλινο και μαϊντανό έχω στις γλάστρες μου...

Μελενια μου καλύτερα άστο για όταν πας στον γιατρό. 

Λίνα μου με το καλό!! 

• Μου αρέσει 3

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσακια κι εγω ηθελα να παω στο χωριο! Οι γονεις μου εχουν δεντρα, ελιές κλπ κ βαζουν κ ζαρζαβατικα. Εγω απλα τα κοιταω κ τα τρωω. Εδω μια γλαστρα μπορει καποιος να μου φερει δωρο κ να μη βγαλει μηνα αχαχα!

Μακαρι στο μελλον να μου ρθει η προκοπη κ να ασχοληθω κι εγω με αυτα, ειναι πολυ καλη απασχοληση κ γυμναζεσαι κιολας.

Κοριτσια τι ειναι αυτο με το ξυδονερο?

Αχ πηγαμε πριν σουπερ μαρκετ κ δεν ηθελα τπτ, ολα με αηδιαζαν κ ηθελα να φυγουμε...Τωρα εφαγα κατι καροτα. Διαβαζα καπου χτες οτι αν σε αηδιαζουν τα κρεατα ειναι κοριτσι! Αχ ας ειναι καλα κ ας ειναι οτι θελει!

Σαννυ μου δυο γνωστες μου που δεν αντεχαν το κρεας ουτε να το βλεπουν εκαναν κ οι δυο αγορια! Χαχαχα...

Κ εγω η αληθεια ειναι οτι οταν παω στο χωριο μονο τα βλεπω κ τα τρωω. Ευτυχως αρεσει στον αντρα μου να ασχολειται.

• Μου αρέσει 1

28 minutes ago, Me-Lenia said:

Σαννυ μου δυο γνωστες μου που δεν αντεχαν το κρεας ουτε να το βλεπουν εκαναν κ οι δυο αγορια! Χαχαχα...

Κ εγω η αληθεια ειναι οτι οταν παω στο χωριο μονο τα βλεπω κ τα τρωω. Ευτυχως αρεσει στον αντρα μου να ασχολειται.

Ναι? Αααα! Παντως μια φιλη μου που με ειδε κ εχει προβλεψει σε ολες τα φυλα μου πε μαλλον κοριτσι... Ε καποια στιγμη θα μαθουμε χιχι! Μωρε καλα ναναι γιατι αναρωτιεμαι τι να γινεται μες στην κοιλια τωρα.... Ενα σημαδι κατι.....

Καλα κανει ο αντρας σου! Ο δικος μου ουτε καν, χειροτερος κ απο μενα... Αχ πανε τα περιβολιαααα!

• Μου αρέσει 2

Εγώ πάντως το έτρωγα το κρέας. Το μόνο που δεν ήθελα καθόλου ήταν το κουνουπίδι ενώ πριν το τσακιζα.. 

Έστρωσα και τα χαλια!! Βρήκα τελικά και για το δωμάτιο της μικρής. 

• Μου αρέσει 2

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο πινγκουδακι μου!!! Τώρα είσαι ένα βήμα πιο κοντά στα Χριστούγεννα ετοιμάσου σε λίγο για στόλισμα.... 

Μελενια μου άσε το μπανάκι για το γιατρό καλύτερα... Να είσαι ζεν αυτές τις μέρες....

Τα υπόλοιπα κορίτσια είστε καλά???

• Μου αρέσει 2

Καλησπερα κοριτσακια μου.Δεν σας εγραφα γιατί εχω τον μικρο μου αρρωστο κ εχουμε γκρινιααααα κ δεν κοιμομαστε κ καλα τη νυχτα.ωτιτιδα λοιπον κ του ξεκινησε αντιβιωση ο παιδιατρος.

Σουγκαρακι τι ακριβως θες να μαθεις για το ικα κ τον οαεδ;

VXtmp2.pngdbarp3.png

1 ώρα πρίν, Me-Lenia είπε:

Pingudaki τι χαλι πηρες στη μικρη?

Κοριτσακια μου παω για υπνο. Καληνυχτα κ ονειρα γλυκα!!!

Δεν ξέρω να ανεβάσω φωτο να το δεις. Είναι ροζ με μελισσουλες και λουλούδια. 

Αντζη μου περαστικά στο μικρούλι σου. Πρέπει να υποφέρει ο καημενουλης.. 

Καληνύχτα κορίτσια! 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

1 hour ago, Pingu είπε:

Δεν ξέρω να ανεβάσω φωτο να το δεις. Είναι ροζ με μελισσουλες και λουλούδια. 

Αντζη μου περαστικά στο μικρούλι σου. Πρέπει να υποφέρει ο καημενουλης.. 

Καληνύχτα κορίτσια! 

Ναι το αγορακι μου.Αν παρει απο εμενα την πατησε.εγω απο μικρη ειχα ευαισθησια στα αφτια κ παθαινα ωτιτιδες κ ακομα κ τωρα με το παραμικρο μπουκωμα με χτυπαει στα αφτιά.

Πολυ ωραιο θα ειναι το χαλακι σας...

Καλο βραδυ σε ολες...

• Μου αρέσει 1

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...