Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Αχ, Δημητρούλα μου... Πόσο σε καταλαβαινω... Κι εμενα μου ερχοταν τρελα μεχρι να βρω μια ακρη. Παντως θεωρω πως θα σου κανουν ευκολιες στο κεντρο. Δεν ειστε ουτε το πρωτο ουτε το τελευταιο ζευγαρι με οικονομικη πιεση. Και σε μας στην προηγουμενη προσπαθεια μας βοηθησαν στην αποπληρωμη. Πάντως και η λύση του δημοσιου δεν ειναι τοσο χρονοβορα όπως λεγεται. Εχουμε μια κοπελα στα δανεικα (το παλευει λιγο ακομα με δικα της) που αμεσως την καλεσαν. Θελεις να σε φερω σε επαφη να ρωτησεις;

Ααααχχχχ μίλησε ο άντρας με τους γονείς εγω κρατάω ψυχραιμία στον άντρα απλά τα λέω εδω γιατί ανεβαίνει η πίεση!!!Μωρέ θα βρεθεί λύση αλλά τόσο Αμεσα είναι δύσκολο (ψάχνουν από Αυστραλία γνωστό να πληρώσει κ να του τα δώσουμε το καλοκαίρι). Είμαι σε φάση τι να πρωτοβάλλω μπροστά λόγω εφορίας ,τωρα να μπλέξω κ με νοσοκομείο άλλο; Δεν ξέρω πια το κρατάω κ σου λέω!!! Ευχαριστώωωωω

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!!!

DIMITRAS εισαι αισιοδοξο ατομο που παλευει.. Ελπιζω συντομα να βρεθει λυση. Σιγουρα απο το κεντρο καπως θα βοηθησουν. Ευχομαι απο αυριο τα νεα να ειναι καλυτερα!

Μελενια σημερα εχεις γιατρο? Αχ θα δειτε καρδουλα! Εγω μεθαυριο. Δεν περνουν οι μερες...

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κορίτσια! 

Δημητρουλα σε νιώθω. Είμαι στην ίδια φάση με εσένα. Το μόνο καλό με εμάς είναι ότι δεν μας πιέζει ο χρόνος μιας και πάω με δανεικά και ο άντρας μου δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Και φυσικά το ότι έχουμε ήδη ένα παιδί. Εύχομαι σύντομα να βρεθεί λύση! 

Μελενια μου σήμερα θα ακούσεις καρδούλα! Ετοιμάσου για μεγάλη συγκίνηση!! 

Γεωργία μου πως είσαι σήμερα? Πότε πας πάλι στο γιατρό? 

Μιςς έρχεται η Τετάρτη! Υπομονή! 

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε? 

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;

Μελενια μου σμρ εχεις γιατρο;

Δημητρουλα κ εγω πιστευω πως καποθα ευκολια θα σου κανει το κέντρο. 

Ο μικρος μου ειναι καπως καλυτερα.κ ναι οταν συνερχεται ο ενας μου κολλαει τον αλλον κλπ κλπ...

Σουγκαρακι οντως το 6μηνο του οαεδ είναι 500€.απο το ικα εγω πληρωνομουν τις αναρρωτικες που σαν ποσό ηταν λιγοτερα απο οτι επαιρνα το μηνα στη δουλεια μου.ομως μετα τη γεννα τη διαφορα αυτη στη βαζει ο οαεδ.

Οσον αφορα τη γεννα το ικα σου πληρωνει μονο τις 56 μερες πριν κ τις 63 μετα.εγω τουλαχιστον που γεννησα σε ιδιωτικο τα πληρωσα ολα απο την τσεπη μου.Δεν ξερω ομως τι ισχυει αν γεννησεις σε δημοσιο νοσοκομειο.παντως ο αντρας μου, μου ειπε οτι επιδομα γεννας παιρνεις πλεον μονο αν γεννησεις στο σπιτι....τραγικοι ετσι;;;; χαχαχα

Μελινα εύχομαι να σου πανε ολα καλα κ να εχεις κ εσυ σύντομα φουσκωμενη κοιλιτσα....

VXtmp2.pngdbarp3.png

Γεωργια με τον αντρα μου θα παω. Μονη μου νομιζω δε θα προλαβαινα ουτε στο ασανσερ να μπω απο την αγωνια.

Κοριτσια μου να ειναι ολα καλα κ ας μου πουν να μεινω ξαπλωμενη οσο καιρο χρειαστει, δε με απασχολει καθολου.

Εσεις πριν πατε εχετε πεσμενη διαθεση λογω αγωνιας ή ειμαι η μονη?

Ωραια Μελενια μου που θα πας με τον αντρουλη σου. Εν τω μεταξυ μην αγχωνεσαι. Δεν βοηθαει ουτε εσενα, ουτε το μπεμπακι. Ολα καλα θα ειναι. Θα ακουσετε πιθανοτατα και καρδουλα!

Pingu μου, σημερα έχω κι εγώ γιατρο. Στις 21.00. Πήραμε και τις εξετασεις με email. Καλες δειχνουν, αλλα περιμενω να το ακουσω και απο τον γιατρο για να βεβαιωθω.

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

1 hour ago, Me-Lenia said:

Γεωργια με τον αντρα μου θα παω. Μονη μου νομιζω δε θα προλαβαινα ουτε στο ασανσερ να μπω απο την αγωνια.

Κοριτσια μου να ειναι ολα καλα κ ας μου πουν να μεινω ξαπλωμενη οσο καιρο χρειαστει, δε με απασχολει καθολου.

Εσεις πριν πατε εχετε πεσμενη διαθεση λογω αγωνιας ή ειμαι η μονη?

Πεσιμιστικη διαθεση θα ελεγα για μενα...

Γεωργια κι εσυ γιατρο σημερα ε? Ολα καλα θα ειναι! Αχ αντε να μας πειτε νεακια να παιρνω θαρρος....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ενταξει, δεν πεταω και στα συννεφα. Συγκρατημένη αισιοδοξία εχω. Και δεν σας κρυβω πως ενω ξερω πως και η δοτρια ειναι ελεγμενη, περιμενω να το ακουσω και απο τον γιατρο πως όλα πηγαινουν καλα.

Μελενια μου, τον θυρεοειδη σου τον εχεις δει; Εισαι πολυ στην τσιτα. Μου θυμιζεις τον εαυτο μου πριν την θυρεοειδεκτομη που ημουν μεσα στο αγχος και στην τρελλα για τα πάντα!

Miss Sunny μου, δεν θελουμε πεσιμισμούς! Για να αναβαινουμε παρακαλώ!

4OQ2p3.png

Ναι τον εχω ελεγξει απειρες φορες. Πριν απο καθε προσπαθεια κανω πληρη ελεγχο θυρεοειδους(ορμονες, αντισωματα,υπερηχο). Το αγχος με πιανει τις ημερες που εχω εξετασεις. Τις υπολοιπες νιωθω μια χαρα. Κ τωρα που μ' επιασε μια υπνηλια περασε το αγχος. Τι να πω...

Για τη δοτρια να μην το σκεφτεσαι καν. Σιγουρα εχουν ελεγξει τα παντα πριν την κρινουν καταλληλη.

Γεωργια μου μην αγχωνεσαι κοριτσι μου.ολα καλα πηγαινουν κ τα μπεμπακια σου μια χαρα θα ειναι.

Μελενια μου εγω καθε φορα που ειχα γιατρο η καρδια μου κοντευε να σπασει...μεχρι να γεννησω ετσι ημουν.

Αχ κοριτσια θυμαστε που σας ειχα αναφερει για ενα ξαδερφο μου που ηταν μικροί κ οι 2 σε ηλικια κ δεν μπορουσαν να κανουν παιδακι;Πριν δυο μερες εμαθα οτι χωριζουν.πολυ στενοχωρηθηκα.Νομιζω τους εφαγε αυτό το πραγμα.Αυτο το αγχος κ το ψυχολογικο τοσα χρονια κ ολες οι αποτυχημένες προσπαθειες νομιζω τους διελυσαν.χαλια νιωθω.κριμα γιατι ηταν τοσα χρονια μαζι.

Αχ κοριτσακια μου οσες ειστε ακομα στην προσπαθεια να αγαπατε πρωτα απ'όλα το συντροφο σας κ μετα αν υπαρχει αγαπη κ αλληλοστηριξη ολα ερχονται...

Κοριτσακια αλλαξα το ονομα χρηστη μου.εχουν περασει κ 2 χρονια απο τοτε που ημουν 31 κ ειπα να βαλω καλυτερα τη χρονολογια γεννησης μου που αυτο δεν αλλαζει....χαχαχα 

• Μου αρέσει 1

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...