Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Χαχαχαχα, καλως την!!!! :tongue::tongue:

Εφαγα του σκασμου και δεν μπορω να παω για μπανιο ρε γμτ...

σε ποιο hotel παραθεριζεις κοπελια δωσε url να σε χαζεψω...χαχαχαχα

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σε ποιο hotel παραθεριζεις κοπελια δωσε url να σε χαζεψω...χαχαχαχα

www.aktikamares.gr

Tελειοοοοοο!!!

Polinaki απο ταξίδι σε ταξιδι είσαι ε? Καλά κάνετε!

Μαρακι, η φτωχεια θελει καλοπεραση...κουρτινες μπορει να μην εχω, αλλα ταξιδι θα παω, χαχαχαχα!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλά ξεκίνησε η μέρα μας....τη Ζωή την έχουν πάρει στο δημοτικό βρεφονηπιακό της περιοχής αλλά περιμένω το βραδυ τα αποτελέσματα μέσω εεταα γιατί η αλήθεια είναι ότι θα με βολευε να μπει σε καποιον επιδοτούμενο ιδιωτικό που θα την πηγαινοφέρνουν κιόλας μιας κ ο δημοτικός κλείνει 15:30 κ θα πρέπει να πηγαίνω να τη παίρνω με το καρότσι μες στο χειμώνα κ τη κοιλιά τούρλα:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Kαλημέρα,

Υπομονή ... οι δύο από πάνω, 1 εβδομαδα εμεινε!

Εχθές βάλαμε την πισίνα μας στο μπαλκόνι και όπως καταλαβαίνετε η Άντα πλατσούριζε ευχαριστημένη! Λίγο πιο μεγάλη να ήταν θα είχα μπει μέσα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Hello girls :)

Κατ γιατί νεύρα πουλάκι μου, σε ξενύχτησε η Τέτα πάλι?!?!?

Εγώ φτου φτου μην το ματιάσω το αγοράκι μου, το βράδυ το πάει τέλεια, ξυπνάει για να φάει και μετά πάλι ξερός. Αφού το πρωί που ήθελα να ξυπνήσει νωρίς για να τον ταϊσω και να πάω στον οαεδ τα χαρτιά για το επίδομα μητρότητας δεν ξύπναγε με τίποτα 8 που ήταν το τρίωρο και τον σήκωσα με το ζόρι στις 8:30. Ε, έφαγε και από εκείνη την ώρα κοιμάται:) Ευτυχώς δηλαδή γιατί μάζεψα την κουζίνα με τη Λένα, βάλαμε και ένα πλυντήριο να στεγνώσει μέχρι το απόγευμα γιατί πρέπει να φτιάξουμε τα πράγματα μας, αύριο 12:30 το πλοίο σαλπάρει!!!!!!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια,τι κανετε;μπραβο βρε μαριλενα

τωρα θα ηρεμησετε κιολας.

Αχ,ποσο σας ζηλευω που θα πατε διακοπουλες,εμεις δυστυχως δεν μπορουμε φετος.

Δεν πειραζει,του χρονου πρωτα ο θεος

Την τριτη το απογευμα εχω την β επιπεδου,κ περιμενω πως κ πως.

Ευτυχως,με τα χαπακια οι συσπασεις σχεδον εξαφανιστηκαν,

μονο χτες βραδυ ειχα που σιδερωνα κ ετσι το παρατησα...

Αννα,επειδη ειμαστε μαζι,εσυ εχεις νευρα η εγω εχω γινει νευροσπαστο;

Τα πηρα χτες κ με τον συζυγο,που μου ειπε το θεικο:τουριστας την εχεις δει εδω μεσα

Τι να πω ρε παιδια,κ το σπιτι ειναι στα καλυτερα του.

Τελοσπαντων,καλα μπανακια οσες φυγετε

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Καλημερα κοριτσια

Ελα βρε Κατ μου, μην συγχίζεσαι σε παρακαλώ.

Αννα μπραβο, εστω κι αυτό, ειναι πολύ καλό που την πήρανε. Συνηθως γινεται σφαγή για τις θεσεις στους δημοτικους σταθμούς.

Μαριλού, ο μπομπιρας σουπερ ε? Μπραβο μπραβο. Αυτό νομίζω οτι βοηθάει και τη Λένα πολύ, εφόσον δεν σας απορροφαει όλο τον χρονο σας, ωστε να τον αποδεχτεί πολύ καλύτερα. Δεν θα τον βλεπει ανταγωνιστικά. Αν και τωρα στη Τζια, ουτε να τον φτύσει δεν θα προλαβαινει, με τοσο παιχνιδι και παραλια που προβλεπεται.

Μαρακι να προσεχεις τι μεγεθος πισινας παιρνεις αλλη φορα, χαχαχ

Πωλινακι πως περνατε?

Εγω σταματαω σημερα και αυριο θα παμε να δουμε το κοριτσακι μας στη Σαλαμινα, που εχουν παει και τα ξαδελφια της και εχει ξεσσαλωσει. Δεν μπορουν να τα μαζεψουν μου λεει η πεθερα μου. Ειναι το ενα σπιτι απεναντι απο το αλλο και φωναζονται απο τα μπαλκονια ολη την ωρα, οταν δεν ειναι μαζι. Αλλο παιδι θα το δω ειμαι σιγουρη. Κυριακή γυρναμε χωρις Ιλιανα, μια εβδομαδα θα ξύνομαι απο δω κι απο κει, και μετα ξεκινουν οι οικογενειακες μας διακοπες.

4Rnfp3.png

Tι εγινε βρε Κατερινακι??

Μαριλου μπραβο στο μπομπικο σου!!! Τι ειπε η γιατρος σας???

Καλημερα κοριτσια!!

Μου είπε ότι είναι πάρα πολύ καλός και αφού έπιασε β**ί καλά να μην του ξαναδώσω με μπιμπερό το γάλα μου και απλά να τον ζυγίζω κάθε 3 μέρες για να δούμε ότι παίρνει ικανοποιητικά βάρος. Θα πάρω και το θήλαστρο μαζί μου βέβαια μήπως χρειαστεί και για να "ξεμπουκώνω" λίγο (έχω και παραγωγή τρομάρα μου:P:p:p:p:p:p:p) αλλά γενικά είμαι πολύ χαρούμενη που ξεκινήσαμε καλά με το θηλασμό.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Τοσο καιρο ειχα κανει log out και δε θυμομουν κωδικους...χαχα

δε μπαω καλα λεμε...

Mπάω ή μπάοκ; :cool:
Μαρακι, η φτωχεια θελει καλοπεραση...κουρτινες μπορει να μην εχω, αλλα ταξιδι θα παω, χαχαχαχα!!!
Μαρή σκάσε, θα μας ακούσει και κανένας πραγματικά φτωχός και θα μας μουτζώνει, κι εγώ χειρότερα ήμουν αλλά την Ρώμη μου την πήγα τρομάρα μου η ανώμαλη
Μου είπε ότι είναι πάρα πολύ καλός και αφού έπιασε β**ί καλά να μην του ξαναδώσω με μπιμπερό το γάλα μου και απλά να τον ζυγίζω κάθε 3 μέρες για να δούμε ότι παίρνει ικανοποιητικά βάρος. Θα πάρω και το θήλαστρο μαζί μου βέβαια μήπως χρειαστεί και για να "ξεμπουκώνω" λίγο (έχω και παραγωγή τρομάρα μου:P:p:p:p:p:p:p) αλλά γενικά είμαι πολύ χαρούμενη που ξεκινήσαμε καλά με το θηλασμό.
Εύχομαι να καταφέρεις να κάνεις κι εσύ καμιά βουτίτσα να ανανεωθείς!

Ανδριάνα dont worry, εδώ μαζί θα ξεκαλοκαιριάσουμε!

WN6Op3.png

μωρε καλα κανατε, κι εμείς οι συνετοί, που ακυρωσαμε το μόναχο για να πληρώσουμε τους ημιυπαίθριους τι καταλάβαμε?

Πληρωσαμε τους ημιυπαίθριους θα μου πεις, αλλα σιγα τα λαχανα.......... (καλα σκαω)

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...