Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 2 ώρες πρίν, DizzyツMommy είπε:

      Ναι μεν αλλά από την άλλη το αφήνεις από Σεπτέμβριο - Οκτωβρίο; Αυτά σκέφτομαι, και θα το δούμε αν όλα πάνε καλά. Σου εύχομαι να είναι καλύτερα τότε και ας είναι κ κατακαλόκαιρο!

      Κ αυτό που λες σκέφτομαι ! Γενικά όλα Μ φταίνε κ μένα τώρα .  Έχεις δίκιο ας είναι όλα καλά κ ας είναι όποτε θέλει

Ενδομήτριο...


Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια , να σας ρωτήσω μήπως είχε κάποια παρόμοια εμπειρία... Προσπαθούμε με το σύζυγό 3 χρόνια για παιδάκι.. Δεν έχει τύχη εγκυμοσύνη όλο αυτό το διάστημα... το άγχος εννοείτε ότι έχει υπάρξει αυτόν τον καιρό μιας και το θέλουμε αρκετά.. έχουμε αλλάξει πολλούς γιατρούς αλλά όλοι λένε ότι είναι όλα καλά και δεν υπάρχει πρόβλημα.  Είπαμε να προχωρήσουμε σε σπερματενχυνση σε αυτόν τον κύκλο.  Μας πρότεινε ο γιατρός να κάνει ο σύζυγός ένα κατακερματισμό σπέρματος να σιγουρευτούμε ότι είναι το DNA του σπέρματος Καλό για να προχωρήσουμε! Περιμένουμε τις απαντήσεις τη Δευτέρα.  Εγώ περιμένω περίοδο το Σάββατο .. (28η μέρα του κύκλου) και την 21η μέρα ένιωθα όλη μέρα κάτι ενοχλήσεις χαμηλά αλλά δεν έδωσα σημασία.. μιας και εχω δώσει βάση στην σπερματενχυνση και δεν περιμένω να μείνω με φυσιολογική σύλληψη.  Σήμερα λοιπόν είχα ραντεβού με το γιατρό για ένα υπέρηχο να δούμε αν υπάρχει κύστη αλλιώς να προχωρήσουμε στην σπερματενχυνση.  Είδαμε λοιπόν στον υπέρηχο ένα ενδομητριο 15εκατοστα ... μου είπε ότι κανονικά θα έπρεπε να είναι μέχρι 12 άντε 13 φυσιολογικά και το είδα και εγώ ότι ήταν μεγάλο... Το συμπέρασμα... ή υπερπλασία του ενδομητρίου.. και πρέπει να γίνει υστεροσκοπηση ... ( χειρουργείο δηλαδή) ή μπορεί να είμαι και έγκυος και απλά να έχει αρχίσει να μεγαλώνει... Είχε κάποια κοπέλα κάτι παρόμοιο?? Απογοητευτικά και στεναχωρήθηκα γιατί και τα χρήματα για το χειρουργείο είναι αρκετά και σκέφτομαι ότι δεν έχει συμβεί 3 χρόνια τώρα,  τώρα έγινε?? Δεν ξέρω τι Να σκεφτώ.. Δεν θέλω να είμαι αρνητική αλλά το μυαλό μου πάει στην εκδοχή του χειρουργείου...  ( συγγνώμη αλλά ήθελα κάπου να το πω ... )

Επεξεργάστηκαν by Tina90
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...