Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

να μαι και γω παλι!

τι κανετε κοριτσακια μου?

Αννουλα ευχαριστω! ναι θελω πολυ να παω να δω τα αλουμινια κ το ποσα μπαζα εφυγαν ακομα!

τι κανετε Δωρα κ Ποπη?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια απο χτες το βραδυ η μικρή μας ρίχνει πολυ κλωτσιδι!!!! Δεν μπορω ωρες ωρες με ενοχλει η κινηση της!!! Και τωρα παλι τρανταζεται σαν σεισμος!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια απο χτες το βραδυ η μικρή μας ρίχνει πολυ κλωτσιδι!!!! Δεν μπορω ωρες ωρες με ενοχλει η κινηση της!!! Και τωρα παλι τρανταζεται σαν σεισμος!

Εμενα με κλοτσαει ανατριχιαστικα απο εχθες, παλι!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

να μαι και γω παλι!

τι κανετε κοριτσακια μου?

Αννουλα ευχαριστω! ναι θελω πολυ να παω να δω τα αλουμινια κ το ποσα μπαζα εφυγαν ακομα!

τι κανετε Δωρα κ Ποπη?

καλα Μαργαριτα μου πηρες τελικα την βεβαιωση πητ??

με το σπιτι σε νιωθω ακριβως γιατι απο την ιδια φαση περασαμε εμεις το καλοκαιρι!!πληρη ανακαινιση καναμε σε δικο μας σπιτι!!ασε πολλα εξοδα μας βγηκαν αλλα αξιζε ο κοπος!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

αχ και εμενα ετσι ειναι και με φερνει πονο καθε φορα που με χτυπαει...τωρα εχει πιασει πανω ψηλα σχεδον στο στομαχι με χτυπαει!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Α δεν σας ειπα πήρα και το χαρτι υπογεγραμμενο απο την δουλεια για την ΠΗΤ και θα το παω την Τεταρτη στη θεια μου στο ΙΚΑ να τα καταθεσουμε... Αυριο θα το πηγαινα αλλα εδω ειναι πολυουχος μας ο Αγ.Νικόλαος κι ετσι θα ειναι κλειστα...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

φαντασου με ενοχλει εμενα που ειμαι πισω ενα μηνα περιπου! ασε που τρομαζω ωρες ωρες που κανει κατι ξαφνικα! εσενα πρεπει να σε ρημαζει!!!!!!το χειροτερο μου ειναι οταν νιωθω χτυπηματα πανω στον τραχηλο... χαλια

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Εγω ειμαι στο γραφειο του αντρα μου και περιμενω να τελειωσουν τα παιδια απο τα αθληματα τους, για να παμε σουπερ μαρκετ.

Διαφημίσεις

φαντασου με ενοχλει εμενα που ειμαι πισω ενα μηνα περιπου! ασε που τρομαζω ωρες ωρες που κανει κατι ξαφνικα! εσενα πρεπει να σε ρημαζει!!!!!!το χειροτερο μου ειναι οταν νιωθω χτυπηματα πανω στον τραχηλο... χαλια

Αυτο μου κανει απο εχθες η ζουζουνιτσα!!

Παιρνω και εγω κατι τρομαρες ωρες ωρες!

Ειχε ηρεμήσει πολύ τις τελευταιες μέρες αλλά απο χτες το βραδυ ξεσάλωσε πάλι!!! Αφούσε κάποια φάση εκανε κάτι απότομα τραντάγματα που λέω καλά φυσιολογικό ειναι αυτο?? Και μετά μαζεύτηκε σε μια μεριά σε κάποια φαση ενα εξόγκωμα και λέω αν σηκωθώ θα πηγαίνω μονόπατα!!!:lol::lol::lol:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλα Μαργαριτα μου πηρες τελικα την βεβαιωση πητ??

με το σπιτι σε νιωθω ακριβως γιατι απο την ιδια φαση περασαμε εμεις το καλοκαιρι!!πληρη ανακαινιση καναμε σε δικο μας σπιτι!!ασε πολλα εξοδα μας βγηκαν αλλα αξιζε ο κοπος!!!!!!!!

Ποπη μου να χαιρεσαι τον αντρα σου! ναι το πηρα το χαρτι κ θα το παω στον εργοδοτη να το υπογραψει κ μετα στο ικα. απλα μαλλον δεν εχει νοημα ολο αυτο επειδη δεν συμπληρωνω 200 ενσημα κ δεν δικαιουμαι τα επιδοματα λοχεια ς κυοφοριας ουτε το εξαμηνο. Μονο το βοηθημα τοκετου θα παρω που στο δινουν αν εχεις 50 ενσημα τα 2 τελευταια χρονια.

απλα μωρε θελω να τα κανω ολα οπως πρεπει μην γινει καμια μαλ..κια κ δεν παρω ουτε αυτα.

οσο για την ανακαινιση δεν το συζητω! αν υπαρχει σπιτι δεν υπαρχει καλυτερη φαση γιατι να τα δινεις στα νοικια. το φτιαχνεις οπως θελεις κιολας. κ συνεχιζεις οταν μπεις μεσα ολα μαζι δεν γινονται. κ εμεις τα βασικα θα κανουμε κ μετα σιγα σιγα θα το κανουμε σουπερ!!!!!! εσας ποσα σας πηγε ολη η διαδικασια? ειχατε καμια βοηθεια η τα ειχατε μαζεψει?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Εγω ειμαι στο γραφειο του αντρα μου και περιμενω να τελειωσουν τα παιδια απο τα αθληματα τους, για να παμε σουπερ μαρκετ.

Εμείς στο Βασιλόπουλο που πήγαμε την περασμένη βδομάδα είχε προσφορα το μαλακτικο προδερμ 1? και κατι κατω και το πηρα... και επισης κοιταξα και τα pampers new baby 54τεμ. βγαινουν 11?,αλλά δεν πηρα ακομα. Δες κι εσυ...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ειχε ηρεμήσει πολύ τις τελευταιες μέρες αλλά απο χτες το βραδυ ξεσάλωσε πάλι!!! Αφούσε κάποια φάση εκανε κάτι απότομα τραντάγματα που λέω καλά φυσιολογικό ειναι αυτο?? Και μετά μαζεύτηκε σε μια μεριά σε κάποια φαση ενα εξόγκωμα και λέω αν σηκωθώ θα πηγαίνω μονόπατα!!!:lol::lol::lol:

:P:p:p... τελικα ολες τραβαμε διαφορα! εγω συν ολα αυτα εχω κ σουβλιτσες κατω απο το στηθος εκει που εχω πει οτι ποναω... αχ ειμαι πολυ περιεργη που θελω να περασει ο καιρος να γεννησουμε και να ηρεμησουμε απο αυτα?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...